Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , ellilaw είπε:

την προηγουμενη φορα ειχα 1 μερα καθυστερηση εκανα τεστ θετικο με αχνη γραμμουλα και ξανα εκανα την επομενη με εντονη.. πηγα γιατρο εκανα χοριακη 200 .. μετα απο 3 μερες ξανεκανα πηγε μεχρι 300.. και δεν εβλεπε σακο και μου εδωσε χαπι για αποβολη .. τα συπτωματα μου ηταν πονοι περιοδου πονος στο στηθος και κουζομουν πολυ ευκολα

καλα σου εδωσε χαπι με 300 χοριακη ?????   με 300 δεν βλεπεις σακο ουτως η αλλος .. πανω απο 1500 βλεπεις . κ εγω παρομοια περιπτωση με σενα ειχα  αλλα  ο γιατρος μου ειπε να περιμενουμε να ανεβει η χοριακη για να δουμε σακο . ομως δεν ανεβηκε και μετα απο μια βδομαδα απο το θετικο τεστ ειχα αιμοραγια  , που την υπολογισα ως περιοδο!  τωρα ομως δεν ειχες καθυστερηση οποτε μπορει να μην εμεινες εγκυος .. εξετασεις εχεις κανει ? θυρεοηδη ? 

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαααχαα μακαρι να μην ερεθει δεν θελω με τιποτα θα φαω τετοια απογοητευση αλλο πραγμα! δεν θα κανω αλλο δεν εχει νοημα αν βγενουν ετσι αν δεν ερεθι και αν κρατηθω δευτερα πρωι πια..εχω αλλο ενα στο συρταρι και ελπιζω να κρατηθω γιατι αν δεν δω να ερχεται και κυριακη πρωι θα μπω στον πειρασμο! αρα εσυ εχεις ακομα μερες  αναμονης! υπομονη το ξερω δεν περνανε με τιποτα οι ριμαδες οι μερες αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!

σημερα περιμενεις κανονικα? η παιζει ο κυκλος?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Μάντη είπε:

Παντα πριν αδιαθετισω μια εβδομαδα πριν πρηζετε και ποναει πολυ το στήθος μου τωρα τιποτα σαν να μην περιμενω περιοδο... 

Πριν μείνετε εγκυες σας ποσουσε η οχι;;;

σπάνια...πρηζοταν ομως σχεδον παντα ενω οταν εμεινα εγκυος πρηστηκε λιγο την ημερα που θα ερχοταν νομιζω...καπου εκει...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγω θελω να πιστευω οτι τα καταφέραμε... δεν περνάν οι ατιμες οι μερες αν ειχα τεστ θα τα εκανα ολα χαχαχααα ευτυχώς που δεν εχω αναμονή λοιπον...

χαχαχααχαχα καλητερα να μην υπαρχουν τεστ στο σπιτι χιλιες φορες εγω παντος αν αδιαθετησω τεστ δεν ξανα κανω ποτε ποτε ομως!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

καλα σου εδωσε χαπι με 300 χοριακη ?????   με 300 δεν βλεπεις σακο ουτως η αλλος .. πανω απο 1500 βλεπεις . κ εγω παρομοια περιπτωση με σενα ειχα  αλλα  ο γιατρος μου ειπε να περιμενουμε να ανεβει η χοριακη για να δουμε σακο . ομως δεν ανεβηκε και μετα απο μια βδομαδα απο το θετικο τεστ ειχα αιμοραγια  , που την υπολογισα ως περιοδο!  τωρα ομως δεν ειχες καθυστερηση οποτε μπορει να μην εμεινες εγκυος .. εξετασεις εχεις κανει ? θυρεοηδη ? 

σημερα περιμενεις κανονικα? η παιζει ο κυκλος?

σημερα κανωνικα ο κυκλος μου τον εχει παρει απο τον ιοθλιο και μετα μικρινε ηταν 29 μερες εχει παει 25 περιπου αλλα οχι δενεχει διαφορες πχ αυγουστος 23 μερες κυκλο σεπτεμβρη 26 τελη σεπτεμβρη 25 αλλα ειμαι 14 η μερα μετα το θετικο ωορριξιας και σε ολους αυτους τους κυκλους μου ερχετε περιοδος 14η μερα μετα το θετικο 

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

σπάνια...πρηζοταν ομως σχεδον παντα ενω οταν εμεινα εγκυος πρηστηκε λιγο την ημερα που θα ερχοταν νομιζω...καπου εκει...

Αχ μακαρι να βγει κατι καλο περιμένω πως και πως να περασουν οι μερες...

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

χαχαχααχαχα καλητερα να μην υπαρχουν τεστ στο σπιτι χιλιες φορες εγω παντος αν αδιαθετησω τεστ δεν ξανα κανω ποτε ποτε ομως!

Εγω απο τοτε που ξεκινήσαμε προσπάθειες εκανα τεστ μονο τον πρωτο μηνα που ημουν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος μεχρι που σκεφτομουν ποτε να κλεισω ραντεβου στο γιατρο για τετοια τρελα μιλάμε και φυσικα δεν ημουν... μακαρι να μην χρειαστεί να ξανα κανουμε τεστ και να τα εχουμε καταφέρει!!!!!

jgJqp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλημερα κορίτσια μου... 4 ημερες πριν την αναμενόμενη περιοδο.. ηθελα να σας ρωτησω υπαρχει περίπτωση να ειμαι εγκυος και.να.μην ποναει καθολου το στηθος μου;;; θα σκασω... 

Ρε αγάπη μου παρτο ποιο χαλαρά και ότι γίνει κοριτσάκι μου.... Στο εύχομαι να είσαι αλλά και αν όχι σκέψου θετικά και σίγουρα εκεί που δεν το περιμένουμε θα έρθει... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Πέρυσι είχα κάνει Δεκέμβριο Παπ αλλά επειδή θα μείνω εγκυος θα το κάνω τωρα να μην το έχω στην εγκυμοσυνη και το άλλο να δω αν τυχόν υπάρχει κανένα μικροβιακι.εσυ τα έχεις κανεις χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι.

πήγα να σου πω να μην πανικοβάλλεσαι. Το οτι το είχα εγώ δε σημαίνει οτι θα το έχεις κ εσύ. Το τονίζω όμως γιατί αν μια κοπέλα σεν το έχει κοιτάξει αυτό μπορεί να είναι κ η αιτία. Κ εγώ διάβαζα εδώ να το λέτε με τις υπόλοιπες εξετάσεις και δεν έδωσα σημασία. Νόμιζα οτι αφού το παπ είναι καλό και δεν έχω συμπτώματα είμαι οκ.  Βέβαια αφού κοντεύεις για παπ, τότε καλή ιδέα να τα κάνεις τώρα! Να είσαι κ ετοιμη! Τα τρως κ τα γλυκάκια σου κ εσύ οπότε πρέπει! Χαχαχα! Κ μόλις έφαγα 2 σοκοφρετούλες!

@caramel_83 καλύτερα να κάνεις κάποια στιγμή. Εγώ δεν είχα κανένα απολύτως συμπτωμα

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Αχ μακαρι να βγει κατι καλο περιμένω πως και πως να περασουν οι μερες...

Εγω απο τοτε που ξεκινήσαμε προσπάθειες εκανα τεστ μονο τον πρωτο μηνα που ημουν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος μεχρι που σκεφτομουν ποτε να κλεισω ραντεβου στο γιατρο για τετοια τρελα μιλάμε και φυσικα δεν ημουν... μακαρι να μην χρειαστεί να ξανα κανουμε τεστ και να τα εχουμε καταφέρει!!!!!

μακαρι μακαρι...θ περασουν οι ριμαδες

• Μου αρέσει 1

Just now, andrianni είπε:

πήγα να σου πω να μην πανικοβάλλεσαι. Το οτι το είχα εγώ δε σημαίνει οτι θα το έχεις κ εσύ. Το τονίζω όμως γιατί αν μια κοπέλα σεν το έχει κοιτάξει αυτό μπορεί να είναι κ η αιτία. Κ εγώ διάβαζα εδώ να το λέτε με τις υπόλοιπες εξετάσεις και δεν έδωσα σημασία. Νόμιζα οτι αφού το παπ είναι καλό και δεν έχω συμπτώματα είμαι οκ.  Βέβαια αφού κοντεύεις για παπ, τότε καλή ιδέα να τα κάνεις τώρα! Να είσαι κ ετοιμη! Τα τρως κ τα γλυκάκια σου κ εσύ οπότε πρέπει! Χαχαχα! Κ μόλις έφαγα 2 σοκοφρετούλες!

@caramel_83 καλύτερα να κάνεις κάποια στιγμή. Εγώ δεν είχα κανένα απολύτως συμπτωμα

Όταν το είχα είχα και συμπτώματα φαγούρα υγρά περίεργα και τέτοια όταν είχα ξανακάνει και είχαν περάσει τα συμπτώματα δεν έδειξε κάτι λογικα ηταν ανενεργό γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει.παλια δούλευα σε ζαχαροπλαστείο και έτρωγα γλυκάκια αρκετά τωρα πιο πολύ είμαι του αλμυρού παρολαυτα θα κάνω την καλλιέργεια ποτέ δεν ξερεις.ευχαριστωωωω

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ρε αγάπη μου παρτο ποιο χαλαρά και ότι γίνει κοριτσάκι μου.... Στο εύχομαι να είσαι αλλά και αν όχι σκέψου θετικά και σίγουρα εκεί που δεν το περιμένουμε θα έρθει... 

Δικιο εχεις θα το παλέψουμε!!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Ungry girl είπε:

σημερα κανωνικα ο κυκλος μου τον εχει παρει απο τον ιοθλιο και μετα μικρινε ηταν 29 μερες εχει παει 25 περιπου αλλα οχι δενεχει διαφορες πχ αυγουστος 23 μερες κυκλο σεπτεμβρη 26 τελη σεπτεμβρη 25 αλλα ειμαι 14 η μερα μετα το θετικο ωορριξιας και σε ολους αυτους τους κυκλους μου ερχετε περιοδος 14η μερα μετα το θετικο 

καταλαβα, οποτε σημερα η αυριο κανονικα θ ασου ερχοταν ... αρα εισαι σε αναμονη ! μακαρι να μν σου ερθειιιι!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...