Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, caramel_83 είπε:

θα το εχουμε ολο μαζι για να μην μπλεκουμε, οπως ειναι τωρα σας αρεσει που η αλεκα και η ονειρα γλυκα ειναι με αλλο χρωμα ημερομηνια τοκετου και το φυλο του μωρου ;) 

Ναι μου αρέσει!!:)

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Και γω εκανα μετα την αποξεση και παπ κ κολπικο καθαρα κ τα δυο ευτυχως

Θα πάρω από Δευτέρα να κλείσω για τεστ παπ και θα κάνω και κολπικη καλλιέργεια ε θα κάνω και ούρων μια καλλιέργεια δεν βαριέσαι έτσι να κάνω ένα σερβισακι για να είμαι οκ!!να αλλάξω και τακάκια μπουζί λάδια..χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , caramel_83 είπε:

κολπικο?? τον Γεναρη αν δεν εχω μεινει εγκυος θα παω να κανω ΠΑΠ

Άλλο αυτό! Εξεταση κολπικού υγρού για χλαμύδια και κάτι άλλα...αυτό σε καλύπτει για το συγκεκριμένο!

• Μου αρέσει 1

Just now, caramel_83 είπε:

ρε κοριτσια τι κολπικο??? υπερηχο??

Μικροβιακη αναλυση υγρων που λαμβανονται απο τον τραχηλο δηλαδη ψαχνουν για αεροβια κ εναεροβια μικροβια στο κολποτραχυλικο υγρο 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

γιατι οχι τιποτα δεν αποκλειουμε η θα μηναμε η στα δαφνη αχαχχαχαχ οχι τιποτα ακομα και τα πραγμματα νομιζω δυχνουν πως δεν θα αδιαθετησω αλλα απο στιγμη σε στιγμη αυτο μπορει να αλλαξει!

Πραγματικααα χαχαχαχαχαχα!!! Αντε μακαρι να μην πας ερθει η ατιμη... ποτε θα κανεις ξανα τεστακι;;; εγω παράγγειλα και θα ερθουν μαλλον Δευτέρα απογευμα... μεχρι τοτε στο ψήσιμο... 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι μου αρέσει!!:)

Θα πάρω από Δευτέρα να κλείσω για τεστ παπ και θα κάνω και κολπικη καλλιέργεια ε θα κάνω και ούρων μια καλλιέργεια δεν βαριέσαι έτσι να κάνω ένα σερβισακι για να είμαι οκ!!να αλλάξω και τακάκια μπουζί λάδια..χαχαχαχαχα

Καλα θα κανεις οργανωσου! Εγω δεν θελω ουτε να ακουσω για γιατρους αυτη την εποχη!

tpnxp3.png

45 minutes ago, ada32 said:

ναι μπορει κ να μν ποναει ! δεν εχουν ολες το στηθος σαν πρωτο συμπτωμα ..μπορει να πρηστει αργοτερα στην εγκυμοσυνη.

την προηγουμενη την ειχες καταλαβει? ειχες καθυστερηση? γτ τωρα δεν ειχες αν θυμαμαι καλα

την προηγουμενη φορα ειχα 1 μερα καθυστερηση εκανα τεστ θετικο με αχνη γραμμουλα και ξανα εκανα την επομενη με εντονη.. πηγα γιατρο εκανα χοριακη 200 .. μετα απο 3 μερες ξανεκανα πηγε μεχρι 300.. και δεν εβλεπε σακο και μου εδωσε χαπι για αποβολη .. τα συπτωματα μου ηταν πονοι περιοδου πονος στο στηθος και κουζομουν πολυ ευκολα

Just now, Nati85 είπε:

Παίρνουν επίχρισμα από τον κόλπο για καλλιέργεια να δουν για μικρόβια.

ναι ναι τις ειδα τις απαντησεις σας, εγω δεν εχω κανει :roll: αλλα δεν νιωθω καποια ενοχληση.... λετε να κανω κι εγω τον Γεναρη??

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω κορίτσια καντίνα είχα βρει μια φορά σε κολπικο που είχα κάνει αλλά μετά όταν ξαναέκανα δεν εμφανίστηκε κάτι.λετε να φταίει και αυτό?

οχι!! η καντιντα  ειναι μυκητας .. αν εχεις παραπανω συνηθως  εχεις φαγουρα κ πολλα υγρα πηχτα .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, MelinaFo είπε:

Καλα θα κανεις οργανωσου! Εγω δεν θελω ουτε να ακουσω για γιατρους αυτη την εποχη!

Πέρυσι είχα κάνει Δεκέμβριο Παπ αλλά επειδή θα μείνω εγκυος θα το κάνω τωρα να μην το έχω στην εγκυμοσυνη και το άλλο να δω αν τυχόν υπάρχει κανένα μικροβιακι.εσυ τα έχεις κανεις χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Πραγματικααα χαχαχαχαχαχα!!! Αντε μακαρι να μην πας ερθει η ατιμη... ποτε θα κανεις ξανα τεστακι;;; εγω παράγγειλα και θα ερθουν μαλλον Δευτέρα απογευμα... μεχρι τοτε στο ψήσιμο... 

χαααχαα μακαρι να μην ερεθει δεν θελω με τιποτα θα φαω τετοια απογοητευση αλλο πραγμα! δεν θα κανω αλλο δεν εχει νοημα αν βγενουν ετσι αν δεν ερεθι και αν κρατηθω δευτερα πρωι πια..εχω αλλο ενα στο συρταρι και ελπιζω να κρατηθω γιατι αν δεν δω να ερχεται και κυριακη πρωι θα μπω στον πειρασμο! αρα εσυ εχεις ακομα μερες  αναμονης! υπομονη το ξερω δεν περνανε με τιποτα οι ριμαδες οι μερες αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ναι ναι τις ειδα τις απαντησεις σας, εγω δεν εχω κανει :roll: αλλα δεν νιωθω καποια ενοχληση.... λετε να κανω κι εγω τον Γεναρη??

Κοιτα εμενα μ το εγραψε η γιατρος για να σιγουρευτει οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα στην περιπτωση που μεινω ξανα εγκυος! Μπορεις να το κανεις μαζι με το τεστ παπ για να αποκλεισεις καποιο μικροβιο που θα ειναι δυσκολοτερο να καταπολεμηθει στην εγκυμοσυνη

tpnxp3.png

Just now, ada32 είπε:

οχι!! η καντιντα  ειναι μυκητας .. αν εχεις παραπανω συνηθως  εχεις φαγουρα κ πολλα υγρα πηχτα .. 

Τωρα είδα ότι έγραψα καντίνα χαχαχαχα το μυαλό μου στις καντίνες το έχω!!δεν μπορω να κρυφτώ. Άστο καλό με τον κορεκτορα:cool:

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαααχαα μακαρι να μην ερεθει δεν θελω με τιποτα θα φαω τετοια απογοητευση αλλο πραγμα! δεν θα κανω αλλο δεν εχει νοημα αν βγενουν ετσι αν δεν ερεθι και αν κρατηθω δευτερα πρωι πια..εχω αλλο ενα στο συρταρι και ελπιζω να κρατηθω γιατι αν δεν δω να ερχεται και κυριακη πρωι θα μπω στον πειρασμο! αρα εσυ εχεις ακομα μερες  αναμονης! υπομονη το ξερω δεν περνανε με τιποτα οι ριμαδες οι μερες αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!

Και εγω θελω να πιστευω οτι τα καταφέραμε... δεν περνάν οι ατιμες οι μερες αν ειχα τεστ θα τα εκανα ολα χαχαχααα ευτυχώς που δεν εχω αναμονή λοιπον...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...