Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Μάντη είπε:

Παντα πριν αδιαθετισω μια εβδομαδα πριν πρηζετε και ποναει πολυ το στήθος μου τωρα τιποτα σαν να μην περιμενω περιοδο... 

Πριν μείνετε εγκυες σας ποσουσε η οχι;;;

Εγω το ειχα σαν συμπτωμα! Βαρυ στηθος πρησμενο που οσο περνουσαν οι μερες με πονουσε περισσοτερο! Ενω οταν περιμενω να αδιαθετησω ειναι απλα πιο ευαισθητο για καμια μερα πριν!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, andrianni είπε:

Καλή η ιδέα της @orianna! Θα είναι πιο μεγάλο το πινακάκι. Έχει νόημα όμως γιατί είναι κοπέλες που συμμετεχουν κ μετα τη γεννα!

Λοιπόν @caramel_83 έχεις κάνει κολπικό; Αν έχεις κάνει είσαι οκ. Εγώ είχα μια κολπίτιδα απο ενα βακτήριο που υπαρχει φυσιολογικά στον κόλπο. Όμως λόγω διατροφής αναπτύσσεται με μη φυσιολογικούς ρυθμούς κ γινεται η κολπίτιδα! Δεν μου το είπε η γιατρός αλλά το διάβασα σε ένα βιβλίο. Επίσης κατά την ωορ. Για περισσότερες πιθανότητες καλό είναι να αποφευγεται η ζαχαρη κ τα λιπαρά.βέβαια κ εγώ που τα ξέρω δεν τα κάνω!!!

κολπικο?? τον Γεναρη αν δεν εχω μεινει εγκυος θα παω να κανω ΠΑΠ

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχα σωστα θα κρατησω καβαντζα για τον Σεπτεμβρη του 2018! Ελα ανανακο μου ερχεται η ωρα μας στο λεω θελω να ανεβεις!!!!:D

Έχω χάσει επεισόδια  ρε πουλοβερακι αδιαθετησες?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Καλή η ιδέα της @orianna! Θα είναι πιο μεγάλο το πινακάκι. Έχει νόημα όμως γιατί είναι κοπέλες που συμμετεχουν κ μετα τη γεννα!

Λοιπόν @caramel_83 έχεις κάνει κολπικό; Αν έχεις κάνει είσαι οκ. Εγώ είχα μια κολπίτιδα απο ενα βακτήριο που υπαρχει φυσιολογικά στον κόλπο. Όμως λόγω διατροφής αναπτύσσεται με μη φυσιολογικούς ρυθμούς κ γινεται η κολπίτιδα! Δεν μου το είπε η γιατρός αλλά το διάβασα σε ένα βιβλίο. Επίσης κατά την ωορ. Για περισσότερες πιθανότητες καλό είναι να αποφευγεται η ζαχαρη κ τα λιπαρά.βέβαια κ εγώ που τα ξέρω δεν τα κάνω!!!

την καντιντα εννοεις andriani?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εγω το ειχα σαν συμπτωμα! Βαρυ στηθος πρησμενο που οσο περνουσαν οι μερες με πονουσε περισσοτερο! Ενω οταν περιμενω να αδιαθετησω ειναι απλα πιο ευαισθητο για καμια μερα πριν!

Εγω πρωτη φορα δεν ποναει καθολου το στηθος μου...και ανησυχώ.... 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Να έχουμε και ένα δεύτερο πίνακακι με ολες τις έγκυες κοπέλες που πέρασαν γέννησαν και ας μην γράφουν.γινεται αυτό?μπορει να το αναλάβει κάποια άλλη κοπέλα να μην πέφτουν όλα στο καραμελακι.τι λέτε?θα μου πείτε και για ποιο λόγο θα το εμφανίζουμε τωρα έχουμε τις αναμονές και έτσι ειναι όλα μαζί.χαχα δεν ξέρω σαν αρχείο!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχω χάσει επεισόδια  ρε πουλοβερακι αδιαθετησες?

Ναι σημερα το πρωι :angry:. Τελικα αναρωτιεμαι για την αποξεση! Μου εχει αλλαξει τα παντα κυκλο συμπτωματα τα παντα! Νιωθω πιο πολλα πονακια απο την ωορρηξια κ μετα δεν ξερω τι γινεται. Τεσπα ας ελπισουμε οτι ολα γινονται για καλο!

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Ναι σημερα το πρωι :angry:. Τελικα αναρωτιεμαι για την αποξεση! Μου εχει αλλαξει τα παντα κυκλο συμπτωματα τα παντα! 

Ααααα και σε περίμενα πως και πως!!δεν πειράζει είπαμε τα Χριστούγεννα!!θα ρυθμιστείς τωρα που θα μείνεις εγκυος μια και καλή!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

να μην ανυσηχεις για καλο μπορει να ειναι για κακο αποκλειετε 19 περιμενεις???

21 περιμένω.... λετε να τα καταφεραμε αυτο το μηνα;;; μακαρι.... εσυ αδιαθετησες;;;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

την καντιντα εννοεις andriani?

Εγω κορίτσια καντίνα είχα βρει μια φορά σε κολπικο που είχα κάνει αλλά μετά όταν ξαναέκανα δεν εμφανίστηκε κάτι.λετε να φταίει και αυτό?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Να έχουμε και ένα δεύτερο πίνακακι με ολες τις έγκυες κοπέλες που πέρασαν γέννησαν και ας μην γράφουν.γινεται αυτό?μπορει να το αναλάβει κάποια άλλη κοπέλα να μην πέφτουν όλα στο καραμελακι.τι λέτε?θα μου πείτε και για ποιο λόγο θα το εμφανίζουμε τωρα έχουμε τις αναμονές και έτσι ειναι όλα μαζί.χαχα δεν ξέρω σαν αρχείο!

θα το εχουμε ολο μαζι για να μην μπλεκουμε, οπως ειναι τωρα σας αρεσει που η αλεκα και η ονειρα γλυκα ειναι με αλλο χρωμα ημερομηνια τοκετου και το φυλο του μωρου ;) 

• Μου αρέσει 4

Just now, Nati85 είπε:

Εγω κορίτσια καντίνα είχα βρει μια φορά σε κολπικο που είχα κάνει αλλά μετά όταν ξαναέκανα δεν εμφανίστηκε κάτι.λετε να φταίει και αυτό?

Και γω εκανα μετα την αποξεση και παπ κ κολπικο καθαρα κ τα δυο ευτυχως

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

21 περιμένω.... λετε να τα καταφεραμε αυτο το μηνα;;; μακαρι.... εσυ αδιαθετησες;;;;;

γιατι οχι τιποτα δεν αποκλειουμε η θα μηναμε η στα δαφνη αχαχχαχαχ οχι τιποτα ακομα και τα πραγμματα νομιζω δυχνουν πως δεν θα αδιαθετησω αλλα απο στιγμη σε στιγμη αυτο μπορει να αλλαξει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...