Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια μου... 4 ημερες πριν την αναμενόμενη περιοδο.. ηθελα να σας ρωτησω υπαρχει περίπτωση να ειμαι εγκυος και.να.μην ποναει καθολου το στηθος μου;;; θα σκασω... 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 minute ago, Nati85 said:

@Ungry girl εμενα μετά εξαφανίστηκε η γραμμή δεν έμεινε.εσενα?

@ellilaw τι έγινε τελικά εκανες άλλο τεστ?

κοριτσια σας χαιρετω .. η ροη ειναι κανονικη σημερα μπορω να πω .. σκεφτομαι να κανω το τεστ αυριο παλι ..ως συνηθως 3 μερες μου παει η περιοδος μου το πολυ 4.. θα μας τρελανουν αυτα τα τεστ!!! διαβασα τα σχολια σας ολων ! επρπε να υπαρχει μονο κοκκινη γραμμη η κενο.. και πχο αχνες γραμμες να μας ξεσηκωνουν:shock:

19 minutes ago, ada32 said:

Καλησπερα, τελικα τι εγινε? εχεις κανονικη  ροη? 

η ροη σημερα νομιζω ειναι κανονικη.. εχω πονους ακομη .. το στηθος μου τιποτα δεν με πονα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , ellilaw είπε:

κοριτσια σας χαιρετω .. η ροη ειναι κανονικη σημερα μπορω να πω .. σκεφτομαι να κανω το τεστ αυριο παλι ..ως συνηθως 3 μερες μου παει η περιοδος μου το πολυ 4.. θα μας τρελανουν αυτα τα τεστ!!! διαβασα τα σχολια σας ολων ! επρπε να υπαρχει μονο κοκκινη γραμμη η κενο.. και πχο αχνες γραμμες να μας ξεσηκωνουν:shock:

η ροη σημερα νομιζω ειναι κανονικη.. εχω πονους ακομη .. το στηθος μου τιποτα δεν με πονα!!

δεν ποναει καθε φορα το στηθος , κ εμενα τυχαινει να μην με ποναει οπως κ σε αυτον τον κυκλο .. αν εχεις κανονικη ροη ,μπορει κατι να πηγε να γινει κ να εδειξε το τεστ αχνη γραμμη αλλα να μην προχωρησε .. βιοχημικη κυηση ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 said:

δεν ποναει καθε φορα το στηθος , κ εμενα τυχαινει να μην με ποναει οπως κ σε αυτον τον κυκλο .. αν εχεις κανονικη ροη ,μπορει κατι να πηγε να γινει κ να εδειξε το τεστ αχνη γραμμη αλλα να μην προχωρησε .. βιοχημικη κυηση ... 

αυτο πιστευω και στεναχωριεμαι γιατι ειναι η 2η φορα .. 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα κορίτσια μου... 4 ημερες πριν την αναμενόμενη περιοδο.. ηθελα να σας ρωτησω υπαρχει περίπτωση να ειμαι εγκυος και.να.μην ποναει καθολου το στηθος μου;;; θα σκασω... 

ναι μπορει κ να μν ποναει ! δεν εχουν ολες το στηθος σαν πρωτο συμπτωμα ..μπορει να πρηστει αργοτερα στην εγκυμοσυνη.

Just now, ellilaw είπε:

αυτο πιστευω και στεναχωριεμαι γιατι ειναι η 2η φορα .. 

την προηγουμενη την ειχες καταλαβει? ειχες καθυστερηση? γτ τωρα δεν ειχες αν θυμαμαι καλα

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@caramel_83  βάλε με για 20 Δεκεμβρίου στο περίπου. Εγω λέω να σβήνεις όσες έχουν πολύ καιρό να μπουν και αν κάποια στιγμή μπουν τις ξαναβάζεις.

αγαπη αυτο το κανω στην λιστα με την αναμονη για να μην μπλεκομαστε, τωρα τα κοριτσια λενε αυτες που γεννανε να μενουν ακομα στο πινακακι, εγω ειμαι καπως ντεμι σε αυτο να πω την αληθεια για να μην γινει και εκθεση ο πινακας :P και βαζουμε τις μανουλες που συνεχιζουν και μπαινουν ;) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl εμενα μετά εξαφανίστηκε η γραμμή δεν έμεινε.εσενα?

@ellilaw τι έγινε τελικά εκανες άλλο τεστ?

εμεινε οχι τοσο εντονη λιγοτερο αλλα και το χθεσινο που ειδα σημερα εμεινε home test ειχες κανει?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ - ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

12. Antila  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2311!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. Papaki@  8-10/11/2017!!!

3. Ασία  12/11/2017!!!

4. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

5. KalStyl  15/11/2017!!!

6. Ungry girl 17/11/2017!!!

7. ada32 19/11/2017!!!

8. noni90 19/11/2017!!!

9. caramel_83  19-23/11/2017!!!

10. Dimitr@17 20/11/2017!!!

11. Μάντη  21/11/2017!!!

12. alina80 24-26/11/2017!!!

13. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

14. Elma86  30/11/2017!!!

15. Vila  2/12/2017!!!

16. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

17. ritaki13  4/12/2017!!!

18. vvrd  5/12/2017!!!

19. kido  10/12/2017!!!

20. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

21. MelinaFo  15/12/2017!!!

22. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

23. Nati85 20/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Μάντη είπε:

εμενα το στηθος μου τωρα στην εγκυμοσυνη δε με πονεσε ποτε..μονο απο ενα σημειο κ μετα αρχισε να πρηζεται..

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@MelinaFo να τις κάψεις τις ριμαδες!χχαχαχαχα Εγω παντως τις κράτησα και μου χρειάστηκαν μετά στο μαιευτήριο και στο σπιτι.ειχα πάρει και 2 πακέτα εκείνη την φορά οποτε μια χαρά!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@MelinaFo να τις κάψεις τις ριμαδες!χχαχαχαχα Εγω παντως τις κράτησα και μου χρειάστηκαν μετά στο μαιευτήριο και στο σπιτι.ειχα πάρει και 2 πακέτα εκείνη την φορά οποτε μια χαρά!!

Χαχαχαχα σωστα θα κρατησω καβαντζα για τον Σεπτεμβρη του 2018! Ελα ανανακο μου ερχεται η ωρα μας στο λεω θελω να ανεβεις!!!!:D

tpnxp3.png

πρίν από 22 λεπτά , ada32 είπε:

ναι μπορει κ να μν ποναει ! δεν εχουν ολες το στηθος σαν πρωτο συμπτωμα ..μπορει να πρηστει αργοτερα στην εγκυμοσυνη.

Παντα πριν αδιαθετισω μια εβδομαδα πριν πρηζετε και ποναει πολυ το στήθος μου τωρα τιποτα σαν να μην περιμενω περιοδο... 

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμενα το στηθος μου τωρα στην εγκυμοσυνη δε με πονεσε ποτε..μονο απο ενα σημειο κ μετα αρχισε να πρηζεται..

Πριν μείνετε εγκυες σας ποσουσε η οχι;;;

jgJqp3.png

πρίν από 19 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω δεν εχω προβλημα, οτι πουν και τα υπολοιπα κοριτσια... ;) 

Καλή η ιδέα της @orianna! Θα είναι πιο μεγάλο το πινακάκι. Έχει νόημα όμως γιατί είναι κοπέλες που συμμετεχουν κ μετα τη γεννα!

Λοιπόν @caramel_83 έχεις κάνει κολπικό; Αν έχεις κάνει είσαι οκ. Εγώ είχα μια κολπίτιδα απο ενα βακτήριο που υπαρχει φυσιολογικά στον κόλπο. Όμως λόγω διατροφής αναπτύσσεται με μη φυσιολογικούς ρυθμούς κ γινεται η κολπίτιδα! Δεν μου το είπε η γιατρός αλλά το διάβασα σε ένα βιβλίο. Επίσης κατά την ωορ. Για περισσότερες πιθανότητες καλό είναι να αποφευγεται η ζαχαρη κ τα λιπαρά.βέβαια κ εγώ που τα ξέρω δεν τα κάνω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...