Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, MelinaFo είπε:

Καλημερα!

Αδιαθετησα. Προσεχως καλυτερα ελπιζω! 

@Ungry girll ασχετα απο τα τεστ αδιαθετησες???

@oneira_glyka να χαιρεστε το αγορακι σας! Περασες μεγαλη περιπετεια!

ελα ρε και ειχα πονταρει πανω σου να ξερεις! εγω οχι δεν εχω αδιαθετησει ακομα αν και τωρα εχω κατι πονακια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

ελα ρε και ειχα πονταρει πανω σου να ξερεις! εγω οχι δεν εχω αδιαθετησει ακομα αν και τωρα εχω κατι πονακια!

Ελα μικρακι δεν πειραζει τελη του μηνα θα εχω παλι γονιμες θα γινει η δουλεια! Για να δουμε οσο δεν σου ερχεται εχουμε ελπιδες!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Ελα μικρακι δεν πειραζει τελη του μηνα θα εχω παλι γονιμες θα γινει η δουλεια! Για να δουμε οσο δεν σοθ ερχεται εχουμε ελπιδες!

καλα ναι δεν πειραζει αλλα ηθελα να δω ενα θετικο αντε βουρ παρε δυναμη και να ξανα ξεκινησουμε...

εχει 1 ελπιδα στο εκκατομυριο αχαχχααχχααχαχα!

κοριτσια το θεμα ομως ειναι οτι οι περισσοτερες κοπελες μπαινουν για λιγο και μετα χανουμε τελειως τα ιχνη τους, αν γεννησαν αν δεν γεννησαν τι γινεται οπως και στην αναμονη περιοδου παλι γινεται το ιδιο, σκεφτομαι μην φτασουμε τον πινακα τεραστιο χωρις καν να γμωριζουμε τι γινεται...δεν ξερω ας που και οι υπολοιπες, εχω ηδη βγαλει 3 κοπελες που ειχε περασει η ΠΗΤ τους χωρις καν να μας εχουν πει τι εγινε πως ηταν. Ακομα και τωρα το βλεπετε υπαρχουν 3 κοπελες εγκυες οι οποιες εχουμε χασει τελειως τα ιχνη τους.... 

Δεν ξερω αν θελετε οι περισσοτερες να το κανουμε ετσι το κανουμε..

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα!

Αδιαθετησα. Προσεχως καλυτερα ελπιζω! 

@Ungry girll ασχετα απο τα τεστ αδιαθετησες???

@oneira_glyka να χαιρεστε το αγορακι σας! Περασες μεγαλη περιπετεια!

ευχομαι να κανεις ενα καλο χριστουγεννιατικο δωρο ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια το θεμα ομως ειναι οτι οι περισσοτερες κοπελες μπαινουν για λιγο και μετα χανουμε τελειως τα ιχνη τους, αν γεννησαν αν δεν γεννησαν τι γινεται οπως και στην αναμονη περιοδου παλι γινεται το ιδιο, σκεφτομαι μην φτασουμε τον πινακα τεραστιο χωρις καν να γμωριζουμε τι γινεται...δεν ξερω ας που και οι υπολοιπες, εχω ηδη βγαλει 3 κοπελες που ειχε περασει η ΠΗΤ τους χωρις καν να μας εχουν πει τι εγινε πως ηταν. Ακομα και τωρα το βλεπετε υπαρχουν 3 κοπελες εγκυες οι οποιες εχουμε χασει τελειως τα ιχνη τους.... 

Ε εγώ δεν εννοώ τέτοιες κοπέλες που δεν ξανά δίνουν σημεία ζωής. Λέω για κορίτσια σαν την όνειρα γλυκά που μπήκε κ μας είπε ότι γεννησε κ μπαίνει κ στο θέμα. Η σαν την alekagala που μπαίνει ακόμα. 

• Μου αρέσει 4

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

Ναι θα ηταν υπεροχο!!:rolleyes:! Οποτε μια κ το ανεφερες βαλε με στις 15/12.

Οσο για το πινακακι βαλε τις κοπελες που ακομα επικοινωνουν

• Μου αρέσει 3

tpnxp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ - ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

12. Antila  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2311!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. Papaki@  8-10/11/2017!!!

3. Ασία  12/11/2017!!!

4. Nati85 14/11/2017!!!

5. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

6. KalStyl  15/11/2017!!!

7. Ungry girl 17/11/2017!!!

8. ada32 19/11/2017!!!

9. noni90 19/11/2017!!!

10. caramel_83  19-23/11/2017!!!

11. Dimitr@17 20/11/2017!!!

12. Μάντη  21/11/2017!!!

13. alina80 24-26/11/2017!!!

14. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

15. Elma86  30/11/2017!!!

16. Vila  2/12/2017!!!

17. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

18. ritaki13  4/12/2017!!!

19. vvrd  5/12/2017!!!

20. kido  10/12/2017!!!

21. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

22. MelinaFo  15/12/2017!!!

23. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Alekagala ρε αγαπη 7/10 δεν γεννησες? για να σε εχω σωστα στο πινακακι ;) 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 30 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ελα μικρακι δεν πειραζει τελη του μηνα θα εχω παλι γονιμες θα γινει η δουλεια! Για να δουμε οσο δεν σου ερχεται εχουμε ελπιδες!

That's the spirit! Εντατική δουλίτσα στα τέλη του μήνα και έρχεται το χριστουγεννιάτικο Bebe! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

That's the spirit! Εντατική δουλίτσα στα τέλη του μήνα και έρχεται το χριστουγεννιάτικο Bebe! 

Ευχομαστε ελπιζουμε κ κανουμε σεξ χαχαχαχα! Μακαρι για ολες μας να χαριζουμε τετοια δωρα!

Παντως στατιστικα να το δεις τωρα που γεμισε το κατω πινακακι πρεπει σιγα σιγα να αρχισει να αδειαζει!!! Θα εχουμε πολλα καλα νεα πιστευω το επομενο διαστημα!

• Μου αρέσει 4

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ευχομαστε ελπιζουμε κ κανουμε σεξ χαχαχαχα! Μακαρι για ολες μας να χαριζουμε τετοια δωρα!

Θα γεμίσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από κάτω με μικρά πακέτα που θα κρύβουν θετικά τεστακια λέμε! 

(Καλά εγώ μπορεί να το βάλω και για κορυφή στο δέντρο!)

• Μου αρέσει 3

Just now, alina80 είπε:

Θα γεμίσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από κάτω με μικρά πακέτα που θα κρύβουν θετικά τεστακια λέμε! 

Χαχαχαχα εγω θα καιω σερβιετες στο τζακι που δεν εχω χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

χαχαχχααχχααχαχα δεν ειν κακο!:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...