Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Αν η συγκέντρωση της ορμόνης είναι χαμηλή παίζει ρόλο. Αραιώνεται και δεν ανιχνεύεται το ίδιο εύκολα. Μονό ήταν το τεστ; Δεν έχει άλλο το κουτί. Εγώ θα έκανα και αύριο με τα πρώτα πρωινά. Αν αντέχεις μέχρι την Κυριακή, ακόμα καλύτερα. Fingers crossed!!!

Οχι μονο ηταν γτ ενα 10ρικο ειχα ολο κι ολο μαζι μου. Αντεχω δεν αντεχω θα κρατηθω κ θα το κανω την Κυριακή για να είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα. . Τωρα καταλαβαίνω γτ ο γιατρός μου ειπε να κανω υπομονή μεχρι την επόμενη εβδομάδα

• Μου αρέσει 2

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας κορίτσια.. συγγνώμη Π δεν έχω χρόνο ν διάβασω Τις προηγούμενες σελίδες.. Δεν Μ μένει χρόνος Ούτε ν κατουρησω.Κ αν μείνει..Είμαι πτώμα.. Δυστυχώς δεν έχω βοήθεια.. Μόνο ότι μπορεί ο άντρας μ Κ Αυτός τι ν πρωτοκανει..οπότε..

Λοιπόν Π λέτε Σάββατο ξημερώματα σπασαν τ νερά οπότε φύγαμε κλινική.. περιμέναμε ν με πιάσουν οι πόνοι..είχα διαστολή 2 Κ ο τράχηλος εξαλημενος..άρχισαν τ πονακια..φάρμακο δε Μ βάλανε γτ ήμουν vbac. Μη σας πολυλογώ..έρχεται η γιατρος με εξετάζει ο μικρός πολύ ψηλά.. φέρνουν τον υπέρηχο Κ διαπιστώνουν ότι ο πλακούντας έχει κατέβει..Έτσι κατάλαβα από τον πανικό(γτ δημιουργήθηκε ένας πανικος)  Κ ξαφνικά ακουω έναν αναισθησιολογο ανεβαίνουμε χειρουργείο.. Η γιατρός μ Ήταν αγχωμένη την έβλεπα αλλά πονούσα τόσο από τις συσπάσεις που δεν μπορούσα ν λειτουργησω.. με Τ πολλά με άνοιξαν Κ είχα αιμοραγια κάτι Π δεν καταλαβα αμέσως γτ φώναζα Εγώ ότι δεν ααισθάνομαι Καλά.. άρχισα ν χάνομαι ν μουδιαζω παντού Κ Ν μην επικοινωνώ.δυσκολεύομουν να αναπνεύσω..τεσπα κάτι μ ρίξανε στον όρο Κ χάθηκα..βγήκε ο μικρός μ τον δειξανε με βαλαν στην ανάνηψη Κ μετά στο δωμάτιο.. Ο πλακούντας ήταν διαβητικος Τελικά σε κακά χάλια Κ η μήτρα αιμοραγουσε..Μ είπαν φτηνά την γλιτώσαμε.. 

• Λυπημένη/-ος 1

14 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλώς το κοριτσι! Τι ειδοποιήσεις σου έρχονταν; Εμένα μου έρχονται μόνο αν υπάρχει αναφορά σε εμενα. 

Καλημέρα κοριτσάκι μου... Παλιά μου ερχόταν ότι πχ 8 άτομα σχολίασαν τώρα τίποτα... 

πρίν από 1 λεπτό , oneira_glyka είπε:

Γεια σας κορίτσια.. συγγνώμη Π δεν έχω χρόνο ν διάβασω Τις προηγούμενες σελίδες.. Δεν Μ μένει χρόνος Ούτε ν κατουρησω.Κ αν μείνει..Είμαι πτώμα.. Δυστυχώς δεν έχω βοήθεια.. Μόνο ότι μπορεί ο άντρας μ Κ Αυτός τι ν πρωτοκανει..οπότε..

Λοιπόν Π λέτε Σάββατο ξημερώματα σπασαν τ νερά οπότε φύγαμε κλινική.. περιμέναμε ν με πιάσουν οι πόνοι..είχα διαστολή 2 Κ ο τράχηλος εξαλημενος..άρχισαν τ πονακια..φάρμακο δε Μ βάλανε γτ ήμουν vbac. Μη σας πολυλογώ..έρχεται η γιατρος με εξετάζει ο μικρός πολύ ψηλά.. φέρνουν τον υπέρηχο Κ διαπιστώνουν ότι ο πλακούντας έχει κατέβει..Έτσι κατάλαβα από τον πανικό(γτ δημιουργήθηκε ένας πανικος)  Κ ξαφνικά ακουω έναν αναισθησιολογο ανεβαίνουμε χειρουργείο.. Η γιατρός μ Ήταν αγχωμένη την έβλεπα αλλά πονούσα τόσο από τις συσπάσεις που δεν μπορούσα ν λειτουργησω.. με Τ πολλά με άνοιξαν Κ είχα αιμοραγια κάτι Π δεν καταλαβα αμέσως γτ φώναζα Εγώ ότι δεν ααισθάνομαι Καλά.. άρχισα ν χάνομαι ν μουδιαζω παντού Κ Ν μην επικοινωνώ.δυσκολεύομουν να αναπνεύσω..τεσπα κάτι μ ρίξανε στον όρο Κ χάθηκα..βγήκε ο μικρός μ τον δειξανε με βαλαν στην ανάνηψη Κ μετά στο δωμάτιο.. Ο πλακούντας ήταν διαβητικος Τελικά σε κακά χάλια Κ η μήτρα αιμοραγουσε..Μ είπαν φτηνά την γλιτώσαμε.. 

Ρε κοριτσι μου τι πέρασες πολύ στεναχωριθηκα... Όλα καλά ευτυχώς στο τέλος πήγαν... Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου.... 

• Μου αρέσει 1

Τεσπα..Δεν ήταν ο τοκετός που ονειρευτηκα..ήλπιζα για φυσιολογικό..Μ είπε αν θέλω ν ξανακάνω παιδί ν χάσω πρώτα δεκα κιλά αλλιώς Θ κινδυνευσω Κ Εγώ Κ το μωρό. Κ για vbac πρέπει το μωρό ν είναι κατωη από 3500 γτ δε θ χωρέσει με τπτ. Είμαι αρκετά κοντή όντως.. εύχομαι καποτε ν γεννήσω φυσιολογικά.. Τώρα ππαλεύουμε με το θηλασμό Αλλά Θ σας. Γράψω άλλη στιγμή γι'αυτό το πονεμένο θέμα.. Ο μικρός είναι υπέροχος.. εύχομαι σε όλες από έναν μπόμπιρα αγκαλιά!! Σας φιλώ!!

• Μου αρέσει 4

μια καλημερα χειμωνιατικη και απο εμενα

τι κανετε κοριτσια?? κανενα νεακι??παω να σας διαβασω

16 ώρες πρίν, t1t1n4k1 είπε:

Εγώ μίλησα σημερα με τον γιατρό μου και μου ειπε πως επειδή ο κύκλος μου ειναι οτι να ναι να περιμενω τουλάχιστον 10 μερες και μετα να παω να μ γράψει εξεταση αίματος. Οποτε αναμονη μεχρι τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα

πωωω υπομονη τοτε, σημερα σε ποια μερα εισαι?

Διαφημίσεις

λοιπων κοριτσια για να μη τα πολυλογο θα σας το πω και ας με πειτε και τρελη ετσι και αλλιως εδω γι αυτο ειμαστε αχαχχαχα!

κανονικα εγω περιμενω περιοδο σημερα...(δεν ποναω καθολου απλα μια πιεση νιωθω αν μορω να το ερμηνευσω ετσι)

εχθες εκανα ενα τεστ εγκυμοσηνης μεσιμερακι hometest μετα απο καμια 50 λεπτα συνηδητοποιω πως αχνοφενεται στο βαθος μια γραμμη!

μου μπηκανε ψιλοι στα αυτια! αρχησα να ελπιζω!

παω το βραδυ στο φαρμακειο και περνω ενα τεστ iq το οποιο το κανω το πρωι στις 5 και βγενει τερμα αρνιτικο ουτε γραμμη ουτε τιποτα!

οστοσο δεν πειθωμαι και κατα τις 7 σηκωνωμαι να παω στο μικροβιολογο για το σπερμα και λεω δεν κκανω αλλο ενα hometest παλυ..δεν βγηκε γραμμη το αφηνω ...μωλλης γυρησα σπιτι πευτει το ματι μου πανω του και βλεπω παλυ τωρα μια αχνη γραμμη ακομα ποιο εντονη απο χθες αχνη αλλα διακρινεται αλλα και παλυ απο την ωρα που το εκανα εχουν περασει 3 ωρες βεβαια δεν ξερω ποτε μπορει να εμφανηστικες βοηθεια θα τρελαθω?????

τα τεστ ειναι αρνητικα ετσι δεν ειναι?????

15 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω τι γίνετε αλλά δεν μου άρχεται καμία ενημέρωση ότι σχολιάζετε κάτι όπως ερχόταν παλιά και κοίταξα τις ειδοποιήσεις μου είναι οκ τώρα για να έρθω να σχολιάσω έπρεπε να πάω 30 σελίδες μπροστά.... Για πειτε κανα νέο καμία εγκύουλα??? Εγώ εχθές τελείωσα με την περιοδο οπότε σήμερα η αύριο θα αρχίσω νέο κύκλο προσπαθειών!!!! 

αγαπη κοιταξε στις ρυθμισεις μηπως εκει γινεται κατι, ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας αυτος ;) 

@noni90 βρε αγαπη νωρις δε το εκανες? στις 19 δεν περιμενεις??

15 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Θα ενημερώσω @Nati85 μου. Κάτσε να πάνε όλα καλά και θα σας τα πω όλα! Μου φαινόταν βουνό αλλά δεν ρίναι τίποτα μέχρι στιγμής! 

Αν εχεις κάνει κολπικό δεν έχεις ανάγκη. Εγώ λόγω της κολπίτιδας είχα το θέμα. Βέβαια το ph επηρρεάζεται κ από τη διατροφή. Εγώ μάλλον από τα πολλά γκυκά το έπαθα γιατί το βακτήριο που είχα αναπτύσσεται υπερβολικά λόγω της ζάχαρης

συγνωμη μπορεις να πεις λιγο αυτο με τα γλυκα?? γιατι ειμαι γλυκατζου και δεν το ηξερα, ποιο μικροβιο και πως το βρηκες?

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Χαχαχα καλημερα λιγο απογοητευμενη αλλα καλα εκανα ενα τεστακι κ βγήκε αρνητικο κ με εχει παρει λιγο απο κάτω αλλα θα μ περάσει!!

μεχρι να ερθει περιοδος δεν απογοητευομαστε εχουμε πει, σημερα περιμενεις μπορει να εισαι και να μην εχει ανεβει η ορμονη ακομα ;) 

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια μου ήρθε περίοδος! Επομένως πέρα από το ότι πάμε τον επόμενο μήνα δεν θα λέω για καθυστέρηση αν δεν κλείσω και τις 35 μέρες!

Εύχομαι καλά νέα από τις υπόλοιπες που περιμένουν!

Καλές και τελειόμηνες εκγυμοσυνες από τις ήδη εγκυουλες!

αγαπη δεν το βαζουμε κατω, παμε με το κεφαλι ψηλα ;) 

επομενη ημερομηνια αναμονης ποτε εχεις? θα κανεις τεστακια?

1 ώρα πρίν, t1t1n4k1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Μολις έκανε τεστ γτ θα εσκαγα... Το θέμα είναι πως η γραμμουλα με το ζόρι φαίνεται ομως υπάρχει. Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη??? Κ στην κορη μου ηταν αχνη αλλαα αυτη παραα εινααι. Να ρωτήσω κ κατι αλλο. Οταν καανουμε τεστ κ ειναι αρνητικό το πινακακι εινααι εντελώς λευκο σωστα???? 

ρε αγαπη γιατι βασανιζεσαι ετσι? αντε κανε μια χοριακη να δεις τι ακριβως γινεται...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , caramel_83 είπε:

αγαπη κοιταξε στις ρυθμισεις μηπως εκει γινεται κατι, ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας αυτος ;) 

@noni90 βρε αγαπη νωρις δε το εκανες? στις 19 δεν περιμενεις??

συγνωμη μπορεις να πεις λιγο αυτο με τα γλυκα?? γιατι ειμαι γλυκατζου και δεν το ηξερα, ποιο μικροβιο και πως το βρηκες?

μεχρι να ερθει περιοδος δεν απογοητευομαστε εχουμε πει, σημερα περιμενεις μπορει να εισαι και να μην εχει ανεβει η ορμονη ακομα ;) 

αγαπη δεν το βαζουμε κατω, παμε με το κεφαλι ψηλα ;) 

επομενη ημερομηνια αναμονης ποτε εχεις? θα κανεις τεστακια?

ρε αγαπη γιατι βασανιζεσαι ετσι? αντε κανε μια χοριακη να δεις τι ακριβως γινεται...

δεν μπορω αληθεια θα σκασω..αν ηταν και του φαρμακειου θα εβγαζε κατι εστω αχνο θα ειναι εξατμησης και εχω ελπιδες τσαμπα να δεις!

15 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κοριτσια μουυυυ! Τι μου κανετε? Πρωτη μερα αδεια σημερα κ πηγα για νυχια και μετα για καφε και μετα για ψωνια χαχαχα! 

Εγω @ada32 θα σας απογοητευσω εκανα ενα one step σημερα το πρωι πιο ασπρο κ απο ασβεστης ητανε!!! Ουτε καν υποψια δευτερης γραμμης. Αρα εγκυος δεν ειμαι! Εχω κ σουβλιες στην αριστερη ωοθηκη οποτε δεν! Ελπιζω εσυ να εχεις καλυτερα αποτελεσματα!

@Ungry girl εδω κοριτσι ειχα παρει τους δρομους σημερα... Τι ειναι αυτα που ακουω για τον αντρουλη σου? Τι θα πει καλε δε παω να με εξετασει? Θελει μωρακι η δε θελει? Μην υπερβαλλουμε κιολας θα πρεπει να προσπαθησει λιγο αν θελει να μεγαλωσετε την οικογενεια σας. Εσυ πως εισαι σημερα? Ολα καλα?

Μπορεις να ζητησεις τρικλινο η δικλινο! Παντως συμφωνω με τη γεννα στο δημοσιο! Και για ασφαλεια και για οικονομια!

Kαλημερα! νωρις βρε το εκανες το one step στην 27η μερα ! εγω την αλλη φορα το ειχα κανει 29η μερα  το βραδυ  κ ηταν παρα πολυ αχνο !!! περιμενε λιγο , εξαλλου ωορηξια δεν ειχες 6/11? αρα ησουν 10 μερες μετα απο την ωορηξια οποτε δεν θα σου εδειχνε ! κανε υπομονη μεχρι αυριο κ κανε τοτε ενα τεστ με τα πρωινα ουρα αν δεν κρατιεσαι! 

πρίν από 52 λεπτά , t1t1n4k1 είπε:

Οχι μονο ηταν γτ ενα 10ρικο ειχα ολο κι ολο μαζι μου. Αντεχω δεν αντεχω θα κρατηθω κ θα το κανω την Κυριακή για να είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα. . Τωρα καταλαβαίνω γτ ο γιατρός μου ειπε να κανω υπομονή μεχρι την επόμενη εβδομάδα

Αν σου βγηκε γραμμουλα στο 5λεπτο , εισαι εγκυος !!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 45 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Κατ αρχας να σου ζησει το μωρακι σου! Ησασταν πολυ τυχεροι και οι δυο απο ο,τι καταλαβα, και οι γιατροι σε εγρηγορση... Ευτυχως πηγαν ολα καλα! Ευχομαι τον επομενο τοκετο να τον βιωσεις οπως ονειρευεσαι! Για την ωρα, να σκεφτεσαι οτι εχεις το μωρο σου στην αγκαλια σου και να κανεις κουραγιο και υπομονη με τον θηλασμο, εχω ακουσει οτι εχει τις δυσκολιες του καποιες φορες αλλα σιγουρα αξιζει να το παλεψεις και μπραβο σου! Ευχομαι να πανε ολα καλα <3 

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, t1t1n4k1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Μολις έκανε τεστ γτ θα εσκαγα... Το θέμα είναι πως η γραμμουλα με το ζόρι φαίνεται ομως υπάρχει. Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη??? Κ στην κορη μου ηταν αχνη αλλαα αυτη παραα εινααι. Να ρωτήσω κ κατι αλλο. Οταν καανουμε τεστ κ ειναι αρνητικό το πινακακι εινααι εντελώς λευκο σωστα???? 

Απο προσωπικη εμπειρια, οταν δν ημουν κ εκανα τεστ , δεν ειχε καμια δευτερη γραμμη , ηταν ολολευκο!!! στην βιοχημικη , εμφανιστηκε σχεδον στο λεπτο μια πολυ αχνη γραμμη που παρεμεινε . οποτε συγχαρητηρια!!!1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 41 λεπτά , oneira_glyka είπε:

βρε κοριτσι μου που να  μας διαβασεις..εσυ κινδυνεψες..πωπω τι ταλαιπωρια τραβηξες..εσυ πως εισαι τωρα;;;

πρίν από 47 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Να σας ζησει το μωρακι σας! ευτυχως ολα καλα στο τελος , ησουν πολυ τυχερη!  να σε ρωτησω κατι αν δεν ειναι αδιακριτη ερωτηση , ποσα κιλα εισαι κ σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να χασεις για να μην κινδυνεψεις?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

12. Antila  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2311!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. Papaki@  8-10/11/2017!!!

3. Ασία  12/11/2017!!!

4. Nati85 14/11/2017!!!

5. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

6. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

7. KalStyl  15/11/2017!!!

8. Ungry girl 17/11/2017!!!

9. MelinaFo  18/11/2017!!!

10. ada32 19/11/2017!!!

11. noni90 19/11/2017!!!

12. caramel_83  19-23/11/2017!!!

13. Dimitr@17 20/11/2017!!!

14. Μάντη  21/11/2017!!!

15. alina80 24-26/11/2017!!!

16. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

17. Elma86  30/11/2017!!!

18. Vila  2/12/2017!!!

19. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

20. ritaki13  4/12/2017!!!

21. vvrd  5/12/2017!!!

22. kido  10/12/2017!!!

23. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

On 16/11/2017 at 10:20 ΠΜ, orianna είπε:

τα πηρες ποτε στο χερι γραπτως?απ οτι καταλαβαινω πρεπει να σου εκανε δωρο το τεστ για το 50% των μεταλλαξεων.ειναι ο πιο συχνος τυπος μεταλλαξης κ μετα ο αντρας σου πρεπει να εκανε για μεγαλυτερο αριθμο μεταλλαξεων γι αυτο κ κοστισε τοσο ακριβα.παντως πολυ καλη η τιμη.εδω ζητανε 130 με μικροτερη αποδειξηκ μονο την αυχενικη.150 με αποδειξη.

@orianna εμένα ο γιατρός μου μού την έγραψε την εξέταση για κυστική ίνωση! Οπως προείπες, για κάτι συγκεκριμένο ομως που αφορά στον προγεννητικό έλεγχο. Και ειχα μηδενική συμμετοχή 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...