Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 20 λεπτά , t1t1n4k1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Μολις έκανε τεστ γτ θα εσκαγα... Το θέμα είναι πως η γραμμουλα με το ζόρι φαίνεται ομως υπάρχει. Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη??? Κ στην κορη μου ηταν αχνη αλλαα αυτη παραα εινααι. Να ρωτήσω κ κατι αλλο. Οταν καανουμε τεστ κ ειναι αρνητικό το πινακακι εινααι εντελώς λευκο σωστα???? 

Όσες φορές ήταν αρνητικό το δικό μου δεν έβγαζε τίποτα. Ούτε μετά από ώρες την περιβόητη γραμμή εξάτμισης. Όσο άχνη και να είναι η γραμμή σημαίνει ότι ανίχνευσε ορμόνη. Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Μήπως δεν έχει ακόμα ανέβει αρκετά για αυτό και άχνη η γραμμή. Αν δεν σου έρθει περίοδος κάνε σε δύο μέρες ένα ακόμα. Ποιο έκανες; 

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Όσες φορές ήταν αρνητικό το δικό μου δεν έβγαζε τίποτα. Ούτε μετά από ώρες την περιβόητη γραμμή εξάτμισης. Όσο άχνη και να είναι η γραμμή σημαίνει ότι ανίχνευσε ορμόνη. Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Μήπως δεν έχει ακόμα ανέβει αρκετά για αυτό και άχνη η γραμμή. Αν δεν σου έρθει περίοδος κάνε σε δύο μέρες ένα ακόμα. Ποιο έκανες; 

Ναι αλλα η γραμμη εξατμησης ισχύει ετσι δεν ειναι?

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

Εχω 4 μέρες καθυστέρηση αλλα λογο πολυκηστικων μπορεί να εκανα ωοριξια και λιγο αργότερα. Ναι θα κανω σε 2 μερες παλι

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι αλλα η γραμμη εξατμησης ισχύει ετσι δεν ειναι?

Ισχύει. Αφού το λένε και στις οδηγίες. Απλώς δεν έχει χρώμα. Ενώ το αχνό θετικό ροζιζει λιγάκι. Η εξάτμισης είναι κάπως γκριζωπή. Και δεν βγαίνει στο δεκάλεπτο που σου λέει να κοιτάξεις το αποτέλεσμα.

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ισχύει. Αφού το λένε και στις οδηγίες. Απλώς δεν έχει χρώμα. Ενώ το αχνό θετικό ροζιζει λιγάκι. Η εξάτμισης είναι κάπως γκριζωπή. Και δεν βγαίνει στο δεκάλεπτο που σου λέει να κοιτάξεις το αποτέλεσμα.

Εμενα ειναι ροζ αχνο κ βηηκε στο 5λεπτο.... Μωρε λετεεεε????

• Μου αρέσει 1

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

πρίν από 1 λεπτό , t1t1n4k1 είπε:

Εχω 4 μέρες καθυστέρηση αλλα λογο πολυκηστικων μπορεί να εκανα ωοριξια και λιγο αργότερα

Πόσες μέρες ήταν ο μεγαλύτερος κύκλος σου τους τελευταίους μήνες;

Just now, t1t1n4k1 είπε:

Εμενα ειναι ροζ αχνο κ βηηκε στο 5λεπτο.... Μωρε λετεεεε????

Λέμε. Λεμε! Ειδικά αφού δεν είσαι σίγουρη για τη μέρα της ωορρηξίας. Μπορεί απλώς να είναι νωρίς ακόμα και να είναι χαμηλά η ορμόνη. Κάνε υπομονή και κάνε άλλο ένα σε δύο μέρες (έτσι λένε τα τεστ στις οδηγίες). Ή και αύριο με τα πρώτα πρωινά.

Εμένα που μου είχε βγει πολύ αχνή γραμμή (την επόμενη μέρα αρνητικό βέβαια) ο τύπος από τη hometest μου είχε πει ότι αν η γραμμή είναι πολύ αχνή σημαίνει ότι η συγκέντρωση της χοριακής ορμόνης στα ούρα είναι γύρω στο 15-17. Υπάρχει όμως.

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Λέμε. Λεμε! Ειδικά αφού δεν είσαι σίγουρη για τη μέρα της ωορρηξίας. Μπορεί απλώς να είναι νωρίς ακόμα και να είναι χαμηλά η ορμόνη. Κάνε υπομονή και κάνε άλλο ένα σε δύο μέρες (έτσι λένε τα τεστ στις οδηγίες). Ή και αύριο με τα πρώτα πρωινά.

Εμένα που μου είχε βγει πολύ αχνή γραμμή (την επόμενη μέρα αρνητικό βέβαια) ο τύπος από τη hometest μου είχε πει ότι αν η γραμμή είναι πολύ αχνή σημαίνει ότι η συγκέντρωση της χοριακής ορμόνης στα ούρα είναι γύρω στο 15-17. Υπάρχει όμως.

31 μερες περιπου. ΤΕΡ 14/10

Just now, t1t1n4k1 είπε:

Ναι θα κανω σίγουρα σε απο δευτέρα για σιγουριά

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Και εσενα η γραμμη στο πρωτο σου ειχε βγει γρηγορα η μετα απο ωρα?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , t1t1n4k1 είπε:

Ναι θα κανω σίγουρα σε απο δευτέρα για σιγουριά

Και την Κυριακή να κάνεις νομίζω σε δύο μέρες θα δείξει πιο καθαρά. Πάντως και το αχνό θετικό λένε όλα τα τεστ ότι είναι. Εχει σκουρύνει καθόλου η γραμμή; Το έκανες με τα πρώτα πρωινά ούρα; Δεν θέλω να σε ξεσηκώσω αλλά νομίζω κάτι γίνεται!!!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Και εσενα η γραμμη στο πρωτο σου ειχε βγει γρηγορα η μετα απο ωρα?

Νομίζω στα 5-7 λεπτά είχε βγει. Με το ζόρι την έβλεπα. Αλλά μετά από καμιά ώρα την έβλεπα πιο εύκολα νομίζω.

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Και την Κυριακή να κάνεις νομίζω σε δύο μέρες θα δείξει πιο καθαρά. Πάντως και το αχνό θετικό λένε όλα τα τεστ ότι είναι. Εχει σκουρύνει καθόλου η γραμμή; Το έκανες με τα πρώτα πρωινά ούρα; Δεν θέλω να σε ξεσηκώσω αλλά νομίζω κάτι γίνεται!!!

Νομίζω στα 5-7 λεπτά είχε βγει. Με το ζόρι την έβλεπα. Αλλά μετά από καμιά ώρα την έβλεπα πιο εύκολα νομίζω.

Δεν το ειχα παρει η χαζη απο χθες. Πηγα την μικρη μ σχολείο το πρωι κ το φαρμακείο είναι δίπλα. Ε δεν αντεξα πηγα το πηρα κ το εκανα. Αλλα οχι δεν ειναι με τα πρωινά ούρα . Ισως κ γιαυτο να ειναι κ τοσο αχνο. Ήπια και νερο μολις ξυπνησα ... Δεν ξερω αν παίζει ρολο... 

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

πρίν από 2 λεπτά , t1t1n4k1 είπε:

Δεν το ειχα παρει η χαζη απο χθες. Πηγα την μικρη μ σχολείο το πρωι κ το φαρμακείο είναι δίπλα. Ε δεν αντεξα πηγα το πηρα κ το εκανα. Αλλα οχι δεν ειναι με τα πρωινά ούρα . Ισως κ γιαυτο να ειναι κ τοσο αχνο. Ήπια και νερο μολις ξυπνησα ... Δεν ξερω αν παίζει ρολο... 

Αν η συγκέντρωση της ορμόνης είναι χαμηλή παίζει ρόλο. Αραιώνεται και δεν ανιχνεύεται το ίδιο εύκολα. Μονό ήταν το τεστ; Δεν έχει άλλο το κουτί. Εγώ θα έκανα και αύριο με τα πρώτα πρωινά. Αν αντέχεις μέχρι την Κυριακή, ακόμα καλύτερα. Fingers crossed!!!

19 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Παντως κοριτσια,  μιας και λετε για μαιευτηρια,  γνωστη μου που ειχε παει και ειδε τα μονοκλινα και λουξ στο ΕΛΕΝΑΣ μου πε πως επαθε πλακα και δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν από  τα ιδιωτικα... Τωρα τι να σας πω??? Αν πανε ολα καλα,  μετα τον Ιουλη θα εχω αποψη προσωπικη!!!! Οσο για τα ιδιωτικα,  θα σας ελεγα πως ειναι μαλλον πολυ πολυ πολυ πολυ ΥΠΕΡεκτιμημενα... Εκτος αν καποια την ενδιαφερουν οι ξενοδοχειακου τυπου παροχες και οχι η παροχη φροντιδας (μην το παρει καποια προσωπικα,  εχω παραδειγμα πολυ κοντινου μου ατομου,  που την ενοχλησε το οτι τα σεντονια ηταν κομενα ατσαλα σ δημοσιο νοσοκομειο,  αλλα δεν την ενοχλησε καθολου που η γιατρος την οποια χρυσοπληρωνε μεχρι τοτε για να γεννησει το γιοκα της σε ιδιωτικο, την εκανε πασα σε αλλο γιατρο χρησιμοποιωντας υπεροχες δικαιολογιες μολις στραβωσαν τα πραγματα στον 8ο μηνα!!) 

κοριτσια καλημερα!! και εγω πηγα και ειδα τα μονοκλινα πολυ ωραια ειναι!!! ευχομαι να βρω διαθεσιμο οταν θα γεννναω!! μαλιστα στον ενα οροφο εχουν για αγορια και στον πιο κατω για κοριτσια!! 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Ρε κορίτσια έκατσα και διάβασα περίπου 30 σελίδες και ούτε ένα ευχάριστο νέο δεν είδα..Τι θα γίνει?Ανυπομονώ να μάθω πως κάποια από εσάς είναι έγκυος,γιατί για μένα δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα..Η διαίσθηση μου λέει πως η @andrianni αυτό το μήνα με την πρόκληση θα έχει θετικά αποτελέσματα!

Τι να κάνουμε; έχουμε κολλήσει! Που θα πάει;Απιστευτο μου φαίνεται οτι ειμαι εγώ αυτή που λες! Λες κ λεμε για αλλη κοπέλα! Μακάρι...!!! Ακόμα ειμαστε στην αρχη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...