Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 minutes ago, linaa said:

ειναι πολυ αχνο ομως βρε κοριτσι εμενα με 25 χοριακη φαινοταν πιο εντονο αν εχεις κανονικη ροη ισως κατι δεν πηγε καλα. 

ναι το ξερω..μπορει να ειναο χαμηλη και εινει τοσο αχνη η γραμμη..

πρίν από 3 λεπτά , ellilaw είπε:

ναι το ξερω..μπορει να ειναο χαμηλη και εινει τοσο αχνη η γραμμη..

κανε ενα αυριο με πρωινα ουρα αν βγει παλι ετσι ειναι αρνητικο αν ειναι πιο εντονη σημαινει οτι κατι γινετε. κ εγω στην βιοχημικη οταν μου ηρθε αιμα εκανα την επομενη μερα κ ηταν πιο εντονη η γραμμη κ η χοριακη μου ανεβαινε κανονικα για μια εβδομαδα περιπου. μετα μου ξαναηρθε αιμα κ αρχισε να πεφτει.

Ρε κορίτσια έκατσα και διάβασα περίπου 30 σελίδες και ούτε ένα ευχάριστο νέο δεν είδα..Τι θα γίνει?Ανυπομονώ να μάθω πως κάποια από εσάς είναι έγκυος,γιατί για μένα δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα..Η διαίσθηση μου λέει πως η @andrianni αυτό το μήνα με την πρόκληση θα έχει θετικά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

Καλημερααα ομορφες!! Παρασκευγ σήμερα! Ηρθε η μεγαλη ωρα τις συνάντησης με το μικροβιολογο χαχααχα... @MelinaFo τι κανεις?? Θα κανεις τεστακι εγω λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω τιποτα οποτε ειναι ολο πανω σου!!!

@ellilaw πως εισαι σημερα? Εχουμε κατι.ενεώτερο!?

Οι υπόλοιπες!! Δεν πίστευω να αδιαθετησε καμια!!

Καλημέρα κορίτσια! Παρασκευή πρωί λαλαλαλα... Και 37 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

@Ungry girl καλημέρα. Πώς είσαι εσύ; Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα να έχετε εύχομαι!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Παρασκευή πρωί λαλαλαλα... Και 37 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

@Ungry girl καλημέρα. Πώς είσαι εσύ; Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα να έχετε εύχομαι!

Χαχαχα καλημερα λιγο απογοητευμενη αλλα καλα εκανα ενα τεστακι κ βγήκε αρνητικο κ με εχει παρει λιγο απο κάτω αλλα θα μ περάσει!!

Κορίτσια μου ήρθε περίοδος! Επομένως πέρα από το ότι πάμε τον επόμενο μήνα δεν θα λέω για καθυστέρηση αν δεν κλείσω και τις 35 μέρες!

Εύχομαι καλά νέα από τις υπόλοιπες που περιμένουν!

Καλές και τελειόμηνες εκγυμοσυνες από τις ήδη εγκυουλες!

• Λυπημένη/-ος 1

EvgLp2.png

@Ungry girl και @ntemiiiiii μη στεναχωριέστε όσο μπορείτε. Τον άλλο μήνα. Θα είναι και γιορτινος, όσο να πεις είμαστε πιο χαλαροί...αυξάνονται οι πιθανότητες. 

@ntemiiiiii μήπως να σκεφτείς τα τεστ ωορρηξίας; Θα ξέρεις έτσι ποτέ θα περιμένεις περίοδο με μεγαλύτερη ακρίβεια! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl και @ntemiiiiii μη στεναχωριέστε όσο μπορείτε. Τον άλλο μήνα. Θα είναι και γιορτινος, όσο να πεις είμαστε πιο χαλαροί...αυξάνονται οι πιθανότητες. 

@ntemiiiiii μήπως να σκεφτείς τα τεστ ωορρηξίας; Θα ξέρεις έτσι ποτέ θα περιμένεις περίοδο με μεγαλύτερη ακρίβεια! 

Το αστειο ειναι πως δεν νιωθω πως θα ασιαθετησω..πηγα κ στο.μικροβιολογο δευτερα τα αποτέλεσμα θα σκασω μεχρι να περάσει το σκ

πρίν από 49 λεπτά , Ungry girl είπε:

Το αστειο ειναι πως δεν νιωθω πως θα ασιαθετησω..πηγα κ στο.μικροβιολογο δευτερα τα αποτέλεσμα θα σκασω μεχρι να περάσει το σκ

Γιατί τόσο αργά; Αφού πήγες νωρίς... αυτά της χοριακής συνήθως τα δίνουν μέσα στη μέρα.

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια μου ήρθε περίοδος! Επομένως πέρα από το ότι πάμε τον επόμενο μήνα δεν θα λέω για καθυστέρηση αν δεν κλείσω και τις 35 μέρες!

Εύχομαι καλά νέα από τις υπόλοιπες που περιμένουν!

Καλές και τελειόμηνες εκγυμοσυνες από τις ήδη εγκυουλες!

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ ποτέ τεστ αν δεν έχω καθυστέρηση πάνω των 3 ημερών, που δεν το συνηθίζω με βάση τον κύκλο μου, για να μη μου μπαίνουν ιδέες άδικα. Πάμε στον επόμενο, μην πέφτεις!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου. Μολις έκανε τεστ γτ θα εσκαγα... Το θέμα είναι πως η γραμμουλα με το ζόρι φαίνεται ομως υπάρχει. Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη??? Κ στην κορη μου ηταν αχνη αλλαα αυτη παραα εινααι. Να ρωτήσω κ κατι αλλο. Οταν καανουμε τεστ κ ειναι αρνητικό το πινακακι εινααι εντελώς λευκο σωστα???? 

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Γιατί τόσο αργά; Αφού πήγες νωρίς... αυτά της χοριακής συνήθως τα δίνουν μέσα στη μέρα.

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ ποτέ τεστ αν δεν έχω καθυστέρηση πάνω των 3 ημερών, που δεν το συνηθίζω με βάση τον κύκλο μου, για να μη μου μπαίνουν ιδέες άδικα. Πάμε στον επόμενο, μην πέφτεις!

Δεν έκανα χοριακη σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...