Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ellilaw είπε:

σε π.μ δλδ;

Να μου το στείλεις σε μήνυμα.εχει επιλογή πάνω δεξιά.για στείλε το.και αν θες βρες το τηλέφωνο της εταιρίας του τεστ θα έχει εξυπηρέτηση πελατών να τους ρωτήσεις για την γραμμη

e6OVp3.pngExilp3.png

3 minutes ago, Nati85 said:

Να μου το στείλεις σε μήνυμα.εχει επιλογή πάνω δεξιά.για στείλε το.και αν θες βρες το τηλέφωνο της εταιρίας του τεστ θα έχει εξυπηρέτηση πελατών να τους ρωτήσεις για την γραμμη

σου το εστειλα ..

πρίν από 23 λεπτά , ellilaw είπε:

αυτο με αγχωνει οτι μπορει παλι να ειναι βιοχημικη και θα στεναχωρηθω να εγινε και 2η φορα:(

εμφανιστηκε η φωτο;

@elllilaw Μπορεί να έχει εμφανιστεί σε προηγούμενες σελίδες όπως της @Nati85

Διαφημίσεις

1 minute ago, Μάντη said:

Ελλη μου τι έγινε με το τεστακι;

1 minute ago, Μάντη said:

Ελλη μου τι έγινε με το τεστακι;

ειναι ακομα το ιδιο με την αχνη του γραμμουλα .. το εστειλα και στις αλλες κοπελες με μηνυμα ! και ευτιχως δεν ειναι στη φαντασια μου και μονο 

πρίν από 2 λεπτά , ellilaw είπε:

ειναι ακομα το ιδιο με την αχνη του γραμμουλα .. το εστειλα και στις αλλες κοπελες με μηνυμα ! και ευτιχως δεν ειναι στη φαντασια μου και μονο 

Αν θες στείλε μ να το δω δεν το εχει εμφανίσει εδω... Μακαρι να πανε ολα καλα και να εισαι.. Παντως δεν ειναι απιθανο μια φιλη μου ειχε περιοδο μεχρι και το δευτερο μηνα και ηταν εγκυος... Δεν ξερω πως γίνεται. ..

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ellilaw είπε:

κοριτσι τι εγινε εκανες κ αλλο τεστ αχνο? η ροη συνεχιζετε?? στειλτο κ σε εμενα!!!

4 ώρες πρίν, orianna είπε:

ολα καλα κοριτσι μου..οποτε μπορω μπαινω γτ εχω θεμα με το ιντερνετ εχει κανα δυο μερες που εστρωσε και δεν μπορουσα να παρακολουθησω λογω παρα πολλων σελιδων...γλωσσα δεν βαζετε μεσα..χαχχαχα εσυ τι κανεις?τι λεει το νησι?

ολα καλα κ εδω!!! εδω το παλευουμε ελπιζουμε σε πολλα χριστουγεννιατικα νεα!!!

5 minutes ago, Μάντη said:

Αν θες στείλε μ να το δω δεν το εχει εμφανίσει εδω... Μακαρι να πανε ολα καλα και να εισαι.. Παντως δεν ειναι απιθανο μια φιλη μου ειχε περιοδο μεχρι και το δευτερο μηνα και ηταν εγκυος... Δεν ξερω πως γίνεται. ..

μακαρι να ειναι για καλο.. και να μην ειναι βιοχημικη!!! το εχω ξανακουσει να ερχεται περιοδος καο μετα να καταληγει σε εγκυμοσυνη! λεω να δω τι θα γινει αυριο και μετα αν ειναι να ξανακανω τεστ

5 minutes ago, linaa said:

κοριτσι τι εγινε εκανες κ αλλο τεστ αχνο? η ροη συνεχιζετε?? στειλτο κ σε εμενα!!!

ολα καλα κ εδω!!! εδω το παλευουμε ελπιζουμε σε πολλα χριστουγεννιατικα νεα!!!

το εστειλα και στις 2..η ροη συνεχιζεται .. αλλα οχι τοσο πολυ οπως παντα αλλα εχω περιοδο !! 

πρίν από 1 λεπτό , ellilaw είπε:

μακαρι να ειναι για καλο.. και να μην ειναι βιοχημικη!!! το εχω ξανακουσει να ερχεται περιοδος καο μετα να καταληγει σε εγκυμοσυνη! λεω να δω τι θα γινει αυριο και μετα αν ειναι να ξανακανω τεστ

Μηπως να κανεις καλύτερα χοριακη;;;; για ποιο σιγουρα.... Ολο για καποιο λογο γίνονται μακαρι να ειναι ολα καλα!

jgJqp3.png

2 minutes ago, Μάντη said:

Μηπως να κανεις καλύτερα χοριακη;;;; για ποιο σιγουρα.... Ολο για καποιο λογο γίνονται μακαρι να ειναι ολα καλα!

ναι το σκεφτηκα να κανω χοριακη ..μπορει υπ τεστ να κανεο λαθος !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...