Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Μαζευτείτε!!!! Να σας συστήσω και το ΓΙΩΡΓΟ ειναι λιγο ντροπαλουλης δεν ηθελε φωτο!!!! 

κοριτσάρες μου μολις γύρισα απο το γιατρο ολα καλα ο παίδαρος να τα εδειξε τα π@π@ρια του φάτσα φορα!  Εξετάσεις δεν χρειάζεται να κανω και πλεον κανονικα τις βιταμινουλες μου.... 

Σας στελνω μπόλικο μπεμπεδοσκονη και περιμενω τα νεα σας! 

• Μου αρέσει 8

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα!!!! @caramel_83 κ βεβαια θα σας πω!! Αν κ ακομα πιστευω οτι τρελαθηκαν οι ορμονες μου κ ανεβαζω χοριακη! Δεν το πολυπιστευω!!! :-P@sonia@ ευχαριστω Σονια μουυυ!!! Ευχαριστω πολυυ!!! :-* αντε παμε στην επομενη που θ αλλαξει θεση στο πινακακι!!

14 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια καλησπερα. Λεγομαι Ani ειμαι 29 και ειπα να ενταχθω στην παρεούλα σας! Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας.!Ειμαι στον 3ο μηνα προσπαθειων. Περιμενω την ακατανομαστη σε 6 μερες δηλαδη 15/5 εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων και ειχα επαφες αυτο το διαστημα 25-26-30-1-3-7. Ευχομαι να τα καταφεραμε αλλα προβληματιζομαι ωστοσο γιατι απο συμπτωματα εχω μονο σπυρακια στο προσωπο και καθολου πρηξιμο στο στηθος ή κοιλια....τι λετε κ εσεις?? Εχω ελπιδες???

Μη δινεις σημασια...αν δεν ερθει η μερα καθυστερησης...εμενα το στηθος μου γινοταν τουμπανο κ οταν εμεινα εγκυος πονουσε λιγο αλλα ηταν μαλακο. Τελικα τα κοριτσια ειχαν δικιο. Δεν υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 45 λεπτά , Alekagala είπε:

Μαζευτείτε!!!! Να σας συστήσω και το ΓΙΩΡΓΟ ειναι λιγο ντροπαλουλης δεν ηθελε φωτο!!!! 

κοριτσάρες μου μολις γύρισα απο το γιατρο ολα καλα ο παίδαρος να τα εδειξε τα π@π@ρια του φάτσα φορα!  Εξετάσεις δεν χρειάζεται να κανω και πλεον κανονικα τις βιταμινουλες μου.... 

Σας στελνω μπόλικο μπεμπεδοσκονη και περιμενω τα νεα σας! 

xaxaxaxaxa δεν υπαρχεις, ολα καλα να σου πανε ευχομαι και να ειναι γερο το μωρακι σου:wub:

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια είμαι αγκαλιά με τα βιβλία..... Κοντοζυγώνει η εξεταστική.... Αλλά όταν το μάθημα το δίνεις για 5η φορά, όπως και να το κάνουμε, δε σε εμπνέει να το διαβάσεις πάλι....

@Ani ani να σε  καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου (μη φανώ αγενής :-P )!!!! ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα και από εσένα

@Angie trg μην αγχώνεσαι φίλη μου όλα καλά θα πάνε!!!! Περιμένουμε νεότερα :wink:

@caramel_83 δεν έχω πολυκαταλάβει αυτό το πινακακι τι είναι;; :?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Alekagala τέλεια!!!! Τελικά η πριγκίπισσα θα είναι μια και μοναδική! Θα έχει και δύο σωματοφύλακες!

@caramel_83 με τον γυναικολόγο μίλησα και μου είπε μόλις έρθει ξεκινάμε υπερυχους! Τώρα με τον ενδοκρινολογο δεν έχω μιλήσει. .έστειλα τις εξετάσεις και περιμένω! Εσύ πότε θα πας σε αλλον?

@ΧρυσαΜ το πινακακι αποτελείται από δύο μέρη. .πάνω είναι οι εγκύουλες και κάτω οι κοπέλες σε αναμονή για το πότε θα έρθει η όχι η περίοδος! Οπότε θα πεις πιθανή ημερομηνία περιόδου και θα σε βάλουν στο πινακακι

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 19 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Alekagala τέλεια!!!! Τελικά η πριγκίπισσα θα είναι μια και μοναδική! Θα έχει και δύο σωματοφύλακες!

@caramel_83 με τον γυναικολόγο μίλησα και μου είπε μόλις έρθει ξεκινάμε υπερυχους! Τώρα με τον ενδοκρινολογο δεν έχω μιλήσει. .έστειλα τις εξετάσεις και περιμένω! Εσύ πότε θα πας σε αλλον?

@ΧρυσαΜ το πινακακι αποτελείται από δύο μέρη. .πάνω είναι οι εγκύουλες και κάτω οι κοπέλες σε αναμονή για το πότε θα έρθει η όχι η περίοδος! Οπότε θα πεις πιθανή ημερομηνία περιόδου και θα σε βάλουν στο πινακακι

Και εγώ κάπως έτσι το είχα καταλάβει αλλά στην πορεία κάπου μπερδευτηκα :-P:-P:-P:-P:-P:-P ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου @elenakii22 !!! Εγώ ακριβώς την ημερομηνία δεν τη σημείωνα σχεδον ποτέ γιατί έχω την  κολλητή μου που έχουν συγχρονιστεί οι κύκλοι μας και κάθε φορά έχω αδιαθετώ όποτε τελειώνει εκείνη... Και από την άλλη έχω και τον σύντροφό μου που πάντα θυμάται περιπου πότε πέφτει και μου το υπενθυμίζει :-P:-P αλλά τώρα περνάω μια φάση "ορμονικής διαταραχής" και δεν ξέρω ακόμα πότε θα μου έρθει.. Ελπίζω να αργήσει πάντως :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

@ΧρυσαΜ τίποτα!! Αλλά ωραία είστε οι δύο σας!!! Τελειώνει η μία αρχίζει η άλλη!Αν σε παρηγορεί και εγώ και η @caramel_83 έχουμε μια μόνιμη διαταραχή.ειδικα τώρα τελευταία! 

Χαχαχαχα θα κάνουμε παρέα :-P:-P:-P

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ κορίτσια είμαι αγκαλιά με τα βιβλία..... Κοντοζυγώνει η εξεταστική.... Αλλά όταν το μάθημα το δίνεις για 5η φορά, όπως και να το κάνουμε, δε σε εμπνέει να το διαβάσεις πάλι....

@Ani ani να σε  καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου (μη φανώ αγενής :-P )!!!! ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα και από εσένα

@Angie trg μην αγχώνεσαι φίλη μου όλα καλά θα πάνε!!!! Περιμένουμε νεότερα :wink:

@caramel_83 δεν έχω πολυκαταλάβει αυτό το πινακακι τι είναι;; :?

Πρωτον καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου ;)

δευτερον εχω φτιαξει ενα πινακακι που δημοσιευσα και χθες και ειναι στο ενα μερος οι εγκυουλες με πιθανη ημερομηνια τοκετου και στο αλλο μερος εμεις που θελουμε μωρο με ημερομηνια αναμονης της επομενης περιοδου μας και καθε φορα που μας ερχεται η περιοδος μου το λενε τα κοριτσια και αλλαζω το πινακακι αναλογα, να δες απο κατω να καταλαβεις ^_^

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  2686!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. gianna81 14/3/2017!!!

3. maria dimitris 23/3/2017!!!

4. Olivia3 12/4/2017!!!

5. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

6. aggeliki_l 29/4/2017!!!

7. stalitsa82 30/4/2017!!!

8. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

9. KarMar84 10/5/2017!!!

10. elenaki22 13/5/2017!!!

11. Vila 16/5/2017!!!

12. giota@ 17/5/2017!!!

13. λουπιτα 23/5/2017!!!

14. caramel_83  1/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, elenakii22 είπε:

εγω περιμενω να παει πρωτα η μητερα μου να δουμε αν ειναι καλος αυτος που της συστησαν και να παω κι εγω αλλιως θα κοιταξω αλλου ;) 

πρίν από 5 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχα τις προγραμματισμένες επισκέψεις σήμερα... Στην ώρα της τυπικοτατη αυτό το μήνα...!

@Alekagala :D :wub:

δεν το βαζουμε κατω, παμε για τον επομενο ;) θα βοηθησει πιστευω τωρα το καλοκαιρακι ;)

πες επομενη ημερομηνια να σε αλλαξω αν θες 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα :D

Εγω γλυκια μου δεν θα τις κανω τις εξετασεις γιατι θα παω σε αλλον γιατρο, εσυ τι εγινε ειχαμε κανενα νεο σημερα? πες μας οτι δεν σου ηρθε :wub:

Να μας πεις τι εγινε ε?? μην μας ξεχασεις, ευχομαι ολα καλα να πανε ^_^

Αχ μπραβο ρε Ελενα, πολυ χαρηκα για εσας, ποτε θα βρεθεις με τον γιατρο σου τωρα?

Καλωσηρθες στην παρεουλα μας, σου ευχομαι να μην την δεις στις 15 και να μας πεις τα ευχαριστα ;) 

xaxaxa ειμαι και εγω η σπαστικη, εγω δεν βλεπω καν τηλεοραση :P 

αυτο το πονακι μηπως να το ελεγες στον γιατρο και αν το κοιτουσατε μηπως ειναι κατι αλλο? 

@sonia@ μου θα ειναι ακομα πιο τελεια οταν η ζουζουνα σου μπει τελειως σε προγραμμα :wub::wub:

Σαν τι να είναι κοριτσάκι. Μου @caramel_83 ??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...