Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω τι γίνετε αλλά δεν μου άρχεται καμία ενημέρωση ότι σχολιάζετε κάτι όπως ερχόταν παλιά και κοίταξα τις ειδοποιήσεις μου είναι οκ τώρα για να έρθω να σχολιάσω έπρεπε να πάω 30 σελίδες μπροστά.... Για πειτε κανα νέο καμία εγκύουλα??? Εγώ εχθές τελείωσα με την περιοδο οπότε σήμερα η αύριο θα αρχίσω νέο κύκλο προσπαθειών!!!! 

Καλώς το κοριτσι! Τι ειδοποιήσεις σου έρχονταν; Εμένα μου έρχονται μόνο αν υπάρχει αναφορά σε εμενα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Έ ναι αν είναι να περιμένεις πάνω από 40 μέρες για κάθε κύκλο είναι δύσκολο και έχεις και λίγες ευκαιρίες έτσι.αν είχες και θέμα με το ph δεν άφηνε να κάνουν την δουλειά τους οι κολυμβητές.αυτο με το ph με ενδιαφέρει θα το κοιτάξω και εγω.επισης και με την πρόκληση ωορρηξιας με ενδιαφέρει να μου πεις την διαδικασία όταν μπορέσεις. Παντως πιστευω τωρα θα έρθει εύκολα αλλά ξερεις όλες αυτές οι λεπτομέρειες μπλόκαραν την κατασταση

Α ναι σωστά που λέγαμε ότι ήταν νωρίς.κανε αύριο την χοριακη να είσαι σίγουρη! Ευχομαι να είσαι!!!εχεις και την διαίσθηση οποτε είναι καλό αυτό!!

Θα ενημερώσω @Nati85 μου. Κάτσε να πάνε όλα καλά και θα σας τα πω όλα! Μου φαινόταν βουνό αλλά δεν ρίναι τίποτα μέχρι στιγμής! 

Αν εχεις κάνει κολπικό δεν έχεις ανάγκη. Εγώ λόγω της κολπίτιδας είχα το θέμα. Βέβαια το ph επηρρεάζεται κ από τη διατροφή. Εγώ μάλλον από τα πολλά γκυκά το έπαθα γιατί το βακτήριο που είχα αναπτύσσεται υπερβολικά λόγω της ζάχαρης

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

Θα ενημερώσω @Nati85 μου. Κάτσε να πάνε όλα καλά και θα σας τα πω όλα! Μου φαινόταν βουνό αλλά δεν ρίναι τίποτα μέχρι στιγμής! 

Αν εχεις κάνει κολπικό δεν έχεις ανάγκη. Εγώ λόγω της κολπίτιδας είχα το θέμα. Βέβαια το ph επηρρεάζεται κ από τη διατροφή. Εγώ μάλλον από τα πολλά γκυκά το έπαθα γιατί το βακτήριο που είχα αναπτύσσεται υπερβολικά λόγω της ζάχαρης

Και εγω κάποια στιγμή το είχα συζητήσει λίγο με τον ενδοκρινολόγο γιατί λέγαμε για τους μεγάλους κύκλους και μου είχε πει αν δεις ότι δεν στρώνει κανε πρόκληση ωορρηξιας δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο με ένα χάπι γίνεται.Πιστευω παντως ότι όλα καλά θα πάνε τωρα θα μείνεις πολύ εύκολα!!εχεις ήδη παιδάκι και θα μείνεις και τωρα εγκυος.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

21 minutes ago, Ungry girl said:

Ρε κοριτσι το τεστ βγηκε αχνη φραμμη ειπες??? Κατευθείαν η περασε ωρα?

21 minutes ago, Ungry girl said:

Ρε κοριτσι το τεστ βγηκε αχνη φραμμη ειπες??? Κατευθείαν η περασε ωρα?

μετα απο 10 με 15 λεπτα το πολυ.. και υπαρχει ακομα ..δεν νομιζω να ισχυει:-(

πρίν από 8 λεπτά , ellilaw είπε:

μετα απο 10 με 15 λεπτα το πολυ.. και υπαρχει ακομα ..δεν νομιζω να ισχυει:-(

Εμενα παντως που δεν ήμουν εγκυος εξαφανίστηκε μετά η γραμμή δεν εφυγε

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Και εγω κάποια στιγμή το είχα συζητήσει λίγο με τον ενδοκρινολόγο γιατί λέγαμε για τους μεγάλους κύκλους και μου είχε πει αν δεις ότι δεν στρώνει κανε πρόκληση ωορρηξιας δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο με ένα χάπι γίνεται.Πιστευω παντως ότι όλα καλά θα πάνε τωρα θα μείνεις πολύ εύκολα!!εχεις ήδη παιδάκι και θα μείνεις και τωρα εγκυος.

Μακάρι γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν έπαιξε ρόλο! Ωραία θα σου πω. Να δεις κ εσύ πως θα πάει αυτός ο κύκλος! Ας είναι οι χριστουγεννιάτικοι οι τυχεροί μας κύκλοι!

• Μου αρέσει 1

Just now, andrianni είπε:

Μακάρι γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν έπαιξε ρόλο! Ωραία θα σου πω. Να δεις κ εσύ πως θα πάει αυτός ο κύκλος! Ας είναι οι χριστουγεννιάτικοι οι τυχεροί μας κύκλοι!

Ευχομαι να είναι ο τυχερός μας μήνας!!!

πρίν από 1 λεπτό , ellilaw είπε:

εξαφανιστηκε τελιως;

Ναι εξαφανίστηκε τελείως.ειχα κάνει δυο φορές και έβγαινε μια πολύ αχνη αλλά το πρώτο το πέταξα το άλλο που εκανα την επόμενη μέρα το κράτησα να δω και μετά  από ώρα εξαφανίστηκε τελειως.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Nati85 said:

Ευχομαι να είναι ο τυχερός μας μήνας!!!

Ναι εξαφανίστηκε τελείως.ειχα κάνει δυο φορές και έβγαινε μια πολύ αχνη αλλά το πρώτο το πέταξα το άλλο που εκανα την επόμενη μέρα το κράτησα να δω και μετά  από ώρα εξαφανίστηκε τελειως.

σας εστειλα τωρα να το δειτε πως ειναι ακομα..ειναι πολυ αχνη ομως.. δεν ξερω ..ξαναετυχε σε καμια να εχει κανονικη περιοδο και να ειναι εγκυος;

πρίν από 6 λεπτά , ellilaw είπε:

σας εστειλα τωρα να το δειτε πως ειναι ακομα..ειναι πολυ αχνη ομως.. δεν ξερω ..ξαναετυχε σε καμια να εχει κανονικη περιοδο και να ειναι εγκυος;

Δεν κανεις καλύτερα αύριο μια χοριακη να είσαι σίγουρη?λογικα αν έχεις κανονικά περίοδο τότε και να πήγε να γίνει κάτι σταμάτησε.

e6OVp3.pngExilp3.png

1 minute ago, Nati85 said:

Δεν κανεις καλύτερα αύριο μια χοριακη να είσαι σίγουρη?λογικα αν έχεις κανονικά περίοδο τότε και να πήγε να γίνει κάτι σταμάτησε.

αυτο με αγχωνει οτι μπορει παλι να ειναι βιοχημικη και θα στεναχωρηθω να εγινε και 2η φορα:(

Just now, ellilaw said:

αυτο με αγχωνει οτι μπορει παλι να ειναι βιοχημικη και θα στεναχωρηθω να εγινε και 2η φορα:(

εμφανιστηκε η φωτο;

πρίν από 2 λεπτά , ellilaw είπε:

εμφανιστηκε η φωτο;

Μπορεί να αργήσει εδώ να εμφανιστεί.θελεις να μου την στείλεις σε π.μ να το δω?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...