Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

@orianna τι κανεις? σε εχω χασει ολα καλα? @elenakii22 φοβερη φωτο η μικρη αντε με το καλο!!!

ολα καλα κοριτσι μου..οποτε μπορω μπαινω γτ εχω θεμα με το ιντερνετ εχει κανα δυο μερες που εστρωσε και δεν μπορουσα να παρακολουθησω λογω παρα πολλων σελιδων...γλωσσα δεν βαζετε μεσα..χαχχαχα εσυ τι κανεις?τι λεει το νησι?

6penp2.png

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Παντως κοριτσια,  μιας και λετε για μαιευτηρια,  γνωστη μου που ειχε παει και ειδε τα μονοκλινα και λουξ στο ΕΛΕΝΑΣ μου πε πως επαθε πλακα και δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν από  τα ιδιωτικα... Τωρα τι να σας πω??? Αν πανε ολα καλα,  μετα τον Ιουλη θα εχω αποψη προσωπικη!!!! Οσο για τα ιδιωτικα,  θα σας ελεγα πως ειναι μαλλον πολυ πολυ πολυ πολυ ΥΠΕΡεκτιμημενα... Εκτος αν καποια την ενδιαφερουν οι ξενοδοχειακου τυπου παροχες και οχι η παροχη φροντιδας (μην το παρει καποια προσωπικα,  εχω παραδειγμα πολυ κοντινου μου ατομου,  που την ενοχλησε το οτι τα σεντονια ηταν κομενα ατσαλα σ δημοσιο νοσοκομειο,  αλλα δεν την ενοχλησε καθολου που η γιατρος την οποια χρυσοπληρωνε μεχρι τοτε για να γεννησει το γιοκα της σε ιδιωτικο, την εκανε πασα σε αλλο γιατρο χρησιμοποιωντας υπεροχες δικαιολογιες μολις στραβωσαν τα πραγματα στον 8ο μηνα!!) 

φροντιδα σιγουρα εχεις και σε ιδιωτικο μαιευτηριο.και φυσικα εχεις και ξενοδοχειακου τυπου παροχες.αλλα πρεπει να τα πληρωσεις χρυσα αν τα θες.οσο για το κοντινο σου ατομο η γιατρος της εκανε αυτο που επρεπε να κανει καθως οταν κατι στραβωνει στην εγκυμοσυνη το ιδιωτικο μαιευτηριο δεν μπορει να σε αναλαβει και ουτε και η ιδιωτικη γιατρος μπορει να σε ξεγεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο που δεν εχει καμια αρμοδιοτητα εκει.οπως φυσικα αν χρειαστει να μπεις σε εντατικη η εσυ η το μωρο θα πρεπει να ειναι δημοσιου νοσοκομειου εκτος κι αν σου περισσευουν 30000 ε για να καλυψεις ιδιωτικο με εντατικη.και τα δημοσια και τα ιδιωτικα εχουν τα υπερ και τα κατα.. εγω που μαλλον θα γεννησω σε δημοσιο δεν ξετρελαινομαι στην ιδεα των ρομα που μπορει να τυχει να γεννανε μαζι μου και ολο του σογιου που θα ειναι μαζεμενο στη μαιευτικη...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Κοριτσια μουυυυ! Τι μου κανετε? Πρωτη μερα αδεια σημερα κ πηγα για νυχια και μετα για καφε και μετα για ψωνια χαχαχα! 

Εγω @ada32 θα σας απογοητευσω εκανα ενα one step σημερα το πρωι πιο ασπρο κ απο ασβεστης ητανε!!! Ουτε καν υποψια δευτερης γραμμης. Αρα εγκυος δεν ειμαι! Εχω κ σουβλιες στην αριστερη ωοθηκη οποτε δεν! Ελπιζω εσυ να εχεις καλυτερα αποτελεσματα!

@Ungry girl εδω κοριτσι ειχα παρει τους δρομους σημερα... Τι ειναι αυτα που ακουω για τον αντρουλη σου? Τι θα πει καλε δε παω να με εξετασει? Θελει μωρακι η δε θελει? Μην υπερβαλλουμε κιολας θα πρεπει να προσπαθησει λιγο αν θελει να μεγαλωσετε την οικογενεια σας. Εσυ πως εισαι σημερα? Ολα καλα?

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

φροντιδα σιγουρα εχεις και σε ιδιωτικο μαιευτηριο.και φυσικα εχεις και ξενοδοχειακου τυπου παροχες.αλλα πρεπει να τα πληρωσεις χρυσα αν τα θες.οσο για το κοντινο σου ατομο η γιατρος της εκανε αυτο που επρεπε να κανει καθως οταν κατι στραβωνει στην εγκυμοσυνη το ιδιωτικο μαιευτηριο δεν μπορει να σε αναλαβει και ουτε και η ιδιωτικη γιατρος μπορει να σε ξεγεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο που δεν εχει καμια αρμοδιοτητα εκει.οπως φυσικα αν χρειαστει να μπεις σε εντατικη η εσυ η το μωρο θα πρεπει να ειναι δημοσιου νοσοκομειου εκτος κι αν σου περισσευουν 30000 ε για να καλυψεις ιδιωτικο με εντατικη.και τα δημοσια και τα ιδιωτικα εχουν τα υπερ και τα κατα.. εγω που μαλλον θα γεννησω σε δημοσιο δεν ξετρελαινομαι στην ιδεα των ρομα που μπορει να τυχει να γεννανε μαζι μου και ολο του σογιου που θα ειναι μαζεμενο στη μαιευτικη...

Μπορεις να ζητησεις τρικλινο η δικλινο! Παντως συμφωνω με τη γεννα στο δημοσιο! Και για ασφαλεια και για οικονομια!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Κοριτσια μουυυυ! Τι μου κανετε? Πρωτη μερα αδεια σημερα κ πηγα για νυχια και μετα για καφε και μετα για ψωνια χαχαχα! 

Εγω @ada32 θα σας απογοητευσω εκανα ενα one step σημερα το πρωι πιο ασπρο κ απο ασβεστης ητανε!!! Ουτε καν υποψια δευτερης γραμμης. Αρα εγκυος δεν ειμαι! Εχω κ σουβλιες στην αριστερη ωοθηκη οποτε δεν! Ελπιζω εσυ να εχεις καλυτερα αποτελεσματα!

@Ungry girl εδω κοριτσι ειχα παρει τους δρομους σημερα... Τι ειναι αυτα που ακουω για τον αντρουλη σου? Τι θα πει καλε δε παω να με εξετασει? Θελει μωρακι η δε θελει? Μην υπερβαλλουμε κιολας θα πρεπει να προσπαθησει λιγο αν θελει να μεγαλωσετε την οικογενεια σας. Εσυ πως εισαι σημερα? Ολα καλα?

Μπορεις να ζητησεις τρικλινο η δικλινο! Παντως συμφωνω με τη γεννα στο δημοσιο! Και για ασφαλεια και για οικονομια!

Μπραβο ωραια μερα δηλαδη μπράβο!!! Εγω δεν πηγα σημερα για δουλειά και ετσι επινα εναν ωραιο ελληνικο και χεζευα τη βροχα!!!

Κατα τα αλλα περιμενω στην αναμονη μου! Δεν θελω να μου ερθει δεν θελω δεν θελω!

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μπραβο ωραια μερα δηλαδη μπράβο!!! Εγω δεν πηγα σημερα για δουλειά και ετσι επινα εναν ωραιο ελληνικο και χεζευα τη βροχα!!!

Κατα τα αλλα περιμενω στην αναμονη μου! Δεν θελω να μου ερθει δεν θελω δεν θελω!

ουτε κ εγω θελω αλλα.. ατυχησα αυτο το μηνα! Δε πειραζει μωρε, θα κανω χριστουγεννιατικη εκπληξη :P

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

Γτ καλε αδιάθετησες???

οχι αλλα εχω ολα τα συμπτωματα, με επιασε κ η ευσυγκινησια που με πιανει συνηθως, εκανα κ ενα τεστ κ βγηκε αρνητικο... Εεεεε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια? Τουλαχιστον ξεκινησα να παρατηρω πιο πολυ τα συμπτωματα πριν την περιοδο κ να μαθαινω το σωμα μου

Just now, noni90 είπε:

οχι αλλα εχω ολα τα συμπτωματα, με επιασε κ η ευσυγκινησια που με πιανει συνηθως, εκανα κ ενα τεστ κ βγηκε αρνητικο... Εεεεε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια? Τουλαχιστον ξεκινησα να παρατηρω πιο πολυ τα συμπτωματα πριν την περιοδο κ να μαθαινω το σωμα μου

Ναι αλλα εχουμε πει πως τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και περιοδου εθναι ιδια ε?!!! Όποτε νωρίς δεν έκανες το τεστ βρε!!!

Ναι αλλα εχουμε πει πως τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και περιοδου εθναι ιδια ε?!!! Όποτε νωρίς δεν έκανες το τεστ βρε!!!

Τι τεστ εκανες home test??

Διαφημίσεις

Τι τεστ εκανες home test??

οχι one step με ευαισθησια 10 mlu το τσεκαρα χαχαχα! Δε με πειραζει παντως εχω συνηθισει τα ακυρα!

Κορίτσια δεν ξέρω τι γίνετε αλλά δεν μου άρχεται καμία ενημέρωση ότι σχολιάζετε κάτι όπως ερχόταν παλιά και κοίταξα τις ειδοποιήσεις μου είναι οκ τώρα για να έρθω να σχολιάσω έπρεπε να πάω 30 σελίδες μπροστά.... Για πειτε κανα νέο καμία εγκύουλα??? Εγώ εχθές τελείωσα με την περιοδο οπότε σήμερα η αύριο θα αρχίσω νέο κύκλο προσπαθειών!!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω τι γίνετε αλλά δεν μου άρχεται καμία ενημέρωση ότι σχολιάζετε κάτι όπως ερχόταν παλιά και κοίταξα τις ειδοποιήσεις μου είναι οκ τώρα για να έρθω να σχολιάσω έπρεπε να πάω 30 σελίδες μπροστά.... Για πειτε κανα νέο καμία εγκύουλα??? Εγώ εχθές τελείωσα με την περιοδο οπότε σήμερα η αύριο θα αρχίσω νέο κύκλο προσπαθειών!!!! 

κ εγω περιμενω την κυριακη για να ξεκινησω απο βδομαδα νεες προσπαθειες! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...