Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

@orianna τι κανεις? σε εχω χασει ολα καλα? @elenakii22 φοβερη φωτο η μικρη αντε με το καλο!!!

σε ευχαριστω!!μας ειπε τον γεναρη θα βγάλουμε τις καλύτερες φωτο!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@andrianni καλή επιτυχία στις νέες προσπάθειες από εδώ και πέρα!! Στους υπερήχους που έκανες δηλαδή δεν έβρισκες κάποια στιγμή ωορρηξια?

@Ungry girl αντε τόσα κάνουμε και εμεις κΑι τραβάμε και οι άντρες μας να κάνουν.και εγω από τον καινούργιο χρόνο θα τον στείλω για σπερματοδιαγραμμα και μετά ουρολόγο δεν θα περιμενουμε άλλο και εμεις.του είπα θα πας αλλιώς Θα σταματήσω την προσπάθεια χιχιχι αλλά ενταξει δεν έφερε αντίρρηση! Και εξωσωματική να κάνετε νομίζω πρέπει να είναι σε όσο καλύτερη κατασταση μπορεί να είναι το σπερμα.

Σε ευχαριστώ κ εύχομαι όλες σύντομα να τα καταφέρουμε.Γιατί Θα τα καταφέρουμε!

Κάποιες φορές βλέπαμε ωορ. Αλλά μετά από πολύ μεγάλο διάστημα κ πολύ παρακολούθηση.την τελευταια φορά σε κύκλο 54 ημερών, πήγε να γίνει κ εγινε κύστη. Επομένως θα βοηθησουμε να γίνει πιο γρηγορα η ωορ. Κ αν δεν υπαρχει αλλο προβλημα ειμαι σιγουρη πως θα πετυχει. Εν τω μεταξύ κ τις φορες που είχα κάνει ωορ. Δεν είχα πιθανότητες αφου το ph του κόλπου είχε πρόβλημα κ δεν το ειχε δει ο γιατρος.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

@ntemiiiiii @t1t1n4k1 ποτε θα κανετε τεστακι κοριτσια????

Αύριο πρωί πάω για χοριακη... ακόμη και τώρα έχω υγρά με λίγο χρώμα αλλά δεν έχει έρθει περίοδος...τι να πω είναι εγκυμοσύνη ή όχι; Πιστεύω πως δεν είναι κάποια διαταραχή από τη βιοχημική γιατί η περίοδος άργησε τρεις μέρες μόνο θα μπορούσα να μην είχα μάθει καν για τη βιοχημική... ποτέ δε ξέρεις βέβαια... αύριο θα μάθουμε

EvgLp2.png

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Σε ευχαριστώ κ εύχομαι όλες σύντομα να τα καταφέρουμε.Γιατί Θα τα καταφέρουμε!

Κάποιες φορές βλέπαμε ωορ. Αλλά μετά από πολύ μεγάλο διάστημα κ πολύ παρακολούθηση.την τελευταια φορά σε κύκλο 54 ημερών, πήγε να γίνει κ εγινε κύστη. Επομένως θα βοηθησουμε να γίνει πιο γρηγορα η ωορ. Κ αν δεν υπαρχει αλλο προβλημα ειμαι σιγουρη πως θα πετυχει. Εν τω μεταξύ κ τις φορες που είχα κάνει ωορ. Δεν είχα πιθανότητες αφου το ph του κόλπου είχε πρόβλημα κ δεν το ειχε δει ο γιατρος.

Ναι κατάλαβα.καλα έκανες που το προχώρησες έτσι τωρα πιστευω θα έρθει γρήγορα τωρα μην ταλαιπώρησε άλλο και εσυ.συντομα θα ακούσουμε τα ευχαριστα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αύριο πρωί πάω για χοριακη... ακόμη και τώρα έχω υγρά με λίγο χρώμα αλλά δεν έχει έρθει περίοδος...τι να πω είναι εγκυμοσύνη ή όχι; Πιστεύω πως δεν είναι κάποια διαταραχή από τη βιοχημική γιατί η περίοδος άργησε τρεις μέρες μόνο θα μπορούσα να μην είχα μάθει καν για τη βιοχημική... ποτέ δε ξέρεις βέβαια... αύριο θα μάθουμε

ντεμι θα εισαι εγκυος εισαι με καθηστερηση αν θυμαμαι καλα ε? ναι αυριο χοριακουλα με το καλο!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μπράβο να πας για χοριακη το καλύτερο.μπορει να είσαι εγκυουλα!!αυριο θα ξέρουμε!εχεις κάνει κανένα τεστ?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι κατάλαβα.καλα έκανες που το προχώρησες έτσι τωρα πιστευω θα έρθει γρήγορα τωρα μην ταλαιπώρησε άλλο και εσυ.συντομα θα ακούσουμε τα ευχαριστα

Μακάρι @Nati85 μου! Αχ να μέναμε όλες κ να καναμε ενα παρτυ. Δε λεω αλλα γιατι θα με πιασουν παλι τα ζουμια! Ε μα τι κύκλος κ αυτος που εχω κ δεν έχω! Κ όλες οι ορμονικές εξετασεις ειναι φυσιολογικές.μα πώς γινεται αυτό!

@ntemiiiiii καλά αποτελέσματα.αναμένουμε να αυξηθει ο πανω πίνακας!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

ντεμι θα εισαι εγκυος εισαι με καθηστερηση αν θυμαμαι καλα ε? ναι αυριο χοριακουλα με το καλο!!

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπράβο να πας για χοριακη το καλύτερο.μπορει να είσαι εγκυουλα!!αυριο θα ξέρουμε!εχεις κάνει κανένα τεστ?

Ναι δύο μέρες καθυστέρηση.

Τεστ είχα κάνει αρχές της προηγούμενης εβδομάδας αλλά ήταν αρνητικό

Δε ξέρω ειλικρινά τι να προβλέψω...

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Μακάρι @Nati85 μου! Αχ να μέναμε όλες κ να καναμε ενα παρτυ. Δε λεω αλλα γιατι θα με πιασουν παλι τα ζουμια! Ε μα τι κύκλος κ αυτος που εχω κ δεν έχω! Κ όλες οι ορμονικές εξετασεις ειναι φυσιολογικές.μα πώς γινεται αυτό!

@ntemiiiiii καλά αποτελέσματα.αναμένουμε να αυξηθει ο πανω πίνακας!

Έ ναι αν είναι να περιμένεις πάνω από 40 μέρες για κάθε κύκλο είναι δύσκολο και έχεις και λίγες ευκαιρίες έτσι.αν είχες και θέμα με το ph δεν άφηνε να κάνουν την δουλειά τους οι κολυμβητές.αυτο με το ph με ενδιαφέρει θα το κοιτάξω και εγω.επισης και με την πρόκληση ωορρηξιας με ενδιαφέρει να μου πεις την διαδικασία όταν μπορέσεις. Παντως πιστευω τωρα θα έρθει εύκολα αλλά ξερεις όλες αυτές οι λεπτομέρειες μπλόκαραν την κατασταση

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Α ναι σωστά που λέγαμε ότι ήταν νωρίς.κανε αύριο την χοριακη να είσαι σίγουρη! Ευχομαι να είσαι!!!εχεις και την διαίσθηση οποτε είναι καλό αυτό!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Έ ναι αν είναι να περιμένεις πάνω από 40 μέρες για κάθε κύκλο είναι δύσκολο και έχεις και λίγες ευκαιρίες έτσι.αν είχες και θέμα με το ph δεν άφηνε να κάνουν την δουλειά τους οι κολυμβητές.αυτο με το ph με ενδιαφέρει θα το κοιτάξω και εγω.επισης και με την πρόκληση ωορρηξιας με ενδιαφέρει να μου πεις την διαδικασία όταν μπορέσεις. Παντως πιστευω τωρα θα έρθει εύκολα αλλά ξερεις όλες αυτές οι λεπτομέρειες μπλόκαραν την κατασταση

Α ναι σωστά που λέγαμε ότι ήταν νωρίς.κανε αύριο την χοριακη να είσαι σίγουρη! Ευχομαι να είσαι!!!εχεις και την διαίσθηση οποτε είναι καλό αυτό!!

Μακάρι τι να πω... διαφορετικά θα πάω για υπέρηχο μήπως συμβαίνει κάτι

Λέτε ναναι καθυστέρηση λόγω της βιοχημικής; παρόλο που ήρθε κανονικά η περίοδος;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

την προηγουμενη εβδομαδα ηταν νωρις αποκλειετε  να εδειχνε το τεστ ειπαμε οχι κ τοσο νωρις πια!!! αν εχεις κ αλλο τεστ κανε θα δειξει σιγουρα τωρα αφου εχεις καθηστερηση αλλιως αυριο την χοριακη! 

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μακάρι τι να πω... διαφορετικά θα πάω για υπέρηχο μήπως συμβαίνει κάτι

Λέτε ναναι καθυστέρηση λόγω της βιοχημικής; παρόλο που ήρθε κανονικά η περίοδος;

δεν νομιζω να ευθυνεται η βιοχημικη . εμενα μετα την βιοχημικη μου ηρθε  ακριβως στις 28 μερες ! οποτε αν εχεις 2 μερες καθυστερηση , εισαι εγκυουλα μαλλον . . κανε ενα τεστ , σιγουρα θα δειξει σημερα .. καλη επιτυχια.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

τα πηρες ποτε στο χερι γραπτως?απ οτι καταλαβαινω πρεπει να σου εκανε δωρο το τεστ για το 50% των μεταλλαξεων.ειναι ο πιο συχνος τυπος μεταλλαξης κ μετα ο αντρας σου πρεπει να εκανε για μεγαλυτερο αριθμο μεταλλαξεων γι αυτο κ κοστισε τοσο ακριβα.παντως πολυ καλη η τιμη.εδω ζητανε 130 με μικροτερη αποδειξηκ μονο την αυχενικη.150 με αποδειξη.

οχι εκανα για το μεγαλυτερο ποσοστο το 97% και μου ηρθαν σε email κ της εκτυπωσα μετα.

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

την προηγουμενη εβδομαδα ηταν νωρις αποκλειετε  να εδειχνε το τεστ ειπαμε οχι κ τοσο νωρις πια!!! αν εχεις κ αλλο τεστ κανε θα δειξει σιγουρα τωρα αφου εχεις καθηστερηση αλλιως αυριο την χοριακη! 

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

δεν νομιζω να ευθυνεται η βιοχημικη . εμενα μετα την βιοχημικη μου ηρθε  ακριβως στις 28 μερες ! οποτε αν εχεις 2 μερες καθυστερηση , εισαι εγκυουλα μαλλον . . κανε ενα τεστ , σιγουρα θα δειξει σημερα .. καλη επιτυχια.

Δεν έχω άλλο... εξάλλου αύριο θα ξέρω

Ναι θα πάω αύριο για χοριακη

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

@ntemiiiiii @t1t1n4k1 ποτε θα κανετε τεστακι κοριτσια????

Εγώ μίλησα σημερα με τον γιατρό μου και μου ειπε πως επειδή ο κύκλος μου ειναι οτι να ναι να περιμενω τουλάχιστον 10 μερες και μετα να παω να μ γράψει εξεταση αίματος. Οποτε αναμονη μεχρι τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...