Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 27 λεπτά , Ungry girl είπε:

σε ευχαριστω ελενακι μου μακαρι πραγματικα μακαρι η να λυνετε με μια αντιβιοση! ε οχι και μικρος!

να σε ρωτησω κατι?

οταν ειχες κανει το τεστακι σου αν θυμαμαι καλα το θετικο!!!! μετα απο ποση ωρα ειχες δει να αχνοφενεται η γραμμουλα μπας και θυμασαι?

νομίζω μετα απο κανα 15λεπτο...δε θυμαμαι γτ το πεταξα κ μετα πηγα...

πρίν από 26 λεπτά , orianna είπε:

14 δεκεμβρη το πρωι..εγω καπως το εδεσα οτι ειναι κοριτσι...χαχαχα μας το ειπαν δυο διαφορετικοι γιατροι οτι ειναι μεγαλη η πιθανοτητα και επισης σκεφτομαι οτι μεχρι τωρα δεν ειχα σοβαρα θεματα με εμετους και ταλαιπωρια..οποτε λεω αν ηταν αντρας θα με ταλαιπωρουσε..το χει η μοιρα μου να με ταλαιπωρουν οι αντρες της ζωης μου...χαχαχαχα 

εσυ αρχισες να το νιωθεις ε?τελεια...εγω ακομα δεν εχω καταλαβει οτι ειμαι εγκυος..

αααα κ εχω και ερωτηση προς ολες που ξερουν...σας εδωσε ποτε γιατρος σε dvd τον υπερηχο?κι αν ναι ποτε?

θα μαθετε σε λιγο καιρο!!!αρχισα ε ενταξει 20+ πηγε για να το νιωσω λιγο...τωρα οσο παιρναει ο καιρος κανει αισθητη την παρουσια της!φαντασου τωρα ειμαι 22 κ πριν 3 βδομαδες που πηγα στο γιατρο ηταν τα μισα κιλα απο οτι τωρα κ σε 3 εβδομαδες που θα ξαναπαω θα ειναι απο 440 κοντα στα 800!!!!βολτα θα πηγαινει!!!σε βιντεο δεν εχω κατι..ολα σε φωτο!εχω αλμπουμ μεγαλο!χαχα

2rfsl8y.jpg

• Μου αρέσει 11

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

Κατά μέσο όρο 1500-1800 ευρώ. Έχουν τις τιμές και στο σάιτ του. Εκτός αν θέλεις δίκλινο ή μονοκλινο που τότε νομίζω πολλαπλασιάζεται η τιμή. Βάλε και την αμοιβή του γιατρού που συνήθως είναι αλλά τόσα (αν όχι και περισσότερα) μιλάμε για τρέλα λεφτά. 

Το μονοκλινο που γέννησε μια φίλη στο Ιασώ (δεν ξέρω πόσο πήγε) ήταν καλύτερο από ξενοδοχείο. Είχε και καναπέ μέσα αν ήθελες να μείνει κάποιος μαζί σου, της έφερναν κάθε πρωί μενού να παραγγείλει τι θέλει να φάει και όποτε ήθελε το μωρό το έφερναν και το έπαιρναν! Προσωπικά όμως το θεωρώ τσάμπα λεφτά! 

Κι εμένα στο Ιασώ είναι ο γιατρός μου. Αλλά πραγματικά το σκέφτομαι για όταν μείνω έγκυος. Είναι και τα υπόλοιπα έξοδα πολλά - κούνιες, καροτσι, καρέκλα κι αυτοκινήτου...

ναι σ αυτη τη φιλη μου που πηγα ετσι ηταν..ειχε κλεισει για δικλινο αλλα την πηγαν σε ενα που δεν δουλευε το κλιματιστικο και την αλλαξαν σε μονοκλινο τελικα χωρις εξτρα χρεωση..ειχε καναπε δερματινο για να κοιμηθει ο συνοδος ιδιωτικο μπανιο πλασμα τηλεοραση κλιματιστικο και θεα...

6penp2.png

@andrianni καλή επιτυχία στις νέες προσπάθειες από εδώ και πέρα!! Στους υπερήχους που έκανες δηλαδή δεν έβρισκες κάποια στιγμή ωορρηξια?

@Ungry girl αντε τόσα κάνουμε και εμεις κΑι τραβάμε και οι άντρες μας να κάνουν.και εγω από τον καινούργιο χρόνο θα τον στείλω για σπερματοδιαγραμμα και μετά ουρολόγο δεν θα περιμενουμε άλλο και εμεις.του είπα θα πας αλλιώς Θα σταματήσω την προσπάθεια χιχιχι αλλά ενταξει δεν έφερε αντίρρηση! Και εξωσωματική να κάνετε νομίζω πρέπει να είναι σε όσο καλύτερη κατασταση μπορεί να είναι το σπερμα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Παντως κοριτσια,  μιας και λετε για μαιευτηρια,  γνωστη μου που ειχε παει και ειδε τα μονοκλινα και λουξ στο ΕΛΕΝΑΣ μου πε πως επαθε πλακα και δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν από  τα ιδιωτικα... Τωρα τι να σας πω??? Αν πανε ολα καλα,  μετα τον Ιουλη θα εχω αποψη προσωπικη!!!! Οσο για τα ιδιωτικα,  θα σας ελεγα πως ειναι μαλλον πολυ πολυ πολυ πολυ ΥΠΕΡεκτιμημενα... Εκτος αν καποια την ενδιαφερουν οι ξενοδοχειακου τυπου παροχες και οχι η παροχη φροντιδας (μην το παρει καποια προσωπικα,  εχω παραδειγμα πολυ κοντινου μου ατομου,  που την ενοχλησε το οτι τα σεντονια ηταν κομενα ατσαλα σ δημοσιο νοσοκομειο,  αλλα δεν την ενοχλησε καθολου που η γιατρος την οποια χρυσοπληρωνε μεχρι τοτε για να γεννησει το γιοκα της σε ιδιωτικο, την εκανε πασα σε αλλο γιατρο χρησιμοποιωντας υπεροχες δικαιολογιες μολις στραβωσαν τα πραγματα στον 8ο μηνα!!) 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@andrianni καλή επιτυχία στις νέες προσπάθειες από εδώ και πέρα!! Στους υπερήχους που έκανες δηλαδή δεν έβρισκες κάποια στιγμή ωορρηξια?

@Ungry girl αντε τόσα κάνουμε και εμεις κΑι τραβάμε και οι άντρες μας να κάνουν.και εγω από τον καινούργιο χρόνο θα τον στείλω για σπερματοδιαγραμμα και μετά ουρολόγο δεν θα περιμενουμε άλλο και εμεις.του είπα θα πας αλλιώς Θα σταματήσω την προσπάθεια χιχιχι αλλά ενταξει δεν έφερε αντίρρηση! Και εξωσωματική να κάνετε νομίζω πρέπει να είναι σε όσο καλύτερη κατασταση μπορεί να είναι το σπερμα.

τι να τους κανουμε τους αντρουλιδες ακρη δεν βγενει! ας παμε αυριο το σπερμα και θα του το ξανα φερω απεξω απεξω μεσα στο σκ! να δουμε!!!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

τι να τους κανουμε τους αντρουλιδες ακρη δεν βγενει! ας παμε αυριο το σπερμα και θα του το ξανα φερω απεξω απεξω μεσα στο σκ! να δουμε!!!

Πες του Άνθρωπος είμαι και εγω και αγχώνομαι θέλω υποστηρίξη που θα πάω στον γιατρό.φαντασου μόνη μια γυναίκα στον ουρολόγο έλα παρέα μου!αρχισε έτσι και μετά βλεπεις

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Πες του Άνθρωπος είμαι και εγω και αγχώνομαι θέλω υποστηρίξη που θα πάω στον γιατρό.φαντασου μόνη μια γυναίκα στον ουρολόγο έλα παρέα μου!αρχισε έτσι και μετά βλεπεις

χαχααχαχαχα καλο μου ακουγετε απλα ναι να τελειωσει αυριο με τον μικροβιολογο και βλεπουμε! κρισημο το 24ωρο

Εγω κορίτσια γέννησα στο ρε α  γιατί ήταν εκεί η γιατρός μου αλλά δεν θα με πείραζε να πάω σε δημόσιο μόνο ξέρω από μια γνωστή μου ταλαιπωριοταν στην αναμονή όταν πήγαινε για υπέρηχο είχε πολύ κόσμο.1.200 με καισαρική πήρε τότε το μαιευτήριο το απλό τρίκλινο συν η αμοιβή του γιατρού που συνηθως είναι όσο παίρνει το μαιευτήριο τωρα έχουν κατεβάσει λίγο τις αμοιβές οι γιατροί.ο μικρός έμεινε μια βδομάδα στην θερμοκοιτίδα στη menn εντατική βασικά και ευτυχώς δώσαμε μόνο 170 ευρώ τα υπόλοιπα τα κάλυψε το τότε ΙΚΑ.αλλιως θα πληρώναμε συν 3000ευρω.

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχααχαχαχα καλο μου ακουγετε απλα ναι να τελειωσει αυριο με τον μικροβιολογο και βλεπουμε! κρισημο το 24ωρο

Ναι κάπως θα τον τουμπαρεις αλλιώς πες τα κοφτά έτσι έχουν τα πράγματα αν θες αν δεν θες μην κάνω και εγω τίποτα να το παρατησουμε παίξε κόντρα επίθεση μετά!!για να δούμε περιμενουμε τα αποτελέσματα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω κορίτσια γέννησα στο ρε α  γιατί ήταν εκεί η γιατρός μου αλλά δεν θα με πείραζε να πάω σε δημόσιο μόνο ξέρω από μια γνωστή μου ταλαιπωριοταν στην αναμονή όταν πήγαινε για υπέρηχο είχε πολύ κόσμο.1.200 με καισαρική πήρε τότε το μαιευτήριο το απλό τρίκλινο συν η αμοιβή του γιατρού που συνηθως είναι όσο παίρνει το μαιευτήριο τωρα έχουν κατεβάσει λίγο τις αμοιβές οι γιατροί.ο μικρός έμεινε μια βδομάδα στην θερμοκοιτίδα στη menn εντατική βασικά και ευτυχώς δώσαμε μόνο 170 ευρώ τα υπόλοιπα τα κάλυψε το τότε ΙΚΑ.αλλιως θα πληρώναμε συν 3000ευρω.

Ναι κάπως θα τον τουμπαρεις αλλιώς πες τα κοφτά έτσι έχουν τα πράγματα αν θες αν δεν θες μην κάνω και εγω τίποτα να το παρατησουμε παίξε κόντρα επίθεση μετά!!για να δούμε περιμενουμε τα αποτελέσματα!!

χχχαχχαχ τι να κανω θα βαλω ολα τα μεσα φυσικα θα σας ενημερωσω ελπιζω ευχαριστα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...