Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

αντε βανα μου με το καλο συγχαρητηρια...ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι..τι πιο τελειο... μηπως θυμασαι ποσους παλμους εχει στους υπερηχους που εχετε κανει? εμας εχει  173 στον τελευταιο και μας ειπαν οτι μπορει να ειναι κοριτσακι λογω των παλμων..

Οχι δεν θυμαμαι καθολου. Βασικα δεν μου ειπαν. Μου λενε μονο οτι ειναι καλοι! Το εχω ακουσει παντως αυτο με τους παλμους. Ποτε θα πας για αυχενικη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

ε δν το λες κ μικρο!!!θα πρεπει να κάτσεις ηρεμα κ να τα πείτε...αν εχει προβλημα κ δεν πηγαίνει δε θα το διορθωσετε...ευχομαι βεβαια να δείτε καποια βελτιωση κ να μη χρειαστει!

Έμας ειχε λιγοτερο αλλα παλι κοριτσι εχουμε!!μπορει να μην τον πιασουν κ 100%καλα τον παλμο...ποτε πας για αυχενικη???

σε ευχαριστω ελενακι μου μακαρι πραγματικα μακαρι η να λυνετε με μια αντιβιοση! ε οχι και μικρος!

να σε ρωτησω κατι?

οταν ειχες κανει το τεστακι σου αν θυμαμαι καλα το θετικο!!!! μετα απο ποση ωρα ειχες δει να αχνοφενεται η γραμμουλα μπας και θυμασαι?

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ε δν το λες κ μικρο!!!θα πρεπει να κάτσεις ηρεμα κ να τα πείτε...αν εχει προβλημα κ δεν πηγαίνει δε θα το διορθωσετε...ευχομαι βεβαια να δείτε καποια βελτιωση κ να μη χρειαστει!

Έμας ειχε λιγοτερο αλλα παλι κοριτσι εχουμε!!μπορει να μην τον πιασουν κ 100%καλα τον παλμο...ποτε πας για αυχενικη???

14 δεκεμβρη το πρωι..εγω καπως το εδεσα οτι ειναι κοριτσι...χαχαχα μας το ειπαν δυο διαφορετικοι γιατροι οτι ειναι μεγαλη η πιθανοτητα και επισης σκεφτομαι οτι μεχρι τωρα δεν ειχα σοβαρα θεματα με εμετους και ταλαιπωρια..οποτε λεω αν ηταν αντρας θα με ταλαιπωρουσε..το χει η μοιρα μου να με ταλαιπωρουν οι αντρες της ζωης μου...χαχαχαχα 

εσυ αρχισες να το νιωθεις ε?τελεια...εγω ακομα δεν εχω καταλαβει οτι ειμαι εγκυος..

αααα κ εχω και ερωτηση προς ολες που ξερουν...σας εδωσε ποτε γιατρος σε dvd τον υπερηχο?κι αν ναι ποτε?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

εγω αστο απ φαντασια μπολικη αχαχαχχαχα το στηθος μου δεν αγκιζεται ποναει η μεση μου και η κοιλια μου ποναει και μετα δεν ποναει τι να πω.. επιστημονικα αδυνατον να καταφεραμε κατι απο την αλλη μπορει και να εγινε το θαυμα αυριο θα φανει θα κανω αν δεν ερθει ενα τεστακι το πρωι και ευχωμαι αντι για σπερμοδιαγραμμα να παω για χοριακη αχαχχαχαχαχ το πιο τρελο μου ονοιρο νομιζω ειναι αυτο!

Ναι ναι ρε κοριτσακι μ μακαρι!!!!! Πολυ πιο ευκολη η χοριακη απο το σπερμ/μα!!!!!! Χαχαχαχ 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ναι ναι ρε κοριτσακι μ μακαρι!!!!! Πολυ πιο ευκολη η χοριακη απο το σπερμ/μα!!!!!! Χαχαχαχ 

χαχαχαχχαα αστα  να πανε αλλα τι να κανουμε αν δεν κανεις και ονοιρα δεν μπορεις να ζησεις αλλιως! εσυ τεστακι αυριο?

Just now, Ungry girl είπε:

χαχαχαχχαα αστα  να πανε αλλα τι να κανουμε αν δεν κανεις και ονοιρα δεν μπορεις να ζησεις αλλιως! εσυ τεστακι αυριο?

Ειμαι σε διλλημα λεω να περιμενω μεχρι τις 18 γτ τοτε περιμενω. Εχω βεβαια τεστακια! Οπως ξυπνησω! Θα σε περιμενω το πρωι!!!! Να δω +++++++++++++++++!!!!

tpnxp3.png

Just now, caramel_83 είπε:

μια που λετε για τοκετους, ποσο στοιχιζουν στα ιδιωτικα?

εμενα μου ειπε που το εχω και προσφατο 1100 η αμοιβη της και 1500 περιπου κλινικη..κ αν πας για καισαρικη ενα 200αρι παραπανω.μια φιλη μου που γεννησε πριν λιγες μερες πληρωσε 1300 κλινικη με μειωμενη αποδειξη και 800 τη γιατρο της και εκανε καισαρικη.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

εμενα μου ειπε που το εχω και προσφατο 1100 η αμοιβη της και 1500 περιπου κλινικη..κ αν πας για καισαρικη ενα 200αρι παραπανω.μια φιλη μου που γεννησε πριν λιγες μερες πληρωσε 1300 κλινικη με μειωμενη αποδειξη και 800 τη γιατρο της και εκανε καισαρικη.

μιλαμε για Αθηνα ετσι?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ειμαι σε διλλημα λεω να περιμενω μεχρι τις 18 γτ τοτε περιμενω. Εχω βεβαια τεστακια! Οπως ξυπνησω! Θα σε περιμενω το πρωι!!!! Να δω +++++++++++++++++!!!!

αχχαχχαα αγωνεια μακαρι..αλλα πουυυ! μακαρι να εχω ευχαριστα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

Για θεσσαλονικη εχω ακουσει απο 1200 μεχρι και 3000! Εξαρταται την κλινικη το δωματιο και τι θα παρει κ ο γιατρος σου! Αν αποφασισεις να κρατησεις κ βλαστοκυτταρα ξεφευγει η τιμη κατα πολυ

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

Κατά μέσο όρο 1500-1800 ευρώ. Έχουν τις τιμές και στο σάιτ του. Εκτός αν θέλεις δίκλινο ή μονοκλινο που τότε νομίζω πολλαπλασιάζεται η τιμή. Βάλε και την αμοιβή του γιατρού που συνήθως είναι αλλά τόσα (αν όχι και περισσότερα) μιλάμε για τρέλα λεφτά. 

Το μονοκλινο που γέννησε μια φίλη στο Ιασώ (δεν ξέρω πόσο πήγε) ήταν καλύτερο από ξενοδοχείο. Είχε και καναπέ μέσα αν ήθελες να μείνει κάποιος μαζί σου, της έφερναν κάθε πρωί μενού να παραγγείλει τι θέλει να φάει και όποτε ήθελε το μωρό το έφερναν και το έπαιρναν! Προσωπικά όμως το θεωρώ τσάμπα λεφτά! 

Κι εμένα στο Ιασώ είναι ο γιατρός μου. Αλλά πραγματικά το σκέφτομαι για όταν μείνω έγκυος. Είναι και τα υπόλοιπα έξοδα πολλά - κούνιες, καροτσι, καρέκλα κι αυτοκινήτου...

35 minutes ago, MelinaFo said:

@ellilaw η αχνη εγχρωμη γραμμη ειναι θετικο τεστ!

Κατι θα γινει μην απογοητευεσαι! Εγω εχω πονακια , λιγο ευαισθητο στηθος, λευκα υγρα κ πρωινη θερμοκρασια ελαφρα αυξημενη! Δεν μπορω να προβλεψω τπτ γτ εχουν αλλαξει πολυ τα συμπτωματα μ μετα την εγκυμοσυνη! Εσυ πως νιωθεις????

Ναι @ada32 εκει γυρω στις 18!!!!

δεν ξερω ομως επειδη εχω αιμα καλη μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...