Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

εισαι στην 2 μερα καθυστερησης σωστα? τεστακι ποτε σκεφτεσαι να κανεις?

Καραμελιτσα! Τι κανεις? Δεν ειμαι σε καθυστερηση μαλλον σε αναμονη καυα τις 18 για να δουμε! Εχω οτι να ναι κυκλο καλα που πηρα τα τεστακια ωορρηξιας!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , alina80 είπε:

Εξαρτάται ποιο είναι το πρόβλημα. Πού οφείλεται δηλαδή ο χαμηλός αριθμός. Θα στα εξηγήσει ο ουρολόγος αυτά. Σημείωσε όλες σου τις απορίες να μην τις ξεχάσεις. Επίσης πιθανόν να σε ρωτήσει ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα του άντρα σου όταν ήταν μικρός. Και εφόσον εκείνος δεν θα έρθει καλό είναι να ξέρεις (μπορεί να είναι και άσχετο, αλλά νομίζω ο γιατρός πρέπει να έχει πλήρη εικόνα σε κάθε περίπτωση).

ναι καταλαβα ναι οκ θα μαθω για να ξερω! ευχαριστωωω!

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!!

τωρα αυτος ο μηνας θα ειναι πιο στοχευμενος!!!!!εμεις καναμε εχθες την β επιπεδου!ολα μια χαρα!440γρ φτασαμε!με τα πετρωματα καπως καλυτερα!ο γιατρος δε δειχνει να ανησυχει!ποτς ξεκινας τα χαπια?η τα ξεκινησες ηδη?

ποσο ειναι ο ανδρας σου?ειναι πολυ ασχημη η σταση του κ ψυχοφθορα για σενα..πρεπει να του πεις να το παρω πιο σοβαρα κ αν θελει να κανετς παιδι θα πρεπει να προσπαθησει περισσοτερο..

συγχαρητηρια!!!!!τι ΠΗΤ εχεις θυμισε μου....κ εμεξς καναμε την β επιπεδου εχθες..ολα καλα!

ναι ελενακι το ξερω αλλα δεν μπορω να τον παω και σηκωτο! 33 ειναι!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μικρακι!!!! Μιλα στην πεθερα σου!!! Πες τι συμβαινει και θα τον παρει απο το μαλλι κ θα τον παει στον γιατρο χαχαχααχ πλακα κανω ζευγαρι ειστε θα βρεις τον τροπο να συνεννοηθειται!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , ellilaw είπε:

ναι οπως ειναι καο αλλες φορες νομιζω 

οταν ειναι αχνη η γραμμη συνηθως δν φαινεται εδω.. περιμενε μεχρι αυριο κ θα εχειξεκαθαρισει η κατασταση  . εκτος αν λογω του τεστ ,α γχωθηκες οποτε πηγαινε για χοριακη να σου λυθει η απορια ! 

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μικρακι!!!! Μιλα στην πεθερα σου!!! Πες τι συμβαινει και θα τον παρει απο το μαλλι κ θα τον παει στον γιατρο χαχαχααχ πλακα κανω ζευγαρι ειστε θα βρεις τον τροπο να συνεννοηθειται!

μελινακι κ εσυ μαζι μας εισαι ? σκ περιμενουμε εμεις ! και h @noni90 kai h @caramel_83

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

μελινακι δεν γινετε τιποτα χαχαχαχα! θα δουμε..εσυ πως εισαι νιωθεις τιποτα...τι  ψαρια πιασαμε αυτο το μηνα αραγε????

@ellilaw η αχνη εγχρωμη γραμμη ειναι θετικο τεστ!

Just now, Ungry girl είπε:

μελινακι δεν γινετε τιποτα χαχαχαχα! θα δουμε..εσυ πως εισαι νιωθεις τιποτα...τι  ψαρια πιασαμε αυτο το μηνα αραγε????

Κατι θα γινει μην απογοητευεσαι! Εγω εχω πονακια , λιγο ευαισθητο στηθος, λευκα υγρα κ πρωινη θερμοκρασια ελαφρα αυξημενη! Δεν μπορω να προβλεψω τπτ γτ εχουν αλλαξει πολυ τα συμπτωματα μ μετα την εγκυμοσυνη! Εσυ πως νιωθεις????

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

οταν ειναι αχνη η γραμμη συνηθως δν φαινεται εδω.. περιμενε μεχρι αυριο κ θα εχειξεκαθαρισει η κατασταση  . εκτος αν λογω του τεστ ,α γχωθηκες οποτε πηγαινε για χοριακη να σου λυθει η απορια ! 

μελινακι κ εσυ μαζι μας εισαι ? σκ περιμενουμε εμεις ! και h @noni90 kai h @caramel_83

Ναι @ada32 εκει γυρω στις 18!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κατι θα γινει μην απογοητευεσαι! Εγω εχω πονακια , λιγο ευαισθητο στηθος, λευκα υγρα κ πρωινη θερμοκρασια ελαφρα αυξημενη! Δεν μπορω να προβλεψω τπτ γτ εχουν αλλαξει πολυ τα συμπτωματα μ μετα την εγκυμοσυνη! Εσυ πως νιωθεις????

μακαρι να εχουμε θετικα τεστακια!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

ωραία! σε ρωτάω γιατί εγώ θα κόλλαγα...μια χαρά! ευτυχώς που καταλαβαίνουν γιατί το οικονομικό είναι θέμα. Για την κυστική δεν ξέρω να σου πω. δεν την είχα κάνει...

ενταξει και μενα δεν ειναι το καλυτερο μου να της το πω και σιγουρα θα ηθελα να γεννησω σε ενα μαιευτηριο που θα μοιαζει με σουπερ λουξ ξενοδοχειο αλλα τι να κανεις αν δεν μπορεις να διαθεσεις ενα τετοιο ποσο?προτιμω να κανω κατι αλλο με αυτα τα λεφτα απο το να τα χαλασω για 3 μερες στο μαιευτηριο για να εχω τηλεοραση και καλα γευματα.στην ουσια αν υπαρξει καποια επιπλοκη στο νοσοκομειο που διαλεξα να γεννησω θα με στελναν απο το μαιευτηριο.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καραμελιτσα! Τι κανεις? Δεν ειμαι σε καθυστερηση μαλλον σε αναμονη καυα τις 18 για να δουμε! Εχω οτι να ναι κυκλο καλα που πηρα τα τεστακια ωορρηξιας!

σε αλλαξα και στο πινακακι, εγω καλα ειμαι δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο, μονουγρα και κατι πονους στην κοιλια, σαν βαρος και αλλες φορες λες και ειναι να αδιαθετησω την επομενη ωρα, γι'αυτο δεν νομιζω πως καναμε κατι...βεβαια σε λιγες μερες θα ξερουμε, ειμαστε πολλες μαζεμενες τι στο καλο δεν θα εχουμε εστω 2 εγκυουλες?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

ενταξει και μενα δεν ειναι το καλυτερο μου να της το πω και σιγουρα θα ηθελα να γεννησω σε ενα μαιευτηριο που θα μοιαζει με σουπερ λουξ ξενοδοχειο αλλα τι να κανεις αν δεν μπορεις να διαθεσεις ενα τετοιο ποσο?προτιμω να κανω κατι αλλο με αυτα τα λεφτα απο το να τα χαλασω για 3 μερες στο μαιευτηριο για να εχω τηλεοραση και καλα γευματα.στην ουσια αν υπαρξει καποια επιπλοκη στο νοσοκομειο που διαλεξα να γεννησω θα με στελναν απο το μαιευτηριο.

Συμφωνω απολυτα! Οταν κ σε μας προεκυψε αυτο το ερωτημα η γιατρος μ το θεωρησε δεδομενο οτι ο τοκετος θα γινοταν στο ιδιωτικο που συνεργαζεται. Τα πραγματα βεβαια δεν προχωρησαν και θελω να σας πω οτι για την αποξεση δωσαμε 500 ε ( και 160€ εδωσε το ταμειο μου επιπλεον) και εμεινα δυο ωρες στο κατα τα αλλα πολυτελεστατο ιδιωτικο νοσοκομειο! 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 35 λεπτά , andrianni είπε:

Τέλεια! με το καλό να κρατήσετε το υγιέστατο κοριτσάκι σας; το δεύτερο κοριτσάκι;

πρίν από 21 λεπτά , Vana87 είπε:

Ευχαριστώ! Εχω ενα αγορακι!

αντε βανα μου με το καλο συγχαρητηρια...ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι..τι πιο τελειο... μηπως θυμασαι ποσους παλμους εχει στους υπερηχους που εχετε κανει? εμας εχει  173 στον τελευταιο και μας ειπαν οτι μπορει να ειναι κοριτσακι λογω των παλμων..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Ungry girl είπε:

ε δν το λες κ μικρο!!!θα πρεπει να κάτσεις ηρεμα κ να τα πείτε...αν εχει προβλημα κ δεν πηγαίνει δε θα το διορθωσετε...ευχομαι βεβαια να δείτε καποια βελτιωση κ να μη χρειαστει!

Just now, orianna είπε:

αντε βανα μου με το καλο συγχαρητηρια...ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι..τι πιο τελειο... μηπως θυμασαι ποσους παλμους εχει στους υπερηχους που εχετε κανει? εμας εχει  173 στον τελευταιο και μας ειπαν οτι μπορει να ειναι κοριτσακι λογω των παλμων..

Έμας ειχε λιγοτερο αλλα παλι κοριτσι εχουμε!!μπορει να μην τον πιασουν κ 100%καλα τον παλμο...ποτε πας για αυχενικη???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 17 λεπτά , MelinaFo είπε:

εγω αστο απ φαντασια μπολικη αχαχαχχαχα το στηθος μου δεν αγκιζεται ποναει η μεση μου και η κοιλια μου ποναει και μετα δεν ποναει τι να πω.. επιστημονικα αδυνατον να καταφεραμε κατι απο την αλλη μπορει και να εγινε το θαυμα αυριο θα φανει θα κανω αν δεν ερθει ενα τεστακι το πρωι και ευχωμαι αντι για σπερμοδιαγραμμα να παω για χοριακη αχαχχαχαχαχ το πιο τρελο μου ονοιρο νομιζω ειναι αυτο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...