Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

καλημερα σε ολες!!!!

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Ευχαριστα λες και είμαι ήδη μου φαίνεται μετά από τοσους μήνες ταλαιπωρίας.κ ξέρεις ακριβως πως ειναι.Για να δούμε! Τουλάχιστον ξεκινάμε ουσιαστικά. Σ ευχαριστώ! Φιλάκια στη μπουμπού. Εσύ καλύτερα  με τα πετρώματα;

τωρα αυτος ο μηνας θα ειναι πιο στοχευμενος!!!!!εμεις καναμε εχθες την β επιπεδου!ολα μια χαρα!440γρ φτασαμε!με τα πετρωματα καπως καλυτερα!ο γιατρος δε δειχνει να ανησυχει!ποτς ξεκινας τα χαπια?η τα ξεκινησες ηδη?

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Ε ο αντρες σου μπορει να ειναι λιγο πιο.μεγαλος απο τον δικο μου αλλα το σπερμα μπορει να ειναι πολυ πολυ καλο..

Παρολα αυτα θα παω σιγουρα και ελπιζω να ειναι κατι.να διορθωθεί!

ποσο ειναι ο ανδρας σου?ειναι πολυ ασχημη η σταση του κ ψυχοφθορα για σενα..πρεπει να του πεις να το παρω πιο σοβαρα κ αν θελει να κανετς παιδι θα πρεπει να προσπαθησει περισσοτερο..

πρίν από 4 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημερα κοριτσαρες!! Εκανα την αυχενικη σημερα! Περιμενουμε κοριτσακι!!!

συγχαρητηρια!!!!!τι ΠΗΤ εχεις θυμισε μου....κ εμεξς καναμε την β επιπεδου εχθες..ολα καλα!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημερα κοριτσαρες!! Εκανα την αυχενικη σημερα! Περιμενουμε κοριτσακι!!!

Τέλεια! με το καλό να κρατήσετε το υγιέστατο κοριτσάκι σας; το δεύτερο κοριτσάκι;

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

12. Antila  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2311!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

3. ritaki13  6/11/2017!!!

4. Papaki@  8-10/11/2017!!!

5. Ασία  12/11/2017!!!

6. Nati85 14/11/2017!!!

7. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

8. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

9. KalStyl  15/11/2017!!!

10. Ungry girl 17/11/2017!!!

11. MelinaFo  18/11/2017!!!

12. ada32 19/11/2017!!!

13. noni90 19/11/2017!!!

14. caramel_83  19-23/11/2017!!!

15. Dimitr@17 20/11/2017!!!

16. Μάντη  21/11/2017!!!

17. alina80 24-26/11/2017!!!

18. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

19. Elma86  30/11/2017!!!

20. Vila  2/12/2017!!!

21. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

22. vvrd  5/12/2017!!!

23. kido  10/12/2017!!!

24. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κοριτσια μου! Λύστε μου μια δυο απορίες  γτ ειμαι λιγο ασχετη με το θέμα τι προβλήματα μπορει να εχει το σπερμα;;; και γιατι κανουν υπέρηχο όρχεων ;;;πρωτη φορα το ακουσα...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

@elenakii22 τα ξεκίνησα! είναι που το σκεφτόμουν κιόλας! μέχρι αύριο έχω κ Δευτέρα πάω για υπέρηχο. Κάτι πρέπει να γίνεται... νιώθω λίγο τις ωοθήκες να παίρνουν τα πάνω τους!

Αυτά τα πετρώματα τα έχουν πολλές. Άρα ο γιατρός ξέρει. Εσύ να ξεκουράζεσαι κ όλα καλά! κ να το ζήσεις γιατί έμεινε λιγότερο απ το μισό. Αν κ απο εδώ κ πέρα είναι καλύτερο που μεγαλώνει κ τη νιώθεις στην κοιλίτσα σου. Ελπίζω να ηρέμησες κ με τα κιλά ε;

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσακια!!!

@Vana87 συγχαρητηρια!!! Υπεροχα νεα!

@Nati85 τελειος ο στολισμενος ανανας σου! Να στολισεις για το αγορακι σου! Να χαρειται στις γιορτες να κανετε αγαπουλες να ερθει και η μπεμπα!!!!! Ε??? Σωστα?!?

Εγω περιμενω να αδιαθετησω λεμε τωρα.... Εχω κατι πονακια και λιγο στηθος τπτ αλλο αξιολογο! Θα δειξει 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Καλημερα κοριτσακια!!!

@Nati85 τελειος ο στολισμενος ανανας σου! Να στολισεις για το αγορακι σου! Να χαρειται στις γιορτες να κανετε αγαπουλες να ερθει και η μπεμπα!!!!! Ε??? Σωστα?!?

Εγω περιμενω να αδιαθετησω λεμε τωρα.... Εχω κατι πονακια και λιγο στηθος τπτ αλλο αξιολογο! Θα δειξει 

εισαι στην 2 μερα καθυστερησης σωστα? τεστακι ποτε σκεφτεσαι να κανεις?

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Καλημερα κοριτσακια!!!

Μελινακι καλημερα! Εχεις κανει τεστακι;;; 14 δεν περίμενες ;;;

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

@elenakii22 τα ξεκίνησα! είναι που το σκεφτόμουν κιόλας! μέχρι αύριο έχω κ Δευτέρα πάω για υπέρηχο. Κάτι πρέπει να γίνεται... νιώθω λίγο τις ωοθήκες να παίρνουν τα πάνω τους!

Αυτά τα πετρώματα τα έχουν πολλές. Άρα ο γιατρός ξέρει. Εσύ να ξεκουράζεσαι κ όλα καλά! κ να το ζήσεις γιατί έμεινε λιγότερο απ το μισό. Αν κ απο οεδώ κ πέρα είναι καλύτερο που μεγαλώνει κ τη νιώθεις στην κοιλίτσα σου. Ελπίζω να ηρέμησες κ με τα κιλά ε;

ειναι ωραιο-τρομαχτικό να νιωθεις κατι να κουνιεται μεσα σου...βεβαια σκεφτεσαι οτι ειναι το μωρακι κ λες τωρα μπορει να με σπρωχνει με το χερι-το ποδι κ συγκίνησε!ασε τα κιλα το δραμα μ..χαχα..μου ειπε ο γιατρος μέχρι το επόμενο ραντεβου πρεπει μεχρι ενα να εχω παρει...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Μελινακι καλημερα! Εχεις κανει τεστακι;;; 14 δεν περίμενες ;;;

Δεν εκανα γτ το 14 ηταν λαθος υπολογισμος! Εκανα τεστ ωορρηξιας και ειχα θετικο 4/11οποτε μαλλον περιμενω κατα τις 18. Εχει αλλαξει ο κυκλος μ πολυ μετα την αποξεση. 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

ειναι ωραιο-τρομαχτικό να νιωθεις κατι να κουνιεται μεσα σου...βεβαια σκεφτεσαι οτι ειναι το μωρακι κ λες τωρα μπορει να με σπρωχνει με το χερι-το ποδι κ συγκίνησε!ασε τα κιλα το δραμα μ..χαχα..μου ειπε ο γιατρος μέχρι το επόμενο ραντεβου πρεπει μεχρι ενα να εχω παρει...

μια χαρά. θα τα καταφέρεις με τα κιλά. είμαι σίγουρη... μην πιέζεσαι όμως και σκας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!!

τωρα αυτος ο μηνας θα ειναι πιο στοχευμενος!!!!!εμεις καναμε εχθες την β επιπεδου!ολα μια χαρα!440γρ φτασαμε!με τα πετρωματα καπως καλυτερα!ο γιατρος δε δειχνει να ανησυχει!ποτς ξεκινας τα χαπια?η τα ξεκινησες ηδη?

ποσο ειναι ο ανδρας σου?ειναι πολυ ασχημη η σταση του κ ψυχοφθορα για σενα..πρεπει να του πεις να το παρω πιο σοβαρα κ αν θελει να κανετς παιδι θα πρεπει να προσπαθησει περισσοτερο..

συγχαρητηρια!!!!!τι ΠΗΤ εχεις θυμισε μου....κ εμεξς καναμε την β επιπεδου εχθες..ολα καλα!

Ευχαριστώ!! 27 Μαίου λεχω πητ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν εκανα γτ το 14 ηταν λαθος υπολογισμος! Εκανα τεστ ωορρηξιας και ειχα θετικο 4/11οποτε μαλλον περιμενω κατα τις 18. Εχει αλλαξει ο κυκλος μ πολυ μετα την αποξεση. 

Εχεις 2 μερουλες ακομα... Που ξερεις μπορει να εχεις καλα νεα! Μακαρι να σου παν ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...