Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

χαχαχα μακαρι δεν εχω καταλαβει καλα κατι ειχε με την ουριθρα του ανοιξε καλητερα την τρυπα ηταν κλειστη κατι τετοιο αυτο παει να πει παιδικο τραυμα χααχααχα  αλλα τωρα ειναι κοτζαμαν αντρας αχααχχα δεν δικαιολογειτε! μακαρι να το παει αλλιως ας κανουμε αυριο το σπερμοδιαγραμμα και βλεπουμε!

Πάρτον με το καλό. Πες του να το κάνει για χατήρι σου και ότι εσύ έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα ενδεχόμενα αν θέλετε να κάνετε παιδάκι θέλει θυσίες! Είμαι σίγουρη θα τον πείσεις με τον όμορφο τρόπο και όχι με ένταση, στο κάτω κάτω να γίνει η δουλειά θες κι εσύ όσο και εκείνος!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

Πάρτον με το καλό. Πες του να το κάνει για χατήρι σου και ότι εσύ έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα ενδεχόμενα αν θέλετε να κάνετε παιδάκι θέλει θυσίες! Είμαι σίγουρη θα τον πείσεις με τον όμορφο τρόπο και όχι με ένταση, στο κάτω κάτω να γίνει η δουλειά θες κι εσύ όσο και εκείνος!!! 

καλα ναι αλλα ο ιδιος νομιζει πως ειναι μια χαρα και πως εγω εχω προβλημα και εχθες του ειπα οτι οσο εχω προβλημα εγω αλλο τοσο εχεις και εσυ 50-50 ειναι αλλα δεν το δεχεται θα δουμε θα κανω οτι χριαστει δεν θα κολησουμε στον ουρολογο!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

καλα ναι αλλα ο ιδιος νομιζει πως ειναι μια χαρα και πως εγω εχω προβλημα και εχθες του ειπα οτι οσο εχω προβλημα εγω αλλο τοσο εχεις και εσυ 50-50 ειναι αλλα δεν το δεχεται θα δουμε θα κανω οτι χριαστει δεν θα κολησουμε στον ουρολογο!

Μακάρι να είναι μια χαρά όπως νομίζει άρα απλά ο γιατρός θα του το επιβεβαιώσει! Οι περισσότεροι άντρες παραμένουν παιδιά και τους φοβούνται!! Αχ τι θα τους κάνουμε, εμείς είμαστε πιο δυνατές... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Ungry girl είπε:

Λυπάμαι, αλλά ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στο πρώτο σπερμοδιάγραμμα δειχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Κάτω από 15.000.000 δείχνει ολιγοσπερμία. Οπότε πώς θεωρεί ότι είναι μια χαρά; (Πάντα μιλάω για το θέμα της γονιμότητας). Αυτό να του πεις.

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Λυπάμαι, αλλά ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στο πρώτο σπερμοδιάγραμμα δειχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Κάτω από 15.000.000 δείχνει ολιγοσπερμία. Οπότε πώς θεωρεί ότι είναι μια χαρά; (Πάντα μιλάω για το θέμα της γονιμότητας). Αυτό να του πεις.

του το εχω πει κοριτσακι μου του το εχω πει αλλα δεν θελω να τον αποθαρινω γι αυτο δεν λεω αλλα καλητερα να νομιζει πως εγω ειμαι το προβλημα ολα τα ειχα μονο να τον παρει απο κατω και να προσπαθει καθολου μου ελειπε

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

του το εχω πει κοριτσακι μου του το εχω πει αλλα δεν θελω να τον αποθαρινω γι αυτο δεν λεω αλλα καλητερα να νομιζει πως εγω ειμαι το προβλημα ολα τα ειχα μονο να τον παρει απο κατω και να προσπαθει καθολου μου ελειπε

Εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ είμαι λίγο πιο αυστηρή γενικά σαν άνθρωπος και θα αντιδρούσα αλλιώς. Ευχομαι τα αποτελέσματα του δεύτερου σπερμοδιαγράμματος να είναι πιο ενθαρρυντικά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ είμαι λίγο πιο αυστηρή γενικά σαν άνθρωπος και θα αντιδρούσα αλλιώς. Ευχομαι τα αποτελέσματα του δεύτερου σπερμοδιαγράμματος να είναι πιο ενθαρρυντικά!

μακαρι δεν ξερω με τα wellman conseptio  παιζει να εχει ανεβει καθολου η δεν ειναι γι αυτο!????

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

μακαρι δεν ξερω με τα wellman conseptio  παιζει να εχει ανεβει καθολου η δεν ειναι γι αυτο!????

Εξαρτάται ποιο είναι το πρόβλημα. Πού οφείλεται δηλαδή ο χαμηλός αριθμός. Θα στα εξηγήσει ο ουρολόγος αυτά. Σημείωσε όλες σου τις απορίες να μην τις ξεχάσεις. Επίσης πιθανόν να σε ρωτήσει ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα του άντρα σου όταν ήταν μικρός. Και εφόσον εκείνος δεν θα έρθει καλό είναι να ξέρεις (μπορεί να είναι και άσχετο, αλλά νομίζω ο γιατρός πρέπει να έχει πλήρη εικόνα σε κάθε περίπτωση).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...