Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 minutes ago, ada32 said:

οταν ειναι πολυ αχνη , συνηθως δεν φαινεται στην φωτογραφια.. 2 σεναρια παιζουν .. η εισαι εγκυος κ ειναι αιμα εγκυμοσυνης που θα σταματησει  η ειχες βιοχημικη κ αδιαθετεις κανονικα . Περιμενε μεχρι αυριο να δεις! Μακαρι να εισαι εγκυος

Μη φανταστεις οτι αν τον δει , θα  τον κανει τιποτα.. το μονο που μπορει να κανει ειναι εναν υπερηχο ορχεων αν εχει υποψια για κιρσοκοιλη .. ο δικος μου μαλλον εχει αλλα επειδη ειναι 41 , δεν προτεινεται να κανει επεμβαση γτ δεν θα εχει θετικ ααποτελεσματα.

ηρθε η 2η φωτο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

οταν ειναι πολυ αχνη , συνηθως δεν φαινεται στην φωτογραφια.. 2 σεναρια παιζουν .. η εισαι εγκυος κ ειναι αιμα εγκυμοσυνης που θα σταματησει  η ειχες βιοχημικη κ αδιαθετεις κανονικα . Περιμενε μεχρι αυριο να δεις! Μακαρι να εισαι εγκυος

Μη φανταστεις οτι αν τον δει , θα  τον κανει τιποτα.. το μονο που μπορει να κανει ειναι εναν υπερηχο ορχεων αν εχει υποψια για κιρσοκοιλη .. ο δικος μου μαλλον εχει αλλα επειδη ειναι 41 , δεν προτεινεται να κανει επεμβαση γτ δεν θα εχει θετικ ααποτελεσματα.

ναι μωρα το φανταζομαι αλλα δεν λεει να το καταλαβει...τι νακανω ευχωμαι να ειναι κατι και να μη χριαζεται και τι κανατε του εχει δωσει καποια αγωγη?

@noni90  που εισαι ? πως τα πας ? εσυ εισαι το ταιρι μου .. περιμενουμε μαζι  σκ !  εγω αυτον τον μηνα εχω αλλοκοτα συμπτωματα περιοδου .. δεν με ποναει το στηθος καθολου μονο λιγο πρησμενο αλλα!! χθες με επιασε μια κριση να το πω που ηθελα να βαλω τ ακλαμματα , δεν ηθελα να κανω τιποτα κ νευρα πολλα ! πρωτη φορα το παθαινω αυτο , καθε μηνα ολο κ νεα  συμπτωματα του κυκλου !

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι μωρα το φανταζομαι αλλα δεν λεει να το καταλαβει...τι νακανω ευχωμαι να ειναι κατι και να μη χριαζεται και τι κανατε του εχει δωσει καποια αγωγη?

Τιποτα! απλα καταφεραμε συλληψη στον 6 μηνα προσπαθειων μονοι μας  αλλα βιοχημικη κ συνεχιζουμε τις προσπαθειες..

πρίν από 5 λεπτά , ellilaw είπε:

ηρθε η 2η φωτο;

ναι αλλα δεν φαινεται κατι ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 45 λεπτά , orianna είπε:

ναι λογικα θα πηγαινω κ μετα...το εχει κανει μια γνωστη μου που εχουμε την ιδια γιατρο..της ειπε οτι εγω θα ερχομαι κανονικα μεχρι να γεννησω για τις εξετασεις αλλα δυστυχως δεν εχω τη οικονομικη δυνατοτητα να γεννησω σε μαιευτηριο γτ δεν εχω 2500 ε...

ωραία! σε ρωτάω γιατί εγώ θα κόλλαγα...μια χαρά! ευτυχώς που καταλαβαίνουν γιατί το οικονομικό είναι θέμα. Για την κυστική δεν ξέρω να σου πω. δεν την είχα κάνει...

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

@noni90  που εισαι ? πως τα πας ? εσυ εισαι το ταιρι μου .. περιμενουμε μαζι  σκ !  εγω αυτον τον μηνα εχω αλλοκοτα συμπτωματα περιοδου .. δεν με ποναει το στηθος καθολου μονο λιγο πρησμενο αλλα!! χθες με επιασε μια κριση να το πω που ηθελα να βαλω τ ακλαμματα , δεν ηθελα να κανω τιποτα κ νευρα πολλα ! πρωτη φορα το παθαινω αυτο , καθε μηνα ολο κ νεα  συμπτωματα του κυκλου !

Τιποτα! απλα καταφεραμε συλληψη στον 6 μηνα προσπαθειων μονοι μας  αλλα βιοχημικη κ συνεχιζουμε τις προσπαθειες..

ουτε χαπακι? μπραβο μια χαρα παλι καλα! θα ξανα ερεθι αφου ηρθε μια φορα θα ερεθει παλυ!

Διαφημίσεις

2 minutes ago, ada32 said:

ναι αλλα δεν φαινεται κατι ..

δεν φαινεται γιατι ειναι πολυ αχνη .. δεν πειραζει κοριτσια

κοριτσια μου καλημερα

τι κανετε? διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν εχω να πω κατι με εχουν καλυψει οι απαντησεις :)

κοριτσια σκεφτηκα οι κοπελες που αδιαθετουν και περιμενουμε τα τεστακια ωορηξιας για να μας πουν την επομενη ημερομηνια αναμονης να κανω με πρασινο την ημερομηνια την παλια για να μην μπερδευομαστε γιατι πλεον εχουμε μαζευτει πολλες... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 23 λεπτά , Ungry girl είπε:

πω πω σε καταλαβενω αστα αυτο εμεις ενα σωρο και αυτοι σε εναν γιατρο για μια εξεταση ειναι να πανε και το κανουνε θεμα ε δεν γινεται ετσι μακαρι να μπορουσα να τον κανω εγω τον υπερυχο γι αυτον αλλα δεν γινεται πως να το κανουμε! εμεις με τα χαπια δεν εχει θεμα τις βιταμηνες που περνει τωρα γκρινιαζει αλλα τα κουμπονει παλι καλα αλλα αμα παω στο γιατρο και μου πει να ερθει ο συζηγος σας τι θα πωωω α γιατρε ντρεπεται! ο δικος μου ειχε ενα προβλημα λεει οταν ηταν 10 χρονων και ειχε παει σε ενα σωρο ουρολογους ειχε κανει μια ενχειρηση ε και εχουν περασει 20 χρονια δεν θα ξανα παει.. αντε βγαλε ακρη!

Α κατάλαβα! όντως τραυματικό. τι έκαναν στα παιδάκια. πες του οτι πάει τώρα αυτό. θα κοιτάξει άλλο σημείο!!!  χαχαχα! πιστεύω θα πειστεί στο τέλος. θα το δουλέψει σιγά σιγά.

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

ουτε χαπακι? μπραβο μια χαρα παλι καλα! θα ξανα ερεθι αφου ηρθε μια φορα θα ερεθει παλυ!

θα φανει ! εγω δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη ...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, andrianni είπε:

Α κατάλαβα! όντως τραυματικό. τι έκαναν στα παιδάκια. πες του οτι πάει τώρα αυτό. θα κοιτάξει άλλο σημείο!!!  χαχαχα! πιστεύω θα πειστεί στο τέλος. θα το δουλέψει σιγά σιγά.

χαχαχα μακαρι δεν εχω καταλαβει καλα κατι ειχε με την ουριθρα του ανοιξε καλητερα την τρυπα ηταν κλειστη κατι τετοιο αυτο παει να πει παιδικο τραυμα χααχααχα  αλλα τωρα ειναι κοτζαμαν αντρας αχααχχα δεν δικαιολογειτε! μακαρι να το παει αλλιως ας κανουμε αυριο το σπερμοδιαγραμμα και βλεπουμε!

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

12. Antila  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2311!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

3. ritaki13  6/11/2017!!!

4. Papaki@  8-10/11/2017!!!

5. Ασία  12/11/2017!!!

6. MelinaFo  14/11/2017!!!

7. Nati85 14/11/2017!!!

8. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

9. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

10. KalStyl  15/11/2017!!!

11. Ungry girl 17/11/2017!!!

12. ada32 19/11/2017!!!

13. noni90 19/11/2017!!!

14. Dimitr@17 20/11/2017!!!

15. caramel_83  19-23/11/2017!!!

16. Μάντη  21/11/2017!!!

17. alina80 24-26/11/2017!!!

18. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

19. Elma86  30/11/2017!!!

20. Vila  2/12/2017!!!

21. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

22. vvrd  5/12/2017!!!

23. kido  10/12/2017!!!

24. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια μου καλημερα

τι κανετε? διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν εχω να πω κατι με εχουν καλυψει οι απαντησεις :)

κοριτσια σκεφτηκα οι κοπελες που αδιαθετουν και περιμενουμε τα τεστακια ωορηξιας για να μας πουν την επομενη ημερομηνια αναμονης να κανω με πρασινο την ημερομηνια την παλια για να μην μπερδευομαστε γιατι πλεον εχουμε μαζευτει πολλες... 

οκ @caramel_83 ! καλή ιδέα! όπως είδες επιτέλους αδιαθέτησα. βάλε με στο πράσινο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...