Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, andrianni είπε:

Αχ τέλεια! Ότι κ να είναι ειναι χαρά! Καλή σκέψη το δημόσιο. Έχει τα θετικά του. Συνεχισε για λίγο παράλληλα αλλά μετα ίσως δε χρειαστεί. Η δικιά σου πώς θα το παρει αν γεννησεις στο δημόσιο; εννοώ θα συνεχίσεις να πηγαίνεις κ μετά; 

ναι λογικα θα πηγαινω κ μετα...το εχει κανει μια γνωστη μου που εχουμε την ιδια γιατρο..της ειπε οτι εγω θα ερχομαι κανονικα μεχρι να γεννησω για τις εξετασεις αλλα δυστυχως δεν εχω τη οικονομικη δυνατοτητα να γεννησω σε μαιευτηριο γτ δεν εχω 2500 ε...

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 minutes ago, kido said:

Κορίτσι μου σκέψου αν δεν δεις καλή ροή περιόδου όλη μέρα και αύριο να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί λες να είναι αιμοραγία εγκυμοσύνης;  

Αλλιώς μπορεί να είναι το τεστακι λάθος α νέχεις αδιαθετήσει κανονικά.

ναι μαλλον θα ειναι λαθος το τεστακι.. 

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Ναι με 12 εκ δεν μενω αλλα και να ανεβει το σπερμα παλι πρεπει να κανω επεμβαση αν εφτεγε μονο το σπερμα θα μου έλεγαν να κανω κατευθείαν εξωσωματική αλλα προφανος δεν θα εχει επιτυχία θα κανω και ευχομαι να βρεθει κατι..αλλιως δεν θα σκασω κι ολας οι γιατροι βασικα ο μικροβιολόγος μου ειχε πει ειναι καλο συνολικά κοιτοντας οχι μονο αριθμό ο αλλος ε μ καλο σκετο και ο τελευταιοε λεει χαλια χαλια ε τι να κανουμρ κύριοι αυτο εχουμε χαχαχαχχα

Αυριο ειναι το σπερμοδιαγραμμα απο δευτερα σε ουρολογο δεν ερχεται με τιποτα δεν μπορω να τον πίσω..εχει παιδικα τραύματα με ουρολογους τι να πω... 

Καλημερα!!

Kαλημερα! κ ο δικος μου ειναι ανενδοτος  για τον ουρολογο! αλλα μια φορα που ειχα κολπιτιδα( κατι ειχαμε κολλησει αλλα σε αυτον δεν βγηκε τιποτα παλι..) κ ειχαμε κανει σπερμοδιαγραμμα κ καλλιεργεια , παλι μου ελεγε οτι δν θα ερθει κ εβαλα τις φωνες ..κ του ειπα θα παμε μαζι να ακουσεις τι θα μου πει κ τι αντιβιωση θα παρουμε.. :P k οταν ειδε ο γιατρος τα αποτελεσματα , τον ειπε: ελα να σε δω λιγο μηπως εχεις κιρσοκοιλη .. κ απο την ντροπη του για να μην πει οχι , δεχτηκε!!!! 

Αλλιως δεν θα ερχοταν με τιποτα !  ετσι τον καταφερα . Βεβαια , τωρα μου εχει βαλει οριο μεχρι τα Χριστουγεννα αν δεν πιασουμε μωρο , μετα θα παμε σε ουρολογο να κανει υπερηχο ορχεων κ ξανα σπερμοδιαγραμμα .

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ellilaw είπε:

εγω παντος δεν θελω να σου φουσκοσω τα μιαλα αλλα τα τεστ δεν κανουν συχνα λαθος 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Kαλημερα! κ ο δικος μου ειναι ανενδοτος  για τον ουρολογο! αλλα μια φορα που ειχα κολπιτιδα( κατι ειχαμε κολλησει αλλα σε αυτον δεν βγηκε τιποτα παλι..) κ ειχαμε κανει σπερμοδιαγραμμα κ καλλιεργεια , παλι μου ελεγε οτι δν θα ερθει κ εβαλα τις φωνες ..κ του ειπα θα παμε μαζι να ακουσεις τι θα μου πει κ τι αντιβιωση θα παρουμε.. :P k οταν ειδε ο γιατρος τα αποτελεσματα , τον ειπε: ελα να σε δω λιγο μηπως εχεις κιρσοκοιλη .. κ απο την ντροπη του για να μην πει οχι , δεχτηκε!!!! 

Αλλιως δεν θα ερχοταν με τιποτα !  ετσι τον καταφερα . Βεβαια , τωρα μου εχει βαλει οριο μεχρι τα Χριστουγεννα αν δεν πιασουμε μωρο , μετα θα παμε σε ουρολογο να κανει υπερηχο ορχεων κ ξανα σπερμοδιαγραμμα .

δεν νομιζω μετα τα χθεσινα να καταφερω να τον πισω για κανενα λογο τι να πω ας ελπισω πως αμα παω εγω τις εξετασεις στον ουρολογο α μου δωσει καποια αγωγη και ας μην χριαστει να ερθει..τι να πω δεν πανε σε εναν γιατρο εμεις που παμε συνεχεια τι ειμαστε χαζες

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

εγω παντος δεν θελω να σου φουσκοσω τα μιαλα αλλα τα τεστ δεν κανουν συχνα λαθος 

Εννοώ ότι είτε δεν έγινε καλά είτε δεν διαβάστηκε καλά. Δεν έχει φανεί ακόμα και η εικόνα εδώ για να το δούμε. Αν έχει έρθει αίμα λίγο μετά και είναι όντως περίοδος αυτό να περιμένεις να δεις για να κρίνεις!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Εννοώ ότι είτε δεν έγινε καλά είτε δεν διαβάστηκε καλά. Δεν έχει φανεί ακόμα και η εικόνα εδώ για να το δούμε. Αν έχει έρθει αίμα λίγο μετά και είναι όντως περίοδος αυτό να περιμένεις να δεις για να κρίνεις!

καλα ναι με απολυτη συγουρια δεν μποπρουμε να ξερουμε απλα εγω αυτο που ξερω ειναι πως τα τεστ μπορει να εισαι εγκυος και να βγουν αρνητικα ενω να μην εισαι και να βγουν θετικα δεν γινεται γι αυτο τη ρωτησα και για τη ροη αιματος που εχει μηπως δεν ειναι περιοδος!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

ναι λογικα θα πηγαινω κ μετα...το εχει κανει μια γνωστη μου που εχουμε την ιδια γιατρο..της ειπε οτι εγω θα ερχομαι κανονικα μεχρι να γεννησω για τις εξετασεις αλλα δυστυχως δεν εχω τη οικονομικη δυνατοτητα να γεννησω σε μαιευτηριο γτ δεν εχω 2500 ε...

δεν ξερω απο ποια πολη εισαι . Αλλα γεννησε η νυφη μου στην Θεσ/νικη σε δημοσιο νοσοκομειο ενω πηγαινε σε ιδιωτη κ δεν ειχε κανεναν γιατρο εκει ..σε πληροφορω πως την φροντισαν πολυ καλα οι μαιες κ ο γιατρος .. μπηκε βεβαια με προκληση γτ ηταν 40 +6  οταν εφημερευε το νοσοκομειο. απο οτι ειπε ηταν πολυ καλες  ολες εκει κ ο γοατρος που την κοιτουσε  . Στο τελος κατεληξε με καισαρικη βεβαια γτ δεν ανοιξε καθολου (3 διαστολη) αλλα την περιμεναν 13 ωρες .

Μετα ηταν σε 3κλινο ,ολα καλα ηταν .. ( βεβαια αν θες μπορεις να εισαι σε μονοκλινο η δικλινο αλλα πληρωνεις καποια  συμμετοχη 150ε την βραδια νομιζω) . 

Ειμαι κ εγω υπερ του να γεννησεις σε δημοσιο γτ γλιτωνεις αρκετα λεφτα που αν τα εχεις, μπορεις να τα διαθεσεις αλλου ! 

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν νομιζω μετα τα χθεσινα να καταφερω να τον πισω για κανενα λογο τι να πω ας ελπισω πως αμα παω εγω τις εξετασεις στον ουρολογο α μου δωσει καποια αγωγη και ας μην χριαστει να ερθει..τι να πω δεν πανε σε εναν γιατρο εμεις που παμε συνεχεια τι ειμαστε χαζες

Καλα ασε , ξερεις τι τσακωμους εχω ριξει εγω???? Ηταν μια βδομαδα που ειχα τρυπηθει 4 φορες στα χερια για να μου παρουν αιμα για εξετασεις , εκανα σαλπιγγογραφια , κανω υπερηχους , εκανα μαγνητικη υποφυσης  κ ο δικος μου δεν μπορει να κανει εναν υπερηχο ορχεων .. και οι δυο  θελουμε παιδι αλλα μονο εγω κανω εξετασεις , ο κυριος δεν μπορει τους γιατρους ενω εγω τρελαινομαι να πηγαινω καθε τρεις κ λιγο .... ασε γτ εμενα δεν παιρνει κ χαπια ..( δεν μπορει να τα καταπιει κ στην αναγκη τα μασαει με ψωμι !! ) ...

πρίν από 20 λεπτά , ellilaw είπε:

την αχνη γραμμη την εμφανησε κατευθειαν ? γτ δεν φαινεται στην φωτογραφια 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

12. Antila  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2311!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

3. ritaki13  6/11/2017!!!

4. Papaki@  8-10/11/2017!!!

5. Ασία  12/11/2017!!!

6. MelinaFo  14/11/2017!!!

7. Nati85 14/11/2017!!!

8. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

9. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

10. KalStyl  15/11/2017!!!

11. Ungry girl 17/11/2017!!!

12. ada32 19/11/2017!!!

13. noni90 19/11/2017!!!

14. Dimitr@17 20/11/2017!!!

15. caramel_83  19-23/11/2017!!!

16. Μάντη  21/11/2017!!!

17. alina80 24-26/11/2017!!!

18. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

19. Elma86  30/11/2017!!!

20. Vila  2/12/2017!!!

21. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

22. vvrd  5/12/2017!!!

23. kido  10/12/2017!!!

24. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

δεν ξερω απο ποια πολη εισαι . Αλλα γεννησε η νυφη μου στην Θεσ/νικη σε δημοσιο νοσοκομειο ενω πηγαινε σε ιδιωτη κ δεν ειχε κανεναν γιατρο εκει ..σε πληροφορω πως την φροντισαν πολυ καλα οι μαιες κ ο γιατρος .. μπηκε βεβαια με προκληση γτ ηταν 40 +6  οταν εφημερευε το νοσοκομειο. απο οτι ειπε ηταν πολυ καλες  ολες εκει κ ο γοατρος που την κοιτουσε  . Στο τελος κατεληξε με καισαρικη βεβαια γτ δεν ανοιξε καθολου (3 διαστολη) αλλα την περιμεναν 13 ωρες .

Μετα ηταν σε 3κλινο ,ολα καλα ηταν .. ( βεβαια αν θες μπορεις να εισαι σε μονοκλινο η δικλινο αλλα πληρωνεις καποια  συμμετοχη 150ε την βραδια νομιζω) . 

Ειμαι κ εγω υπερ του να γεννησεις σε δημοσιο γτ γλιτωνεις αρκετα λεφτα που αν τα εχεις, μπορεις να τα διαθεσεις αλλου ! 

Καλα ασε , ξερεις τι τσακωμους εχω ριξει εγω???? Ηταν μια βδομαδα που ειχα τρυπηθει 4 φορες στα χερια για να μου παρουν αιμα για εξετασεις , εκανα σαλπιγγογραφια , κανω υπερηχους , εκανα μαγνητικη υποφυσης  κ ο δικος μου δεν μπορει να κανει εναν υπερηχο ορχεων .. και οι δυο  θελουμε παιδι αλλα μονο εγω κανω εξετασεις , ο κυριος δεν μπορει τους γιατρους ενω εγω τρελαινομαι να πηγαινω καθε τρεις κ λιγο .... ασε γτ εμενα δεν παιρνει κ χαπια ..( δεν μπορει να τα καταπιει κ στην αναγκη τα μασαει με ψωμι !! ) ...

πω πω σε καταλαβενω αστα αυτο εμεις ενα σωρο και αυτοι σε εναν γιατρο για μια εξεταση ειναι να πανε και το κανουνε θεμα ε δεν γινεται ετσι μακαρι να μπορουσα να τον κανω εγω τον υπερυχο γι αυτον αλλα δεν γινεται πως να το κανουμε! εμεις με τα χαπια δεν εχει θεμα τις βιταμηνες που περνει τωρα γκρινιαζει αλλα τα κουμπονει παλι καλα αλλα αμα παω στο γιατρο και μου πει να ερθει ο συζηγος σας τι θα πωωω α γιατρε ντρεπεται! ο δικος μου ειχε ενα προβλημα λεει οταν ηταν 10 χρονων και ειχε παει σε ενα σωρο ουρολογους ειχε κανει μια ενχειρηση ε και εχουν περασει 20 χρονια δεν θα ξανα παει.. αντε βγαλε ακρη!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

πω πω σε καταλαβενω αστα αυτο εμεις ενα σωρο και αυτοι σε εναν γιατρο για μια εξεταση ειναι να πανε και το κανουνε θεμα ε δεν γινεται ετσι μακαρι να μπορουσα να τον κανω εγω τον υπερυχο γι αυτον αλλα δεν γινεται πως να το κανουμε! εμεις με τα χαπια δεν εχει θεμα τις βιταμηνες που περνει τωρα γκρινιαζει αλλα τα κουμπονει παλι καλα αλλα αμα παω στο γιατρο και μου πει να ερθει ο συζηγος σας τι θα πωωω α γιατρε ντρεπεται! ο δικος μου ειχε ενα προβλημα λεει οταν ηταν 10 χρονων και ειχε παει σε ενα σωρο ουρολογους ειχε κανει μια ενχειρηση ε και εχουν περασει 20 χρονια δεν θα ξανα παει.. αντε βγαλε ακρη!

Kανε το σπερμοδιαγραμμα κ την καλλιεργεια, παρε τα αποτελεσματα , δειξε τα στον γιατρο κ δες τι θ ασου πει . αν σου πει οτι θελω να τον δω , τοτε  βλεπεις τι θα κανεις.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ellilaw είπε:

δεν ξερω επεοδη ειναι πολυ αχνη η γραμμουλα

δεν εχει σημασια και αμα λες και στο 10 λεπτο δεν μπορει να ειναι γραμμη εξατμησης κοιτα να δεις τη ροη θα εχεις και αν σου σταματησει κανε αλλο ενα! τι να πω!

16 minutes ago, ada32 said:

την αχνη γραμμη την εμφανησε κατευθειαν ? γτ δεν φαινεται στην φωτογραφια 

ναι μετα απο 10 λεπτακια ..σας εστειλα και 2η φωτο 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Kανε το σπερμοδιαγραμμα κ την καλλιεργεια, παρε τα αποτελεσματα , δειξε τα στον γιατρο κ δες τι θ ασου πει . αν σου πει οτι θελω να τον δω , τοτε  βλεπεις τι θα κανεις.

ναι αυτο θα κανω ας ελπισω πως δεν θα θελει να τον δει χαχαχαχα!:-D

πρίν από 1 λεπτό , ellilaw είπε:

ναι μετα απο 10 λεπτακια ..σας εστειλα και 2η φωτο 

οταν ειναι πολυ αχνη , συνηθως δεν φαινεται στην φωτογραφια.. 2 σεναρια παιζουν .. η εισαι εγκυος κ ειναι αιμα εγκυμοσυνης που θα σταματησει  η ειχες βιοχημικη κ αδιαθετεις κανονικα . Περιμενε μεχρι αυριο να δεις! Μακαρι να εισαι εγκυος

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι αυτο θα κανω ας ελπισω πως δεν θα θελει να τον δει χαχαχαχα!:-D

Μη φανταστεις οτι αν τον δει , θα  τον κανει τιποτα.. το μονο που μπορει να κανει ειναι εναν υπερηχο ορχεων αν εχει υποψια για κιρσοκοιλη .. ο δικος μου μαλλον εχει αλλα επειδη ειναι 41 , δεν προτεινεται να κανει επεμβαση γτ δεν θα εχει θετικ ααποτελεσματα.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...