Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκια μου να με και εγώ…. Λοιπόν ξεκινάω εχθές ήταν η μέρα που περίμενα περίοδο και πήγα για χοριακη…  μηδενική πήρα σήμερα τον γιατρό μου τηλ. Μου είπε ότι βιαστικά περιμένουμε λίγες μέρες καθυστερήσει κάι μετά κάνουμε γιατί μπορεί να έχει γίνει καθυστέρηση στην σύλληψη τέλος πάντων εγώ δεν παίρνω ελπίδες από αυτό την τρίτη θα πάω να μηλισουμε είπε να με δει κιόλας για να φτιάξουμε τον κύκλο. Μου.… 

Σημερα κορίτσια είχα πολυ όρεξη το μεσημέρι για παιχνιδάκια πριν  γίνει κάτι ίσα που με τσιμπαγε ένας πόνος στην αριστερή ωοθήκη αλλά μετο που αρχίσαμε υποφερα έντονα αφού όσο καναμε έρωτα εγώ κραταγα την αριστερή μεριά και ακομα με ενοχλει έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ??

τι να σου πω..εγω οταν ειχα παθει κατι παρομοιο, δεν ξερω και αν ειναι το ιδιο, αλλα και εγω θυμαμαι να κραταω την δεξια μ πλευρα κατα την διαρκεια γτ ποναγα, οταν πηγα για υπερηχο μου ειπε οτι ηταν μια σχετικα μεγαλη κυστουλα, η οποια θα εφευγε με την περιοδο, το οποιο και εγινε. μετα την περιοδο δεν ξαναπονεσα.. τον ειχε πει ωχρο σωματιο νομιζω.. παντως αν θυμαμαι δεν επηρεαζει την συλληψη διοτι ειχε δει και κατι μικροοργανισμους στον κολπο και μ ειπε οτι επειδη μπορει ν ειμαι εγκυος δεν θ κανουμε θεραπεια.. οποτε αν επαιζε ρολο το σωματιο αυτο θ μ το ελεγε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Melitoula είπε:

τι να σου πω..εγω οταν ειχα παθει κατι παρομοιο, δεν ξερω και αν ειναι το ιδιο, αλλα και εγω θυμαμαι να κραταω την δεξια μ πλευρα κατα την διαρκεια γτ ποναγα, οταν πηγα για υπερηχο μου ειπε οτι ηταν μια σχετικα μεγαλη κυστουλα, η οποια θα εφευγε με την περιοδο, το οποιο και εγινε. μετα την περιοδο δεν ξαναπονεσα.. τον ειχε πει ωχρο σωματιο νομιζω.. παντως αν θυμαμαι δεν επηρεαζει την συλληψη διοτι ειχε δει και κατι μικροοργανισμους στον κολπο και μ ειπε οτι επειδη μπορει ν ειμαι εγκυος δεν θ κανουμε θεραπεια.. οποτε αν επαιζε ρολο το σωματιο αυτο θ μ το ελεγε..

Αγάπη μου το ξέρω γιατί έχω κιστες μικρές στην αριστερή ωοθήκη που φεύγουν. Μόνες τους απλά όταν κάνω ουριξια ποναο. Πάντα αριστερά έτσι μου έχει πει ο γιατρός κάι λέω τώρα μήπως άργησα και έκανα τώρα και αδιαφετισω πάλι σε δέκα πέντε μέρες 

Κορίτσια εγώ δεν ξέρω αν θα δω κάτι! Πριν λίγο γυρίσαμε από γυμναστήριο φάγαμε και τώρα μπαράκι και νάνι. .Έχω αύριο πρωί να πάω να κάνω εξετάσεις για οστικη πυκνότητα και πρέπει να ξυπνήσω 7.30...περιττή εξετάσει όπως μου λένε γτ είμαι μικρή αλλά δε πειράζει μωρέ!

@Μαρθα Κ μακάρι να έγινε καθυστερημενη σύλληψη και να μην έδειξε! 

@Ani ani καλωσηρθες στην παρέα μας! Από ότι ακούω από τις εγκύου λες μας δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα! Εσείς κάνατε την προσπάθεια σας όποτε χαλάρωσε και ότι έγινε έγινε! Σε λίγες μέρες θα ξέρεις και εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

Κορίτσια εγώ δεν ξέρω αν θα δω κάτι! Πριν λίγο γυρίσαμε από γυμναστήριο φάγαμε και τώρα μπαράκι και νάνι. .Έχω αύριο πρωί να πάω να κάνω εξετάσεις για οστικη πυκνότητα και πρέπει να ξυπνήσω 7.30...περιττή εξετάσει όπως μου λένε γτ είμαι μικρή αλλά δε πειράζει μωρέ!

@Μαρθα Κ μακάρι να έγινε καθυστερημενη σύλληψη και να μην έδειξε! 

@Ani ani καλωσηρθες στην παρέα μας! Από ότι ακούω από τις εγκύου λες μας δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα! Εσείς κάνατε την προσπάθεια σας όποτε χαλάρωσε και ότι έγινε έγινε! Σε λίγες μέρες θα ξέρεις και εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα! 

Αγάπη μου χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μέσα στο καλοκαιράκι να έρθει το σπορακι σου ❤

@Μαρθα Κ σε ευχαριστώ! ! Εύχομαι γρήγορα ευχάριστα αποτέλεσματα να έχουμε! 

Έκανα κορίτσια ένα ημιμονιμο προχτές πολύ ωραίο! Υπερπαραγωγή! Κάνω κάτι τέτοια! Και αύριο έχει μπαράκι! Αντε να πάρουμε λίγο χρώματα κι! 

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@Μαρθα Κ αν συγκρίνω με τα δικά μου δεδομένα πάντα όταν έχω επαφή 1 ή το πολύ 2 μέρες πριν την περίοδο κ δεν έχω όρεξη για παιχνιδάκια κ τσουζω έντονα εσωτερικά ενώ αντίθετα όταν είμαι κοντά στην ωορρηξία έχω πολλές ορεξεις :) οπότε πολύ πιθανό μου φαίνεται το ενδεχόμενο ωορρηξίας παρά να σου έρθει περίοδος σύντομα (για τον πόνο σου δεν γνωρίζω καθόλου).

Εγώ έβλεπα εναλλάξ survivor κ eurovision!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , KarMar84 είπε:

@Μαρθα Κ αν συγκρίνω με τα δικά μου δεδομένα πάντα όταν έχω επαφή 1 ή το πολύ 2 μέρες πριν την περίοδο κ δεν έχω όρεξη για παιχνιδάκια κ τσουζω έντονα εσωτερικά ενώ αντίθετα όταν είμαι κοντά στην ωορρηξία έχω πολλές ορεξεις :) οπότε πολύ πιθανό μου φαίνεται το ενδεχόμενο ωορρηξίας παρά να σου έρθει περίοδος σύντομα (για τον πόνο σου δεν γνωρίζω καθόλου).

Εγώ έβλεπα εναλλάξ survivor κ eurovision!!

Μακάρι αγάπη μου να ήταν ωορρηξία να   πιάσαμε και το σπορακι κάι ας μην έρθει καθόλου καλύτερα…. Χι χι χι χι 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια μου σας παρακολουθω καθημερινα απλα δεν εχω καθολου χρονο αυτο τον καιρο και δε σας προλαβαινω! μακαρι να μπορουσα να απανταω σε καθε μηνυμα..αληθεια μερικες φορες νιωθω ασχημα που σε καποιες δεν πολυ μιλαω αλλα δεν το κανω επίτηδες! 

@elenakii22 χαρηκα πολυ με τα αποτελεσματα σας!! εκει που δεν το περιμενεις θα ερθει το σπορακι!!

@Μαρθα Κ αυτο το μηνα που ηξερα απο το τεστακι την ωορρηξία μου ειχα τον ιδιο πονο στην επαφη..οποτε δεν αποκλείεται!  

Εγω μαζι με τη @giota@ ουτε sarvivor ουτε eurovision! πηγαμε βολτιτσα με τον αντρουλη μου..

οτι μπορει κανει κι αυτος για να με κανει να ξεχνιέμαι. Μεγαλη η ανυπομονησία μου κοριτσια αυτη τη φορα με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην κανω τεστ ακομα γιατι ειναι νωρις αλλα με κουραζει πολυ το οτι εχω τοσο μεγαλους κυκλους..και πρεπει να περιμενω αλλη μια βδομαδα!!!   

μεχρι και στον υπνο μου χθες έβλεπα κοκκινες γραμμες διπλες! χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια μου πως είστε διάβασα οσα μπορουσα περισσότερα

Angie μου συγχαρητήριααααααααααα υγειες μωρακι σου εύχομαι πολύ χαρηκα κάνε ποδαρικο για όλες μπράβο κοπελα μου..

Ελενακι μου προχωρά καλά είναι τα αποτελεσματα και αφού μπορεί να γίνει θα γίνει άντε να ακούσουμε ευχάριστα όχι άγχος και γρήγορα φουσκουμενη κοιλιτσα

Καραμέλ μου πως είσαι??βλέπω το πινακακι και ποσο χαίρομαι που μεγαλώνει 

Μάρθα μου εσύ πως είσαι ??

Να καλωσορισω τα νέα μας κορίτσια και εύχομαι σε όλες εγκυουκες γρήγορα

Η ηδη εγκύουλες  της παρέας τι κανουν μεγαλώνουν τα σπορακια σας..

Χάθηκα αλλά τρέχω να κανονισω την βάφτιση της μπεμπας μας γενικά η δουλειές δεν τελειώνουν και ο χρονος περιορισμένος κορίτσια μου. Εμείς μεγαλωνουμε κάναμε κσι το πρωτο εμβόλιο γενικά όλα μια χαρά έχει μπει σε ρυθμο κοιμάται 6-7 Ώρο τα βραδιά αλλά την μέρα θέλει παιχνίδια και εμένα δίπλα της συνέχεια αρχισε να μου κανει και χαρουλες τρελαινομαι στηρίζει και το κεφάλαιο της πλεον γενικά όλα πολύ καλά απλα κουραζομαι αρκετά με ολα κσι δεν έχω χρονο ουτε μπάνιο να κάνω..και βλέπω εδώ ήλιο θεραπείες και ζηλεύω δεν σας το κρύβω..κάντε και για μένα..

Με την Νικολίτσα το έγινε τελικά??κάπου διάβασα οτι δεν περιμενε 

Φιλια σε όλες σας 

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

4 ώρες πρίν, Vila είπε:

κοριτσια μου σας παρακολουθω καθημερινα απλα δεν εχω καθολου χρονο αυτο τον καιρο και δε σας προλαβαινω! μακαρι να μπορουσα να απανταω σε καθε μηνυμα..αληθεια μερικες φορες νιωθω ασχημα που σε καποιες δεν πολυ μιλαω αλλα δεν το κανω επίτηδες! 

@elenakii22 χαρηκα πολυ με τα αποτελεσματα σας!! εκει που δεν το περιμενεις θα ερθει το σπορακι!!

@Μαρθα Κ αυτο το μηνα που ηξερα απο το τεστακι την ωορρηξία μου ειχα τον ιδιο πονο στην επαφη..οποτε δεν αποκλείεται!  

Εγω μαζι με τη @giota@ ουτε sarvivor ουτε eurovision! πηγαμε βολτιτσα με τον αντρουλη μου..

οτι μπορει κανει κι αυτος για να με κανει να ξεχνιέμαι. Μεγαλη η ανυπομονησία μου κοριτσια αυτη τη φορα με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην κανω τεστ ακομα γιατι ειναι νωρις αλλα με κουραζει πολυ το οτι εχω τοσο μεγαλους κυκλους..και πρεπει να περιμενω αλλη μια βδομαδα!!!   

μεχρι και στον υπνο μου χθες έβλεπα κοκκινες γραμμες διπλες! χαχαχαχαχα

Μακαρι αγάπη μου να ήταν και να το πιασα κιόλας ❤

1 hour ago, sonia@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια μου πως είστε διάβασα οσα μπορουσα περισσότερα

Angie μου συγχαρητήριααααααααααα υγειες μωρακι σου εύχομαι πολύ χαρηκα κάνε ποδαρικο για όλες μπράβο κοπελα μου..

Ελενακι μου προχωρά καλά είναι τα αποτελεσματα και αφού μπορεί να γίνει θα γίνει άντε να ακούσουμε ευχάριστα όχι άγχος και γρήγορα φουσκουμενη κοιλιτσα

Καραμέλ μου πως είσαι??βλέπω το πινακακι και ποσο χαίρομαι που μεγαλώνει 

Μάρθα μου εσύ πως είσαι ??

Να καλωσορισω τα νέα μας κορίτσια και εύχομαι σε όλες εγκυουκες γρήγορα

Η ηδη εγκύουλες  της παρέας τι κανουν μεγαλώνουν τα σπορακια σας..

Χάθηκα αλλά τρέχω να κανονισω την βάφτιση της μπεμπας μας γενικά η δουλειές δεν τελειώνουν και ο χρονος περιορισμένος κορίτσια μου. Εμείς μεγαλωνουμε κάναμε κσι το πρωτο εμβόλιο γενικά όλα μια χαρά έχει μπει σε ρυθμο κοιμάται 6-7 Ώρο τα βραδιά αλλά την μέρα θέλει παιχνίδια και εμένα δίπλα της συνέχεια αρχισε να μου κανει και χαρουλες τρελαινομαι στηρίζει και το κεφάλαιο της πλεον γενικά όλα πολύ καλά απλα κουραζομαι αρκετά με ολα κσι δεν έχω χρονο ουτε μπάνιο να κάνω..και βλέπω εδώ ήλιο θεραπείες και ζηλεύω δεν σας το κρύβω..κάντε και για μένα..

Με την Νικολίτσα το έγινε τελικά??κάπου διάβασα οτι δεν περιμενε 

Φιλια σε όλες σας 

Αγαπη μου να σου ζήσει ή μπέμπα εύχομαι να είναι χιλιοχρονο !!!!

Είμαι 33 αγαπη !!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου Μάρθα μου μακάρι κοπελα μου να ερθει γρήγορα το νινι αν θυμάμαι καλά είχες και ενα θέμα το μπαμπά σου πρόσφατα όλα καλά?

Ελενακι μου ναι ευτυχώς έφτιαξε αρκετά αλλιως δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα γιατί δεν έχουμε και κάποιον κοντά..πολύ χαρηκα και με τα δικά σου νέα πάντως ανυπομωνω να γεμίσουμε μωρακια στη σελιδα..

Να ρωτησω από την Αντωνιά ξανά είχε νέα απο Ριρίκα???

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

Καλημερα παρεουλα :D

21 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Σας διαβάζω καθημερινά κ μαθαίνω τα νέα σας!

@caramel_83 κ @elenakii22 υπομονή κ καλά αποτελέσματα!!

Εμένα απ ότι φαίνεται θα με επισκεφτεί σήμερα η κόκκινη κοκκοτα γτ είχα ελάχιστο καφετί χθες το βράδυ κ σήμερα το πρωί... Μόλις μου δημιουργήθηκε μία νέα απορία για τα κορίτσια που έχουν ήδη σπορακι, την φορά που τελικά ήσασταν έγκυος είχατε το πρήξιμο στην κοιλιά που έχουμε πριν την περίοδο;;;;

Φιλιά σε όλες!

Εγω γλυκια μου δεν θα τις κανω τις εξετασεις γιατι θα παω σε αλλον γιατρο, εσυ τι εγινε ειχαμε κανενα νεο σημερα? πες μας οτι δεν σου ηρθε :wub:

20 ώρες πρίν, Angie trg είπε:

Οποτε κ αν θες πες μου... :wink: λιγο καλυτερα ειμαι. Αυριο παω επιτελους. Αιωνας μου χει φανει!!

Εμενα η κοιλια μου ηταν οπως της περιοδου αλλα ακομη πιο πρησμενη κ το μεγαλο πρηξιμο ηταν κοντα στον αφαλο...οχι τελειως χαμηλα...ειναι λιγο περιεργο... :-P

Να μας πεις τι εγινε ε?? μην μας ξεχασεις, ευχομαι ολα καλα να πανε ^_^

15 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Κορίτσια μου τα αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλά! Θέλουμε δουλειά στις ορμόνες αλλά το σπερμοδιαγραμμα έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Για να μην σας στα γράψω όλα η κινητικότητα την 1 η ώρα τον Νοέμβρη ήταν ζωηρά 22% μέτρια 4% νωθρα 6% σύνολο 32% και τώρα 40% 20% 10% σύνολο 70% ...μορφολογία είχε φυσιολογικά 20% και τώρα 60%..και ακόμα η τεστοστερόνη δεν έχει φτιάξει! Θέλει ακόμα για να φτάσει στο φυσιολογικό! Ο γυναικολόγος μου είπε ότι μπορεί να γίνει σύλληψη και πιθανότατα να μην χρειαστεί κιρσοκηλη. .οπότε ξεκινάω εγώ υπέρυχο να φτιάξουμε και την ωορρηξια μου!!

Αχ μπραβο ρε Ελενα, πολυ χαρηκα για εσας, ποτε θα βρεθεις με τον γιατρο σου τωρα?

14 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια καλησπερα. Λεγομαι Ani ειμαι 29 και ειπα να ενταχθω στην παρεούλα σας! Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας.!Ειμαι στον 3ο μηνα προσπαθειων. Περιμενω την ακατανομαστη σε 6 μερες δηλαδη 15/5 εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων και ειχα επαφες αυτο το διαστημα 25-26-30-1-3-7. Ευχομαι να τα καταφεραμε αλλα προβληματιζομαι ωστοσο γιατι απο συμπτωματα εχω μονο σπυρακια στο προσωπο και καθολου πρηξιμο στο στηθος ή κοιλια....τι λετε κ εσεις?? Εχω ελπιδες???

Καλωσηρθες στην παρεουλα μας, σου ευχομαι να μην την δεις στις 15 και να μας πεις τα ευχαριστα ;) 

12 ώρες πρίν, giota@ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι....... τέλεια....... οπότε ξεκίνα και βάρα από τώρα εσύ και που ξέρεις........ μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις...... γιατί συνήθως εκεί που χαλαρώνουμε και λέμε τώρα θέλω διακοπές και δεν το σκεφτόμαστε............. έρχετε.....:rolleyes:

@Ani ani καλώς ήρθες στην παρέα και σου εύχομαι σύντομα (σε 6 ημέρες ) να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα....... γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα........ όπως και όλες μας...... Όσο για τα συμπτώματα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα κανένα οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι........ απλά περίμενα να αδιαθετήσω και απλά δεν αδιαθέτησα............ ωστόσο κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.............

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;;;;

Εγώ μάλλον είμαι η σπαστική της παρέας........ ούτε survivor ούτε eurovision..........:rolleyes: Ωστόσο εύχομαι καλή επιτυχία στη Demy γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ καλή φωνή.........

xaxaxa ειμαι και εγω η σπαστικη, εγω δεν βλεπω καν τηλεοραση :P 

12 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκια μου να με και εγώ…. Λοιπόν ξεκινάω εχθές ήταν η μέρα που περίμενα περίοδο και πήγα για χοριακη…  μηδενική πήρα σήμερα τον γιατρό μου τηλ. Μου είπε ότι βιαστικά περιμένουμε λίγες μέρες καθυστερήσει κάι μετά κάνουμε γιατί μπορεί να έχει γίνει καθυστέρηση στην σύλληψη τέλος πάντων εγώ δεν παίρνω ελπίδες από αυτό την τρίτη θα πάω να μηλισουμε είπε να με δει κιόλας για να φτιάξουμε τον κύκλο. Μου.… 

Σημερα κορίτσια είχα πολυ όρεξη το μεσημέρι για παιχνιδάκια πριν  γίνει κάτι ίσα που με τσιμπαγε ένας πόνος στην αριστερή ωοθήκη αλλά μετο που αρχίσαμε υποφερα έντονα αφού όσο καναμε έρωτα εγώ κραταγα την αριστερή μεριά και ακομα με ενοχλει έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ??

αυτο το πονακι μηπως να το ελεγες στον γιατρο και αν το κοιτουσατε μηπως ειναι κατι αλλο? 

@sonia@ μου θα ειναι ακομα πιο τελεια οταν η ζουζουνα σου μπει τελειως σε προγραμμα :wub::wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...