Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

15 minutes ago, alina80 said:

Σωστό αυτό που λες. Δες τα τεστακια σαν το μέσο που θα σε ξεαγχωσει. Θα ξέρεις ότι οι επαφές ήταν στις σωστές μέρες και επίσης θα ξέρεις πότε περίπου θα έχεις περίοδο - άρα δεν θα υποθέτεις καθυστέρηση εκεί που δεν υπάρχει να αγωνίας. Ούτε θα σκέφτεσαι αν πετύχατε ωορρηξία. Το θετικό αποτέλεσμα από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου και λίγης τύχης. 

σωστα γιατι μαλλον κατι γινεται λαθος με υην ωορηξια .. δεν υην υπολογιζα σωστα! και αν χασεις τις μερες παει .. τιποτα δεν γινεται!:?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 28 λεπτά , andrianni είπε:

Συμφωνώ! Τώρα ο παράγοντας που εμποδίζει είναι το σπέρμα κ οι γιατροί νομίζουν οτι ειναι κ το δικό σου θέμα...

@Ungry girl αύριο ΔΕΝ περιμένεις; για κάτσε να δουμε πρώτα!

Πηγαινε για αρχή μόνη σου. Κ αναλόγως με αυτα που θα σου πει ο γιατρος τον ενημερώνεις. Μάλλον θέλει το χρόνο του...Αν χρειαστεί να τον εξετασει για κοίλη θα στο πει ο γιατρός κ βλέπετε!

Ναι θα παωτο πρωτα να δει τις εξετασεις και βλεπω απο το τι θα μου πει!

Αυριο ναι αλλα θα ερθει σίγουρα!!

κοριτσια σας εχω τρελλανει.. λοιπον σημερα πριν μου ερθει περιοδος εκανα τεστ πρωι πρωι και μετα απο 5 λεπτα ειχα αιμα..σας στελνω το τεστ .. φαινεται μια αχνη γραμμουλα .. ειναι απιθανο και αδυνατο αφου μου ηρθε αιμα .. συγνωμη αν σας εχω τρελλανει.. εχω στειλει το τεστ θα το δειτε σε λιγο λογικα.. ευχαριστω και συγνωμη ξανα!!

πρίν από 24 λεπτά , ellilaw είπε:

κοριτσια σας εχω τρελλανει.. λοιπον σημερα πριν μου ερθει περιοδος εκανα τεστ πρωι πρωι και μετα απο 5 λεπτα ειχα αιμα..σας στελνω το τεστ .. φαινεται μια αχνη γραμμουλα .. ειναι απιθανο και αδυνατο αφου μου ηρθε αιμα .. συγνωμη αν σας εχω τρελλανει.. εχω στειλει το τεστ θα το δειτε σε λιγο λογικα.. ευχαριστω και συγνωμη ξανα!!

Ποση ωρα μετα σ βγηκε η γραμμή??? Αμεσως ή μετα απο ενα τεταρτο? 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , ellilaw είπε:

ε δεν ειμαστε καλα δεν εχει φανει ακομα λογικα θα το διξει σε λιγο εχεις πολυ αιμα?

3 minutes ago, anemoni1989 said:

Ποση ωρα μετα σ βγηκε η γραμμή??? Αμεσως ή μετα απο ενα τεταρτο? 

μετε απο κανενα 10 λεπτο περιπου .. ειναι παρα πολυ αχνη η γραμμη ομως .. εγω την βλεπω ..

3 minutes ago, Ungry girl said:

ε δεν ειμαστε καλα δεν εχει φανει ακομα λογικα θα το διξει σε λιγο εχεις πολυ αιμα?

3 minutes ago, Ungry girl said:

το αιμα ειναι λιγο προς το παρων ..

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

καλημερα!! 100 ευρω σε ιδιωτη με μικροτερη αποδειξη για αυχενική και μ ειχε κανει δωρο την κυστικη...αργοτερα στο φιλο μ πηραν 220 ακατεβατα

τα πηρες ποτε στο χερι γραπτως?απ οτι καταλαβαινω πρεπει να σου εκανε δωρο το τεστ για το 50% των μεταλλαξεων.ειναι ο πιο συχνος τυπος μεταλλαξης κ μετα ο αντρας σου πρεπει να εκανε για μεγαλυτερο αριθμο μεταλλαξεων γι αυτο κ κοστισε τοσο ακριβα.παντως πολυ καλη η τιμη.εδω ζητανε 130 με μικροτερη αποδειξηκ μονο την αυχενικη.150 με αποδειξη.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

μετε απο κανενα 10 λεπτο περιπου .. ειναι παρα πολυ αχνη η γραμμη ομως .. εγω την βλεπω ..

το αιμα ειναι λιγο προς το παρων ..

δεν ξερω εμενα μου φενεται περιεργο δεν ξερω αλλα πως γινετε??? και στο 10 λεπτο κι ολας κοιτα μηπως δεν εχεις πολυ ροη και ειναι τιποτα!

Just now, Ungry girl said:

δεν ξερω εμενα μου φενεται περιεργο δεν ξερω αλλα πως γινετε??? και στο 10 λεπτο κι ολας κοιτα μηπως δεν εχεις πολυ ροη και ειναι τιποτα!

δεν ξερω ρε κοριτσια ειναι πολυ αχνη η γραμμουλα ..εχει ξανατυχει σε καμια ;

θα τρελαθω στο τελος !

Just now, ellilaw είπε:

θα τρελαθω στο τελος !

αχχαχαχα δεν ξερω σε εμενα δεν εχει τυχει αλλα ειναι περιεργο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ellilaw είπε:

θα τρελαθω στο τελος !

Κορίτσι μου σκέψου αν δεν δεις καλή ροή περιόδου όλη μέρα και αύριο να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί λες να είναι αιμοραγία εγκυμοσύνης;  

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσι μου σκέψου αν δεν δεις καλή ροή περιόδου όλη μέρα και αύριο να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί λες να είναι αιμοραγία εγκυμοσύνης;  

Αλλιώς μπορεί να είναι το τεστακι λάθος α νέχεις αδιαθετήσει κανονικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...