Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσι σε ποια μέρα του κυκλου είσαι; Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες;

Δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα τη μέρα ωορρηξίας... γόνιμες έχω από 13η έως 20η λογικά 18η μέρα τελευταία περίοδο είχα στις 14/10 

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Με προγεστερόνη... διακοπεί περιοδου για λιγο διάστημα...

Δεν μου ειπανε οι γιατροι για κατι τετοιο απλα ξερω πως με αυτες τις μεθοδους τις χρησιμοποιούν οταν δεν ειναι αμεσα για παιδι..

Ξερω πως αν το πρόβλημα ειναι η υπογεννητικότητα πανε κατευθείαν με επέμβαση!

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα τη μέρα ωορρηξίας... γόνιμες έχω από 13η έως 20η λογικά 18η μέρα τελευταία περίοδο είχα στις 14/10 

Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν μου ειπανε οι γιατροι για κατι τετοιο απλα ξερω πως με αυτες τις μεθοδους τις χρησιμοποιούν οταν δεν ειναι αμεσα για παιδι..

Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι???

Αν δεν έρθει μέχρι την Παρασκευή θα πάω για χοριακη.

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν ξερω και εγω πολυ καλα... αλλα νομιζω οτι ειναι μικρο το ενδομητριωμα.. και σκεφτόμουν μηπως υπάρχει άλλη λύση... 

• Μπερδεμένη/-ος 1

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν ξερω και εγω πολυ καλα... αλλα νομιζω οτι ειναι μικρο το ενδομητριωμα.. και σκεφτόμουν μηπως υπάρχει άλλη λύση... 

Μάντη μου πολύ σπάνια λειτουργούν αυτές οι θεραπείες -εχω κάνει δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα. Τα τελευταία χρόνια οι γιατροί τις εγκαταλείπουν γιατί είναι τσάμπα ταλαιπωρία. 

πρίν από 26 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αν η ωορρηξία σου έγινε 18η μέρα πας για 32αρι κύκλο. Άρα έχεις κάνα δυο μέρες ακόμα. Καλά το σκέφτεσαι για χοριακή την Παρασκευή. Συνήθως τι κυκλους κάνεις;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μάντη μου πολύ σπάνια λειτουργούν αυτές οι θεραπείες -εχω κάνει δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα. Τα τελευταία χρόνια οι γιατροί τις εγκαταλείπουν γιατί είναι τσάμπα ταλαιπωρία. 

Εγω εχω κανει αυτη τη θεραπεία και λειτουργισε μου μειώθηκε πολυ.... αλλα μετα απο κανενα χρονο ξανα δημιουργήθηκε...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Εγω εχω κανει αυτη τη θεραπεία και λειτουργισε μου μειώθηκε πολυ.... αλλα μετα απο κανενα χρονο ξανα δημιουργήθηκε...

Σε εμένα δεν έπιασε καμία φορά. Τώρα σε τι φάση είσαι; Αφαίρεση έχεις κάνει;

Just now, alina80 είπε:

Σε εμένα δεν έπιασε καμία φορά. Τώρα σε τι φάση είσαι; Αφαίρεση έχεις κάνει;

Εσυ πως το.αντιμετωπίσεις;;; οταν έφτασε 8 εκατοστά αποφασισαμε να το βγαλουμε λαμπαροσκοπικα πριν 3 χρονια αν θυμαμαι.καλα.. τωρα μου εμφανίστηκε παλι.αλλα.απο την αλλη πλευρα...

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

κοπελες μου καλησπερα .. πριν λιγο ειδα ροζ απαλο υγρο ..νομιζω ερχεται:-(

Μην απογοητεύεσαι ακομα.και.να ερθει δεν το βαζουμε.κατω θα προσπαθησουμε και τον επομενο μηνα παρεουλα!

jgJqp3.png

Εγώ έχω αφαιρέσει δύο φορές -γυρω στα 5,5 εκατ αν θυμάμαι τη φορά. Την πρώτη ξαναεμφανίστηκε μετά από 5,5 χρόνια και τη δεύτερη αμέσως μετά τη θεραπεία. Είχα διακοπή περιόδου περίπου εννιά μήνες και μετά από κάνα δυο κύκλους, αμέσως και μάλιστα στα 5 εκατ. Μετά έκανα πάλι διακοπή (με αντισυλληπτικά αυτή τη φορά) για κάνα χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω). Δεν μειώθηκε. Τωρα η κύστη είναι στα 7 εκατ. Στη δεξιά πλευρά. Και έχω και ένα ινομοίωμα γύρω στα 4,5 (πέρυσι ήταν 3 εκατ.) Και αυτό δεξιά. 

Ο γιατρός σου τι σου λέει για το θέμα σύλληψης;

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ έχω αφαιρέσει δύο φορές -γυρω στα 5,5 εκατ αν θυμάμαι τη φορά. Την πρώτη ξαναεμφανίστηκε μετά από 5,5 χρόνια και τη δεύτερη αμέσως μετά τη θεραπεία. Είχα διακοπή περιόδου περίπου εννιά μήνες και μετά από κάνα δυο κύκλους, αμέσως και μάλιστα στα 5 εκατ. Μετά έκανα πάλι διακοπή (με αντισυλληπτικά αυτή τη φορά) για κάνα χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω). Δεν μειώθηκε. Τωρα η κύστη είναι στα 7 εκατ. Στη δεξιά πλευρά. Και έχω και ένα ινομοίωμα γύρω στα 4,5 (πέρυσι ήταν 3 εκατ.) Και αυτό δεξιά. 

Ο γιατρός σου τι σου λέει για το θέμα σύλληψης;

Εγω εκανα θεραπεία μετα το.χειρουργείο για 6 μηνες με μια ενεση... ο γιατρος ειναι αισιόδοξος μου δινει δύναμη... μου είπε να προσπαθήσουμε για ενα κανενα χρονο και αν δεν μπορέσουμε θα δουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε... εσενα τι σου εχει πει;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγω εκανα θεραπεία μετα το.χειρουργείο για 6 μηνες με μια ενεση... ο γιατρος ειναι αισιόδοξος μου δινει δύναμη... μου είπε να προσπαθήσουμε για ενα κανενα χρονο και αν δεν μπορέσουμε θα δουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε... εσενα τι σου εχει πει;;;;

Εμείς το προσπαθούμε ήδη κάνα εννιαμηνο. Με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου. Θεωρεί όμως ότι η καλύτερη λύση είναι επέμβαση αφαίρεσης όλων και μετά καπάκι εξωσωματική. Αλλά εγώ είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα είμαι έγκυος. Πόσο μάλλον εσύ που είσαι σε πολύ ηπιότερη φάση από ότι κατάλαβα (τι στάδιο σου έχει πει;) και πολύ πιο μικρή από εμένα! Θα έχεις θετικο αποτέλεσμα πολύ σύντομα! 

Ποσο καιρό προσπαθείτε; Σπέρμα έχετε ελέγξει;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...