Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

θα σε εχω υποψην μου, σε ευχαριστω παρα πολυ παντως, εσυ πως εισαι? πως πας?ποτε ειπαμε θα πας στον γιατρο?συγνωμη αλλα εχει μεγαλωσει η παρεουλα μας και καπου σας χανω :oops:

Οποτε κ αν θες πες μου... :wink: λιγο καλυτερα ειμαι. Αυριο παω επιτελους. Αιωνας μου χει φανει!!

1 hour ago, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Σας διαβάζω καθημερινά κ μαθαίνω τα νέα σας!

@caramel_83 κ @elenakii22 υπομονή κ καλά αποτελέσματα!!

Εμένα απ ότι φαίνεται θα με επισκεφτεί σήμερα η κόκκινη κοκκοτα γτ είχα ελάχιστο καφετί χθες το βράδυ κ σήμερα το πρωί... Μόλις μου δημιουργήθηκε μία νέα απορία για τα κορίτσια που έχουν ήδη σπορακι, την φορά που τελικά ήσασταν έγκυος είχατε το πρήξιμο στην κοιλιά που έχουμε πριν την περίοδο;;;;

Φιλιά σε όλες!

Εμενα η κοιλια μου ηταν οπως της περιοδου αλλα ακομη πιο πρησμενη κ το μεγαλο πρηξιμο ηταν κοντα στον αφαλο...οχι τελειως χαμηλα...ειναι λιγο περιεργο... :-P

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλέ αν είναι να κάνετε 3 σελίδες κάθε μέρα δεν προλαβαίνω να διαβάσω χαχαχχαχαχαα.  Είμαι 27 εβδομάδων μπήκα επίσημα στον 7ο μήνα έχω βαρυνει ήδη και δεν βολευομαι εύκολα. Κάθε φορά προσπαθώ να το βγάλουμε φώτο αλλά δεν μας κάθεται με τίποτα δεν θέλει το γλυκό μου τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα παίρνει πολύ απότομα κιλά 150-300 γραμμάρια την εβδομάδα. Ποοοοοο ποτέ πέρασε ο χρόνος που ημουν εδώ και έγραφα και είχα άγχος κάθε μήνα αν έχω μείνει έγκυος και τώρα σε 2 μήνες περίπου θα γέννησω με το καλο. Κορίτσια απολαύστε το σεξ με τον άντρα σας πραγματικά γιατί μετά τίποτα. 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Σας διαβάζω καθημερινά κ μαθαίνω τα νέα σας!

@caramel_83 κ @elenakii22 υπομονή κ καλά αποτελέσματα!!

Εμένα απ ότι φαίνεται θα με επισκεφτεί σήμερα η κόκκινη κοκκοτα γτ είχα ελάχιστο καφετί χθες το βράδυ κ σήμερα το πρωί... Μόλις μου δημιουργήθηκε μία νέα απορία για τα κορίτσια που έχουν ήδη σπορακι, την φορά που τελικά ήσασταν έγκυος είχατε το πρήξιμο στην κοιλιά που έχουμε πριν την περίοδο;;;;

Φιλιά σε όλες!

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυθυμάμαι :oops: ... Αλλά νομίζω πως ναι... @Angie trg όσον αφορά τα συμπτωματα νομίζω ότι ξέχασα κάτι και θέλω να μου πεις αν το έχεις και εσύ. Ενιωθα έναν πόνο στον αφαλό σαν έντονο τσιμπημα ή κάτι τέτοιο.. Σου έχει τύχει;; με άλλες έγκυες που μίλησα το είχαν..

@leta87 μου με το καλόόόό!!! Να σε ρωτήσω κάτι που συζητούσα με μια φίλη μου... Εσύ από όταν άρχισες να νιώθεις τις κινήσεις του μωρού σου τις ένιωθες κάθε μέρα το ίδιο;; ή μήπως υπήρχαν μέρες που το ένιωθες λιγότερο ή καθόλου, άλλες περισσότερο κλπ;;; 

Απευθύνθηκα στη λέτα γιατί το έχει πιο πρόσφατο σε σχέση με τις υπόλοιπες αλλά όσες από εσάς θυμάστε πείτε τη γνώμη σας

• Μου αρέσει 2

@ΧρυσαΜ δεν εχω προσεξει κτ τετοιο αγαπη μου. Βεβαια τα πονακια ειναι τοσο διασπαρτα που μπορει κ να μην εχω δωσει σημασια...μια πανω μια κατω μια στη μεση μια στο πλαι,μια στους γλουτους κ τους μηρους... ο,τι να ναι!!!! :-P

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου τα αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλά! Θέλουμε δουλειά στις ορμόνες αλλά το σπερμοδιαγραμμα έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Για να μην σας στα γράψω όλα η κινητικότητα την 1 η ώρα τον Νοέμβρη ήταν ζωηρά 22% μέτρια 4% νωθρα 6% σύνολο 32% και τώρα 40% 20% 10% σύνολο 70% ...μορφολογία είχε φυσιολογικά 20% και τώρα 60%..και ακόμα η τεστοστερόνη δεν έχει φτιάξει! Θέλει ακόμα για να φτάσει στο φυσιολογικό! Ο γυναικολόγος μου είπε ότι μπορεί να γίνει σύλληψη και πιθανότατα να μην χρειαστεί κιρσοκηλη. .οπότε ξεκινάω εγώ υπέρυχο να φτιάξουμε και την ωορρηξια μου!!

• Μου αρέσει 8

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Angie trg είπε:

@ΧρυσαΜ δεν εχω προσεξει κτ τετοιο αγαπη μου. Βεβαια τα πονακια ειναι τοσο διασπαρτα που μπορει κ να μην εχω δωσει σημασια...μια πανω μια κατω μια στη μεση μια στο πλαι,μια στους γλουτους κ τους μηρους... ο,τι να ναι!!!! :-P

Χαχαχαχαχα αυτό που λέμε πού με πονεί και πού με σφάζει :-P:-P:-P:-P

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

Κορίτσια μου τα αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλά! Θέλουμε δουλειά στις ορμόνες αλλά το σπερμοδιαγραμμα έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Για να μην σας στα γράψω όλα η κινητικότητα την 1 η ώρα τον Νοέμβρη ήταν ζωηρά 22% μέτρια 4% νωθρα 6% σύνολο 32% και τώρα 40% 20% 10% σύνολο 70% ...μορφολογία είχε φυσιολογικά 20% και τώρα 60%..και ακόμα η τεστοστερόνη δεν έχει φτιάξει! Θέλει ακόμα για να φτάσει στο φυσιολογικό! Ο γυναικολόγος μου είπε ότι μπορεί να γίνει σύλληψη και πιθανότατα να μην χρειαστεί κιρσοκηλη. .οπότε ξεκινάω εγώ υπέρυχο να φτιάξουμε και την ωορρηξια μου!!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! :-)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

Μπραβο σας τελεια νεα....!!!!!

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Ευχαριστώ!!και το αστείο βρε κορίτσια ποιο είναι του είχα πει πριν λίγες μέρες αν το σπέρμα του είναι καλό θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη χάπια ωορρηξια για να κάνω ηλιοθεραπεία! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση μεγάλη διαφορά! Είχα δει και στον ύπνο μου χθες ότι κατούραγα (μην γελασετε) στην τουαλέτα κι διάβασα ότι είναι καλό ότι από κάτι 'ξαλαφρωνεις'..βγήκε το όνειρο! 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κοριτσια καλησπερα. Λεγομαι Ani ειμαι 29 και ειπα να ενταχθω στην παρεούλα σας! Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας.!Ειμαι στον 3ο μηνα προσπαθειων. Περιμενω την ακατανομαστη σε 6 μερες δηλαδη 15/5 εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων και ειχα επαφες αυτο το διαστημα 25-26-30-1-3-7. Ευχομαι να τα καταφεραμε αλλα προβληματιζομαι ωστοσο γιατι απο συμπτωματα εχω μονο σπυρακια στο προσωπο και καθολου πρηξιμο στο στηθος ή κοιλια....τι λετε κ εσεις?? Εχω ελπιδες???

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυθυμάμαι :oops: ... Αλλά νομίζω πως ναι... @Angie trg όσον αφορά τα συμπτωματα νομίζω ότι ξέχασα κάτι και θέλω να μου πεις αν το έχεις και εσύ. Ενιωθα έναν πόνο στον αφαλό σαν έντονο τσιμπημα ή κάτι τέτοιο.. Σου έχει τύχει;; με άλλες έγκυες που μίλησα το είχαν..

@leta87 μου με το καλόόόό!!! Να σε ρωτήσω κάτι που συζητούσα με μια φίλη μου... Εσύ από όταν άρχισες να νιώθεις τις κινήσεις του μωρού σου τις ένιωθες κάθε μέρα το ίδιο;; ή μήπως υπήρχαν μέρες που το ένιωθες λιγότερο ή καθόλου, άλλες περισσότερο κλπ;;; 

Απευθύνθηκα στη λέτα γιατί το έχει πιο πρόσφατο σε σχέση με τις υπόλοιπες αλλά όσες από εσάς θυμάστε πείτε τη γνώμη σας

εγω  κατι τετοιο δεν ειχα ουτε στην πρωτη, ουτε και τωρα.. απο συμπτωματα τωρα η κοιλια μ σε αυτην την εγκυμοσυνη οντως ειχε πρηστει πολυυ οχι οπως περιμενω περιοδο, πιο ψηλα και εμενα στην περιοχη του αφαλου..απο πονακια δεν μπορω να πω οτι ειχα και τιποτα ιδιαιτερο..δυο φορες που πονεσα αρκετα ηταν το εντερο, γιατι ειχα ν παω τουαλετα και πεντε μερες.. κατα τ'αλλα μονο στον ενατο με επιασε η μεση..ευτυχως για πολυ λιγο..

και το μωρακι οντως..οταν ειχα αρχισει να το νιωθω εγω δεν ηταν καθε μερα το ιδιο.. οπως και αργοτερα βεβαια..αλλα καποια στιγμη ειχε συγκεκριμενες ωρες που κουνιοταν.. 

1 hour ago, elenakii22 είπε:

τελεια νεα!! πω πω!! αντε με το καλο τωρα!!ευχομαι να πιασετε το σπορακι πολυ συντομα και ας μην εχει προλαβει να φτιαξει η ωορρηξια!! :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Melitoula σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου..

Κορίτσια έχει γιουροβίζιον τώρα στο ερτ1 :-P . Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είμαι γιουροφάν από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου :-P:-P:-P (και ας ξερω ότι πλεον δεν είναι καθαρός διαγωνισμός)

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι....... τέλεια....... οπότε ξεκίνα και βάρα από τώρα εσύ και που ξέρεις........ μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις...... γιατί συνήθως εκεί που χαλαρώνουμε και λέμε τώρα θέλω διακοπές και δεν το σκεφτόμαστε............. έρχετε.....:rolleyes:

@Ani ani καλώς ήρθες στην παρέα και σου εύχομαι σύντομα (σε 6 ημέρες ) να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα....... γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα........ όπως και όλες μας...... Όσο για τα συμπτώματα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα κανένα οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι........ απλά περίμενα να αδιαθετήσω και απλά δεν αδιαθέτησα............ ωστόσο κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.............

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;;;;

Εγώ μάλλον είμαι η σπαστική της παρέας........ ούτε survivor ούτε eurovision..........:rolleyes: Ωστόσο εύχομαι καλή επιτυχία στη Demy γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ καλή φωνή.........

• Μου αρέσει 3

8JPrp3.png

πρίν από 16 λεπτά , giota@ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι....... τέλεια....... οπότε ξεκίνα και βάρα από τώρα εσύ και που ξέρεις........ μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις...... γιατί συνήθως εκεί που χαλαρώνουμε και λέμε τώρα θέλω διακοπές και δεν το σκεφτόμαστε............. έρχετε.....:rolleyes:

@Ani ani καλώς ήρθες στην παρέα και σου εύχομαι σύντομα (σε 6 ημέρες ) να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα....... γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα........ όπως και όλες μας...... Όσο για τα συμπτώματα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα κανένα οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι........ απλά περίμενα να αδιαθετήσω και απλά δεν αδιαθέτησα............ ωστόσο κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.............

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;;;;

Εγώ μάλλον είμαι η σπαστική της παρέας........ ούτε survivor ούτε eurovision..........:rolleyes: Ωστόσο εύχομαι καλή επιτυχία στη Demy γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ καλή φωνή.........

Τωρα βλεπω ελληνοφρενεια!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Κοριτσάκια μου να με και εγώ…. Λοιπόν ξεκινάω εχθές ήταν η μέρα που περίμενα περίοδο και πήγα για χοριακη…  μηδενική πήρα σήμερα τον γιατρό μου τηλ. Μου είπε ότι βιαστικά περιμένουμε λίγες μέρες καθυστερήσει κάι μετά κάνουμε γιατί μπορεί να έχει γίνει καθυστέρηση στην σύλληψη τέλος πάντων εγώ δεν παίρνω ελπίδες από αυτό την τρίτη θα πάω να μηλισουμε είπε να με δει κιόλας για να φτιάξουμε τον κύκλο. Μου.… 

Σημερα κορίτσια είχα πολυ όρεξη το μεσημέρι για παιχνιδάκια πριν  γίνει κάτι ίσα που με τσιμπαγε ένας πόνος στην αριστερή ωοθήκη αλλά μετο που αρχίσαμε υποφερα έντονα αφού όσο καναμε έρωτα εγώ κραταγα την αριστερή μεριά και ακομα με ενοχλει έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...