Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες!παλιές και καινούριες!Έχω μερες να μπω! Άνοιξε ο καιρός και η διάθεσή μας έφτιαξε! Θα μπω να σας διαβάσω πιο μετά έχω δουλίτσα τωρα το πρωί.Για Ν μάθω νέα σας.φιλακιαααα

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλησπέρα και από εμένα, 

καλά ακόοοοοοοοομα μπαίνω να σας γράψω τα αποτελέσματα των εξετάσεων......... κάτι τρέχει και δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα........ δεν ξέρω.......

εύχομαι να είστε όλες καλά και επειδή αν θυμάμαι καλά περιμένουμε και κάτι κορίτσια όμορφα να πάνε στους γιατρούς τους και πιστεύω θα μας πουν το απόγευμα......... πάω να τελειώσω τη δουλειά μπας και φύγω νωρίς και θα σας δω το απόγευμα προς βράδυ να μάθω νέα σας και να μου πείτε αν ξέρετε και εσείς για τις εξετάσεις........:-):wub:

• Μου αρέσει 5

8JPrp3.png

@Angie trg συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου . Το ίδιο σύμπτωμα με εμένα είχες δήλ τα δέκατα. Καλή τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι. Τα υπόλοιπα κοριτσια να μην το βαζουν κάτω. Να παίρνουν τις βιταμίνες τους τα τεστακια και θα έρθει το μωρακι .απολαύστε το σεξ όσο μπορείτε γιατί μετά δεν έχει. Εγώ πήγα στον ιατρό χθες το μωρακι ξεπέρασε το 1 κιλό αλλά δυστυχώς η ξάπλα συνεχίζεται. Τι να κάνω υπομονή άλλες 2 μήνες μου έμειναν πως και πως περιμενω. Οι Εγκυούλες τις παρέας τι κάνουν?? 

• Μου αρέσει 3

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

@Μαρθα Κ τι εγινε τελικα?

εγω κοριτσια και αυτη την φορα εχω ισα ισα λιγο καφε, σημερα δεν εχω τιποτα πφφ

χθες πηγα στην ενδοκρινολογο και εχω να σας πω οτι ημουν μαζι της μονο 10 λεπτα, ηταν επιεικως απαραδεκτη θα ελεγα, ηταν νευρικη αποτομη, δεν ασχοληθηκε καθολου, ουτε καν με ψιλαφισε στον θυρεοειδη για να δει κατι(παλαιοτερα σε αλλους ενδοκρινολογους που ειχα παει με ειχα ψιλαφισει σε διαφορα σημεια που ειναι οι αδενες μας) δεν μου ειπε τι μπορει να ειναι, δεν μπορεσα καν να την ρωτησω οτιδηποτε :-( μου εδωσε λιγες εξετασεις τις οποιες δνε μπαινω καν στην διαδικασια να κανω γιατι δεν ξαναπαταω, τωρα βρηκα εναν αλλον στον οποιο τον συστησαν στην μητερα μου επειδη και η ιδια θελει να παει για δικα της θεματα, οποτε θα παει πρωτα αυτη να μου πει εντυπωσεις και μετα θα απω κι εγω

οι αναμονες τι κανουν??

ξαναδημοσιευω το πινακακι για να δουμε που βρισκομαστε ;)

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  2686!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. gianna81 14/3/2017!!!

3. maria dimitris 23/3/2017!!!

4. Olivia3 12/4/2017!!!

5. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

6. aggeliki_l 29/4/2017!!!

7. stalitsa82 30/4/2017!!!

8. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

9. KarMar84 10/5/2017!!!

10. elenaki22 13/5/2017!!!

11. Vila 16/5/2017!!!

12. giota@ 17/5/2017!!!

13. λουπιτα 23/5/2017!!!

14. caramel_83  1/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , leta87 είπε:

@Angie trg συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου . Το ίδιο σύμπτωμα με εμένα είχες δήλ τα δέκατα. Καλή τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι. Τα υπόλοιπα κοριτσια να μην το βαζουν κάτω. Να παίρνουν τις βιταμίνες τους τα τεστακια και θα έρθει το μωρακι .απολαύστε το σεξ όσο μπορείτε γιατί μετά δεν έχει. Εγώ πήγα στον ιατρό χθες το μωρακι ξεπέρασε το 1 κιλό αλλά δυστυχώς η ξάπλα συνεχίζεται. Τι να κάνω υπομονή άλλες 2 μήνες μου έμειναν πως και πως περιμενω. Οι Εγκυούλες τις παρέας τι κάνουν?? 

Υπομονή κ όλα καλά θα πάνε!  Ξεκουράσου κ απόλαυσέ το! Γιατί μετά δε θα κάθεσαι καθόλου. Το ξέρω οτι βαριέσαι αλλά αξιοποίησε το χρόνο που έχεις.διάβασε βιβλία για να ενημερωθείς κ κέντησε πραγματάκια για το μωρό σου!  Λέω εγώ τώρα!!! 

πρίν από 11 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

@Μαρθα Κ τι εγινε τελικα?

εγω κοριτσια και αυτη την φορα εχω ισα ισα λιγο καφε, σημερα δεν εχω τιποτα πφφ

χθες πηγα στην ενδοκρινολογο και εχω να σας πω οτι ημουν μαζι της μονο 10 λεπτα, ηταν επιεικως απαραδεκτη θα ελεγα, ηταν νευρικη αποτομη, δεν ασχοληθηκε καθολου, ουτε καν με ψιλαφισε στον θυρεοειδη για να δει κατι(παλαιοτερα σε αλλους ενδοκρινολογους που ειχα παει με ειχα ψιλαφισει σε διαφορα σημεια που ειναι οι αδενες μας) δεν μου ειπε τι μπορει να ειναι, δεν μπορεσα καν να την ρωτησω οτιδηποτε :-( μου εδωσε λιγες εξετασεις τις οποιες δνε μπαινω καν στην διαδικασια να κανω γιατι δεν ξαναπαταω, τωρα βρηκα εναν αλλον στον οποιο τον συστησαν στην μητερα μου επειδη και η ιδια θελει να παει για δικα της θεματα, οποτε θα παει πρωτα αυτη να μου πει εντυπωσεις και μετα θα απω κι εγω

οι αναμονες τι κανουν??

ξαναδημοσιευω το πινακακι για να δουμε που βρισκομαστε ;)

Καλημέρα! Έχεις δίκιο πρέπει να βρεις πολύ καλό γιατρό.κ εγώ που έχω πάει σε πολύ καλούς γιατρούς ενδοκρινολόγους μου έπαιρναν μισή ώρα το ιστορικό, όλες τις παλιές εξετάσεις κ ψηλάφιση! Εννοείται συζήτηση!θα μπορούσε να σου πει αμέσως τι μπορεί να γίνει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Έχεις δίκιο πρέπει να βρεις πολύ καλό γιατρό.κ εγώ που έχω πάει σε πολύ καλούς γιατρούς ενδοκρινολόγους μου έπαιρναν μισή ώρα το ιστορικό, όλες τις παλιές εξετάσεις κ ψηλάφιση! Εννοείται συζήτηση!θα μπορούσε να σου πει αμέσως τι μπορεί να γίνει!

εμενα ουτε καν με ρωτησε για ιστορικο, τιποτα απολυτως, ουτε αν υπαρχει κατι κληρονομικο, ηταν παντελως αδιαφορη :?

πρίν από 17 λεπτά , caramel_83 είπε:

εμενα ουτε καν με ρωτησε για ιστορικο, τιποτα απολυτως, ουτε αν υπαρχει κατι κληρονομικο, ηταν παντελως αδιαφορη :?

Ευτυχώς το κατάλαβες! Απλά τώρα θα χρειαστείς λίγο χρόνο ακόμα για να μάθεις πού θα πας!

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Ευτυχώς το κατάλαβες! Απλά τώρα θα χρειαστείς λίγο χρόνο ακόμα για να μάθεις πού θα πας!

ενταξει τι να κανουμε, τοσο καιρο κανω υπομονη.... αλλο λιγο και θα βρεθει μια λυση, απλα συγχιζομαι με τετοιους ανθρωπους :angry:

Καλημέρα........

πφφφφφφ αυτή η Δευτέρα δεν παλεύεται με τίποτα........ πολύ τρέξιμο μέχρι αργά και σιγά μην πρόλαβα να μπω.....

@caramel_83 πω πω...... επιεικώς απαράδεκτη...... και θέλουν να λέγονται και γιατροί........ ευτυχώς τουλάχιστον το κατάλαβες από την αρχή και δεν θα χρειαστεί να φας το χρόνο σου με αυτήν...........:mad:

@Μαρθα Κ το κορίτσι που είναι;;;;;; :roll: Τι έγινε;;;;;;;;

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , giota@ είπε:

Καλημέρα........

πφφφφφφ αυτή η Δευτέρα δεν παλεύεται με τίποτα........ πολύ τρέξιμο μέχρι αργά και σιγά μην πρόλαβα να μπω.....

@caramel_83 πω πω...... επιεικώς απαράδεκτη...... και θέλουν να λέγονται και γιατροί........ ευτυχώς τουλάχιστον το κατάλαβες από την αρχή και δεν θα χρειαστεί να φας το χρόνο σου με αυτήν...........:mad:

ναι κοριτσι μου και χρονο και λεφτα, δεν ξερω κοριτσια πραγματικα τετοιοι ανθρωποι δεν πρεπει να γινονται γιατροι....αληθεια

και μου εκανε εντυπωση μολις πηγα που δεν ειχε καθολου κοσμο και απο την μια χαρηκα που δεν περιμενα καθολου...μετα καταλαβα γιατι δεν ειχε κοσμο :-P

Just now, caramel_83 είπε:

ναι κοριτσι μου και χρονο και λεφτα, δεν ξερω κοριτσια πραγματικα τετοιοι ανθρωποι δεν πρεπει να γινονται γιατροι....αληθεια

και μου εκανε εντυπωση μολις πηγα που δεν ειχε καθολου κοσμο και απο την μια χαρηκα που δεν περιμενα καθολου...μετα καταλαβα γιατι δεν ειχε κοσμο :-P

χα χα χα χα ξεκάθαρο τοπίο ε;;;;;;;;; :D τραγικό αν μη τι άλλο.......

Επίσης χάθηκε και η @NikolitsaVe87.........:roll: 

Ελπίζω να είναι όλα καλά........ 

@caramel_83 εσύ πότε με το καλό λες να επισκεφτείς το νέο γιατρό;;;;;;;;;;:wub: 

8JPrp3.png

χα χα χα χα ξεκάθαρο τοπίο ε;;;;;;;;; :D τραγικό αν μη τι άλλο.......

Επίσης χάθηκε και η @NikolitsaVe87.........:roll: 

Ελπίζω να είναι όλα καλά........ 

@caramel_83 εσύ πότε με το καλό λες να επισκεφτείς το νέο γιατρό;;;;;;;;;;:wub: 

τωρα περιμενω να παει η μητερα μου πρωτα σε εναν που της συστησε ενας αλλος γιατρος και να μου πει πως της φανηκε, αν αξιζει να παω κι εγω σε αυτον αλλιως να ψαξω αλλον;) 

πρίν από 16 λεπτά , caramel_83 είπε:

τωρα περιμενω να παει η μητερα μου πρωτα σε εναν που της συστησε ενας αλλος γιατρος και να μου πει πως της φανηκε, αν αξιζει να παω κι εγω σε αυτον αλλιως να ψαξω αλλον;) 

Ελπίζω να είναι αυτός ο γιατρός αυτό που ψάχνεις και να σε βοηθήσει γιατί εκτός από το πολυπόθητο.......... σίγουρα είναι και κουραστικό να έχεις τόσες πολλές μέρες αίμα............:shock:

Εχθές δεν θα πήγαινε στο γιατρό και η @elenakii22 ;;;;;;;;;;;

@leta87 υπομονή κορίτσι μου......... τουλάχιστον παίρνεις χαρά αφού βλέπεις το μωράκι σου να μεγαλώνει........ πόσο εβδομάδων είσαι τώρα;;;;;;;:wub:

8JPrp3.png

Ελπίζω να είναι αυτός ο γιατρός αυτό που ψάχνεις και να σε βοηθήσει γιατί εκτός από το πολυπόθητο.......... σίγουρα είναι και κουραστικό να έχεις τόσες πολλές μέρες αίμα............:shock:

ετσι ειναι κοριτσι μου, πρωτα σκεφτομαι το θεμα της περιοδου και μετα το θεμα του μωρου, ειναι πολυ κουραστικο:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...