Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτο θελω και εγώ παρα παρα πολυυυυ αλλα δεν νομίζω αν κρινω απο το στηθος μου!!! Δεν εχει τιποτα που να δείχνει εγκυμοσύνη μονο ποναει παντα ποναει δηλαδη πριν την περιοδο τι να πωω

Βρε γλυκούλα μη σκας. Αν δε το πετύχαμε αυτό το μήνα θα πάμε για τον επόμενο! Μέχρι να το πετύχουμε δεν καταθέτουμε τα όπλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εχεις ακομα μερες...μπορει κ να μην ερθει...

Μακαρι μακαρι ηταν απο τους λιγους μηνες που θεωρώ πως ειχα καλες επαφες τι να πωωω υπιμονη 4 μερουλες ακομα

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Εχεις μερες ακομα!!!! Και να έρθει που να μην σώσει να έρθει θα παμε δυναμικά για τον αλλο μηνα!!! Και εγω σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι στην αναμονηηηη

Εσυ διαβασα εχεις κραμπες και τετοιαα εεεε??? Αχ αντε μακαρι σαν πολλες μαζευτικαμε κατω στα οπλα κοριτσιαααα

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Βρε γλυκούλα μη σκας. Αν δε το πετύχαμε αυτό το μήνα θα πάμε για τον επόμενο! Μέχρι να το πετύχουμε δεν καταθέτουμε τα όπλα!

Οχι φυσικα απλα ηθελα αυτον για να γλυτώσω και τη λαπαροσκόπηση χαχαχαχχα μακαρι..

Εσυ πως εισαι?? Τι νιωθεις???

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μακαρι μακαρι ηταν απο τους λιγους μηνες που θεωρώ πως ειχα καλες επαφες τι να πωωω υπιμονη 4 μερουλες ακομα

Εσυ διαβασα εχεις κραμπες και τετοιαα εεεε??? Αχ αντε μακαρι σαν πολλες μαζευτικαμε κατω στα οπλα κοριτσιαααα

Εχω κραμπες και ποναω λιγο σαν να περιμενω περίοδο... τι να πω μακαρι να μια μια να ανεβαίνει στο γουρλιδικο πινακακι!!!

jgJqp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτο θελω και εγώ παρα παρα πολυυυυ αλλα δεν νομίζω αν κρινω απο το στηθος μου!!! Δεν εχει τιποτα που να δείχνει εγκυμοσύνη μονο ποναει παντα ποναει δηλαδη πριν την περιοδο τι να πωω

Ε οχι δεν υπαρχει παλι ομως ψαχνω για συμπτώματα πονάει το στηθος μου κλασικά εχω πονακια αρεα και που το μονο περίεργο ειναι το στομάχι μου λιγο που ανα 2 3 ωρες ανακατεύεται και μετα παλι ειμαι καλα μετα ξυπναω και λεω ελα συνήλθε θα σου ερθει περιοδος χαχαχχα διχασμένη προσωπικότητα μονη μου τα λεω μονη μου απανταω χαχαχα

Χαχαχαχα αυτά κάνω και εγω μερικές φορές.καπως έτσι αρχίζουν όλα με πονάκια κάτσε να δούμε ποτέ δεν ξερειε 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Εχω κραμπες και ποναω λιγο σαν να περιμενω περίοδο... τι να πω μακαρι να μια μια να ανεβαίνει στο γουρλιδικο πινακακι!!!

Αα οχι μια μια δυο δυο παμε εδω τωρα μας θελω 3 3 χαχαχχα μακαριιι 21 ειπες περιμένεις ε? Να μην ερθει

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα αυτά κάνω και εγω μερικές φορές.καπως έτσι αρχίζουν όλα με πονάκια κάτσε να δούμε ποτέ δεν ξερειε 

Χαχαχα τρελα και παράνοια αλλα αστα εσυ έχεις μια αχνη γραμμή μην ξεχνιόμαστε νιωθεις πως θα αδιαθετησεις δηλαδη? Η χαλαρα πονακια???

Και εχθες μου λεει ο αντρες μου εχεις στο στηθος μια φλεβα πολυ μεγαλη λεω τι χρωμα ειναι χαχαχα μου λεει γιατι έχει σημασια χααχαα που να καταλαβει μετα λεω απο την αλλη εχω για δες χαχαχα δεν παμε καλα την οποια φλεβα την εχω παντα πριν την περιοδο το ήξερα προσφατα δηλαδη το εμαθα οταν αρχισα να εξερευνω το σωμα μου και τα συμπτώματα αχχαχαα ελεως

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Μάντη είπε:

Ειναι πολυ νωρις ακομα γιαβτην περιοδο μ που μακαρι να μην έρθει 21 περιμένω...μακαρι να ειναιιιι

ναι μπορει κ να εισαι..ετσι ειχα κ εγω συμπτωματα απο πολυ νωρις!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αα οχι μια μια δυο δυο παμε εδω τωρα μας θελω 3 3 χαχαχχα μακαριιι 21 ειπες περιμένεις ε? Να μην ερθει

Χαχαχα τρελα και παράνοια αλλα αστα εσυ έχεις μια αχνη γραμμή μην ξεχνιόμαστε νιωθεις πως θα αδιαθετησεις δηλαδη? Η χαλαρα πονακια???

Και εχθες μου λεει ο αντρες μου εχεις στο στηθος μια φλεβα πολυ μεγαλη λεω τι χρωμα ειναι χαχαχα μου λεει γιατι έχει σημασια χααχαα που να καταλαβει μετα λεω απο την αλλη εχω για δες χαχαχα δεν παμε καλα την οποια φλεβα την εχω παντα πριν την περιοδο το ήξερα προσφατα δηλαδη το εμαθα οταν αρχισα να εξερευνω το σωμα μου και τα συμπτώματα αχχαχαα ελεως

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ήταν εξάτμισης η λογική μου αυτό λέει αλλά η καρδιά μου θέλει να παραμείνω αισιόδοξη και έτσι ότι γίνει έγινε ελπίζω να είμαι όμως.ποναω όπως δεν ξέρω πως χαχαχαχα έχω μπερδευτεί.ποναει η μέση μου πολύ όμως.37 θερμοκρασία έχω τωρα αλλά ξέρω μπορεί να μην έχει σημασία.ολα θα τα μάθουν οι άντρες μας έχουν γίνει πολύ υποψιασμένοι πλέον.τους βάζουμε να κοιτάνε φλέβες τεστακια άχνα και διαφορά τέτοια.

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ήταν εξάτμισης η λογική μου αυτό λέει αλλά η καρδιά μου θέλει να παραμείνω αισιόδοξη και έτσι ότι γίνει έγινε ελπίζω να είμαι όμως.ποναω όπως δεν ξέρω πως χαχαχαχα έχω μπερδευτεί.ποναει η μέση μου πολύ όμως.37 θερμοκρασία έχω τωρα αλλά ξέρω μπορεί να μην έχει σημασία.ολα θα τα μάθουν οι άντρες μας έχουν γίνει πολύ υποψιασμένοι πλέον.τους βάζουμε να κοιτάνε φλέβες τεστακια άχνα και διαφορά τέτοια.

Χαχχα όντως το αστείο ειναι πωε δεν του λεω το λογο πχ κοιτα γιατι αν υπάρχουν φλεβες ειναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης και νομιζει πως τρελάθηκα..και το κορυφαίο χθες βραδυ ενω δεν με λες ουτε τρελη νοικοκυρά ουτε το σπιτι μου στην τριχα εκανα το βραδυ ολοκληρη φασαρια γτ ξεστρωσε το κρεβατι που καθαριζα ολο το πρωι και εβαλα και τα κλαματα οκ νευρα εχω παντα πριν την περίοδο αλλα τοσο πολυ..το πρωι με περνει τηλ και μου λέει εισαι καλα τωρα ηρεμησες χαχαχαα!δαφνι!

Να σου πω κατι ναι μπορει.να ριναι γραμμη εξάτμισης αλλα εγω πχ που εκαν τον προηγούμενο μηνα δεν μου βγηκε καν ουτε εξάτμισης ουτε τιποτα επισης το ελενακι λεει πως τις φάνηκε αχνη και κετα απο ωρα και μετα απο πολυ φωτισμό οπωτε μην το δενεις! Αφου δεν σου εχει ερθει ακόμα καλητερα να πας να.πάρεις ενα απο φαρμακείο που ειναι πιο ευαίσθητα να εισαι σιγουρη αν και αυτο που δεν ξερεις πως πονας μου φεμεται περιεργο καλο χαχαχααχα αχχχχ μακαριιιιιιι

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

Ότι ήταν να γίνει έγινε. Μην αγχώνεστε κορίτσια μου!! Λίγες μέρες υπομονή κ θα δείξει. @Ungry girl σε πόσες μέρες ΔΕΝ περιμένεις;

3 και σημερα χαχαχα σαν τους φαντάρους μετραω και εγω!

Διαφημίσεις

Εγώ που περιμένω σε 6 κ σήμερα είμαι κουλ πάντως. Λογικά θα αρχίσουν κ τα συμπτώματα της περιόδου από στιγμή σε στιγμή. Σε 3 μέρες μπορεί να είμαι κ εγώ έτοιμη για Δαφνί!! 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχχα όντως το αστείο ειναι πωε δεν του λεω το λογο πχ κοιτα γιατι αν υπάρχουν φλεβες ειναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης και νομιζει πως τρελάθηκα..και το κορυφαίο χθες βραδυ ενω δεν με λες ουτε τρελη νοικοκυρά ουτε το σπιτι μου στην τριχα εκανα το βραδυ ολοκληρη φασαρια γτ ξεστρωσε το κρεβατι που καθαριζα ολο το πρωι και εβαλα και τα κλαματα οκ νευρα εχω παντα πριν την περίοδο αλλα τοσο πολυ..το πρωι με περνει τηλ και μου λέει εισαι καλα τωρα ηρεμησες χαχαχαα!δαφνι!

Να σου πω κατι ναι μπορει.να ριναι γραμμη εξάτμισης αλλα εγω πχ που εκαν τον προηγούμενο μηνα δεν μου βγηκε καν ουτε εξάτμισης ουτε τιποτα επισης το ελενακι λεει πως τις φάνηκε αχνη και κετα απο ωρα και μετα απο πολυ φωτισμό οπωτε μην το δενεις! Αφου δεν σου εχει ερθει ακόμα καλητερα να πας να.πάρεις ενα απο φαρμακείο που ειναι πιο ευαίσθητα να εισαι σιγουρη αν και αυτο που δεν ξερεις πως πονας μου φεμεται περιεργο καλο χαχαχααχα αχχχχ μακαριιιιιιι

3 και σημερα χαχαχα σαν τους φαντάρους μετραω και εγω!

Α οκ ναι από Δαφνί μεριά και εσυ κατάλαβα!!χαχα!Ο δικός μου είναι φουλ υποψιασμένος μην Με δει να τρώω παραπάνω μου λέει ύποπτο αυτό καλά αυτές τις μέρες έχω φάει το σύμπαν τζάμπα το γυμναστήριο και με έχει στενό μαρκάρισμα συνέχεια με ρωτάει δεν με αφήνει να ηρεμήσω να μην σκέφτομαι παιδί μου κάθεται και ψάχνει στο Ίντερνετ για συμπτώματα είναι τρελοοοος!! Εγω δεν έχω καθόλου νεύρα τωρα που το σκέφτομαι δεν τον έχω στολίσει ακόμα..:P κάτσε να γυρίσει... 

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ που περιμένω σε 6 κ σήμερα είμαι κουλ πάντως. Λογικά θα αρχίσουν κ τα συμπτώματα της περιόδου από στιγμή σε στιγμή. Σε 3 μέρες μπορεί να είμαι κ εγώ έτοιμη για Δαφνί!! 

Χαχααχααχα τι να πω μακαρι να χάσει το δρομο της η αχριστη  για 9 μηνες!

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Α οκ ναι από Δαφνί μεριά και εσυ κατάλαβα!!χαχα!Ο δικός μου είναι φουλ υποψιασμένος μην Με δει να τρώω παραπάνω μου λέει ύποπτο αυτό καλά αυτές τις μέρες έχω φάει το σύμπαν τζάμπα το γυμναστήριο και με έχει στενό μαρκάρισμα συνέχεια με ρωτάει δεν με αφήνει να ηρεμήσω να μην σκέφτομαι παιδί μου κάθεται και ψάχνει στο Ίντερνετ για συμπτώματα είναι τρελοοοος!! Εγω δεν έχω καθόλου νεύρα τωρα που το σκέφτομαι δεν τον έχω στολίσει ακόμα..:P κάτσε να γυρίσει... 

Χαχαχαχα μωρε ο καλος σου γιατι το θέλει παρα πολύ μαλλον! Ετσι αμα ειναι υποψιασμένος δεν ια μπορεσεις να του κανεις και έκπληξη εγω λεω με το που βγει θετικό βαλε μια καμερα να γραφει και πες του αδιαθετησα χαχαχα!

Εμενα μαλλον επιδη ξερει πως δεν μπορουμε να πιάσουμε λογο προβλημάτων δεν το περιμένει με τιποτα ας ειναι να ειμαι και θα του κανω ενα χουνερι που δεν θα το πιστεύει!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχααχααχα τι να πω μακαρι να χάσει το δρομο της η αχριστη  για 9 μηνες!

Κι εγώ αυτό λέω... Μακάρι για όλες μας!! Εγώ προσωπικά έχω προετοιμαστεί για το χειρότερο ψυχολογικά. Κ αν μου έρθει το καλύτερο θα πετάω στα ουράνια! Αλλά να σας πω την αλήθεια δε το πολυπιστευω. Σαν ένστικτο πες το...

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Ελα σου έχω κρατήσει μια καλή θεσούλα με θέα τ αστέρια!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...