Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα καλη εβδομαδα, χθες δεν μπορεσα να μπω και γραψατε 20 σελιδες αντε να τις διαβασω τωρα, εκανα καφε εχω στον φουρνο κεικ με πορτοκαλι και αμυγδαλα το οποιο μου εχει σπασει την μυτη και ετοιμαζομαι να μαθω τα νεακια σας :D 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

σοβαρα!!!σε σενα μοιαζει???κοιτα συνηθως τα αγορια μοιαζουν στην μαμα κ τα κοριτσια στο μπαμπα!!!τελευταιο ραντεβου θα σας εχει..κ εμας 7.3 μας εχει τελευταιο γτ μας λεει αν δεν καθεται καλα θα μας παρει κ 2 ωρες...την τελευταια φορα που πηγα κοιμοταν κ οσο ξυλο κ αν εφαγε δε ξυπνησε για κανενα λογο...προσπαθω να την ξυπναω 7 μπας κ ειναι ξυπνια στομ υπερηχο!!!

νατι μου ασε κ βλεπεις...αν αυριο δεν ερθει κανε ενα ακομα!

ακου 2 ωρες...το θυμαμαι οτι σας ειχε παιφεψει την προηγουμενη φορα..εμ βλεπεις εγω εχω γαλλικη μυτουλα κ ωραια χειλακια..σε αντιθεση με τον αντρα μου (στη μυτη) χαχα..για αυτο το υπεθεσα.. αντε να δουμε κ τη δικια σας φωτογραφιση χαχα

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα καλη εβδομαδα, χθες δεν μπορεσα να μπω και γραψατε 20 σελιδες αντε να τις διαβασω τωρα, εκανα καφε εχω στον φουρνο κεικ με πορτοκαλι και αμυγδαλα το οποιο μου εχει σπασει την μυτη και ετοιμαζομαι να μαθω τα νεακια σας :D 

Πωπω τι μας κάνεις τώρα με το κέικ!!!

Εγώ σου έγραψα ότι αδιαθέτησα σήμερα το πρωί οπότε ας μπω πλέον κ εγώ με στο πινακάκι για αναμονή στις 10-12.

• Μου αρέσει 2

On 11/11/2017 at 3:37 ΜΜ, ntemiiiiii είπε:

Γύρισα σίγουρη ότι ήρθε!! Είδα στο σερβίετακι σταγόνες καφέ!!!Και στο σκούπισμα τίποτε!!! Μήπως έρχεται;;

μηπως ειναι εμφυτευση???

On 11/11/2017 at 3:40 ΜΜ, oneira_glyka είπε:

Κορίτσια μ γεννησαμε με καισαρική το πρωι.. έναν κύριο 3800... δόξα τω Θεώ! Με το καλο σε όλες! 

κοριτσι μου να σας ζησει το παιδακι σας, εσυ πως εισαι? οποτε εχεις χρονο αν θελεις πες μας τι εγινε αναλυτικα :wub:

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

μηπως ειναι εμφυτευση???

κοριτσι μου να σας ζησει το παιδακι σας, εσυ πως εισαι? οποτε εχεις χρονο αν θελεις πες μας τι εγινε αναλυτικα :wub:

Δεν ξέρω βρε καλή μου...τι να πω...να δούμε και αύριο που έρχεται υποτίθεται...

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ani ani είπε:

ακου 2 ωρες...το θυμαμαι οτι σας ειχε παιφεψει την προηγουμενη φορα..εμ βλεπεις εγω εχω γαλλικη μυτουλα κ ωραια χειλακια..σε αντιθεση με τον αντρα μου (στη μυτη) χαχα..για αυτο το υπεθεσα.. αντε να δουμε κ τη δικια σας φωτογραφιση χαχα

χαχαχα...εμεις δεν εχουμε κ τις καλυτερες μυτες αλλα του ανδρα μου κανει σε ενα σημειο λιγο πιο στρογγυλο...οπως κ στον υπερηχο η μικρη!!!ααα εχει κ το πηγούνι του!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

On 11/11/2017 at 6:36 ΜΜ, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσιααα τι κανεται χαμος παλι εεεεε!!!!

Ειναι πολλες σε αναμονή και πγστευω μεσα στη βδομαδα θα γινεται χαμος απο τεστακια αντε.ντεεεεεε!

Εγω απετυχα παλιιι αν και αναμενωμενο ξεκίνησε να με πονα το στηθος μου κλασικο σημπτωμα περιοδου και καπια πονακια χαμηλά κοιλια και μεση!!!!

@Nati85 θα σε φαωωωωωω!!!!

Αυτο ηταν ωορρηξίας σημερινό!???????????????

Πλακα κανεις???? Κανε τεστ!!!

κοριτσι μεχρι να δεις αιμα δεν χανουμε την ελπιδα μας ;) σου ηρθε τελικα??

Καλημερα σε ολες! Καλη εβδομαδα! @Papaki@ μου, καλα το λες και το ειπαν και τα κοριτσια, να κανεις ενα αξιοπιστο τεστ τι θα δειξει! Γιατι αυτο το λιγο καφε στο σκουπισμα αν ειναι απο εγκυμοσυνη μπορει να χρειαζεται να το μαθει αμεσα γιατρος για να παρεις πχ προγεστερονη αν χρειαστει! Οποτε καλυτερα να μαθεις γρηγορα για λογους ασφαλειας. Καλα αποτελεσματα ευχομαι!!

@Nati85 κι εσυ κανε τεστ κανονικο αν συνεχιζει να μην ερχεται περιοδος, υποπτα ολα αυτα. Ηξερες ακριβως την ωορρηξια σου αν καταλαβα καλα, οποτε αν δεν ερθει σημερα αρχιζει καθυστερηση απο αυριο. Καλα αποτελεσματααα!

Οσο για τις βιοχημικες που ειπατε παραπανω, μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι ειναι πιο πολλες απο οσο φανταζομαστε, απλως λιγες γυναικες θα εδιναν σημασια σε μια καθυστερηση 4-5 ημερων, ειδικα αν δεν εχουν κανενα συμπτωμα. Μου ειχε πει οτι οταν μιλαμε για τις κυησεις που δεν προχωρουν, πχ 30%, μιλαμε μονο για τις καταγεγραμμενες. Οι μη καταγεγραμμενες βιοχημικες θα ανεβαζαν λεει κι αλλο το ποσοστο. Γενικως ειναι κατι που συμβαινει συχνα και δεν ειναι ανησυχητικο, ισα ισα αποδεικνυει οτι γινεται συλληψη! Καποια το εγραψε σε προηγουμενη σελιδα αλλα δε θυμαμαι ποια :).

Γι αυτο πρεπει τελικα να σκεφτομαστε θετικα, ολα ειναι θεμα τυχης και δεν φταιμε εμεις σε κατι, ουτε αποτυγχανουμε σε τιποτα!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχα...εμεις δεν εχουμε κ τις καλυτερες μυτες αλλα του ανδρα μου κανει σε ενα σημειο λιγο πιο στρογγυλο...οπως κ στον υπερηχο η μικρη!!!ααα εχει κ το πηγούνι του!!!!

σου στελνω π.μ. κ φανηκε αυτο το μικρο σημειο ε;; απιστευτο

Just now, Antila είπε:

Καλημερα σε ολες! Καλη εβδομαδα! @Papaki@ μου, καλα το λες και το ειπαν και τα κοριτσια, να κανεις ενα αξιοπιστο τεστ τι θα δειξει! Γιατι αυτο το λιγο καφε στο σκουπισμα αν ειναι απο εγκυμοσυνη μπορει να χρειαζεται να το μαθει αμεσα γιατρος για να παρεις πχ προγεστερονη αν χρειαστει! Οποτε καλυτερα να μαθεις γρηγορα για λογους ασφαλειας. Καλα αποτελεσματα ευχομαι!!

@Nati85 κι εσυ κανε τεστ κανονικο αν συνεχιζει να μην ερχεται περιοδος, υποπτα ολα αυτα. Ηξερες ακριβως την ωορρηξια σου αν καταλαβα καλα, οποτε αν δεν ερθει σημερα αρχιζει καθυστερηση απο αυριο. Καλα αποτελεσματααα!

Οσο για τις βιοχημικες που ειπατε παραπανω, μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι ειναι πιο πολλες απο οσο φανταζομαστε, απλως λιγες γυναικες θα εδιναν σημασια σε μια καθυστερηση 4-5 ημερων, ειδικα αν δεν εχουν κανενα συμπτωμα. Μου ειχε πει οτι οταν μιλαμε για τις κυησεις που δεν προχωρουν, πχ 30%, μιλαμε μονο για τις καταγεγραμμενες. Οι μη καταγεγραμμενες βιοχημικες θα ανεβαζαν λεει κι αλλο το ποσοστο. Γενικως ειναι κατι που συμβαινει συχνα και δεν ειναι ανησυχητικο, ισα ισα αποδεικνυει οτι γινεται συλληψη! Καποια το εγραψε σε προηγουμενη σελιδα αλλα δε θυμαμαι ποια :).

Γι αυτο πρεπει τελικα να σκεφτομαστε θετικα, ολα ειναι θεμα τυχης και δεν φταιμε εμεις σε κατι, ουτε αποτυγχανουμε σε τιποτα!

Καλημέρα. Εγώ το ρώτησα γιατί διαβάζοντας εδώ μέσα υποψιάστηκα ότι μπορεί μια μου καθυστέρηση που δεν τη συνηθίζω και έχοντας ξεκινήσει τις ελεύθερες επαφές μπορεί να ήταν και βιοχημική. Καλά εγώ εδώ έχω μάθει πάρα πολλά! Αλλά ρε κορίτσια, μήπως όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι;; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Έκανα τεστ χτες και ήταν αρνητικό οπότε δεν ξέρω... δίνω ένα περιθώριο μέχρι την Παρασκευή..

αγαπη θεωρω οτ το εκανες νωρις το τεστακι, περιμενε λιγο ακομα ;)

14 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

και εγω μια απ τα ιδια...απετυχα!!! :mad::?:mad: 

προχωράμε στον επομενο δυναμικα!!!

αδιαθετησες και το λες??

πρίν από 20 λεπτά , Antila είπε:

ποσο δικιο εχεις σε οοοολα αυτα που ειπες!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Χαχαχα ναι εγκυμοσύνης σας τρέλανα με το ωορρηξιας.

Νατι μου αν δεν σου έρθει μεχρι αυριο κανε μια χοριακη για ποιο σίγουρα τα τεστ πολλες φορές δεν δείχνουν!!!

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Ναι αλλα δεν ηρθε!!!

Ευχαριστώ αλλα θα ερθει εχω ιδη πονακιαα

Μπορει να σταματήσουν τα πονακια και να μην έρθει αυτή την εκδοχή θελουμεεε!!!!

jgJqp3.png

14 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Γεια σου @alina80 Αν ομως υπαρχει εγκυμoσυνη, ισχυει να ανεβαινει η θερμοκρασια μας ή οχι??

εγω πιστευω ειναι αναλογα τον οργανισμο, η @Farmakotriftena @anemoni1989 ας πουμε δεν ειχαν δεκατα και ας ειναι εγκυουλες ;)

13 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

@caramel_83 εγω εχω υγρα και πονακια ωορηξιας αλλα δε νομιζω να εγινε ακομη....καναμε και εμεισ 2 επαφες αλλα θα συνεχισω...ασε με ετσι στο πινακακι προς το παρον και θασου πω γτ νομιζω η ωορηξια θα γινει σε 2-3 μερες προσ το τελοσ των υγρων γτ εχω μεγαλο κυκλο....

οποτε ειναι μου λες και σε αλλαζω γλυκια μου ;)

13 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Έχουμε κάνα ευχαριστώ νέο?? Ρε Κορίτσια από χθες δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις ότι σχολιάζετε κάτι και νόμιζα ότι δεν έχετε γράψει αλλά λέω δεν μπορεί και όντως κάτι λέγατε.... Δεν μου αρέσει έτσι καθόλου... 

μηπως αλλαξες τις ρυθμισεις σου? ή μηπως σταματησες να ακολουθεις το συγκεκριμενο θεμα?

11 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα!αχ μακάρι να είσαι εσύ τουλάχιστον γιατί εγώ δεν είμαι..μου ήρθε περίοδος..Εμένα το μυαλό μου είναι κάθε μήνα παιχνιδιάρικο χαχαχαχα

Καλημέρα!!Ναι μου ήρθε,όχι που θα με ξεχνούσε χαχαχα πιστή στα ραντεβού της όπως πάντα.

Εσύ έχεις κανένα σύμπτωμα?

Μου έχει τύχει να έχει πάνω από 18 ημέρες δέκατα 37,1 μέχρι 37,4 χωρίς να έχω κρυώσει και δεν ήμουν έγκυος.νομίζω για 3 βδομάδες τα είχα..

γλυκια μου δεν απογοητευομαστε, ολες μαζι παρεα θα το πετυχου

με το μωρακι, αν θες πες μας επομενη ημερομηνια αναμονης να σε αλλαξω στο πινακακι μας ;)

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κοριτσαρες!! Σας διάβασα στα γρήγορα γιατί είμαι δουλεια κ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ!!!

@Nati85 εγώ προτείνω αύριο μεθαύριο χωρίς πίεση αν δεν έχει έρθει να ξανακάνεις άλλο ένα τεστ..

Παπάκι μήπως είσαι έγκυος κ σου κάνει τέτοια ο κύκλος σου; 

Τι κάνετε τα υπόλοιπα κορίτσια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...