Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

θα κανω αν ειναι ενα τεστ κορίτσια όταν γυρίσω σπιτι από την δουλειά, δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό να κάνω τεστ 

Κάνε τεστακι αν ήταν βιοχημική θα είχες κανονικά περίοδο πιστευω με αίμα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

Να κάνεις χοριακή θα έλεγα αν δεν έχεις κανονική ροή ούτε σήμερα.

οχι τι ροή ειμαι πεντακάθαρη σήμερα και χτες με σερβιετακια καθαρα

2rxqp3.png

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

@Nati85 τα hometest θελουν ενα 15 λεπτο να δειξουν κ δεν εχουν εξατμησης εμενα ειχε κανει κ ο αντρας μου κ ειχε βγει ολοασπρο. ξανακανε τεστ εισαι εγκυος.

Νομίζω τα 15' είναι πολύ. Στο 5' βγαίνουν.  (Το γράφει και στις οδηγιες) σε μένα τα αρνητικά πάντα έβγαζαν γραμμη εξάτμισης και τα θετικα μου βγήκαν στο πρώτα 5'.

yplDp3.png

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Εννοείται είναι σημαντικό! Απλά εμένα μου συνέβη μια φορά και δεν έκανα άμεσα τεστ γιατί ήμουν σε ταξίδι εκτός και όταν γύρισα έκανα χοριακή νομίζοντας ότι θα είμαι και ήταν <0,1 και μετά μου ήρθε! Επίσης οι επόμενοι 2 κύκλοι ήταν κατά 3 μέρες μικρότεροι. Είναι δείγμα αυτό λέτε;

Δεν ξερω .... αν ρωτας προσωπικη εμπειρια, εγω ειχα αρκετα συμπτωματα με την καθυστερηση .. κ ετσι το ψηλιαστηκα . μετα την βιοχημικη ειχα κανονικα κυκλο 28 μερων , τωρα δεν ξερω ποσο θα παει ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

δεν θα κάνω χοριακή κορίτσια.. θα κανω ενα τεστ στο σπίτι και αν δω θετικό θα το ψαξω μετα

Κανε ενα τεστακι παπακι να δούμε περιοεργος ο μήνας αυτος!!

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι .. αλλα για καποιες ( οπως εμενα ) ειναι σημαντικο να μαθουν οτι μπορουν να συλλαβουν φυσιολογικα!  κ εγω αν δεν εκανα τεστ κ χοριακη , κ το αφηνα μια βδομαδα , μπορει να μην το μαθαινα , απλα θα ελεγα οτι ειχα καθυστερηση . απλα σε μενα π.χ  8 μερες καθυστερηση θα ηταν παρα πολυ γτ εχω σχεδον σταθερο κυκλο.

Πολύ σωστή οπτική!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

@Ani ani εγω εχω εγχρωμες φωτο απλα τωρα φανταζομαι θα φαινεται περισσότερο!!!!εγω λεω οτι μοιαζει του ανδρα μου κ με κοιτανε σα τρελη...χαχαχα...τι ωρα εχεις ραντεβου?

@Nati85 τι να σου πω βρε κοριτσι...κ εγω  που ειχα κανει το αρνητικο δε μ εβγαλε ποτε γραμμη κ το θετικο το πεταξα κ το ειδα μετα που φανηκε η γραμμη (με φαντασια κ πολυ φως)...αν δεν σου ερθει ξανακανε αυριο!

@Papaki@ καλα αποτελεσματα!!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!!!

@Ani ani εγω εχω εγχρωμες φωτο απλα τωρα φανταζομαι θα φαινεται περισσότερο!!!!εγω λεω οτι μοιαζει του ανδρα μου κ με κοιτανε σα τρελη...χαχαχα...τι ωρα εχεις ραντεβου?

@Nati85 τι να σου πω βρε κοριτσι...κ εγω  που ειχα κανει το αρνητικο δε μ εβγαλε ποτε γραμμη κ το θετικο το πεταξα κ το ειδα μετα που φανηκε η γραμμη (με φαντασια κ πολυ φως)...αν δεν σου ερθει ξανακανε αυριο!

@Papaki@ καλα αποτελεσματα!!!!!

χαχααχα σοβαρα Ελενακι;;; ενταξει δεν ειμαι η μονη γιατι κ στη χοριακη μου ειχε το τουτο μου!! τι πλακα που εχουμε!!! στις 20.00 εχω ραντεβου

Απλώς κορίτσια το θέλω πολύ και έκατσα και το έψαξα πολύ παραπάνω απ ότι θα έπρεπε το πέταξα το τεστ για να μην μου ρθει καμμία τρέλα πάλι και το κοιτάω.χιχιχι θα σκέφτομαι θετικά αλλά ότι έγινε έγινε δεν πειράζει εξάλλου το λένε και μέσα στις οδηγίες μην δίνουμε σημασία μετά από ώρα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Απλώς κορίτσια το θέλω πολύ και έκατσα και το έψαξα πολύ παραπάνω απ ότι θα έπρεπε το πέταξα το τεστ για να μην μου ρθει καμμία τρέλα πάλι και το κοιτάω.χιχιχι θα σκέφτομαι θετικά αλλά ότι έγινε έγινε δεν πειράζει εξάλλου το λένε και μέσα στις οδηγίες μην δίνουμε σημασία μετά από ώρα.

Νατι μου με τα δικά μου δεν παρακολούθησα σε ποια μέρα είσαι? μήπως να κάνεις αλλο ενα τεστακι το πρωί?

2rxqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

χαχααχα σοβαρα Ελενακι;;; ενταξει δεν ειμαι η μονη γιατι κ στη χοριακη μου ειχε το τουτο μου!! τι πλακα που εχουμε!!! στις 20.00 εχω ραντεβου

σοβαρα!!!σε σενα μοιαζει???κοιτα συνηθως τα αγορια μοιαζουν στην μαμα κ τα κοριτσια στο μπαμπα!!!τελευταιο ραντεβου θα σας εχει..κ εμας 7.3 μας εχει τελευταιο γτ μας λεει αν δεν καθεται καλα θα μας παρει κ 2 ωρες...την τελευταια φορα που πηγα κοιμοταν κ οσο ξυλο κ αν εφαγε δε ξυπνησε για κανενα λογο...προσπαθω να την ξυπναω 7 μπας κ ειναι ξυπνια στομ υπερηχο!!!

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

νατι μου ασε κ βλεπεις...αν αυριο δεν ερθει κανε ενα ακομα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...