Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

εγω σκέφτηκα μήπως είναι βιοχημική παλι αλλα τότε ηταν κόκκινο το αιμα και πιο πολύ

πιστεύω ότι ήταν καμιά ανωμαλία.. πάντως για εγκυμοσύνη με τίποτα δεν το πιστυώ ...

papaki ποτε δεν ξερεις !

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

k εγω ετσι πιστευωωωω ! εμενα 2 που εχω κανει χωρις να ειμαι , εδειχναν πεντακαθαρα μια μονο γραμμη .. απλα την αλλη μερα η αχνη γραμμη στα δικα μου γινεται σαν γκρι μωβ ...

γτ ? δεν ειχατε επαφες?

όχι ίσα ίσα επειδή είχα καλό κύκλο κάναμε πολλές επαφές, δεν πιστεύω να ειμαι τωρα εγκυος, πιο πιθανό να ειχα καμιά βιοχημική

2rxqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ρε @Nati85 αντε παρε ενα φαρμακείου δεν μπορει αν βγήκε αχνη θα ειναι θετικο αφου αυτα δεν ειναι ευαίσθητα!!!!

Μωρε κάθομαι και ασχολουμε τωρα επειδή το θέλω τόσο πολύ αλλά δεν είναι έτυχε δεν ξέρω.εκανα και ωορρηξιας είναι πολύ αχνό ούτε που φαίνεται αν ήταν κάτι θα φαινοταν

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Μωρε κάθομαι και ασχολουμε τωρα επειδή το θέλω τόσο πολύ αλλά δεν είναι έτυχε δεν ξέρω.εκανα και ωορρηξιας είναι πολύ αχνό ούτε που φαίνεται αν ήταν κάτι θα φαινοταν

Μα και στο site της hometest αν δεις το λέει:  Όταν η χοριακή προσεγγίσει τις 15 μονάδες στα ούρα, τότε θα δείτε μια πολύ αχνή γραμμή αποτελέσματος στα τεστ εγκυμοσύνης HomeTest. Όσο η χοριακή θα αυξάνεται, τόσο η γραμμή αποτελέσματος θα σκουραίνει, μέχρι τις 25 μονάδες όπου οι δύο γραμμές του τεστ (γραμμή ελέγχου και γραμμή αποτελέσματος) θα είναι ίδιες. Όταν η χοριακή αγγίξει τις 25 μονάδες στα ούρα, τότε η εγκυμοσύνη είναι πάνω από 90% σίγουρη. Έτσι, όσο πιο νωρίς κάνετε το τεστ εγκυμοσύνης, τα αποτελέσματα ενδέχεται να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

όχι ίσα ίσα επειδή είχα καλό κύκλο κάναμε πολλές επαφές, δεν πιστεύω να ειμαι τωρα εγκυος, πιο πιθανό να ειχα καμιά βιοχημική

στην βιοχημικη εχεις αιμα αρκετο .. οχι καφε για μια μερα .. εγω ειχα σαν περιοδο .. ποτε σου σταμαμτησε το καφε?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα κανεις και ασχολείσαι να κανεις αλλο ενα αυτο ψηφίζουμε ολεες!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

στην βιοχημικη εχεις αιμα αρκετο .. οχι καφε για μια μερα .. εγω ειχα σαν περιοδο .. ποτε σου σταμαμτησε το καφε?

Ρε κορίτσια κι αν δεν κάνεις τεστ εγκυμοσύνης και απλά έχεις 5-6 μέρες καθυστέρηση και μετά έρθει κανονικά η περίοδος μπορεί να ήταν βιοχημική και να μην το έμαθες ποτέ;!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ρε κορίτσια κι αν δεν κάνεις τεστ εγκυμοσύνης και απλά έχεις 5-6 μέρες καθυστέρηση και μετά έρθει κανονικά η περίοδος μπορεί να ήταν βιοχημική και να μην το έμαθες ποτέ;!

Ναι .. αλλα για καποιες ( οπως εμενα ) ειναι σημαντικο να μαθουν οτι μπορουν να συλλαβουν φυσιολογικα!  κ εγω αν δεν εκανα τεστ κ χοριακη , κ το αφηνα μια βδομαδα , μπορει να μην το μαθαινα , απλα θα ελεγα οτι ειχα καθυστερηση . απλα σε μενα π.χ  8 μερες καθυστερηση θα ηταν παρα πολυ γτ εχω σχεδον σταθερο κυκλο.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

ξεκίνησε στις 6 το πρωί την Παρασκευή, μέχρι το βράδυ είχα ελάχιστο σκούρο όταν σκουπιζόμουν. Σάββατο το ίδιο η σερβιέτα δεν λερώθηκε μόνο όταν σκουπιζόμουν έβλεπα ελάχιστο σκουρο στα υγρά

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Ναι μωρε αυτό δεν το είχα ξαναπάθει με τους πόνους. Εμάς ήταν κιντερ έκπληξη Ο μικρός. Λένε πάντως ότι φαίνεται πολύ καθαρά το προσωπάκι τους.θα ξερεις πως θα είναι πριν γεννηθεί.με το καλό η β επιπέδου και να δείτε προσωπακι

axxxx τι ωραια!! να μου παει κ καλα η βδομαδα με τετοια φωτογραφηση χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι .. αλλα για καποιες ( οπως εμενα ) ειναι σημαντικο να μαθουν οτι μπορουν να συλλαβουν φυσιολογικα!  κ εγω αν δεν εκανα τεστ κ χοριακη , κ το αφηνα μια βδομαδα , μπορει να μην το μαθαινα , απλα θα ελεγα οτι ειχα καθυστερηση . απλα σε μενα π.χ  8 μερες καθυστερηση θα ηταν παρα πολυ γτ εχω σχεδον σταθερο κυκλο.

Εννοείται είναι σημαντικό! Απλά εμένα μου συνέβη μια φορά και δεν έκανα άμεσα τεστ γιατί ήμουν σε ταξίδι εκτός και όταν γύρισα έκανα χοριακή νομίζοντας ότι θα είμαι και ήταν <0,1 και μετά μου ήρθε! Επίσης οι επόμενοι 2 κύκλοι ήταν κατά 3 μέρες μικρότεροι. Είναι δείγμα αυτό λέτε;

ξεκίνησε στις 6 το πρωί την Παρασκευή, μέχρι το βράδυ είχα ελάχιστο σκούρο όταν σκουπιζόμουν. Σάββατο το ίδιο η σερβιέτα δεν λερώθηκε μόνο όταν σκουπιζόμουν έβλεπα ελάχιστο σκουρο στα υγρά

βρε συ μηπως οντως εισαι ?? αυτο δεν ειναι βιοχημικη παντως .. σε μενα τουλαχιστον ηρθε κανονικα αιμα οχι καφε.. κανε ενα τεσττττττττ

θα κανω αν ειναι ενα τεστ κορίτσια όταν γυρίσω σπιτι από την δουλειά, δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό να κάνω τεστ 

καμια φορα , οταν εισαι πεπεισμενη οτι δεν εισαι , τοτε συμβαινει ! επισης συνηθως το καφε , ειναι υπολειματα απο τον προηγουμενο κυκλο σε περιπτωση εγκυμοσυνης! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

θα κανω αν ειναι ενα τεστ κορίτσια όταν γυρίσω σπιτι από την δουλειά, δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό να κάνω τεστ 

Να κάνεις χοριακή θα έλεγα αν δεν έχεις κανονική ροή ούτε σήμερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...