Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Nati85 είπε:

Δεν νομίζω ότι φαίνεται στην φωτογραφία που έβγαλα.φαντασου ήταν πολύ αχνο

Ρε μαναρι ναι αλλα δεν βγενει ουτε αχνη! Μπερδεμα εγω λεω αν δεν σου ερθει αυριο να κανεις ενα φαρμακείου!

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Ρε μαναρι ναι αλλα δεν βγενει ουτε αχνη! Μπερδεμα εγω λεω αν δεν σου ερθει αυριο να κανεις ενα φαρμακείου!

Συμφωνώ. Όσο αχνή και να είναι μια ορμόνη έστω και χαμηλή την έπιασε! Μπορεί να είσαι χαμηλά ακόμα αλλά κάτι παίζει! Κάνε αύριο με μεγαλύτερη ορμόνη!

Just now, Nati85 είπε:

Κάτσε θα σου στείλω αν και δεν νομίζω να το διακρίνεις.ισα που φαινόταν και στην φωτό σχεδόν καθόλου 

okkkk, επειδη οταν ειχα το θετικο τεστ τοτε , θυμαμαι το ειχα βγαλει φωτο να δω πω ς φαινεται για να το συγκρινω στο ιντερνετ με τα αλλα αχνα ..  Μεγαλη τρελα!!! :P

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλες!

βρε κορίτσια μου δεν μου κράτησε ούτε μια μέρα το αίμα στην περίοδο λέτε να ήταν τίποτα άλλο??? :confused:

Kαλημερα ! σου εχει ξανατυχει κ σε αλλον κυκλο?

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλες!

βρε κορίτσια μου δεν μου κράτησε ούτε μια μέρα το αίμα στην περίοδο λέτε να ήταν τίποτα άλλο??? :confused:

Εγκυμοσυνη;; είχες κανονικό αίμα ή καφέ;

Εμένα κορίτσια ωορρηξίας μου βγήκε αυτό το καραεντονο χρώμα ενώ κύησης,  επί 2 μέρες έβγαιναν αρνητικά! Για μένα @Nati85 κανε ένα τεστ φαρμακείου ευαίσθητο στην ανίχνευση και κανε και ένα ωορρηξίας από περιέργεια να δούμε τώρα που πέρασαν οι μέρες, αν σκουρυνε ή όχι.

yplDp3.png

@Farmakotriftenaκαφε πηκτό 

@ada32 άλλη μια φορά αλλα ηταν μετα την βιοχημική και λεω στρώνει ακόμη η περίοδος αλλά τώρα όλα ηταν καλά...

πήρα σε μια γυναικολόγο να πάω αλλά είναι διαθέσιμη στις 4/12

απλά με ανησύχησε που είχα τόσο έντονο πόνο και αναγούλα 

2rxqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

@ada32 άλλη μια φορά αλλα ηταν μετα την βιοχημική και λεω στρώνει ακόμη η περίοδος αλλά τώρα όλα ηταν καλά...

papaki εγω το εχω παθει κ ηταν ανωμαλια του κυκλου μου  ειχε δωσει να κανω εξετασεις χοριακη κ προγεστερονη κ μετα μου εδωσε φαρμακο να ερθει κανονικη περιοδος. τεστ εχεις κανει??? 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

πολυ πιθανο να εισαι εγκυος ...κανε ενα τεστ να το εξακριβωσεις . αλλιως  ( που μακαρι να μην ειναι ) καμια ανωμαλια οτυ κυκλου πως λεει κ η @linaa

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Στην κόρη μου αυτά είχα.  Επί 9 μέρες καφέ αίμα και πολύ έντονο πόνο. Και νόμιζα ότι είναι περίοδος.  Θα έλεγα να κάνεις ένα τεστακι  (καλύτερα όχι hometest για να είμαστε σίγουρες) και κάτι μου λέει ότι δεν είναι ανωμαλία!

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Στην κόρη μου αυτά είχα.  Επί 9 μέρες καφέ αίμα και πολύ έντονο πόνο. Και νόμιζα ότι είναι περίοδος.  Θα έλεγα να κάνεις ένα τεστακι  (καλύτερα όχι hometest για να είμαστε σίγουρες) και κάτι μου λέει ότι δεν είναι ανωμαλία!

εγω σκέφτηκα μήπως είναι βιοχημική παλι αλλα τότε ηταν κόκκινο το αιμα και πιο πολύ

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

πολυ πιθανο να εισαι εγκυος ...κανε ενα τεστ να το εξακριβωσεις . αλλιως  ( που μακαρι να μην ειναι ) καμια ανωμαλια οτυ κυκλου πως λεει κ η @linaa

πιστεύω ότι ήταν καμιά ανωμαλία.. πάντως για εγκυμοσύνη με τίποτα δεν το πιστυώ ...

2rxqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

@Nati85 τα hometest θελουν ενα 15 λεπτο να δειξουν κ δεν εχουν εξατμησης εμενα ειχε κανει κ ο αντρας μου κ ειχε βγει ολοασπρο. ξανακανε τεστ εισαι εγκυος.

k εγω ετσι πιστευωωωω ! εμενα 2 που εχω κανει χωρις να ειμαι , εδειχναν πεντακαθαρα μια μονο γραμμη .. απλα την αλλη μερα η αχνη γραμμη στα δικα μου γινεται σαν γκρι μωβ ...

Just now, Papaki@ είπε:

εγω σκέφτηκα μήπως είναι βιοχημική παλι αλλα τότε ηταν κόκκινο το αιμα και πιο πολύ

πιστεύω ότι ήταν καμιά ανωμαλία.. πάντως για εγκυμοσύνη με τίποτα δεν το πιστυώ ...

γτ ? δεν ειχατε επαφες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...