Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι δεν ήρθε αν ήταν όμως θα έδειχνε το τεστ άσε που θέλω πολύ να έρθει τωρα μην έχω τίποτα και δεν έχω όρεξη να πάω γυναικολόγο αυτή την βδομαδαααα. Την περιμένω την καλή μου με ανοιχτές αγκαλιές 

Τι να πωωω κριμα αντε παμε τον επομενο με περισσότερο ανανα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ungry girl είπε:

Τι να πωωω κριμα αντε παμε τον επομενο με περισσότερο ανανα!!!!

Τωρα να σου πω την αλήθεια το έχω πάνω στο τραπέζι και εμφανίστηκε μια άχνη πολύ πολύ άχνη γραμμή αλλά μάλλον είναι εξάτμισης.ε άστο δεν ασχλουμε δεν θα τρελαθώ 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85 Καλημέρα! Επειδή έχασα επεισόδια,  απ' ότι κατάλαβα,  έκανες προχθές ωορρηξίας ενώ περίμενες περίοδος και βγήκε θετικο; και τώρα εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικο;

1η. Ερώτηση: της ωορρηξίας σου είχε βγει η γραμμή ωορρηξίας πολύ εντονη; ή άχνη ροζ; γιατί άχνη ροζ και μετά να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται,  συνέβαινε και σε μένα. Όταν όμως έμεινα έγκυος  (και με 36μοναδες χοριακη) της ωορρηξίας είχε βγει πολύ πιο έντονη και από τη γραμμή ελέγχου.  Ήταν πολύ σκούρο Μπορντό  (μπορντομελιτζανι όπως θα έλεγε και η Μοιραρακη)

2η. Τι τεστ εγκυμοσύνης έκανες;

yplDp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Τωρα να σου πω την αλήθεια το έχω πάνω στο τραπέζι και εμφανίστηκε μια άχνη πολύ πολύ άχνη γραμμή αλλά μάλλον είναι εξάτμισης.ε άστο δεν ασχλουμε δεν θα τρελαθώ 

Τι εταιρείας ειναι το τεστ; Σύμφωνα με τα κορίτσια τα hometest το συνηθίζουν να αργούν λιγο! Ανέβασε φωτο καλύτερα! 

Αλλωστε ακομη ελπίζουμε !!!!!

καλημερα!!!!!

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Της εξάτμισης είναι γκρι λευκή  (γκριζολευκοιβουαρ θα το ελεγε η Μοιραρακη) εντάξει αστειεύομαι.  Απλά δεν είναι ροζ.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Πάρε ένα άλλο τεστ εγκυμοσύνης για αύριο αν δεν έχει έρθει! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! 

πρίν από 59 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι αν δεν έρθει θα ξανακάνω αν και δεν νομίζω αν ήταν θα έδειχνε. Ευχομαι να έρθει γιατί σήμερα ξύπνησα και δεν πονάω καθόλου μην μου κάνει τίποτα σχέδια ήταν περίεργος μήνας με αυτούς τους πόνους που είχα.

Kαλημερα! τι τεστ εκανες?  και σε ποια μερα του κυκλου εισαι? αν εκανες της hometest , δεν ειναι τοσο ευαισθητα .. θελω 2 - 3 μερες καθυστερηση για να δειξουν απο οτι ειχε πει κ η φαρμακοτριφτενα.. κ εξαλλου δεν σου εχει ερθει ακομα περιοδος οποτε μην απογοητευεσαι .

9 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα!αχ μακάρι να είσαι εσύ τουλάχιστον γιατί εγώ δεν είμαι..μου ήρθε περίοδος..Εμένα το μυαλό μου είναι κάθε μήνα παιχνιδιάρικο χαχαχαχα

Καλημέρα!!Ναι μου ήρθε,όχι που θα με ξεχνούσε χαχαχα πιστή στα ραντεβού της όπως πάντα.

Εσύ έχεις κανένα σύμπτωμα?

Μου έχει τύχει να έχει πάνω από 18 ημέρες δέκατα 37,1 μέχρι 37,4 χωρίς να έχω κρυώσει και δεν ήμουν έγκυος.νομίζω για 3 βδομάδες τα είχα..

Λυπαμαι.. αλλα ειμαστε πολλες που θα παμε τον επομενο μηνα  μαζι ..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχαχα λεγε τετοια... νιωθεις πως θα αδιαθετησεις κατο αλλο?

@Farmakotriftena είχα κάνει ωορρηξιας 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και βγήκε ροζ ούτε έντονη όπως ση ελέγχου ούτε εντελώς άχνη απλώς άλλες φορές που είχα κάνει έβγαινε εντελώς άχνη ίσα που φαινόταν. Τωρα το εγκυμοσύνης βγήκε μετά από μια ώρα μια παρά πολύ αχνη γραμμή ψιλό ροζ μου φαινόταν αλλά δεν είμαι και σίγουρη έβγαλα μια φωτό αλλά δεν φαίνεται είναι πολύ αχνη.το πέταξα και εγω και ησύχασα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

ποση ωρα εχεις  που εκανες το τεστ ? η γραμμη εξατμισης δεν βγαινει αμεσως .. θελει ωρα 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Α έκανα της hometest

Just now, ada32 είπε:

ποση ωρα εχεις  που εκανες το τεστ ? η γραμμη εξατμισης δεν βγαινει αμεσως .. θελει ωρα 

Ναι καμμία ώρα είναι οποτε εξάτμισης θα ήταν.αντε μωρε επεισοδιακού αυτός ο μήνας.ρε τι έχω πάθει.το πέταξα όπως έπρεπε να το κάνω στο πρώτο τεταρτο

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Της εξάτμισης είναι γκρι λευκή  (γκριζολευκοιβουαρ θα το ελεγε η Μοιραρακη) εντάξει αστειεύομαι.  Απλά δεν είναι ροζ.

Καλημερα! πως εισαι εσυ ?? καλυτερα??  

εμενα γινονται γκρι μωβ τα τεστ ωορηξιας μετα απο πολλες ωρες .. @Nati85 ενω το τεστ εγκυμοσυνης ειχε εμφανισει μια πολυ αχνη γραμμη αλλα μωβ φουξ στην αρχη κ την αλλη μερα ηταν μωβ γκρι..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Α έκανα της hometest

Ναι καμμία ώρα είναι οποτε εξάτμισης θα ήταν.αντε μωρε επεισοδιακού αυτός ο μήνας.ρε τι έχω πάθει.το πέταξα όπως έπρεπε να το κάνω στο πρώτο τεταρτο

Σιγουρα δεν βγηκε καμια αχνη γραμμη μετα απο 5-10 λεπτα ? εμενα οσα τεστ εγκυμοσυνης εχω κανει κ ειναι αρνητικα , δεν εχουν εμφανισει τιποτα τις επομενες ωρες ουτε την επομενη μερα . ειναι πεντακαθαρα λευκα!!!! που χρησιμοποιω κ ποιο ευαισθητα απο τα hometest . οποτε αν δεν σου ερθει σημερα , κανε ενα κ αυριο . Σε ποια μερα του κυκλου εισαι ? 

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

@Farmakotriftena είχα κάνει ωορρηξιας 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και βγήκε ροζ ούτε έντονη όπως ση ελέγχου ούτε εντελώς άχνη απλώς άλλες φορές που είχα κάνει έβγαινε εντελώς άχνη ίσα που φαινόταν. Τωρα το εγκυμοσύνης βγήκε μετά από μια ώρα μια παρά πολύ αχνη γραμμή ψιλό ροζ μου φαινόταν αλλά δεν είμαι και σίγουρη έβγαλα μια φωτό αλλά δεν φαίνεται είναι πολύ αχνη.το πέταξα και εγω και ησύχασα.

στειλε φωτο σε προσωπικό μηνυμα να το δουμε  γτ εδω θα αργησει να εμφανιστει ..περιμενωωω 

Καλημερα κοριτσια! καλη εβδομαδα !

Τι κανετε @noni90@caramel_83 @Antila k ολα τα υπολοιπα κοριτσια? 

Εγω μαλλον θα αργησω να αδιαθετησω γτ το στηθος μου δεν με ποναει καθολου .. Η μονη ενοχληση που ειχα ηταν χθες που περπατησαμε 4 χλμ κ οταν ξαπλωσα με πονουσε η μητρα , ενιωθα τσιμπιματακια .. Κ μαλλον πρεπει να εχει γινει η ωορηξια μου σε αυτον τον κυκλο , γτ ζεσταινομαι πολυ , εχω απο την Παρασκευη που νιωθω οτι καιω .. αντε να δω με τις κυστες , ποτε θα αδιαθετησω μπας κ κανουμε καμια σοβαρη προασπαθεια τον αλλον μηνα ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Σιγουρα δεν βγηκε καμια αχνη γραμμη μετα απο 5-10 λεπτα ? εμενα οσα τεστ εγκυμοσυνης εχω κανει κ ειναι αρνητικα , δεν εχουν εμφανισει τιποτα τις επομενες ωρες ουτε την επομενη μερα . ειναι πεντακαθαρα λευκα!!!! που χρησιμοποιω κ ποιο ευαισθητα απο τα hometest . οποτε αν δεν σου ερθει σημερα , κανε ενα κ αυριο . Σε ποια μερα του κυκλου εισαι ? 

στειλε φωτο σε προσωπικό μηνυμα να το δουμε  γτ εδω θα αργησει να εμφανιστει ..περιμενωωω 

Δεν νομίζω ότι φαίνεται στην φωτογραφία που έβγαλα.φαντασου ήταν πολύ αχνο

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...