Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα!αχ μακάρι να είσαι εσύ τουλάχιστον γιατί εγώ δεν είμαι..μου ήρθε περίοδος..Εμένα το μυαλό μου είναι κάθε μήνα παιχνιδιάρικο χαχαχαχα

Καλημέρα!!Ναι μου ήρθε,όχι που θα με ξεχνούσε χαχαχα πιστή στα ραντεβού της όπως πάντα.

Εσύ έχεις κανένα σύμπτωμα?

Μου έχει τύχει να έχει πάνω από 18 ημέρες δέκατα 37,1 μέχρι 37,4 χωρίς να έχω κρυώσει και δεν ήμουν έγκυος.νομίζω για 3 βδομάδες τα είχα..

Καλημερααα!Παμε για τον επομενο μηνα δυναμικαααα! Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι και εγω για τον αλλο μηνα παω! Εδω παρεουλα θα ειμαστε!

5 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Έλα παμε για τον επόμενο δύναμικα μπα εγω ιδη με εχουν πιάσει πονακια στηθος και κοιλια σήμερα αυριο θα ερθει η βλαμενη!

Καλημερααα!Εχεις ακομα περιθώριο μεχρι να τη δεις να έρχεται!!! Μακαρι να μην ερθειιιι

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσιαααα το έκανα λοιπόν.. άσπρη πέτρα ξεξασπρη κι απ τον ήλιο ξεξασπροτερη! Όση φαντασία και να βάλω μήπως δω καμμία γραμμή τίποτα..

Καλημερααα! Εγκυμοσύνης έκανες;;;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μάντη είπε:

Καλημερααα!Παμε για τον επομενο μηνα δυναμικαααα! Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι και εγω για τον αλλο μηνα παω! Εδω παρεουλα θα ειμαστε!

Καλημερααα!Εχεις ακομα περιθώριο μεχρι να τη δεις να έρχεται!!! Μακαρι να μην ερθειιιι

Χαχαχα ναι εγκυμοσύνης σας τρέλανα με το ωορρηξιας.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Καλημέρα! Ξανακάνε αν δεν έρθει ούτε και σήμερα. Δεν μπορεί!!

Ναι αν δεν έρθει θα ξανακάνω αν και δεν νομίζω αν ήταν θα έδειχνε. Ευχομαι να έρθει γιατί σήμερα ξύπνησα και δεν πονάω καθόλου μην μου κάνει τίποτα σχέδια ήταν περίεργος μήνας με αυτούς τους πόνους που είχα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια κι εγώ αδιαθέτησα σήμερα. 2 μέρες νωρίτερα κιόλας! Καθόλου να μην παραμυθιαστώ λίγο κι εγώ η άτιμη!!! Πάμε για τον επόμενο μήνα. @caramel_83 10-12 ας θες βάλε με στο τυχερό το πινακάκι!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι αν δεν έρθει θα ξανακάνω αν και δεν νομίζω αν ήταν θα έδειχνε. Ευχομαι να έρθει γιατί σήμερα ξύπνησα και δεν πονάω καθόλου μην μου κάνει τίποτα σχέδια ήταν περίεργος μήνας με αυτούς τους πόνους που είχα.

Οι πόνοι ή καμιά κύστη ή ότι κάτι πάει να γίνει θα είναι. Ας ελπίσουμε το δεύτερο. Δεν έχεις γενικά πόνους άλλους μήνες; Εγώ τίποτα, μόνο την ώρα που μου έρχεται πονάω καμια ώρα, ούτε παυσίπονο δεν παίρνω. Από έγκυες έχω ακούσει ότι πονάει σαν να έχεις πιαστεί από πολλούς κοιλιακούς σε γυμναστική πάντως. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια κι εγώ αδιαθέτησα σήμερα. 2 μέρες νωρίτερα κιόλας! Καθόλου να μην παραμυθιαστώ λίγο κι εγώ η άτιμη!!! Πάμε για τον επόμενο μήνα. @caramel_83 10-12 ας θες βάλε με στο τυχερό το πινακάκι!

Οι πόνοι ή καμιά κύστη ή ότι κάτι πάει να γίνει θα είναι. Ας ελπίσουμε το δεύτερο. Δεν έχεις γενικά πόνους άλλους μήνες; Εγώ τίποτα, μόνο την ώρα που μου έρχεται πονάω καμια ώρα, ούτε παυσίπονο δεν παίρνω. Από έγκυες έχω ακούσει ότι πονάει σαν να έχεις πιαστεί από πολλούς κοιλιακούς σε γυμναστική πάντως. 

Έχω πόνους αλλά λίγους και αραιά και που καμμία βδομάδα πριν.τωρα είχα συνέχεια πόνους και πιο δυνατούς από την προηγούμενη Κυριακή και με πονούσε πολύ η μέση μου. 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!! Καλη εβδομάδα! 

Τι κανεται!???

Λοιπων μόλις εκανα ενα τεστακι ωορρηξίας και δεν εδειξε τιποτα οσως με παρα παρα πολυ φαντασια μια αχνη γραμμη! Να θυμίσω ειμαι 4 μερες πριν την περιοδο και 10 μετα το θετικο που ειχα! 

@Nati85 ξυπνα!!! Τι εγυνε???

@noni90 πως εισαι εσυ???

Οι υπόλοιπες????

Καλημερούδια!!! οπως βλεπω εχετε βαλθει τα χριστουγεννα οι περισοοτερς να ειστε εγκυουλες ε;; και καλα κανετε!! @Nati85ξυπνααααα

Θα σας στειλω αργα το βραδυ την φωτο του μπεμπη απο β επιπεδου εξεταση!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερούδια!!! οπως βλεπω εχετε βαλθει τα χριστουγεννα οι περισοοτερς να ειστε εγκυουλες ε;; και καλα κανετε!! @Nati85ξυπνααααα

Έκανα τεστ Ανι μου και είναι αρνητικό.δεν πειράζει τον επόμενο μήνα. Έφτασες στην β επιπέδου??πω πω πέρασε ο καιρός. Αν είναι σε καλή θέση θα δεις κανονικά μουριτσα!!πω πω τι ωραία!! 

• Λυπημένη/-ος 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Έκανα τεστ Ανι μου και είναι αρνητικό.δεν πειράζει τον επόμενο μήνα. Έφτασες στην β επιπέδου??πω πω πέρασε ο καιρός. Αν είναι σε καλή θέση θα δεις κανονικά μουριτσα!!πω πω τι ωραία!! 

ναι δεν σε προλαβα..ειχα γραψει ηδη...κριμα αλλα παμε παλι στον επομενο μηνα.. παντως ειχες αρκετα συμπτωματα αλλα δυστυχως μοιαζουν τοσο με της περιοδου τα ατιμα.. ναι εφτασα ♡☆♡

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

15 μέρα από το θετικό ωορρηξιας είμαι. συνήθως τότε μου έρχεται.

Ναι αλλα δεν ηρθε!!!

πρίν από 27 λεπτά , Μάντη είπε:

Ευχαριστώ αλλα θα ερθει εχω ιδη πονακιαα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

ναι δεν σε προλαβα..ειχα γραψει ηδη...κριμα αλλα παμε παλι στον επομενο μηνα.. παντως ειχες αρκετα συμπτωματα αλλα δυστυχως μοιαζουν τοσο με της περιοδου τα ατιμα.. ναι εφτασα ♡☆♡

Ναι βασικά πήγα και έκανα της ωορρηξιας και γι αυτό την πάτησα και είχα έντονους πόνους που δεν είχα άλλη φορά και λέω μήπως και έγινε το θαύμα αλλά σιγά.πολυ θέλω να δω την φωτό μην ξεχάσεις να μας την στείλεις εμενα είχε βάλει τα χέρια μπροστά και είχε κουρνιάσει προς τα πλευρά τίποτα δεν είδαμε.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Ani ani είπε:

Άντε καλη επιτυχία περιμενουμε νεαααα φιλακιαα

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι αλλα δεν ηρθε!!!

Ευχαριστώ αλλα θα ερθει εχω ιδη πονακιαα

Ναι δεν ήρθε αν ήταν όμως θα έδειχνε το τεστ άσε που θέλω πολύ να έρθει τωρα μην έχω τίποτα και δεν έχω όρεξη να πάω γυναικολόγο αυτή την βδομαδαααα. Την περιμένω την καλή μου με ανοιχτές αγκαλιές 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι βασικά πήγα και έκανα της ωορρηξιας και γι αυτό την πάτησα και είχα έντονους πόνους που δεν είχα άλλη φορά και λέω μήπως και έγινε το θαύμα αλλά σιγά.πολυ θέλω να δω την φωτό μην ξεχάσεις να μας την στείλεις εμενα είχε βάλει τα χέρια μπροστά και είχε κουρνιάσει προς τα πλευρά τίποτα δεν είδαμε.

τι να πω το σωμα μας δινει καμια φορα περιεργα συμπτωματα..θυμαμαι 2 μηνες πριν μεινω εγκυος ειχα παθει το ιδιο με εσενα και δεν ημουν..μετα ομως...ειναι θεμα χρονου κ σε εσενα λοιπον! ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη απο σενα στην εξεταση χαχα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani ani είπε:

τι να πω το σωμα μας δινει καμια φορα περιεργα συμπτωματα..θυμαμαι 2 μηνες πριν μεινω εγκυος ειχα παθει το ιδιο με εσενα και δεν ημουν..μετα ομως...ειναι θεμα χρονου κ σε εσενα λοιπον! ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη απο σενα στην εξεταση χαχα..

Ναι μωρε αυτό δεν το είχα ξαναπάθει με τους πόνους. Εμάς ήταν κιντερ έκπληξη Ο μικρός. Λένε πάντως ότι φαίνεται πολύ καθαρά το προσωπάκι τους.θα ξερεις πως θα είναι πριν γεννηθεί.με το καλό η β επιπέδου και να δείτε προσωπακι

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...