Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Εγω παντως ποτε δεν ειχα δεκατα πριν την περιοδο, μονο πριν την εγκυμοσυνη ειχα. Οι υπολοιπες εχετε γενικα δεκατα πριν την περιοδο; Ειναι στανταρ;

Εγω ναι κανω 36.9 πριν την περιοδο και μετα πεφτει...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Πάνω από το τικερακι σου βλέπω μια φωτό. Κορίτσια μόνο εγώ την βλέπω; 

Α καταλαβα ειναι παλια φωτο ναι . Εκει ηταν περιπου 7 μηνων . Τωρα ειναι 4,5 χρόνων... Προσπαθησα να βάλω μια φωτο προφίλ αλλα μ βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλες κ δεν τις εμφανιζει γιαυτο μπερδεύτηκα

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Just now, Μάντη είπε:

Δεν ξερω καθολου τι γίνεται με τη θερμοκρασια νομιζω οτι πριν την περιοδο ανεβαίνει λιγο και μολις ερθει πέφτει αλλα και σε περιοτωση εγκυμοσύνης νομίζω ανεβαίνει....

Από την ωορρηξία και μετά λενε ότι μέχρι πριν την περίοδο η θερμοκρασία μας είναι ανεβασμένη σε σχέση με αυτή που έχουμε μετά την περίοδο. Αλλά μετρημένη με τις προϋποθέσεις που ανέφερα. Και λενε οτι λίγο πριν την περίοδο πέφτει. Αλλά δεν έχω πειστει. Οσο τη μετρούσα σωστά (δηλαδή την ίδια ώρα το πρωί) μου έχει τύχει να έχω 36,8 (με τη βασική μου θερμοκρασία να είναι στο 36,5) και πριν καλά καλά πιω τον καφέ μου να έχει έρθει περίοδος. 

Αλλά και να ισχύει, εγκυμοσύνη δείχνει μόνο αν είναι ανεβασμένη 18 συνεχόμενες μέρες από την ωορρηξία...

Γενικά πιάσε το αυγό και κουρευτο είναι...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Από την ωορρηξία και μετά λενε ότι μέχρι πριν την περίοδο η θερμοκρασία μας είναι ανεβασμένη σε σχέση με αυτή που έχουμε μετά την περίοδο. Αλλά μετρημένη με τις προϋποθέσεις που ανέφερα. Και λενε οτι λίγο πριν την περίοδο πέφτει. Αλλά δεν έχω πειστει. Οσο τη μετρούσα σωστά (δηλαδή την ίδια ώρα το πρωί) μου έχει τύχει να έχω 36,8 (με τη βασική μου θερμοκρασία να είναι στο 36,5) και πριν καλά καλά πιω τον καφέ μου να έχει έρθει περίοδος. 

Αλλά και να ισχύει, εγκυμοσύνη δείχνει μόνο αν είναι ανεβασμένη 18 συνεχόμενες μέρες από την ωορρηξία...

Γεια σου @alina80 Αν ομως υπαρχει εγκυμoσυνη, ισχυει να ανεβαινει η θερμοκρασια μας ή οχι??

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Ακριβώς νομιζω ποτέ σχεδόν δεν μπορεις να εισαι σιγουρη με τη θερμοκρασία ! Και αν πρεπει να περιμένουμε 18 μερες κανουμε και τεστ!!

jgJqp3.png

πρίν από 34 λεπτά , KalStyl είπε:

Γεια σου @alina80 Αν ομως υπαρχει εγκυμoσυνη, ισχυει να ανεβαινει η θερμοκρασια μας ή οχι??

Δεν ξερω. Λογικά ναι. Νομίζω όμως ότι οι προϋποθέσεις για τη σωστή μέτρηση είναι αρκετά δύσκολες να επιτευχθούν. Και για οποίο συμπέρασμα θέλει παρακολούθηση κάθε μέρα για δυο-τρεις κύκλους. Τεστ και πάλι τεστ. Καλύτερα να ψάχνουμε γραμμούλες στις ταινίες παρά τα δέκατα!

• Μου αρέσει 1

@caramel_83 εγω εχω υγρα και πονακια ωορηξιας αλλα δε νομιζω να εγινε ακομη....καναμε και εμεισ 2 επαφες αλλα θα συνεχισω...ασε με ετσι στο πινακακι προς το παρον και θασου πω γτ νομιζω η ωορηξια θα γινει σε 2-3 μερες προσ το τελοσ των υγρων γτ εχω μεγαλο κυκλο....

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Έχουμε κάνα ευχαριστώ νέο?? Ρε Κορίτσια από χθες δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις ότι σχολιάζετε κάτι και νόμιζα ότι δεν έχετε γράψει αλλά λέω δεν μπορεί και όντως κάτι λέγατε.... Δεν μου αρέσει έτσι καθόλου... 

• Μου αρέσει 1

On 10/11/2017 at 2:53 ΜΜ, Μάντη είπε:

Καλησπερα κοριτσια χθες ημουν ολοι μερα στο τρεξιμο και σας εχασα εντελως!!! Ασια μ εχου ακριβως τα ιδια συμπτώματα λες να εγινε το θαύμα ή το μυαλο μας κανει παιχνίδια?????

Καλημέρα!αχ μακάρι να είσαι εσύ τουλάχιστον γιατί εγώ δεν είμαι..μου ήρθε περίοδος..Εμένα το μυαλό μου είναι κάθε μήνα παιχνιδιάρικο χαχαχαχα

7 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

@Ασία που εισαι σου ηρθε???

Καλημέρα!!Ναι μου ήρθε,όχι που θα με ξεχνούσε χαχαχα πιστή στα ραντεβού της όπως πάντα.

Εσύ έχεις κανένα σύμπτωμα?

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Μου έχει τύχει να έχει πάνω από 18 ημέρες δέκατα 37,1 μέχρι 37,4 χωρίς να έχω κρυώσει και δεν ήμουν έγκυος.νομίζω για 3 βδομάδες τα είχα..

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα!αχ μακάρι να είσαι εσύ τουλάχιστον γιατί εγώ δεν είμαι..μου ήρθε περίοδος..Εμένα το μυαλό μου είναι κάθε μήνα παιχνιδιάρικο χαχαχαχα

Καλημέρα!!Ναι μου ήρθε,όχι που θα με ξεχνούσε χαχαχα πιστή στα ραντεβού της όπως πάντα.

Εσύ έχεις κανένα σύμπτωμα?

Μου έχει τύχει να έχει πάνω από 18 ημέρες δέκατα 37,1 μέχρι 37,4 χωρίς να έχω κρυώσει και δεν ήμουν έγκυος.νομίζω για 3 βδομάδες τα είχα..

Έλα παμε για τον επόμενο δύναμικα μπα εγω ιδη με εχουν πιάσει πονακια στηθος και κοιλια σήμερα αυριο θα ερθει η βλαμενη!

Καλημερα κοριτσια!!!! Καλη εβδομάδα! 

Τι κανεται!???

Λοιπων μόλις εκανα ενα τεστακι ωορρηξίας και δεν εδειξε τιποτα οσως με παρα παρα πολυ φαντασια μια αχνη γραμμη! Να θυμίσω ειμαι 4 μερες πριν την περιοδο και 10 μετα το θετικο που ειχα! 

@Nati85 ξυπνα!!! Τι εγυνε???

@noni90 πως εισαι εσυ???

Οι υπόλοιπες????

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσιαααα το έκανα λοιπόν.. άσπρη πέτρα ξεξασπρη κι απ τον ήλιο ξεξασπροτερη! Όση φαντασία και να βάλω μήπως δω καμμία γραμμή τίποτα..

Ελα ρεεε σημερα 1μερα καθυστέρησης???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...