Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@ntemiiiiii τραβηγματακια ακουω, ερεθισμενο στηθος κτλ, λες κατι να ψηνεται; Δεν εχει σχεση η βιοχημικη, ισα ισα μπορει καλλιστα να υπαρξει εγκυμοσυνη αμεσως μετα! Στον προηγουμενο κυκλο ηταν η βιοχημικη σου;

Μολις παρατηρησα κι εγω αυτο το βαθυ μπλε που λεει η @linaa πανω στη μια θηλη μου, πραγμα που δεν εχω συνηθως. Εσυ κοριτσι σε ποια φαση του κυκλου εισαι τωρα; :) Ποτε δεν περιμενεις;;

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

κοιτα φλεβιτσες πριν την περιοδο βγαινουν ετσι κ αλλιως λιγο πιο εντονες το εχω παρατηρησει κ εγω. ομως εγω ειχα παρατηρησει ενα πολυ βαθυ μπλε πανω στην θηλη. ψαξε σκουρο μπλε οχι απλα φλεβιτσες εντονες. 

Εγω δεν ειχα παρατηρησει ποτε πως ειναι πριν την περιοδο νομιζω αν ηταν τοσο μπλε οσο τις βλεπω τωρα κ ως τοσο ψηλα θα τις ειχα ξαναδει. Η μια ξεκινάει απ τη θηλή και φτάνει ως πολύ ψηλά. Δε ξερω ομως γιατι μπορει να ειναι η επιθυμια μου. Τις βλέπει και ο άντρας μου αλλά και πάλι δεν ειμαι σιγουρη οτι οντως έτσι είναι. Τι να πω αν ειμαι δεν αλλάζει. Αν δεν είμαι πάλι δεν αλλάζει οπότε αναμονή και βλέπουμε! Για ενα περίεργο λόγο δεν αγχώνομαι οτι ηταν να γινει εχει γινει, απλά πάνω στην κουβέντα που είχαμε το πρωι το τσέκαρα κι αυτό χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

ελα θα εισαι εγκυος κ εσυ!!!!!

κοιτα φλεβιτσες πριν την περιοδο βγαινουν ετσι κ αλλιως λιγο πιο εντονες το εχω παρατηρησει κ εγω. ομως εγω ειχα παρατηρησει ενα πολυ βαθυ μπλε πανω στην θηλη. ψαξε σκουρο μπλε οχι απλα φλεβιτσες εντονες. 

πρίν από 4 λεπτά , Antila είπε:

@ntemiiiiii τραβηγματακια ακουω, ερεθισμενο στηθος κτλ, λες κατι να ψηνεται; Δεν εχει σχεση η βιοχημικη, ισα ισα μπορει καλλιστα να υπαρξει εγκυμοσυνη αμεσως μετα! Στον προηγουμενο κυκλο ηταν η βιοχημικη σου;

Μολις παρατηρησα κι εγω αυτο το βαθυ μπλε που λεει η @linaa πανω στη μια θηλη μου, πραγμα που δεν εχω συνηθως. Εσυ κοριτσι σε ποια φαση του κυκλου εισαι τωρα; :) Ποτε δεν περιμενεις;;

Μακάρι τι να πω!!!Ναι στον προηγούμενο κύκλο η βιοχημική...

EvgLp2.png

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

@ntemiiiiii στον προηγουμενο κυκλο ειχες τα ιδια συμπτωματα?

Περίπου ναι αλλά είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και είχα και από νωρίς καφέ υγρά σαν να είχε φανεί δλδ ότι δεν θα πάει καλά..το βλέπεις εκ των υστέρων βέβαια...

Για να το καταλάβετε ίσως καλύτερα αυτή τη στιγμή αισθάνομαι βάρος στον αφαλό και εσωτερικά σαν να έχω σηκώσει πολύ βάρος πριν και τώρα πονάω φυσικά και η μέση πονάω...τι να πω δε ξέρω πως να σας το μεταφέρω...

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

@ntemiiiiii πιστευω θα είσαι αφού το νιώθεις κιόλας.ειχε και πρόσφατη εγκυμοσυνη είναι πολύ πιθανό να είσαι.αντε κοριτσάκι περιμένουμε τα καλά νέα.

@Ungry girl ναι αύριο λέω να κάνω ένα αν δεν έχει έρθει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@ntemiiiiii πιστευω θα είσαι αφού το νιώθεις κιόλας.ειχε και πρόσφατη εγκυμοσυνη είναι πολύ πιθανό να είσαι.αντε κοριτσάκι περιμένουμε τα καλά νέα.

Έκανα τεστ χτες και ήταν αρνητικό οπότε δεν ξέρω... δίνω ένα περιθώριο μέχρι την Παρασκευή..

EvgLp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Περίπου ναι αλλά είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και είχα και από νωρίς καφέ υγρά σαν να είχε φανεί δλδ ότι δεν θα πάει καλά..το βλέπεις εκ των υστέρων βέβαια...

Για να το καταλάβετε ίσως καλύτερα αυτή τη στιγμή αισθάνομαι βάρος στον αφαλό και εσωτερικά σαν να έχω σηκώσει πολύ βάρος πριν και τώρα πονάω φυσικά και η μέση πονάω...τι να πω δε ξέρω πως να σας το μεταφέρω...

Αν σου θυμιζει εστω κ λιγο την προηγουμενη φορα, και μαλιστα τωρα ευτυχως δεν εχεις καφε υγρα κτλ, τοτε μπορει οντως κατι καλο να ετοιμαζεις!! :) Στο ευχομαι! Κι εγω λιγο πριν την αναμενομενη περιοδο παντως ειχα κατι σαν βαρος στην περιοχη κατω απο τον αφαλο και πονουσε πολυ η μεση μου. Μετρησες καθολου θερμοκρασια σου; Ρε κοριτσι ειναι πολλα τα σχολια και δεν θυμαμαι, ποτε δεν περιμενεις; Συγγνωμη αν σε βαζω να επαναλαμβανεσαι!! Μακαρι να μαθουμε καλα νεακια απο ολες σας αυτη τη βδομαδα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Έκανα τεστ χτες και ήταν αρνητικό οπότε δεν ξέρω... δίνω ένα περιθώριο μέχρι την Παρασκευή..

Ειναι λίγο νωρίς και πάλι πιστευω.το ελενακι είχε κάνει hometest και ήταν πολύ αχνό το απόγευμα πριν την ημέρα περιόδου.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Antila είπε:

Αν σου θυμιζει εστω κ λιγο την προηγουμενη φορα, και μαλιστα τωρα ευτυχως δεν εχεις καφε υγρα κτλ, τοτε μπορει οντως κατι καλο να ετοιμαζεις!! :) Στο ευχομαι! Κι εγω λιγο πριν την αναμενομενη περιοδο παντως ειχα κατι σαν βαρος στην περιοχη κατω απο τον αφαλο και πονουσε πολυ η μεση μου. Μετρησες καθολου θερμοκρασια σου; Ρε κοριτσι ειναι πολλα τα σχολια και δεν θυμαμαι, ποτε δεν περιμενεις; Συγγνωμη αν σε βαζω να επαναλαμβανεσαι!! Μακαρι να μαθουμε καλα νεακια απο ολες σας αυτη τη βδομαδα!

Τρίτη... θα περιμένω μέχρι Παρασκευή σκέφτομαι!

• Μου αρέσει 3

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τρίτη... θα περιμένω μέχρι Παρασκευή σκέφτομαι!

Αν δε σε φαει το αγχος, να περιμενεις! Να κανεις οπως νιωθεις! Παντως αν τα συμπτωματα σου εντεινονται ή γινονται πιο υποπτα, μπορεις τοτε να το επισπευσεις ;) . Ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl ναι αύριο λέω να κάνω ένα αν δεν έχει έρθει.

Αντε αντεεε δεν θα εχει ερθει σιγουρα περιμενουμε!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...