Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@ntemiiiiii που είσαι τι γίνεται πως νιώθεις??

Just now, linaa είπε:

αυριο βρε νατι μη μας το αλλαζεις τωρα για μεθαυριο!!!! χα χα ο μικρος περιμενει κ αυτος κατι να ερθει !!!

Χαχαχα τι να κάνει και το παιδί σου λέειτι περιμένουμε να έρθει.παντως μου το έχει ξεκαθαρίσει θέλει μπεμπα και παίρνει  αγκαλιά διαφορά πράγματα και παιχνίδια και λέει έτσι θα έχω την Μπέμπα αγκαλίτσα και μετά κάνει μια και τα φουντάρει μακριά α καλά λέω πάει το μωρό θα το ξεφτεριασει χαχαχαχα. Αύριο θα κάνω τεστακι αν δεν έχει έρθει ναι.πω πω και θα φάω μια κρυάδα είναι και Δευτέρα αστα να πάνε!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχα τι να κάνει και το παιδί σου λέειτι περιμένουμε να έρθει.παντως μου το έχει ξεκαθαρίσει θέλει μπεμπα και παίρνει  αγκαλιά διαφορά πράγματα και παιχνίδια και λέει έτσι θα έχω την Μπέμπα αγκαλίτσα και μετά κάνει μια και τα φουντάρει μακριά α καλά λέω πάει το μωρό θα το ξεφτεριασει χαχαχαχα. Αύριο θα κάνω τεστακι αν δεν έχει έρθει ναι.πω πω και θα φάω μια κρυάδα είναι και Δευτέρα αστα να πάνε!!!

κατσε βρε γιατι να δεις θα ειναι θετικο!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Αχ τι έχεις να άκουσες από όλες μας όταν μας γράψεις αύριο ότι το είναι θετικο το τεστ...!

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Αχ τι έχεις να άκουσες από όλες μας όταν μας γράψεις αύριο ότι το είναι θετικο το τεστ...!

Μωρε ας είναι θετικό και ας τ ακούσω δεν πειράζει.

Θα φτιάξω τυρόπιτα της τεμπελας τωρα μιας και σήμερα τεμπελιάζω φουλ χιχιχι:P

• Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Πως παμε????

Παιδια με εχει πιασει το στομάχι μου δεν θα αντεξω να αρωστισω..πέρσυ επαθα δυο φορες γαστρεντερίτιδα δεν θελω να το ξανα ζησω!!!!! @Nati85 τυροπιτουλα εεεε τουρτα φτιαχνουμε στα ευχαριστα!!!!!!!

@Ασία που εισαι σου ηρθε???

Διαφημίσεις

@ada και υπόλοιπα κορίτσια εγώ έχω κάτι σαν νευρόπονο στη κοιλιά οπότε μάλλον θα αρρωστήσω.... Ο γλυκουλης μου λεει οι φλέβες είναι πιο έντονες αλλά μάλλον τις ονειρέυεται... Μολις ηρθαμε σπιτι βγαζω τη μπλουζα κ του λεω δες λιγο κατι να μου πεις... Ειναι έτσι οι φλέβες μου? Και μου λεει οχι τωρα φτανουν μεχρι πιο ψηλα κ ειναι πιο μπλε.... Ονειρα θερινής νυκτός! Μάλλον επειδή το θέλουμε τόσο βλέπουμε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν... @Nati85 εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τεστ μη περιμενει κ ο καλος σου κ το παιδι κ τους βασανιζουμε! 

@Ungry girl πονος σαν γαστρεντεριτιδα δηλαδη?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

@ada και υπόλοιπα κορίτσια εγώ έχω κάτι σαν νευρόπονο στη κοιλιά οπότε μάλλον θα αρρωστήσω.... Ο γλυκουλης μου λεει οι φλέβες είναι πιο έντονες αλλά μάλλον τις ονειρέυεται... Μολις ηρθαμε σπιτι βγαζω τη μπλουζα κ του λεω δες λιγο κατι να μου πεις... Ειναι έτσι οι φλέβες μου? Και μου λεει οχι τωρα φτανουν μεχρι πιο ψηλα κ ειναι πιο μπλε.... Ονειρα θερινής νυκτός! Μάλλον επειδή το θέλουμε τόσο βλέπουμε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν... @Nati85 εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τεστ μη περιμενει κ ο καλος σου κ το παιδι κ τους βασανιζουμε! 

Χαχααχαχα τι θα κανουμε!??? Ε χι σαν γαστρεντερίτιδα απλα το νιωθω ανακατεμένο! Μαλλον και εγω θα αρωστησω απο την πολυ φαντασιαααα χααχχα! Μια με πιανει μια σταματα

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, noni90 είπε:

Κ εσύ έχεις παρά πολλες πιθανότητες να είσαι ... Αφου είχατε πολλες επαφές!αυτή την βδομάδα μπορεί να έχεις κ Αλλά συμπτωματα περα απο το στήθος. Που αν θυμάμαι καλά μια κοπέλα εδώ μέσα είχε εμφανισει από νωρίς μπλε φλέβες ..

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Οι άλλοι πόνοι που είχα ήταν αλλιώς αυτοί είναι όπως περιμένω ν έρθει.καλα σας αναστάτωσα με τα τεστ ωορρηξιας και αναστατώθηκα και εγω είμαι εντελώς γιουχου.παντως μου αρέσει κάνουμε πολύ πλάκα. Τωρα μου έβαλε ιδέα η λινά να κάνω κΑι χλωρίνη χαχαχαχα 

Χαχαχα.. Ποια ανάστατωση??? Αφου για αυτο ειμαστε έδω!!! Οι πόνοι στην μήτρα είναι ενδειξη.... Περιμένω αύριο τα αποτελέσματα του τεστ αυριο το πρωί! Πιστευω Όταν θα πάω στο γραφείο θα διαβάσω τα καλά σου μένα να περνούμε θάρρος κ οι υπόλοιπες.. 

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@MelinaFo τι κανείς πουλοβερακι?:)πως είσαι?πλησιαζουν οι μερες

@Ungry girl τελικά δεν έκανα τυρόπιτα έφτιαξα μια πίτσα.στα γλυκά δεν είμαι πολύ καλή για να κάνω τούρτα :P 

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl τελικά δεν έκανα τυρόπιτα έφτιαξα μια πίτσα.στα γλυκά δεν είμαι πολύ καλή για να κάνω τούρτα :P 

Καλύτερη η πίτσα. 

Κορίτσια γύρισα σπίτι πριν λίγο και το καλό μου είχε φτιάξει κανελόνια με σπανάκι και φέτα. Το ομολογώ τον αγάπησα λίγο περισσότερο σήμερα! 

Τελικά χτες ήταν το θετικό ωορρηξίας- δεν ήταν ίδια η γραμμή αλλά ξεκάθαρα έντονη και άχνη. Οπότε τον ανανά ποτέ τον αρχιζω; Σήμερα ή αύριο; 

@caramel_83 καραμελιτσα βάλε με αναμονή στις 24-26 Νοεμβρίου. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Καλύτερη η πίτσα. 

Κορίτσια γύρισα σπίτι πριν λίγο και το καλό μου είχε φτιάξει κανελόνια με σπανάκι και φέτα. Το ομολογώ τον αγάπησα λίγο περισσότερο σήμερα! 

Τελικά χτες ήταν το θετικό ωορρηξίας- δεν ήταν ίδια η γραμμή αλλά ξεκάθαρα έντονη και άχνη. Οπότε τον ανανά ποτέ τον αρχιζω; Σήμερα ή αύριο; 

Μετά την ωορρηξια ξεκινάμε ανανά μια φέτα την ημέρα. Σήμερα λέω να τον ξεκινήσεις. Κανελόνια με σπανάκι και φέτα ε?μιαμ μιαμ τι καλό αγόρι έχεις σε προσέχει πολύ

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Τι να πω ειλικρινά περιμένω να δω τι θα γίνει...έχω τραβηγματακια κάτω στην κοιλιά ερεθισμένο στήθος αυτό από σήμερα την κόπωση δεν την αναφέρω γιατί είμαι κουρασμένη έτσι κι αλλιώς και γενικά δεν αισθάνομαι ότι θα έρθει η περίοδος υποτίθεται Τρίτη έρχεται.Τι να σας πω λόγω της βιοχημικής παίζει και το σενάριο να μην έρθει ειλικρινά δε ξέρω ειμαι πολύ μπερδεμένη.

EvgLp2.png

1 hour ago, ada32 είπε:

Κ εσύ έχεις παρά πολλες πιθανότητες να είσαι ... Αφου είχατε πολλες επαφές!αυτή την βδομάδα μπορεί να έχεις κ Αλλά συμπτωματα περα απο το στήθος. Που αν θυμάμαι καλά μια κοπέλα εδώ μέσα είχε εμφανισει από νωρίς μπλε φλέβες ..

Δε ξερω καν αν υπαρχουν η ειναι ιδεα μου οι φλέβες στο στήθος! Όπως κ να εχει αν ειμαι θα χαρώ πολυ, αν δεν ειμαι δε πειραζει! Περιμένω κ τις υπολοιπες κοπελες σιγουρα θα δουμε θετικα τεστακια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι αλλα στις χαρες τρωνε γλυκαααα αυριο εισαι για τεστακι ε????

πρίν από 21 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τι να πω ειλικρινά περιμένω να δω τι θα γίνει...έχω τραβηγματακια κάτω στην κοιλιά ερεθισμένο στήθος αυτό από σήμερα την κόπωση δεν την αναφέρω γιατί είμαι κουρασμένη έτσι κι αλλιώς και γενικά δεν αισθάνομαι ότι θα έρθει η περίοδος υποτίθεται Τρίτη έρχεται.Τι να σας πω λόγω της βιοχημικής παίζει και το σενάριο να μην έρθει ειλικρινά δε ξέρω ειμαι πολύ μπερδεμένη.

ελα θα εισαι εγκυος κ εσυ!!!!!

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Δε ξερω καν αν υπαρχουν η ειναι ιδεα μου οι φλέβες στο στήθος! Όπως κ να εχει αν ειμαι θα χαρώ πολυ, αν δεν ειμαι δε πειραζει! Περιμένω κ τις υπολοιπες κοπελες σιγουρα θα δουμε θετικα τεστακια!

κοιτα φλεβιτσες πριν την περιοδο βγαινουν ετσι κ αλλιως λιγο πιο εντονες το εχω παρατηρησει κ εγω. ομως εγω ειχα παρατηρησει ενα πολυ βαθυ μπλε πανω στην θηλη. ψαξε σκουρο μπλε οχι απλα φλεβιτσες εντονες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...