Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια το έχουμε ξανακάνει το πείραμα με τη χλωρίνη. Και με απλή καιε παχύρρευστη. Και νομίζω είχε βγει έγκυος ο άντρας της @orianna. Να κάνουμε άλλο αν είναι... Κάπου είχα διαβάσει για ζάχαρη. 

Ναι κάτι θυμάμαι με την ζάχαρη αν διαλυθεί δεν είσαι αν κάνει σβολους είσαι.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια το έχουμε ξανακάνει το πείραμα με τη χλωρίνη. Και με απλή καιε παχύρρευστη. Και νομίζω είχε βγει έγκυος ο άντρας της @orianna. Να κάνουμε άλλο αν είναι... Κάπου είχα διαβάσει για ζάχαρη. 

χα χα ναι  ναι εχει διαφορα τεστ να δοκιμασουμε!!! 

πρίν από 19 λεπτά , alina80 είπε:

Χαχαχα σοβαρά; Χαχαχα μα είναι πολύ αστείο!!!!! 

@Nati85 ότι είναι είναι τωρα.... Το πολύ μέχρι αύριο θα ξέρεις! Δεν αναστατώσες κανέναν, κ μη σκέφτεσαι έτσι!! Άλλωστε κάποιοι πονοι είναι αλλιώς κ κάποιοι είναι ίδιοι με τις περιόδου δεν είναι σε όλες τις κοπέλες το ίδιο! Άκου την @Ani ani κ εκείνη πονούσε!! Με τη θερμοκρασία δεν ξέρω τι παίζει καθόλου... Έπρεπε να είναι ίδια με χτες;

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Έβαλα και θερμόμετρο 36.4 έπεσε ενώ εχθές είχα 36.9 

Επίσης θα πω ότι η δική μου θερμοκρασία ανέβηκε από την πρώτη μερα καθυστέρησης, και τις δυο φορές! Δεν ξερω τι και πως, αλλά δεν το θεωρω πλέον απόλυτη ένδειξη για κύηση, μπορεί να είσαι και να μην εχεις την αυξημένη θερμοκρασία!

Δοκίμασα κορίτσια το τεστ με τη ζάχαρη, τζίφος! Δεν έκανε σβόλους, θα έλεγα ότι έκανε σιρόπι :-P

Συγγνωμη για την περιγραφη!! Χαχαχα! Αλλα αφου δεν ειχα χλωρινη....!

• Χαχα 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Επίσης θα πω ότι η δική μου θερμοκρασία ανέβηκε από την πρώτη μερα καθυστέρησης, και τις δυο φορές! Δεν ξερω τι και πως, αλλά δεν το θεωρω πλέον απόλυτη ένδειξη για κύηση, μπορεί να είσαι και να μην εχεις την αυξημένη θερμοκρασία!

Δοκίμασα κορίτσια το τεστ με τη ζάχαρη, τζίφος! Δεν έκανε σβόλους, θα έλεγα ότι έκανε σιρόπι :-P

Συγγνωμη για την περιγραφη!! Χαχαχα! Αλλα αφου δεν ειχα χλωρινη....!

Τι πρέπει να κάνει κανονικά; 

Στο youtube έχει πολλά!!! Μόλις γυρίσω σπίτι οπωσδήποτε θα κάνω χλωρίνη κ ζάχαρη! Εγώ περιμένω να γυρίσουμε σπίτι με τον αγαπημένο μου να μου πει αν οι φλέβες μου είναι έτσι συνήθως ή όχι. Δεν τις έχω παρατηρήσει ποτέ. Εκείνος θα ξέρει αν είναι πάντα έτσι ή όχι. Νομίζω πάντα έτσι είναι αλλά έχει λίγη πλάκα να ψάχνονομαστε! 

πρίν από 34 λεπτά , alina80 είπε:

ειχα κανει τοτε με τη ζαχαρη που ημουν εγκυος και δεν ειχα ευκαιρο τεστ και δεν επιασε...τεστακι στα σιγουρα κοριτσια!!

• Μου αρέσει 1

Βρηκα οντως στο youtube πολλα οπως ειπε η @noni90! Πατηστε πχ: "5 best homemade pregnancy tests with Bleach, Sugar, Vinegar, Baking Soda & Toothpaste"! Εγω το εκανα μαλλον λαθος το τεστ της ζαχαρης αρα θα ξαναδοκιμασω σωστα αργοτερα για να δουμε ποσο αξιοπιστο ειναι! :-P Πολλη πλακα!

(φυσικα οπως λεει η @Ani ani τεστακι στα σιγουρα.. Εδω καμια φορα πεφτουν εξω τα τεστ και βγαζουν αρνητικο. Αλλα στα πλαισια της πλακας κανουμε και παλιμπαιδισμους να περναει η ωρα!)

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια με την χλωρινη ειχαμε κανει κ δεν βγηκε...αν θυμάμαι καλα αλλαζε χρωμα αναλογα με το ποση χλωρινη εριχνες...οποτε το ειχαμε ακυρωσει αυτο το πειραμα!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Γεια σου συνονόματη! Καλέ δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει ένδειξη από το στήθος! Αν περίμενα από το δικό μου, θα καταλάβαινα ότι ήμουν έγκυος στη γέννα, χαχα. Το δικό μου δεν έχει κάνει ακόμη κούκου και μετράω τώρα μια βδομάδα καθυστέρησης :-P . Σήμερα ίσως παρατήρησα για πρώτη φορά μια απειροελάχιστη διόγκωση στις θηλες, αλλά δεν πονάει, δεν πρήστηκε, τίποτα.  Στην προηγουμενη κύηση πονούσε πολύ και πρήστηκε μετά τις 5 εβδομάδες. Μην αποκλείετε τίποτα λοιπόν, οι ενδείξεις μπορεί να διαφέρουν στην καθεμιά!

@ada32 εμφανίζεται σε μένα το τεστάκι σου, μου θυμίζει της Νάτι! Λέτε βρε κορίτσια;;; Μακαριιι!!!! :-D Εσύ Aντα πότε ΔΕΝ περιμένεις;

@Ani ani καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! <3 Κι εγώ πάω αύριο για τη δεύτερη χοριακή και η αγωνία κορυφώνεται.. Όλα θα πάνε καλά!!

Ξεκινάει δυναμικά η εβδομάδα αύριο!

Εγω είναι να αδιάθετησω Σάββατο κυριακη(18-19/11). Αλλ δεν έχω τίποτα απο περίεργα συμπτώματα  κ είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι.. Προφανώς Έχει να κάνει με τις Κύστες έμενα κ μου βγαίνει έτσι το τεστακι..

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Μου φαίνεται περίεργο με τα ωορρηξίας γιατί εγώ κάνω μέχρι να βγει θετικό κ την επόμενη μέρα ξανακάνω κ έχει πέσει. Βγαίνει άχνη γραμμή ίσα που φαίνεται. Καλά εγώ το λέω θετικό γτ εμένα δεν είναι ποτέ το ίδιο έντονη με τη γραμμή ελέγχου μάλλον επειδή πίνω πολλά νερά κ πάω κάθε 2 ώρες στο μπάνιο δε ξέρω. Για να καταλάβω @Nati85 & @ada32 κάνατε ωορρηξίας, βγήκαν θετικά στην ώρα τους κ μετά συνέχιζαν να βγαίνουν έτσι έντονες οι γραμμές; Η έπεσε η ορμόνη κ ξανανέβηκε;

Καλησπέρα!σε  Εμένα τα τεστ ωορηξιας Πως λειτουργού ν: Δεν βγαίνει καθόλου γραμμη πριν την 12 μερα, 12 κ 13 άχνες γραμμες (Όχι τόσο εντονες όσο χθες)κ 14 η μερα θετικό ,σκουρα γραμμή. 15η μερα μια πολυ Άχνη γραμμη κ 16η σχεδόν καθόλου.. Στον προηγουμενο κυκλο ειχα κανει τεστ ωορηξιας 26η μερα κ δεν εμφανησε καθολου αχνη γραμμη κ δεν ήμουν έγκυος..

σε αυτον τον κύκλο Είναι περίεργα τα πράγματα. Θετικο τεστ 14η μερα, 18 η μερα ανακαλύπτω με υπέρηχο στον γιατρό 2 Κύστες δέξια από όπου πάντα κάνω ωορηξια κ μου απέκλεισε ο γιατρός την εγκυμοσυνη αυτον τον μηνα,18η βράδυ κάνω τεστ ωορ απο περιεργια γτ λεω μηπως κάνω ωορηξια (φαντάζομαι εγώ τώρα που σιγα μην γινόταν με 28χιλ κ 30χιλ κυστες) κ βγαίνει θετικο.. Παραξενευομαι κ κανω ξανα 19η κ 20η που βγαινουν αχνα σαν αυτο που ανεβασα!! Επειδη εχω πολλα εκανα κ ενα χθες 22ημερα κ βγηκε ετσι οπως το ειδατε.. Να πλησιαζει η ωορηξια μου τοσες μερες αποκλειεται!μηπως φευγουν οι κυστες κ παραμένει λίγο ανεβασμένη η ορμόνη λέω εγώ γτ πρώτη φορά μου βγηκαν ετσι. Οποτε εγω εχω καποια ανωναλια σε αυτον τον κυκλο..(κ δεν ειχα σωστες επαφες,ειχα 10η ,16η 19η 21η...)

Οσο για σενα @Nati85 εγω πιστευω οτι είσαι έγκυος κ σ εξηγησα το γτ!

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Έβαλα και θερμόμετρο 36.4 έπεσε ενώ εχθές είχα 36.9 

@noni90 @Nati85 εσείς έχετε κάποια συμπτωματα!!εγώ  δν εχω κατι περα κατι τσιμπιματακια κ βαρος στη  δεξια ωοθηκη.. Εσείς επειδή κατι έχετε ,όποτε θα μας πεις τα ευχάριστα σύντομα...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Ναι κορίτσια τα είχαμε κάνει αυτά τα τεστ ζάχαρη χλωρίνη όντως δεν βγήκαν σωστά. 

@ada32 τι να πω ελπίζω να είμαι μην το αποκλείω συνέχεια αλλά θα ξέρω μέχρι αύριο πιστευω το πολύ μεθαύριο.στην πρώτη μου εγκυμοσυνη είχα διαφορά συμπτώματα και είχα ένστικτο ότι ήμουν.μολις πηγαινω τουαλέτα ο άντρας μου με ρωτάει τι ήρθε?? Και ο μικρός από πίσω τι ήρθε μαμά? Χαχαχαχαχα

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Χαχαχα σοβαρά; Χαχαχα μα είναι πολύ αστείο!!!!! 

@Nati85 ότι είναι είναι τωρα.... Το πολύ μέχρι αύριο θα ξέρεις! Δεν αναστατώσες κανέναν, κ μη σκέφτεσαι έτσι!! Άλλωστε κάποιοι πονοι είναι αλλιώς κ κάποιοι είναι ίδιοι με τις περιόδου δεν είναι σε όλες τις κοπέλες το ίδιο! Άκου την @Ani ani κ εκείνη πονούσε!! Με τη θερμοκρασία δεν ξέρω τι παίζει καθόλου... Έπρεπε να είναι ίδια με χτες;

Όταν έρχεται η περίοδος πέφτει η θερμοκρασία μετα την ωορρηξια ανεβαίνει και μπορεί να έχουμε και 37 και όταν είναι να αδιαθετησουμε   Λίγες ώρες πριν συνήθως πέφτει. Σίγουρα νονι μου ότι είναι είναι δεν αλλάζει.κάνω υπομονή να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα γιατί με τα πειράματα που κάνω δεν βγάζω άκρη η τρελή αλλά ξέρεις μου αρέσει που τα λέμε εδώ και περνάει ωραία η αναμονή.

Επεξεργάστηκαν by Nati85
  • Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι κορίτσια τα είχαμε κάνει αυτά τα τεστ ζάχαρη χλωρίνη όντως δεν βγήκαν σωστά. 

@ada32 τι να πω ελπίζω να είμαι μην το αποκλείω συνέχεια αλλά θα ξέρω μέχρι αύριο πιστευω το πολύ μεθαύριο.στην πρώτη μου εγκυμοσυνη είχα διαφορά συμπτώματα και είχα ένστικτο ότι ήμουν.μολις πηγαινω τουαλέτα ο άντρας μου με ρωτάει τι ήρθε?? Και ο μικρός από πίσω τι ήρθε μαμά? Χαχαχαχαχα

αυριο βρε νατι μη μας το αλλαζεις τωρα για μεθαυριο!!!! χα χα ο μικρος περιμενει κ αυτος κατι να ερθει !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...