Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!!

@Ani ani εγω εχω πεμπτη ραντεβου!!!ασε εχω προβλημα με το δοντι μου...εκανα σφραγισμα στο φρονιμητη κ μαλλον ειναι λιγο πιο εξω απο τα υπολοιπα κ με εχει σκισει κ τσουζει..ια παω αυριο στο γιατρο μην μου κανει καμια μολυνση κ τρεχω..

ωχ τι βασανο και αυτο που τραβας...πηγαινε να ηρεμησεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Μου φαίνεται περίεργο με τα ωορρηξίας γιατί εγώ κάνω μέχρι να βγει θετικό κ την επόμενη μέρα ξανακάνω κ έχει πέσει. Βγαίνει άχνη γραμμή ίσα που φαίνεται. Καλά εγώ το λέω θετικό γτ εμένα δεν είναι ποτέ το ίδιο έντονη με τη γραμμή ελέγχου μάλλον επειδή πίνω πολλά νερά κ πάω κάθε 2 ώρες στο μπάνιο δε ξέρω. Για να καταλάβω @Nati85 & @ada32 κάνατε ωορρηξίας, βγήκαν θετικά στην ώρα τους κ μετά συνέχιζαν να βγαίνουν έτσι έντονες οι γραμμές; Η έπεσε η ορμόνη κ ξανανέβηκε;

3 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Όχι φλέβες δεν έχω δει εγώ... Ούτε να αλλάξουν χρώμα οι θηλές τίποτα.... Για αυτό λέω πάω για περίοδο γιατί δεν έχω κανένα παράξενο σημάδι απ το στήθος. Κ η κοιλιά κ το στομάχι μπορεί να είναι δυσπεψία η ίωση. Το στήθος είναι το βασικό που σε υποψιαζει για εγκυμοσύνη

Γεια σου συνονόματη! Καλέ δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει ένδειξη από το στήθος! Αν περίμενα από το δικό μου, θα καταλάβαινα ότι ήμουν έγκυος στη γέννα, χαχα. Το δικό μου δεν έχει κάνει ακόμη κούκου και μετράω τώρα μια βδομάδα καθυστέρησης :-P . Σήμερα ίσως παρατήρησα για πρώτη φορά μια απειροελάχιστη διόγκωση στις θηλες, αλλά δεν πονάει, δεν πρήστηκε, τίποτα.  Στην προηγουμενη κύηση πονούσε πολύ και πρήστηκε μετά τις 5 εβδομάδες. Μην αποκλείετε τίποτα λοιπόν, οι ενδείξεις μπορεί να διαφέρουν στην καθεμιά!

@ada32 εμφανίζεται σε μένα το τεστάκι σου, μου θυμίζει της Νάτι! Λέτε βρε κορίτσια;;; Μακαριιι!!!! :-D Εσύ Aντα πότε ΔΕΝ περιμένεις;

@Ani ani καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! <3 Κι εγώ πάω αύριο για τη δεύτερη χοριακή και η αγωνία κορυφώνεται.. Όλα θα πάνε καλά!!

Ξεκινάει δυναμικά η εβδομάδα αύριο!

Grpbp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

Αν σου πω ότι το ξέχασα? Νομίζω αν γίνει σκούρο η αν δεν αφρίσει?κατι από τα δυο!!

α νατι διαβασα τωρα γινετε σκουρο κ οντως ισχυει πλακα πλακα εμενα ειχαν γινει καφε τα ουρα για βαλε λιγο χλωρινη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Antila είπε:

Θα έκανα κι εγώ το πείραμα @linaa αλλά δεν έχω χλωρίνη γαμώτο! Με άλλα καθαριστικά πιάνει άραγε; :-P

γαμωτο ατυχια θελει με χλωριο το καθαριστικο! 

• Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , Antila είπε:

Γεια σου συνονόματη! Καλέ δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει ένδειξη από το στήθος! Αν περίμενα από το δικό μου, θα καταλάβαινα ότι ήμουν έγκυος στη γέννα, χαχα. Το δικό μου δεν έχει κάνει ακόμη κούκου και μετράω τώρα μια βδομάδα καθυστέρησης :-P . Σήμερα ίσως παρατήρησα για πρώτη φορά μια απειροελάχιστη διόγκωση στις θηλες, αλλά δεν πονάει, δεν πρήστηκε, τίποτα.  Στην προηγουμενη κύηση πονούσε πολύ και πρήστηκε μετά τις 5 εβδομάδες. Μην αποκλείετε τίποτα λοιπόν, οι ενδείξεις μπορεί να διαφέρουν στην καθεμιά!

@ada32 εμφανίζεται σε μένα το τεστάκι σου, μου θυμίζει της Νάτι! Λέτε βρε κορίτσια;;; Μακαριιι!!!! :-D Εσύ Aντα πότε ΔΕΝ περιμένεις;

@Ani ani καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! <3 Κι εγώ πάω αύριο για τη δεύτερη χοριακή και η αγωνία κορυφώνεται.. Όλα θα πάνε καλά!!

Ξεκινάει δυναμικά η εβδομάδα αύριο!

Μπα εγώ τώρα δεν έχω τίποτα από συμπτώματα οπότε νομίζω θα πάω για τον άλλο μήνα! Τώρα είδα μια φλέβα γαλάζια στο στήθος αλλά νομίζω έτσι είναι  πάντα έχω λευκό δέρμα κ φάινονται λίγο!

Μα κ εμένα τα τεστ των κοριτσιών μου κάνουν πολύ εντύπωση!!!! Περιμένουμε πολλά κορίτσια σίγουρα προμηνύεται συνταρακτική εβδομάδα!! Καλή επιτυχία στη δεύτερη χοριακη σου και σε εσένα @Ani ani να πάνε όλα καλά με τη β επιπέδου, καλά αποτελέσματα!

πρίν από 15 λεπτά , noni90 είπε:

Μου φαίνεται περίεργο με τα ωορρηξίας γιατί εγώ κάνω μέχρι να βγει θετικό κ την επόμενη μέρα ξανακάνω κ έχει πέσει. Βγαίνει άχνη γραμμή ίσα που φαίνεται. Καλά εγώ το λέω θετικό γτ εμένα δεν είναι ποτέ το ίδιο έντονη με τη γραμμή ελέγχου μάλλον επειδή πίνω πολλά νερά κ πάω κάθε 2 ώρες στο μπάνιο δε ξέρω. Για να καταλάβω @Nati85 & @ada32 κάνατε ωορρηξίας, βγήκαν θετικά στην ώρα τους κ μετά συνέχιζαν να βγαίνουν έτσι έντονες οι γραμμές; Η έπεσε η ορμόνη κ ξανανέβηκε;

Ναι έκανα έπεσε ήταν άχνη μια μέρα μετά το θετικό αυτή την φορά. και έκανα αυτό πριν το τεστ που ανέβασα και ήταν έτσι.τωρα να σου πω την αλήθεια έχω πόνους σαν να μου έρχεται η περίοδος.

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85 κοριτσάρα έβαλες τον ανανα και σου φερε τρελο γουρι! Μη φοβάσαι! Αν έπιασε το οωρρηξιας την ορμόνη θα την πιάσει αύριο και το εγκυμοσύνης! Συγχαρητήρια!!! Απλά για επιβεβαίωση καντο ντε :-D

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εμας φυσαει μανιασμενη σοροκαδα κ δεν στεκεσε εξω κυριολεκτικα σε περνει ο αερας. @alina80 ε ξεκινα επαφες αφου ειδες θετικο δεν αλλαζει τα υγρα καμια φορα μπερδευουν μπορει να ερθουν κ πιο πριν.

Καλέ έχω ξεκινήσει από μέρες...δεν περιμένω το θετικό. Απλώς με παραξένεψε που σε δύο κύκλους τώρα δεν έχω πονους, ενώ παλιότερα μπορεί να έπαιρνα και παυσίπονο!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι έκανα έπεσε ήταν άχνη μια μέρα μετά το θετικό αυτή την φορά. και έκανα αυτό πριν το τεστ που ανέβασα και ήταν έτσι.τωρα να σου πω την αλήθεια έχω πόνους σαν να μου έρχεται η περίοδος.

Πολλές πονανε και είναι εγκυες! Μην μας τα γυρνάς τώρα!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολλές κοπέλες έχουν πόνους περιόδου κ τελικά είναι έγκυες και μάλιστα οι πόνοι κρατούν όλο το πρώτο τρίμηνο. Μην απελπίζεσαι! 

• Μου αρέσει 2

Just now, noni90 είπε:

Πολλές κοπέλες έχουν πόνους περιόδου κ τελικά είναι έγκυες και μάλιστα οι πόνοι κρατούν όλο το πρώτο τρίμηνο. Μην απελπίζεσαι! 

Οι άλλοι πόνοι που είχα ήταν αλλιώς αυτοί είναι όπως περιμένω ν έρθει.καλα σας αναστάτωσα με τα τεστ ωορρηξιας και αναστατώθηκα και εγω είμαι εντελώς γιουχου.παντως μου αρέσει κάνουμε πολύ πλάκα. Τωρα μου έβαλε ιδέα η λινά να κάνω κΑι χλωρίνη χαχαχαχα 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

ναι ναι ναι κ εγω πονουσα!! σας το εχω ξαναπει..μεχρι κ ντεπον ειχα παρει για τους πονους!!

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

γαμωτο ατυχια θελει με χλωριο το καθαριστικο! 

Κορίτσια το έχουμε ξανακάνει το πείραμα με τη χλωρίνη. Και με απλή καιε παχύρρευστη. Και νομίζω είχε βγει έγκυος ο άντρας της @orianna. Να κάνουμε άλλο αν είναι... Κάπου είχα διαβάσει για ζάχαρη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...