Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια να πω και εγώ τον πόνο μου; Χτες είδα μάλλον θετικό ωορρηξιας, θα κάνω και σήμερα για το σιγουρέψω. Αλλά για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν έχω εκτός από υγρά κανένα άλλο σύμπτωμα. 

Τι θα κάνετε σήμερα; Έχει ωραία μέρα. Πάτε καμία βόλτα και για εμένα που θα είμαι όλη μέρα κλεισμένη σε ένα σεμιναριο (το οποίο είναι φανταστικό, αλλά δεν θα με χαλούσε μια βόλτα στη θάλασσα!). 

πραγματικά πολύ ωραία μέρα μετά από τόση βροχή!

Κουκλοθέατρο και χωριό!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Εμας φυσαει μανιασμενη σοροκαδα κ δεν στεκεσε εξω κυριολεκτικα σε περνει ο αερας. @alina80 ε ξεκινα επαφες αφου ειδες θετικο δεν αλλαζει τα υγρα καμια φορα μπερδευουν μπορει να ερθουν κ πιο πριν.

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια να πω και εγώ τον πόνο μου; Χτες είδα μάλλον θετικό ωορρηξιας, θα κάνω και σήμερα για το σιγουρέψω. Αλλά για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν έχω εκτός από υγρά κανένα άλλο σύμπτωμα. 

Τι θα κάνετε σήμερα; Έχει ωραία μέρα. Πάτε καμία βόλτα και για εμένα που θα είμαι όλη μέρα κλεισμένη σε ένα σεμιναριο (το οποίο είναι φανταστικό, αλλά δεν θα με χαλούσε μια βόλτα στη θάλασσα!). 

Εγω μια συμβουλή εχω σεξξξξξ πολυ!!!!! Κανε αλλο ενα αλλα οπως και να εχει το 2 αν εχθες ηταν θετικο μη σταματας!!!!

Εγω δεν ξερω ποσο καιρο ειχα να κατσω κυριακη..οπωτε εχω πολλες δουλειες και μετα χουχουλιασματα!!!

@alina80 ξεκινά επαφές..  εγώ αυτό θα έκανα!!! Εμείς τίποτα δε θα κάνουμε έχω έρθει στη μαμά μου απ το πρωί κ τη βοηθαω με τις καθαριότητες... 

@Ungry girl κ εγώ νομίζω ακόμα κ αν δω καραμπαμ συμπτώματα δε θα πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει!! Πάντως ο καλός μου έχει θετικό προαίσθημα για αυτό το μήνα κ πολύ φοβάμαι ότι θα τον στεναχωρήσω...

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

@alina80 ξεκινά επαφές..  εγώ αυτό θα έκανα!!! Εμείς τίποτα δε θα κάνουμε έχω έρθει στη μαμά μου απ το πρωί κ τη βοηθαω με τις καθαριότητες... 

@Ungry girl κ εγώ νομίζω ακόμα κ αν δω καραμπαμ συμπτώματα δε θα πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει!! Πάντως ο καλός μου έχει θετικό προαίσθημα για αυτό το μήνα κ πολύ φοβάμαι ότι θα τον στεναχωρήσω...

Μη το λες καμια φορα οι αντρες εχουν ένστικτο! Εγω καμια φορα τον ρωταω θα κανουμε αραγε ποτε μωρο ναι μου λεει και δεν μου λες λεω θα ειναι αγορι η κοριτσι αγορι λεει χαχαχχαα αν και θελει κοριτσι χαχχα! Οπως και να εχει μακαρι να εχει δικιο και να τους κανουμε έκπληξη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μη το λες καμια φορα οι αντρες εχουν ένστικτο! Εγω καμια φορα τον ρωταω θα κανουμε αραγε ποτε μωρο ναι μου λεει και δεν μου λες λεω θα ειναι αγορι η κοριτσι αγορι λεει χαχαχχαα αν και θελει κοριτσι χαχχα! Οπως και να εχει μακαρι να εχει δικιο και να τους κανουμε έκπληξη!

Έχεις δίκιο αλλά του δικού μου το ένστικτο αλλάζει συνέχεια χαχαχα τον προηγούμενο μήνα έλεγε θα μείνεις έγκυος μετά το γάμο. Αυτό το μήνα λέει μάλλον εχεις μωρό! Για αυτό δε τον πολυπιστευω. Κ εμένα αγόρι λέει αλλά νομίζω επειδή το θέλει.... Κοντός ψαλμός αλληλούια κορίτσι σε λίγες μέρες θα ξέρουμε! Έτσι κ αλλιώς ότι έγινε έγινε αρνητικό η θετικό το αποτέλεσμα δε μπορούμε να το αλλάξουμε για αυτό το μήνα! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλα κορίτσια.

@linaa πολύ ωραίο το ψάρεμα ωραία η ζωή στο νησί! Ειλικρινά έχω υποψία ότι δεν είμαι πες το ένστικτο.ο άντρας μου λέει ότι τον έχω τρελάνει  και επειδή ξέρει ότι μιλάω στο φόρουμ μου είπε πες το στα κορίτσια πως με έχεις τρελάνει χαχαχαχαχχαχα

@alina80 αν έκανε δουλειά ο ανανάς θα αδειάσουν όλα τα σούπερ.

@Ungry girl εσυ σε ποια μέρα είσαι?εγω σήμερα 14 μέρα από το θετικό τεστ είμαι 

εχτες το βράδυ έπαθα μεγάλο κοκομπλοκο.με έπιασε διάρροια και το στομάχι μου χάλια και κρυάδες.μετα ηρέμησα και κοιμήθηκα καλά. ευτυχώς και τώρα καλά νιώθω. 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

@linaa πολύ ωραίο το ψάρεμα ωραία η ζωή στο νησί! Ειλικρινά έχω υποψία ότι δεν είμαι πες το ένστικτο.ο άντρας μου λέει ότι τον έχω τρελάνει  και επειδή ξέρει ότι μιλάω στο φόρουμ μου είπε πες το στα κορίτσια πως με έχεις τρελάνει χαχαχαχαχχαχα

εχτες το βράδυ έπαθα μεγάλο κοκομπλοκο.με έπιασε διάρροια και το στομάχι μου χάλια και κρυάδες.μετα ηρέμησα και κοιμήθηκα καλά. ευτυχώς και τώρα καλά νιώθω. 

Έχεις τρελάνει κ αυτόν κ εμάς!!!! Πρέπει να μάθω αν λειτούργησε ο ανανάς!!!! 

Ελπίζω να μην είναι κάτι το χτεσινό... Περαστικά!!!

πρίν από 20 λεπτά , noni90 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά του δικού μου το ένστικτο αλλάζει συνέχεια χαχαχα τον προηγούμενο μήνα έλεγε θα μείνεις έγκυος μετά το γάμο. Αυτό το μήνα λέει μάλλον εχεις μωρό! Για αυτό δε τον πολυπιστευω. Κ εμένα αγόρι λέει αλλά νομίζω επειδή το θέλει.... Κοντός ψαλμός αλληλούια κορίτσι σε λίγες μέρες θα ξέρουμε! Έτσι κ αλλιώς ότι έγινε έγινε αρνητικό η θετικό το αποτέλεσμα δε μπορούμε να το αλλάξουμε για αυτό το μήνα! 

axaxaaxax τρελοι πιο παιδια και απο τα παιδια ειναι οι αντρες αλλα τι να τους κανουμε χαχαχα! οντως λιγες μερεες υπομονη το αποτελεσμα τωρα δεν αλλαζει!

Just now, noni90 είπε:

Έχεις τρελάνει κ αυτόν κ εμάς!!!! Πρέπει να μάθω αν λειτούργησε ο ανανάς!!!! 

Ελπίζω να μην είναι κάτι το χτεσινό... Περαστικά!!!

Ευχαριστω τριγυρνάει μια ίωση τέτοια.ελπιζω να ήταν μόνο αυτό. Έτρωγα και πολύ ρόδι αυτό τον μήνα χαχαχαχα 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

αχχαχαχ αντρες! ελα μωρε πες πως κανεις ετσι αχαχχα! εγω ειμαι 9 μερες μετα το θετικο τεστ ειμαι στην 21η και περιμενω σε 5 μερες!

και εμενα το στομαχι μου με επιασε χθες το βραδυ αλλα η απο το πολυ φαι ειναι η με κοντοζυγωνη καμια ιωση!

Just now, Ungry girl είπε:

αχχαχαχ αντρες! ελα μωρε πες πως κανεις ετσι αχαχχα! εγω ειμαι 9 μερες μετα το θετικο τεστ ειμαι στην 21η και περιμενω σε 5 μερες!

και εμενα το στομαχι μου με επιασε χθες το βραδυ αλλα η απο το πολυ φαι ειναι η με κοντοζυγωνη καμια ιωση!

Πλησιάζεις πουλάκι μου και εσυ...περιμένουμε γενικά πολλές κοπέλες  μέσα σε αυτές τις μέρες σίγουρα θα έχουμε εγκυουλες.

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85 ναι ωραια ηταν ψαρια δεν πιασαμε αλλα δεν πειραζει γιατι τα λυπαμαι κ λιγο αλλα περναει ωραια η ωρα! αντε νατι εχεις αναστατωσει ολο το φορουμ κ σε περιμενουμε πως κ πως!!! καλα αν περιμεναμε απτο ενστικτο μας δεν θα εμενε καμια εγκυος ολες το αναποδο ενστικτο εχουμε παντα!  

πρίν από 52 λεπτά , alina80 είπε:

Αν έχεις υγρά που βοηθούν την κατάσταση δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις άλλο σύμπτωμα. Εμείς σπίτι σήμερα θα μείνουμε χουχουλιασματα...

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

@Nati85 ναι ωραια ηταν ψαρια δεν πιασαμε αλλα δεν πειραζει γιατι τα λυπαμαι κ λιγο αλλα περναει ωραια η ωρα! αντε νατι εχεις αναστατωσει ολο το φορουμ κ σε περιμενουμε πως κ πως!!! καλα αν περιμεναμε απτο ενστικτο μας δεν θα εμενε καμια εγκυος ολες το αναποδο ενστικτο εχουμε παντα!  

Ναι είναι χαλαρωτικό πολύ πιστευω. Θα κάνω ένα αύριο το πρωι γιατί αύριο περιμένω κατά πάσα πιθανότητα.εκτος αν κάνω ωορρηξιας σήμερα και βγει αχνό όποτε αλλάζει το σενάριο.

@ada32 καλημέρα!!! δεν εμφανίστηκε το τεστακι σου 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Αν έχεις υγρά που βοηθούν την κατάσταση δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις άλλο σύμπτωμα. Εμείς σπίτι σήμερα θα μείνουμε χουχουλιασματα...

Ναι είναι χαλαρωτικό πολύ πιστευω. Θα κάνω ένα αύριο το πρωι γιατί αύριο περιμένω κατά πάσα πιθανότητα.εκτος αν κάνω ωορρηξιας σήμερα και βγει αχνό όποτε αλλάζει το σενάριο.

μαρεσει που το περνεις αναποδα εχεις σχεδιο χα χα χα ωραιο χαβα βρηκαμε με τα ωορηξιας!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...