Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέεεερααααααααα!!!Με καλά αποτελέσματα!!!!

πρίν από 45 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Καλη Κυριακή να εχουμε!!!

@Nati85 και @ada32 ποσες μερες μετα το θετικο ωορρηξίας κανατε και ξανα βγήκε εσυ νατι είπες 30 απο 35 ποσες μερες απο την ωορρηξία...

Επισης είχες πει πως θα κανεις αλλο ενα σημερα αντε ντεεε!

πρίν από 34 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; 

1 hour ago, Antila είπε:

Καλημερα σε ολες, καλη Κυριακη!

@alexaeua γεια σου :) ! Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αλλα εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις που εμειναν εγκυες αμεσως ή πολύ συντομα μετα την εξεταση αυτη. Αν καποια κοπελα εχει κανει απο εδω, θα μας πει! Παντως εχω ακουσει θετικα για αυτη την εξεταση, οτι δεν ειναι επικινδυνη ή επωδυνη και οτι ξεβουλωνει τις σαλπιγγες και ανοιγει το δρομο. Αφου σου την συνεστησε αλλωστε ο γιατρος σου, θα θεωρει πως χρειαζεται, επομενως κατα τη γνωμη μου να τον ακουσεις!

Καλημεεεραααα!!Με καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Μπήκα να δω αν έχουμε κανένα νέο από κάποια κοπέλα που περιμενει. @Nati85 σε περιμένω για να ανοίξω σαμπάνια!!! 

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;;

Καλημέρα εσυ πως εισαι? Πως νιωθεις???

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα εσυ πως εισαι? Πως νιωθεις???

Καλά είμαι μία χαρά, ναυτία δεν ξαναειχα, κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά κ στο στομάχι έχω αλλά μάλλον παραφαγα αυτές τις μέρες η έχω καμία ίωση.χθες το βράδυ κατάλαβα ότι πρήστηκε λίγο κ το στήθος μου..Κλασσικό συμπτώμα περιόδου, ε λογικό να ξεκίνησε, σε μία βδομάδα περιμένω. Εσύ πώς είσαι; Νιώθεις τίποτα;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, noni90 είπε:

Καλά είμαι μία χαρά, ναυτία δεν ξαναειχα, κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά κ στο στομάχι έχω αλλά μάλλον παραφαγα αυτές τις μέρες η έχω καμία ίωση.χθες το βράδυ κατάλαβα ότι πρήστηκε λίγο κ το στήθος μου..Κλασσικό συμπτώμα περιόδου, ε λογικό να ξεκίνησε, σε μία βδομάδα περιμένω. Εσύ πώς είσαι; Νιώθεις τίποτα;;

Αντε να καταλάβουμε τι ειναι ολα αυτα και εμενα ξεκίνησε ποναει το στηθος μου εχω καποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά λιγο περίεργες αλλα μαλλον ειναι Προεόρτια περιοδου σε 5 μερες περιμενω αλλα λεω να κανω πρωτα ενα τεστ ωορρηξίας χαχχαχαα! 

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αντε να καταλάβουμε τι ειναι ολα αυτα και εμενα ξεκίνησε ποναει το στηθος μου εχω καποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά λιγο περίεργες αλλα μαλλον ειναι Προεόρτια περιοδου σε 5 μερες περιμενω αλλα λεω να κανω πρωτα ενα τεστ ωορρηξίας χαχχαχαα! 

Ε ναι κάνε έτσι για να δούμε ρε παιδί μου. Αφού τα εχουμε που τα έχουμε!! Κ εμένα λίγο περίεργοι πόνοι αριστερά από τον αφαλό σαν τσίμπημα... Αλλά μάλλον απλά είναι διαφορετικοί από αυτούς που έχω συνηθίσει... Αλλά για περίοδο το κόβω!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

καλημερα κοριτσια!!! ε το στηθος καλο ειναι να πρηστει μηπως παρατηρητε κ καμια μπλε εντονη φλεβιτσα γιατι ειναι καλο σημαδι!!!

Λινακι καλημερα μπα εμενα παντα πρηζετε και ποναει πριν την περιοδο μη σου πω εχω Και φλεφιτσες παντα πριν! Καμια αλλαγή!

καλημερα κοριτσια!!! ε το στηθος καλο ειναι να πρηστει μηπως παρατηρητε κ καμια μπλε εντονη φλεβιτσα γιατι ειναι καλο σημαδι!!!

Όχι φλέβες δεν έχω δει εγώ... Ούτε να αλλάξουν χρώμα οι θηλές τίποτα.... Για αυτό λέω πάω για περίοδο γιατί δεν έχω κανένα παράξενο σημάδι απ το στήθος. Κ η κοιλιά κ το στομάχι μπορεί να είναι δυσπεψία η ίωση. Το στήθος είναι το βασικό που σε υποψιαζει για εγκυμοσύνη

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Ε ναι κάνε έτσι για να δούμε ρε παιδί μου. Αφού τα εχουμε που τα έχουμε!! Κ εμένα λίγο περίεργοι πόνοι αριστερά από τον αφαλό σαν τσίμπημα... Αλλά μάλλον απλά είναι διαφορετικοί από αυτούς που έχω συνηθίσει... Αλλά για περίοδο το κόβω!

Τι να πω καθε μηνα κατι διαφορετικό να δεις που οταν μηνουμε δεν θα το πιστεύουμε θα λεμε θα ερθει περιοδος χαχαχα! Εγω χαμηλά δεξια και αριστερα νιώθω κατι περιεργα λες να κανω ενα ωορρηξίας να δω και αν δεν βγει τιποτα θα βαλω τη @Nati85 να κανει εγκυμοσύνης σημεραααα!

ναι ειναι βασικο το στηθος αλλα καμια φορα νομιζεις οτι ειναι ιδιο αλλα τελικα δεν ειναι εγω ειχα μονο μια εντονη φλεβιτσα πανω στην θηλη αν δεν το εψαχνα τοσο δεν θα την ειχα παρατηρησει.

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τι να πω καθε μηνα κατι διαφορετικό να δεις που οταν μηνουμε δεν θα το πιστεύουμε θα λεμε θα ερθει περιοδος χαχαχα! Εγω χαμηλά δεξια και αριστερα νιώθω κατι περιεργα λες να κανω ενα ωορρηξίας να δω και αν δεν βγει τιποτα θα βαλω τη @Nati85 να κανει εγκυμοσύνης σημεραααα!

Κάνε γτ όχι; Εγώ δεν κάνω γτ το χω δεδομένο ότι θα έρθει περίοδος. Έτσι όπως βλέπω τα συμπτώματα.. 

ναι ειναι βασικο το στηθος αλλα καμια φορα νομιζεις οτι ειναι ιδιο αλλα τελικα δεν ειναι εγω ειχα μονο μια εντονη φλεβιτσα πανω στην θηλη αν δεν το εψαχνα τοσο δεν θα την ειχα παρατηρησει.

Εγώ δεν έχω τίποτα πάντως εκτός από λίγο πρήξιμο. Που για μένα είναι κλασσικό σύμπτωμα. Οπότε απλά περιμένω να έρθει για να ξεκινήσουμε νέο κύκλο προσπαθειών!! 

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Κάνε γτ όχι; Εγώ δεν κάνω γτ το χω δεδομένο ότι θα έρθει περίοδος. Έτσι όπως βλέπω τα συμπτώματα.. 

Εγώ δεν έχω τίποτα πάντως εκτός από λίγο πρήξιμο. Που για μένα είναι κλασσικό σύμπτωμα. Οπότε απλά περιμένω να έρθει για να ξεκινήσουμε νέο κύκλο προσπαθειών!! 

Καλα και εγω δεδομενο το εχω απλα για να δει η νατι πως δεν βγενει ετσι το θετικο ωορρηξίας αν δεν παιζει κατι..

Και εγω νιωθω πως θα μου ερθει περιοδος και να μην ένιωθα θα μου ηταν αδιανόητο να πιστέψω πως τα καταφεραμε!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια να πω και εγώ τον πόνο μου; Χτες είδα μάλλον θετικό ωορρηξιας, θα κάνω και σήμερα για το σιγουρέψω. Αλλά για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν έχω εκτός από υγρά κανένα άλλο σύμπτωμα. 

Τι θα κάνετε σήμερα; Έχει ωραία μέρα. Πάτε καμία βόλτα και για εμένα που θα είμαι όλη μέρα κλεισμένη σε ένα σεμιναριο (το οποίο είναι φανταστικό, αλλά δεν θα με χαλούσε μια βόλτα στη θάλασσα!). 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...