Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , ada32 είπε:

@nati85 να σου πω κ κάτι που θυμήθηκα στην βιοχημική που είχα.. Είχα κάνει υπερηχο Δευτέρα κ μου είχε πει  γιατρός τεταρτη θα έχεις ωορηξια.. Κ οντως Τρίτη είχα θετικό τεστ ωορηξιας.. Είχαμε επαφή Πέμπτη βράδυ κ σαββατο απο περιεργεια είχα κάνει ένα τεστ να δω ότι θα βγει αρνητικό Για να δω ότι έγινε η ωορηξια. Κ ομως μου ειχε βγει σαν το δικό Τώρα .. Κ απογοητεύτηκα θυμάμαι γτ είχαμε επαφή ξανά την Τετάρτη  κ νόμιζα ότι χάσαμε τον μήνα Αλλά τελικά ήμουν εγκυος! 

εγω το έκανα 30η μέρα με 35αρι κύκλο.Εσένα ήταν απο πολύ νωρίς έτσι. 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Nati85 είπε:

Καλησπέρα . θα σου στείλω ένα που μόλις εκανα.. Αλλά δεν ξέρω πώς...

http://imgur.com/t4JYt1i

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κάλησπερα! Μόλις έκανα ένα τεστ κ είναι ακριβώς σαν το δικο σου..πως μπορώ να το ανεβάσω εδώ;

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Κάλησπερα! Μόλις έκανα ένα τεστ κ είναι ακριβώς σαν το δικο σου..πως μπορώ να το ανεβάσω εδώ;

Πήγα στο tinypic και πάτησα επιλογή αρχείου διάλεξα την φωτογραφια πάτησα upload και μετά στο πλάι μου εμφάνισε έναν σύνδεσμο url τον έκανα κόπι και εδώ στο φόρουμ paste στο προσθήκη επιπρόσθετου υλικού και προσθήκη εικόνας από σύνδεσμο url

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Μάλλον είσαι εγκυουλα !!κ από βδομάδα θα μας πεις τα ευχάριστα!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

Φοβάμαι ότι θα κάνω αύριο πάλι και θα βγει αχνό και μάλλον θα την πατήσω.τι ήθελα και το έκανα καλύτερα ήμουν στην άγνοια.

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Μήπως έχω κύστη? Μου είπες ότι είχες δει στον υπέρηχο κύστη σωστά?αφου έχουμε το ίδιο τεστ η έχουμε και οι δυο κύστη η είμαστε και οι δυο έγκυες.χαχαχααχχα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Αυτο ειναι το δικο μου  . πάντα μετα την ωορηξια , Δεν μου έβγαινε δευτερη γραμμή . σε αυτό τον κύκλο μου βγαίνει  ετσι απο την τεταρτη. Είμαι 22η μερα ... :(qo7lhz.jpg

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Φοβάμαι ότι θα κάνω αύριο πάλι και θα βγει αχνό και μάλλον θα την πατήσω.τι ήθελα και το έκανα καλύτερα ήμουν στην άγνοια.

Οχιιιι . να εισαι αισιοδοξη!! Εγω πιατευω πως θα εχεις θετικο τεστακι εγκυμοσυνης.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Οχιιιι . να εισαι αισιοδοξη!! Εγω πιατευω πως θα εχεις θετικο τεστακι εγκυμοσυνης.

Κοιτά είναι αυτό που σου λέω η είμαστε και οι δυο η έχω και εγω καμμία κύστη.διαλεγουμε το πρώτο φυσικά...αν είμαι τελικά θα τρελαθώ από χαρά αν δεν είμαι δεν πειράζει συνήθισα την άλλη φορά.

ασε που μάλλον κάτι με τριγυρνάει μάλλον γαστρεντερίτιδα έχω τάση για εμετό και είχα και διάρροια τώρα το βράδυ.χαλια ειμαι

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Μήπως έχω κύστη? Μου είπες ότι είχες δει στον υπέρηχο κύστη σωστά?αφου έχουμε το ίδιο τεστ η έχουμε και οι δυο κύστη η είμαστε και οι δυο έγκυες.χαχαχααχχα

Το ανέβασα αλλά θέλει Ώρα μάλλον για να φανεί.. Όχι δεν έχεις κυστη!!

Εξαλλου εμενα ο γιατρός μου είπε ότι έχω 2 κύστεςαλλά Δεν Ήταν ούτε με άιμα ουτε με υγρο κ μαλλον θα εχουν φυγει με τη  περιοδο κ ότι δεν έκανα ωορρηξία.. Εγω δεν είχα κ πολλές επαφές..Όποτε εσύ για να έχεις τετοιο τεστακι μαλλον θα έχεις Καλά νέα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Το ανέβασα αλλά θέλει Ώρα μάλλον για να φανεί.. Όχι δεν έχεις κυστη!!

Εξαλλου εμενα ο γιατρός μου είπε ότι έχω 2 κύστεςαλλά Δεν Ήταν ούτε με άιμα ουτε με υγρο κ μαλλον θα εχουν φυγει με τη  περιοδο κ ότι δεν έκανα ωορρηξία.. Εγω δεν είχα κ πολλές επαφές..Όποτε εσύ για να έχεις τετοιο τεστακι μαλλον θα έχεις Καλά νέα!

Ναι εμενα έκανε 2 ώρες να φανεί.Εγω είχα μόνο μια επαφή στο θετικό τεστ γι αυτό και εγω δυσκολεύομαι να το πιστέψω.μακαρι να είναι το ευχομαι. Πάω να κοιμηθωωωω.ευχαριστω πολύ.φιλακιααααααααα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι εμενα έκανε 2 ώρες να φανεί.Εγω είχα μόνο μια επαφή στο θετικό τεστ γι αυτό και εγω δυσκολεύομαι να το πιστέψω.μακαρι να είναι το ευχομαι. Πάω να κοιμηθωωωω.ευχαριστω πολύ.φιλακιααααααααα

Καληνύχτα ! Φιλακιααα!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

12 ώρες πρίν, alexaeua είπε:

Κοριτσια μου,γεια σας.ευχομαι σε ολες σας θετικα κ μονο αποτελεσματα.εγω,δυστυχως λογικα αδιαθετω σημερα.εχουμε ξεκινησει εξετασεις εδω κ λιγο καιρο.ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να κανω σαλπιγγογραφια.εχει κανει καμια σας?ειχατε θετικα αποτελεσματα μετα?

Καλημερα σε ολες, καλη Κυριακη!

@alexaeua γεια σου :) ! Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αλλα εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις που εμειναν εγκυες αμεσως ή πολύ συντομα μετα την εξεταση αυτη. Αν καποια κοπελα εχει κανει απο εδω, θα μας πει! Παντως εχω ακουσει θετικα για αυτη την εξεταση, οτι δεν ειναι επικινδυνη ή επωδυνη και οτι ξεβουλωνει τις σαλπιγγες και ανοιγει το δρομο. Αφου σου την συνεστησε αλλωστε ο γιατρος σου, θα θεωρει πως χρειαζεται, επομενως κατα τη γνωμη μου να τον ακουσεις!

Grpbp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Επηρεάστηκα πολύ απτην κουβέντα με τις κύστες! Λέτε κι εμένα αυτά τα πονακια ναναι από κύστη που προέκυψε μετά την βιοχημική και να μην είναι ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης;

EvgLp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Καλη Κυριακή να εχουμε!!!

@Nati85 και @ada32 ποσες μερες μετα το θετικο ωορρηξίας κανατε και ξανα βγήκε εσυ νατι είπες 30 απο 35 ποσες μερες απο την ωορρηξία...

Επισης είχες πει πως θα κανεις αλλο ενα σημερα αντε ντεεε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...