Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Ρε κοριτσια Ερώτηση!? Λεμε πως μετα το θετικό τεστ ωορρηξίας η περιοδος έρχεται 12~16 μερες μετα! Αυτο ειναι στανταρ η μπορεί να κανει την εμφάνιση της και ποιο πριν???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μάλλον θα κάνω αύριο ένα.:confused: 

να κανεις γτ πρεπει να ξερουμε κ αν ισχυει τελικα...βεβαια αν θυμασαι εμενα στην ωορρηξια εβγαινε αχνο κ στην εγκυμοσυνη σκουρυνε!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ρε κοριτσια Ερώτηση!? Λεμε πως μετα το θετικό τεστ ωορρηξίας η περιοδος έρχεται 12~16 μερες μετα! Αυτο ειναι στανταρ η μπορεί να κανει την εμφάνιση της και ποιο πριν???

Εμενα καθε φορα μου ερχεται 12 μερες μερα. H @alina80 ανέφερε οτι η δικη της ωχρινικη φαση παιζει

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εμενα καθε φορα μου ερχεται 12 μερες μερα. H @alina80 ανέφερε οτι η δικη της ωχρινικη φαση παιζει

Όποτε πριν απο τις 12 μερες δυσκολο να ερθει ε?

@Nati85 ανυπομονουμε ολες!! Περιμενουμε αυριο το δευτερο τεστακι ωορρηξιας σου να δουμε τι θα δειξει, και κυριως ενα τελειο αποτελεσμα τη Δευτερα!

Οι πονοι περιοδου που δε σταματανε δε σημαινουν απαραιτητα περιοδο :) . Ειστε πολλες σε αναμονη, πιστευω κατι καλο θα μαθουμε και μες στην ερχομενη βδομαδα!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

2houypj.jpg

Εμένα ετσι ήταν προχθες στην 20η μερα σε κυκλο 28-29!!! Κ παραξενευτηκα... Σε ποια μερα του κυκλου σου το εκανες ? Πρεπει να μου το ειπες αλλα δεν θυμάμαι

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ακριβώς είναι δύσκολο. Αν συμβεί καλό είναι να συζητηθεί με το γιατρό. Εμένα συνήθως μου έρχεται την 13η μέρα από το θετικό τεστ (δηλαδή 12 από την ωορρηξία). Αλλά μου έχει έρθει και 15 από το θετικό τεστ (14 από την περίοδο). 

@Nati85 Τι διαβάζω; Το έκανε το θαύμα του ο ανανάς; Άσε και ο δικός μου με περιμένει στο τραπέζι. Τον αρχίζω από αυριο-μεθαυριο. 

Κορίτσια δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες -ειμαι και το μυαλό μου σούπα. Οι εγκυούλες μας όλες καλά; Οι υπόλοιπες; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πάντως αν σου ερθει σε λιγοτερο απο 12 μέρες θέλει ψάξιμο...Σημαινει έχεις πολύ μικρη ωχρινική φάση... αν πάς κάποιες σελίδες πισω εχω παραθέσει ένα άρθρο που ίσως βρεις ενδιαφέρον

κ εγω νομίζω είναι έγκυος η @Nati85

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Ακριβώς είναι δύσκολο. Αν συμβεί καλό είναι να συζητηθεί με το γιατρό. Εμένα συνήθως μου έρχεται την 13η μέρα από το θετικό τεστ (δηλαδή 12 από την ωορρηξία). Αλλά μου έχει έρθει και 15 από το θετικό τεστ (14 από την περίοδο). 

@Nati85 Τι διαβάζω; Το έκανε το θαύμα του ο ανανάς; Άσε και ο δικός μου με περιμένει στο τραπέζι. Τον αρχίζω από αυριο-μεθαυριο. 

Κορίτσια δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες -ειμαι και το μυαλό μου σούπα. Οι εγκυούλες μας όλες καλά; Οι υπόλοιπες; 

Αρα μπορεί και να συμβεί! 

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Πάντως αν σου ερθει σε λιγοτερο απο 12 μέρες θέλει ψάξιμο...Σημαινει έχεις πολύ μικρη ωχρινική φάση... αν πάς κάποιες σελίδες πισω εχω παραθέσει ένα άρθρο που ίσως βρεις ενδιαφέρον

κ εγω νομίζω είναι έγκυος η @Nati85

Ευχαριστώ μεχρι στιγμής δεν.μου εχει έρθει νωριτερα απο 12 μερες απλα τωρα με ενοχλεί η κοιλια μου σαν να.περιμενω αυριο μεθαυριο και μου φάνηκε περιεργο ενω ειμαι ακομα στην 8η μετα το θετικο τεστ γι αυτο

3 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Όχι..Κ το πρώτο με καισαρική το έκανα Αλλά λόγω του ότι ήταν μπλεγμένος με το λώρο Κ ήταν πολύ ψηλά Κ παιδευτηκαμε πολλές ώρες..Δεν κατεβαινε οπότε μη τ πολυλογω πήγαμε καισαρική.. Κ Τώρα είπαμε ν προσπάθησουμε φυσιολογικα..Αλλά παλι Δεν μας βγήκε...

Γεννησες;;;;

yplDp3.png

@nati85 να σου πω κ κάτι που θυμήθηκα στην βιοχημική που είχα.. Είχα κάνει υπερηχο Δευτέρα κ μου είχε πει  γιατρός τεταρτη θα έχεις ωορηξια.. Κ οντως Τρίτη είχα θετικό τεστ ωορηξιας.. Είχαμε επαφή Πέμπτη βράδυ κ σαββατο απο περιεργεια είχα κάνει ένα τεστ να δω ότι θα βγει αρνητικό Για να δω ότι έγινε η ωορηξια. Κ ομως μου ειχε βγει σαν το δικό Τώρα .. Κ απογοητεύτηκα θυμάμαι γτ είχαμε επαφή ξανά την Τετάρτη  κ νόμιζα ότι χάσαμε τον μήνα Αλλά τελικά ήμουν εγκυος! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...