Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μάντη είπε:

Μεγαλη τρελαααα !!! Εγω θα ειχα σκασειιιι!!!!

Αλήθεια νομίζω θα βγει αρνητικό και είναι αυτό θέλω να ονειρευτώ για λίγο ακόμα.τρωγομαι να το κάνω αλλά δεν θέλω κιόλας.Δευτερα πρωι θα φάω την κρυάδα μου και θα ησυχάσω και θα λέω να κι άλλο κουφό που έπαθα η θα πετάω στα σύννεφα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Αλήθεια νομίζω θα βγει αρνητικό και είναι αυτό θέλω να ονειρευτώ για λίγο ακόμα.τρωγομαι να το κάνω αλλά δεν θέλω κιόλας.Δευτερα πρωι θα φάω την κρυάδα μου και θα ησυχάσω και θα λέω να κι άλλο κουφό που έπαθα η θα πετάω στα σύννεφα.

Μην εχεις αρνητική σκεψη! Πιστευω οτι θα πετας στα σύννεφα τη Δευτέρα!!!!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Εισαι δηλαδή 12 μέρες μετά την ωορρηξία. Μια χαρα μερα ειναι το Σάββατο να κανεις τεστ.... Καλα αν ειχα τετοιες υποψιες εγω δε ξερω αν θα ειχα την υπομονη σου να περιμενω. Θα ηθελα να ξερω αμεσως! Καθολου τρέλα όμως, ετσι κ αλλιως θετικο η αρνητικο δεν θα αλλαξει ως τη δευτερα! 

Ναι το ξέρω δεν θα αλλάξει Το αποτέλεσμα εγω δεν θέλω να το ξέρω.ενω τρώγομαι θα περιμένω μια μερουλα

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, Nati85 είπε:

Έχεις παιδάκι η λες για την προηγούμενη φορά;συγνώμη που δεν θυμάμαι

Κορίτσια ανεβηκεεεε. 1154 σελίδα είναι. @linaa για πες μου στον ύπνο μου τα βλέπω ε?

Όχι έχουμε μία κόρη 5 1/2 χρονών αλλά και η προηγούμενη παρόλο που κατέληξε βιοχημική με τη μία κι αυτή!

Άντε να δούμε τώρα!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Καλά σήμερα αποκλείεται να κάνω.εδω τρώγομαι από προχτές με αυτό που έκανα και δεν το παίρνω απόφαση.

Χαχαχχα πραγματικα χαρας το κουραγιο σου και την υπομονη σου θα ειχα τρελαθεί! Αν.αντεχεις κανε υπομονη εχεις πονους περιοδου? Γενικά πως νιωθεις? Νιωθεις εγκυος??????

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Όχι έχουμε μία κόρη 5 1/2 χρονών αλλά και η προηγούμενη παρόλο που κατέληξε βιοχημική με τη μία κι αυτή!

Άντε να δούμε τώρα!

Συγνώμη είμαστε πολλές κοπέλες και δεν θυμόμουν.να χαίρεσαι την κορούλα σου. Ε εγω πιστευω θα είσαι γιατί το νιώθεις κιόλας και τις άλλες δυο φορές πάλι με την μια έμεινες γιατί όχι και αυτή την φορά??

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχαχχα πραγματικα χαρας το κουραγιο σου και την υπομονη σου θα ειχα τρελαθεί! Αν.αντεχεις κανε υπομονη εχεις πονους περιοδου? Γενικά πως νιωθεις? Νιωθεις εγκυος??????

Έχω συνέχεια πόνους περιόδου από την Κυριακή και δεν σταματάνε κιόλας πέρα από λίγες στιγμές.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Συγνώμη είμαστε πολλές κοπέλες και δεν θυμόμουν.να χαίρεσαι την κορούλα σου. Ε εγω πιστευω θα είσαι γιατί το νιώθεις κιόλας και τις άλλες δυο φορές πάλι με την μια έμεινες γιατί όχι και αυτή την φορά??

Έχω συνέχεια πόνους περιόδου από την Κυριακή και δεν σταματάνε κιόλας πέρα από λίγες στιγμές.

Αυτο μαλλον ειναι πολυ καλοοο!! Αντε να μας πεις τα ωραια νεακιααα

• Ευχαριστώ 1

8 hours ago, caramel_83 said:

καλημερα κοριτσαρες μου, πως ειστε?

@Nati85 τι εγινε τελικα? πες μας πως δεν ηρθε :D

κι εγω ειμαι στις ιδιες ημερομηνιες οποτε 4 ειμαστε παρεα :D

και εγω :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

Μακάρι τι να πω!Αν και το τεστ στη βιοχημική έδειξε 4 μέρες νωρίτερα ενώ τώρα ήταν αρνητικό

EvgLp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια αυτό ήταν προχθές μήπως ήταν τυχαίο γεγονός λέω.ακομα δεν έχω καθυστέρηση μετά την Δευτέρα θα μετράω καθυστέρηση.εμενα όταν βγαίνει θετικό το ωορρηξιας γίνεται πιο έντονο και από το πάνω.ουφ πολύ με μπέρδεψε ότι είναι να γίνε ας γίνει.σημερα είμαι 33 μέρα με θετικό τεστ 20μερα

κανε αλλο ενα ωορρηξιας!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...