Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κι εμείς το ίδιο...η πρώτη κυριολεκτικά με τη μία!!

Έχεις παιδάκι η λες για την προηγούμενη φορά;συγνώμη που δεν θυμάμαι

Κορίτσια ανεβηκεεεε. 1154 σελίδα είναι. @linaa για πες μου στον ύπνο μου τα βλέπω ε?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

φαντάζομαι το προηγουμενο το εκανες με φυσιολογικο τοκετο...θα σε ρωτησω στην πορεια πως πας απο το χειρουργειο..απλα εγω αν αποφασισω να γεννήσω στο νησι κατα 80% ο γιατρος κανει καισαρικες(με το παραμικρο σε παει καισαρικη κ μπορει να σου πει κ οτι σε γενναει μονο καισαρικη)οποτε αν θελω φυσιολογικο πρεπει να δω κ τον ιδιωτη κ γενναει μονο πατρα αθηνα...γιαυτο κοιταω να δω γενικα εντυπωσεις...ειδικα εσυ που εχεις κ απο τα δυο θα μπορεις να μου πεις πιο καλα.

Όχι..Κ το πρώτο με καισαρική το έκανα Αλλά λόγω του ότι ήταν μπλεγμένος με το λώρο Κ ήταν πολύ ψηλά Κ παιδευτηκαμε πολλές ώρες..Δεν κατεβαινε οπότε μη τ πολυλογω πήγαμε καισαρική.. Κ Τώρα είπαμε ν προσπάθησουμε φυσιολογικα..Αλλά παλι Δεν μας βγήκε...

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Ε ναι για να αρχισουμε να πηγαινουμε στην πανω λιστα μια μια!!!

Κι εγω αγχωνομουν κ σκεψου εχουμε ηδη προγραμματισει οτι μετα το γαμο θα παμε στο γιατρο.. ΑΠλα εκατσα κ το σκεφτηκα κ λεω οταν αγχωνομαι κακο κανω καλο δεν κανω. Καποια στιγμη με τον ενα η τον αλλο τροπο θα γινει. Κι αν χρειαστει να ταλαιπωρηθουμε λιγο κ τι εγινε? Μηπως οταν τελικα ερθει το μωρακι θα σκεφτω ποσο ταλαιπωρηθηκα η τι χρειαστηκε να κανω για να το πιασω η ποσο καιρο κ με ποιους τροπους προσπαθουσα? Οχι βεβαια... Οποτε χαλαρα, θα παμε κ γιατρο μετα το γαμο κ βλεποντας κ κανοντας!

by the way και εγω για καποιες μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ξερω κ αυτο οχι σε ολες, καποιες το καταλαβαινουν απ την καθυστερηση κ μονο!

Δικιο εχεις απόλυτο !παντα θετική σκεψη! 

5 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Ρωταω γιατι τελικα διαπιστωσα πως εχω παρα πολλα συμπτωματα που τελικα ειναι της περιοδου!!! το περιεργο ειναι οτι δεν τα ειχα νωριτερα.... μπερδευομαι και νομιζω πως εχω μωρακι και τελικα αδειαθετω!!!!

Χαχαχα εμενα μου θυμίζει ολο αυτο!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσιααα τι κανεται χαμος παλι εεεεε!!!!

Ειναι πολλες σε αναμονή και πγστευω μεσα στη βδομαδα θα γινεται χαμος απο τεστακια αντε.ντεεεεεε!

Εγω απετυχα παλιιι αν και αναμενωμενο ξεκίνησε να με πονα το στηθος μου κλασικο σημπτωμα περιοδου και καπια πονακια χαμηλά κοιλια και μεση!!!!

@Nati85 θα σε φαωωωωωω!!!!

Αυτο ηταν ωορρηξίας σημερινό!???????????????

Πλακα κανεις???? Κανε τεστ!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλέ τι είναι αυτό;;;; τεστ εγκυμοσύνης;;; είναι πεντακάθαρη η 2η γραμμή!!! :-D

Χιχιχι όχι είναι ωορρηξιας αλλά λένε στην εγκυμοσυνη βγαίνει θετικό εμενα βγήκε έτσι.εκανα και άλλες φορές ωορρηξιας πριν την περίοδο έτσι σαν πείραμα γιατί το λέγαμε εδώ με τα κορίτσια και ήταν πολύ αχνό έως καθόλου.αναστατωθηκα που βγήκε έτσι και λέω μπάς και έγινε το θαύμα?αλλα μετά λέω μήπως ήταν τυχαίο γεγονός

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Χιχιχι όχι είναι ωορρηξιας αλλά λένε στην εγκυμοσυνη βγαίνει θετικό εμενα βγήκε έτσι.εκανα και άλλες φορές ωορρηξιας πριν την περίοδο έτσι σαν πείραμα γιατί το λέγαμε εδώ με τα κορίτσια και ήταν πολύ αχνό έως καθόλου.αναστατωθηκα που βγήκε έτσι και λέω μπάς και έγινε το θαύμα?αλλα μετά λέω μήπως ήταν τυχαίο γεγονός

Κανε ρε πουλακι μου για να βγει ετσι κατι παιζει!

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτό ήταν προχθές μήπως ήταν τυχαίο γεγονός λέω.ακομα δεν έχω καθυστέρηση μετά την Δευτέρα θα μετράω καθυστέρηση.εμενα όταν βγαίνει θετικό το ωορρηξιας γίνεται πιο έντονο και από το πάνω.ουφ πολύ με μπέρδεψε ότι είναι να γίνε ας γίνει.σημερα είμαι 33 μέρα με θετικό τεστ 20μερα

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Κορίτσια αυτό ήταν προχθές μήπως ήταν τυχαίο γεγονός λέω.ακομα δεν έχω καθυστέρηση μετά την Δευτέρα θα μετράω καθυστέρηση.εμενα όταν βγαίνει θετικό το ωορρηξιας γίνεται πιο έντονο και από το πάνω.ουφ πολύ με μπέρδεψε ότι είναι να γίνε ας γίνει.σημερα είμαι 33 μέρα με θετικό τεστ 20μερα

Εγω ψηφίζω να κάνεις!!!!!

Just now, Nati85 είπε:

Δεν κάνω θα περάσω το σ.κ μου με την ωραία μου σκέψη μήπως είμαι έγκυος. Τρέλα έτσι? 

Εισαι δηλαδή 12 μέρες μετά την ωορρηξία. Μια χαρα μερα ειναι το Σάββατο να κανεις τεστ.... Καλα αν ειχα τετοιες υποψιες εγω δε ξερω αν θα ειχα την υπομονη σου να περιμενω. Θα ηθελα να ξερω αμεσως! Καθολου τρέλα όμως, ετσι κ αλλιως θετικο η αρνητικο δεν θα αλλαξει ως τη δευτερα! 

Κοριτσια μου,γεια σας.ευχομαι σε ολες σας θετικα κ μονο αποτελεσματα.εγω,δυστυχως λογικα αδιαθετω σημερα.εχουμε ξεκινησει εξετασεις εδω κ λιγο καιρο.ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να κανω σαλπιγγογραφια.εχει κανει καμια σας?ειχατε θετικα αποτελεσματα μετα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...