Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ada32 είπε:

Γτ βρε να εχεις κυστη;;;;; εγω εχω γτ το  ειδα στον υπερηχο κ οντως νιωθω ενα βαρος καποιες στιγμες στην δεξια ωοθηκη κ κατι σαν τσιμπιμα ,οποτε οντως ειναι απο αυτο κ σιγουρα δεν ειμαι εγκυος. Κ μαλλον θα μου αργησει κ λιγο η περιοδος..

Δεν ξέρω έτσι λέω μήπως επειδή πονάω λίγο περίεργα γι αυτό και είχα και πέρυσι μια.μπορει και να μην είναι φυσικά.αντε λίγες μέρες έμειναν. Μπορεί να έκανες ωορρηξια από αριστερά και να έμεινες και έγκυος βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις λενε οτι το τεστ ειναι για πεταμα αφου περασει η ωρα...εγω επειδη τα ειχα κρατησει το αρνητικο δε μου εβγαλε ποτε γραμμη αλμα μπορει να εχει να κανει κ με την εταιρία!θα σου ελεγα να ξανακανεις σε δυο μέρες για σιγουρια!

ώπα!!χαχαχ!!!θετικο τεστ ωορρηξιας βλεπω ενω δεν περιμένουμε ωορρηξια???κοιτα κανε τεστ εγκυμοσυνης την δευτερα αλλα μηπως να κανεις ενα ωορρηξιας κ αυριο???ουτε εγω ειχα πρησμενο στηθος αν θυμασαι!!

Δεν ήταν θετικό αλλά δεν ήταν και αχνη όποτε μπέρδεμα.θα δω μήπως το ανεβάσω να μου πείτε γνώμες.να σου πω δεν έπρεπε να το κάνω γιατί τώρα το σκέφτομαι συνεχεια

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν ξέρω έτσι λέω μήπως επειδή πονάω λίγο περίεργα γι αυτό και είχα και πέρυσι μια.μπορει και να μην είναι φυσικά.αντε λίγες μέρες έμειναν. Μπορεί να έκανες ωορρηξια από αριστερά και να έμεινες και έγκυος βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

Δεν ήταν θετικό αλλά δεν ήταν και αχνη όποτε μπέρδεμα.θα δω μήπως το ανεβάσω να μου πείτε γνώμες.να σου πω δεν έπρεπε να το κάνω γιατί τώρα το σκέφτομαι συνεχεια

ανεβασε το να αξιολογησουμε τη διαιτα του ανανα! 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι να δούμε είχε αποτέλεσμα η τζάμπα τον τρώμε.

Ε ναι ρε κοριτσάρα! Βλέπεις δε σε αγχώνω.... Στο γυρναω στην πλάκα για να μη το σκέφτεσαι συνεχεια που το εκανες.... 

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Ε ναι ρε κοριτσάρα! Βλέπεις δε σε αγχώνω.... Στο γυρναω στην πλάκα για να μη το σκέφτεσαι συνεχεια που το εκανες.... 

Τι το ήθελα. Το βγάλα και φωτό μην χάσω!!Καλά εντάξει αν είμαι θα πετάξω από την χαρά μου αν δεν είμαι άντε δεν πειράζει θα το πετύχω που θα πάει.θα προσθέσω άλλο ένα σύμπτωμα περιόδου οι συνεχόμενοι πόνοι δεν βαριέσαι.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κοριτσάκια του φόρουμ! Διάβασα ότι το ρόδι έχει πολυ καλες ιδιοτητες για τη γονιμοτητα! Βιταμινες B και C και φυλλικο!! Το ξερατε? Ειναι και της εποχης. Πάμε λίγο μαζί με ανανά!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα στα κοριτσάκια του φόρουμ! Διάβασα ότι το ρόδι έχει πολυ καλες ιδιοτητες για τη γονιμοτητα! Βιταμινες B και C και φυλλικο!! Το ξερατε? Ειναι και της εποχης. Πάμε λίγο μαζί με ανανά!

α εγω τρώω και ρόδι φουλ!!ενα την ημέρα εδω και κανα 2 βδομαδες!!τα χω παρει παραμάζομα ολα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κοριτσι αληθεια ειχες ψυχολογικες μεταπτωσεις 10 μερες πριν? Νομιζα πως τα συμπτωματα ξεκινουν με την εμφυτευση.... Και ειναι ορμονικο?

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Βλεπω πολλες που δεν περιμενουν, αντε να μαθουμε καλα νεα κι αυτη τη βδομαδα! <3

Ναι @noni90 μου, και στις 2 κυησεις μου συνεβη. Δεν πηγε το μυαλο μου σε εγκυμοσυνη γιατι το θεωρησα νωρις να ειναι απο αυτο, αλλα πραγματικα μεταλλαχθηκα και τις 2 φορες, εβλεπα τα παντα πιο σοβαρα απο ο,τι ηταν, εκλαιγα (οχι απο συγκινηση, αλλα κανονικο κλαμα με λυγμους) και με επιασε απελπισια. Τωρα νομιζα οτι αυτο μου συνεβη γιατι γεννησαν πολλες κοπελες μαζεμενες στο περιβαλλον μου ενω εγω το ειχα χασει, και λεω να δεις που δεν εχω ξεπερασει την παλινδρομη, κατσε μην παθω καταθλιψη, και προλαβα κι εκλεισα ραντεβου σε ψυχολογο :-P. Τελικα ομως δεν ηταν απ αυτο! Τετοιο πραγμα δε μου εχει ξανασυμβει ποτε, και οταν περιμενω περιοδο δεν εχω καθολου ψυχολογικες μεταπτωσεις, οποτε αναγνωριζω πλεον αυτο ως συμπτωμα μου. Αλλα δεν το εχω ξανακουσει. Τελικα ειμαστε ολες διαφορετικες! Δε σημαινει οτι εχουμε παντα ολες συγκεκριμενα συμπτωματα, αλλα θα μπορουσε να ειναι ενδειξη κατι μικρο διαφορετικο για την καθεμια, που συνηθως δεν το εχει στους κανονικους της κυκλους.

Απο κανονικα συμπτωματα, θα ελεγα οτι εφτασα λιγο πριν την περιοδο για να αισθανθω κατι. Μεχρι και τα δεκατα μου ανεβηκαν απ την καθυστερηση και μετα, οχι πριν. Αφου ειχα μετρηθει καποιες μερες πριν και ειχα 36,2 και ειπα "αρα δεν εμεινα εγκυος". Αρα τιποτα δεν ειναι κανονας! Απλως να παρατηρουμε τον εαυτο μας και να μην τον αποπαιρνουμε! Καμια φορα κατι προσπαθει να μας πει :)

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

πρίν από 31 λεπτά , kido είπε:

Καθε μερα ανελλειπως ροδι στη σαλατα εμεις.... Απ το μπαμπα μου παρακαλω οχι οτι κ οτι.... Μπορει τον ανανα να μη τον εφαγα, αλλα ροδι οπωσδηποτε. Ασε που αμα πετυχε στη @Nati85, μαλλον θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα τον φαω τον αλλο μηνα τον ανανα!

@Antila σε ρωτησα γιατι κ εγω εχω κατι κουλα τετοια πρωτη φορα στα χρονικα. Συνηθως πριν τη περιοδο 2 3 μερες ειμαι ευσυγκινητη (δε κλαιω ομως απλα συγκινουμαι με καμια διαφημηση) και τωρα 10 μερες πριν την αναμενομενη εχω κλαψει 2 φορες με λυγμους τη μια επειδη εσπασα ενα πιατο την αλλη επειδη δεν ηθελα να παω βολτα. Εγω το ερμηνευω ως αγχος για το γαμο που μου βγαινει ετσι.... Γιατι δεν εχω ενδειξεις οτι ειναι κατι αλλο.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nati85 είπε:

θα το σκεφτοσουν ετσι κ αλλιως!εύχομαι να δεις θετικο τεστ!!!!

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , oneira_glyka είπε:

Κορίτσια μ γεννησαμε με καισαρική το πρωι.. έναν κύριο 3800... δόξα τω Θεώ! Με το καλο σε όλες! 

Να σας ζήσει, να είναι καλότυχος και ευτυχισμένος!!! Καλή ανατροφή κορίτσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...