Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

@Nati85 να δεις  την εκανε τη δουλεια ο ανανας! Περιμενουμε μαζι σου ως τη Δευτερα!

@WannaBeMother Ολα καλά θα πάνε σου ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου κυκλος! 

Προς το παρον οχι... Δεν εχω καθε μερα... Ειχα την Τεταρτη και χθες, για κανενα 3ωρο το απογευμα....... Σημερα δεν εχω τιποτα ειμαι περδικι!

Ευχαριστω κοριτσιααα να περνάει ευχάριστα η αναμονή!Ανανάς φορ εβερ. Με μια φορά όμως επαφή λίγο δύσκολο αν και μια τυχερή χρειάζεται ποτέ δεν ξέρεις!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ευχαριστω κοριτσιααα να περνάει ευχάριστα η αναμονή!Ανανάς φορ εβερ. Με μια φορά όμως επαφή λίγο δύσκολο αν και μια τυχερή χρειάζεται ποτέ δεν ξέρεις!!

η στιγμη ειναι που μετραει ;) 

Διαφημίσεις

Just now, caramel_83 είπε:

η στιγμη ειναι που μετραει ;) 

Η αλήθεια είναι ότι ήταν από τις καλύτερες στιγμές μας των τελευταίων μηνών! Θα χω να το λέω χαχαχαχα.  Ας είναι και η τυχερή μας!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, Nati85 είπε:

Ναι καλά άσε έκανα μια βλακεία προχτές και έκανα ένα ωορρηξιας να σου πω την αλήθεια γιατί εγω κάνω γενικά σε ανύποπτες στιγμής έτσι τσεκάρω την ορμόνη Χαχαχα και ήταν λίγο έντονη η γραμμή ενώ άλλες φορές ούτε καν φαινόταν και λίγο αναστατώθηκα αλλά μετά συνήλθα και δεν ξαναέκανα αστά λέω τα πειράματα κάτσε στ αυγά σου.χαχαχχαχαχα

Καλημέρα! Κ εγω έτσι την πάτησα

.. Εκανα ενα ωορηξιας την Τρίτη κ βγήκε θετικό ενώ ήμουν στην 18η μερα του κύκλου.είχα κάνει 14η κ ήταν θετικό Επίσης.. Εκανα κ 19η κ 20η κ μου βγηκε αχνη η γραμμη οπως οταν βγαινει στα τεστ πριν βγει θετικο...σκέφτηκα να κανω κ χθες ενα να δω αν επεσε η lh γτ δεν είναι φυσιολογικό να είναι ανεβασμένη 21η μερα του κύκλου... Αλλα λυπήθηκα το τεστ που θα πήγαινε τζαμπα κ το άφησα...Απλά υποπτευομαι ειναι απο τις κυστες που εχω που μαλλον δεν εκανα ωορηξια κ παραμενει ανεβασμενη η ορμονη..

Αντε να δούμε το αλλο Σάββατο .. Εσυ ποτε δεν περιμένεις;;;;;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κοριτσια γεια σας!!

Να σας ρωτησω, αν δεν σας ενοχλω, σε σταθερο κυκλο 27-28 ημερων τα τεστακια ωορηξιας ποτε προτείνεται να γινονται συμφωνα με την εμπειρια σας?

Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!

υ.γ. Για την στατιστικη του θεματος να σας πω ότι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα πολύ εντονους πονους περιοδους που αρχισαν μια εβδομαδα πριν. Θυμαμαι ότι ξυπνησα το βραδυ, αισθανθηκα κατι σαν μαχαιριες στο στηθος και στην μητρα. Στην δευτερη, παλι ειχα εντονους πονους αλλα όχι τοσο. Το κοινο ηταν μερικα ροζ-καφε υγρα την ημερα που περιμενα να αδιαθετήσω, μια ναυτια-αναγουλα και μια ευαισθησια στις μυρωδιες . Το στηθος μου πρηστηκε πολύ αργοτερα.

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 49 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ρωταω γιατι τελικα διαπιστωσα πως εχω παρα πολλα συμπτωματα που τελικα ειναι της περιοδου!!! το περιεργο ειναι οτι δεν τα ειχα νωριτερα.... μπερδευομαι και νομιζω πως εχω μωρακι και τελικα αδειαθετω!!!!

Καλημέρα! Μη ν ψάχνεται συμπτωματα απο μόνες σας γτ δεν θα βγαλετε ακρη κ θα αγχωθειτε περισσότερο! Εμένα για παράδειγμα τα συμπτώματα που έχω πριν την περίοδο αλλαζουν κάθε φορά.. Την μια με ποναει το στήθος 1 βδομαδα πριν ,την άλλη έχω απίστευτα νευρα κ ορεξη Για γλυκά αλλα Όχι πρησμένο στηθος..συνήθως  με την αλλαγή της Εποχης αλλα ζουν κ αυτά! Όποτε να είστε ηρεμες γτ καμία φορά ψαχνοντας , τα προκαλουμε μονες μας!!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα! Κ εγω έτσι την πάτησα

.. Εκανα ενα ωορηξιας την Τρίτη κ βγήκε θετικό ενώ ήμουν στην 18η μερα του κύκλου.είχα κάνει 14η κ ήταν θετικό Επίσης.. Εκανα κ 19η κ 20η κ μου βγηκε αχνη η γραμμη οπως οταν βγαινει στα τεστ πριν βγει θετικο...σκέφτηκα να κανω κ χθες ενα να δω αν επεσε η lh γτ δεν είναι φυσιολογικό να είναι ανεβασμένη 21η μερα του κύκλου... Αλλα λυπήθηκα το τεστ που θα πήγαινε τζαμπα κ το άφησα...Απλά υποπτευομαι ειναι απο τις κυστες που εχω που μαλλον δεν εκανα ωορηξια κ παραμενει ανεβασμενη η ορμονη..

Αντε να δούμε το αλλο Σάββατο .. Εσυ ποτε δεν περιμένεις;;;;;

Εγω θα έχω κύκλο 35 ημερών και έκανα την 30η μέρα αν θυμάμαι καλά δεν βγήκε θετικό αλλά ήταν μια ενδιάμεση κατάσταση ούτε θετικό ούτε αχνό.μαλλον θα ήταν τυχαίο γεγονός.τωρα το σκέφτηκα και αυτό με την κύστη μήπως έχει δημιουργηθεί καμμία και έχω αυτά τα πονάκια σχεδόν συνέχεια.θα δείξει σε λίγες μέρες. Πιστευω Δευτέρα θα μου έρθει.

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, ellilaw είπε:

κοριτσια μου το τεστ δυο μερες μετα δεν ισχυει σωστα; γιατι σημερα που το ειδα εχει δευτερη γραμμουλα:shock:

κοιταξε να δεις λενε οτι το τεστ ειναι για πεταμα αφου περασει η ωρα...εγω επειδη τα ειχα κρατησει το αρνητικο δε μου εβγαλε ποτε γραμμη αλμα μπορει να εχει να κανει κ με την εταιρία!θα σου ελεγα να ξανακανεις σε δυο μέρες για σιγουρια!

1 hour ago, Nati85 είπε:

Ναι καλά άσε έκανα μια βλακεία προχτές και έκανα ένα ωορρηξιας να σου πω την αλήθεια γιατί εγω κάνω γενικά σε ανύποπτες στιγμής έτσι τσεκάρω την ορμόνη Χαχαχα και ήταν λίγο έντονη η γραμμή ενώ άλλες φορές ούτε καν φαινόταν και λίγο αναστατώθηκα αλλά μετά συνήλθα και δεν ξαναέκανα αστά λέω τα πειράματα κάτσε στ αυγά σου.χαχαχχαχαχα

ώπα!!χαχαχ!!!θετικο τεστ ωορρηξιας βλεπω ενω δεν περιμένουμε ωορρηξια???κοιτα κανε τεστ εγκυμοσυνης την δευτερα αλλα μηπως να κανεις ενα ωορρηξιας κ αυριο???ουτε εγω ειχα πρησμενο στηθος αν θυμασαι!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Εγω θα έχω κύκλο 35 ημερών και έκανα την 30η μέρα αν θυμάμαι καλά δεν βγήκε θετικό αλλά ήταν μια ενδιάμεση κατάσταση ούτε θετικό ούτε αχνό.μαλλον θα ήταν τυχαίο γεγονός.τωρα το σκέφτηκα και αυτό με την κύστη μήπως έχει δημιουργηθεί καμμία και έχω αυτά τα πονάκια σχεδόν συνέχεια.θα δείξει σε λίγες μέρες. Πιστευω Δευτέρα θα μου έρθει.

Γτ βρε να εχεις κυστη;;;;; εγω εχω γτ το  ειδα στον υπερηχο κ οντως νιωθω ενα βαρος καποιες στιγμες στην δεξια ωοθηκη κ κατι σαν τσιμπιμα ,οποτε οντως ειναι απο αυτο κ σιγουρα δεν ειμαι εγκυος. Κ μαλλον θα μου αργησει κ λιγο η περιοδος..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , iouliana είπε:

Κοριτσια γεια σας!!

Να σας ρωτησω, αν δεν σας ενοχλω, σε σταθερο κυκλο 27-28 ημερων τα τεστακια ωορηξιας ποτε προτείνεται να γινονται συμφωνα με την εμπειρια σας?

Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!

υ.γ. Για την στατιστικη του θεματος να σας πω ότι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα πολύ εντονους πονους περιοδους που αρχισαν μια εβδομαδα πριν. Θυμαμαι ότι ξυπνησα το βραδυ, αισθανθηκα κατι σαν μαχαιριες στο στηθος και στην μητρα. Στην δευτερη, παλι ειχα εντονους πονους αλλα όχι τοσο. Το κοινο ηταν μερικα ροζ-καφε υγρα την ημερα που περιμενα να αδιαθετήσω, μια ναυτια-αναγουλα και μια ευαισθησια στις μυρωδιες . Το στηθος μου πρηστηκε πολύ αργοτερα.

απο 8 ημερα ξεκινα να τα μαθεις κ μετα θα ξερεις ποτε περιπου κανεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...