Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι καλά άσε έκανα μια βλακεία προχτές και έκανα ένα ωορρηξιας να σου πω την αλήθεια γιατί εγω κάνω γενικά σε ανύποπτες στιγμής έτσι τσεκάρω την ορμόνη Χαχαχα και ήταν λίγο έντονη η γραμμή ενώ άλλες φορές ούτε καν φαινόταν και λίγο αναστατώθηκα αλλά μετά συνήλθα και δεν ξαναέκανα αστά λέω τα πειράματα κάτσε στ αυγά σου.χαχαχχαχαχα

νατι εισαι εγκυος κ ποσο στοιχημα πας!!!! τα πονακια συνεχιζονται?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Μπορει επειδή τώρα παρατηρείς το σώμα σου να τα αντιλαμβάνεσαι για πρώτη φορά. Δεν ξερω κ εγω υποθεσεις κανω

χαχα :) παρατηρω το σωμα μου 2 χρονια τωρα απο την στιγμη που αποφασισα να κανω παιδι... τους 3 τελευταιους μηνες ειχα συμπτωματα οπως ζαλη, αναγουλες καθε πρωι, εκανα εμετο καποιες φορες, κοιμομουν πολυ περισσοτερο, μου ανοιγε η ορεξη γιατι γενικα δεν τρωω πολυ, ειχα πρηξιμο στο στηθος κ αυτο τον μηνα ειχα και καθυστερηση λιγες μερες βεβαια!!! για αυτο η απογοητευση ηταν μεγαλυτερη οταν τελικα δεν ημουν...

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

χαχα :) παρατηρω το σωμα μου 2 χρονια τωρα απο την στιγμη που αποφασισα να κανω παιδι... τους 3 τελευταιους μηνες ειχα συμπτωματα οπως ζαλη, αναγουλες καθε πρωι, εκανα εμετο καποιες φορες, κοιμομουν πολυ περισσοτερο, μου ανοιγε η ορεξη γιατι γενικα δεν τρωω πολυ, ειχα πρηξιμο στο στηθος κ αυτο τον μηνα ειχα και καθυστερηση λιγες μερες βεβαια

Πραγματικα δεν ξερω εγω γενικα νομιζω οτι η επαφη με το σπερμα ταράζει το σώμα μας και αρχίζει και έχει αντιδράσεις που δεν εχουμε συνηθισει. Δεν το εχω διαβασει καπου απλα ετσι πιστευω.... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Πραγματικα δεν ξερω εγω γενικα νομιζω οτι η επαφη με το σπερμα ταράζει το σώμα μας και αρχίζει και έχει αντιδράσεις που δεν εχουμε συνηθισει. Δεν το εχω διαβασει καπου απλα ετσι πιστευω.... 

Ειλικρινα και εγω πιστευω πως κατι αλλαξε απο την στιγμη που ξεκινησα ελευθερες επαφες.... ειδικα μετα την σαλπιγγογραφια παρολο που δεν εμεινα εγκυος ειχα πολλα συμπτωματα και τελικα ηταν περιοδος!!! ασε που μου μειωθηκαν οι πονοι της περιοδου

Just now, WannaBeMother είπε:

Ειλικρινα και εγω πιστευω πως κατι αλλαξε απο την στιγμη που ξεκινησα ελευθερες επαφες.... ειδικα μετα την σαλπιγγογραφια παρολο που δεν εμεινα εγκυος ειχα πολλα συμπτωματα και τελικα ηταν περιοδος!!! ασε που μου μειωθηκαν οι πονοι της περιοδου

μετα τη σαλπιγγογραφια λενε ομως εισαι πιο γονιμη... Την εκανες καιρο πριν? Εμενα παντως αλλαξε τον Ιουλιο μετα τις γονιμες ξεκινησαμε δοκιμαστικα και λιγο τυχαια ελευθερες επαφες κ μου ηρθε στις 25 μερες η περιοδος.... Ενω κανονικα εχω κυκλο 29 ημερων. Τωρα συμπτωματα πριν την περιοδο δεν εχω προσεξει να εχουν αλλαξει.... Μπορει ομως να μην μου εχει τυχει ακομα... 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

μετα τη σαλπιγγογραφια λενε ομως εισαι πιο γονιμη... Την εκανες καιρο πριν? Εμενα παντως αλλαξε τον Ιουλιο μετα τις γονιμες ξεκινησαμε δοκιμαστικα και λιγο τυχαια ελευθερες επαφες κ μου ηρθε στις 25 μερες η περιοδος.... Ενω κανονικα εχω κυκλο 29 ημερων. Τωρα συμπτωματα πριν την περιοδο δεν εχω προσεξει να εχουν αλλαξει.... Μπορει ομως να μην μου εχει τυχει ακομα... 

αχχχ αυτο μου εχουν πει και μενα οτι μετα μενεις πιο ευκολα εγκυος!!! την εκανα αρχες σεπτεμβρη και ακομη περιμενω να μεινω..... τωρα θελω να ερθουν οι γονιμες μερες να προσπαθησω και παλι....

Just now, WannaBeMother είπε:

αχχχ αυτο μου εχουν πει και μενα οτι μετα μενεις πιο ευκολα εγκυος!!! την εκανα αρχες σεπτεμβρη και ακομη περιμενω να μεινω..... τωρα θελω να ερθουν οι γονιμες μερες να προσπαθησω και παλι....

Ευχομαι το καλυτερο κοριτσι! Και κουλ! Χωρις αγχος!

• Μου αρέσει 1

Βασικα αυτη την φορα απογοητευτηκα πολυ γιατι μου ειχε πει η γιατρος μου αν δεν μεινω σε 3 μηνες να παω να δουμε τι αλλες εξετασεις θα κανω και εχουν περασει οι 2 μηνες!!!!  ελπιζω ο δεκεμβρης να ειναι ο τυχερος μου μηνας!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

νατι εισαι εγκυος κ ποσο στοιχημα πας!!!! τα πονακια συνεχιζονται?

Ναι συνεχίζονται κανονικά Τα πονάκια έως πολλά πονάκια και η μέση.γενικα όλους αυτούς τους μήνες έχω νιώσει διαφορά στην αρχή έλεγα ναι είμαι έγκυος μετά άρχισα να καταλαβαίνω το σώμα και τα συμπτώματα αλλά ειλικρινά είναι μπέρδεμα.οταν δεν είχα ελεύθερες επαφές τον προηγούμενο μήνα δεν ειχα καθόλου πονάκια παρά μόνο λίγο όταν ήρθε η περίοδος τις άλλες φορές πονούσα πριν αδιαθετησω καμμία βδομάδα αλλά λίγο και όχι συνέχεια.αυτη είναι η διαφορά.

@caramel_83 @noni90λογικά θα κάνω την Δευτέρα η την Τρίτη γιατί δεν θέλω να δω αρνητικό το σ.κ θα ξενερώσω :P

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι συνεχίζονται κανονικά Τα πονάκια έως πολλά πονάκια και η μέση.γενικα όλους αυτούς τους μήνες έχω νιώσει διαφορά στην αρχή έλεγα ναι είμαι έγκυος μετά άρχισα να καταλαβαίνω το σώμα και τα συμπτώματα αλλά ειλικρινά είναι μπέρδεμα.οταν δεν είχα ελεύθερες επαφές τον προηγούμενο μήνα δεν ειχα καθόλου πονάκια παρά μόνο λίγο όταν ήρθε η περίοδος τις άλλες φορές πονούσα πριν αδιαθετησω καμμία βδομάδα αλλά λίγο και όχι συνέχεια.αυτη είναι η διαφορά.

@caramel_83 @noni90λογικά θα κάνω την Δευτέρα η την Τρίτη γιατί δεν θέλω να δω αρνητικό το σ.κ θα ξενερώσω :P

ελα θα εισαι εγκυος το βλεπω κανονικα αυριο περιμενεις ε??? το στηθος εχει πρηστει? εγω πιστευω οτι τωρα μετα το διαλειμα που εκανες κ χαλαρωσες κ μετα την θεραπεια πετυχες !!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

κανε την Δευτερα σιγουρα θα δειξει ;) 

• Ευχαριστώ 1

@Nati85 να δεις  την εκανε τη δουλεια ο ανανας! Περιμενουμε μαζι σου ως τη Δευτερα!

@WannaBeMother Ολα καλά θα πάνε σου ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου κυκλος! 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

noni90 κ σημερα ναυτια ειχες?? 

Προς το παρον οχι... Δεν εχω καθε μερα... Ειχα την Τεταρτη και χθες, για κανενα 3ωρο το απογευμα....... Σημερα δεν εχω τιποτα ειμαι περδικι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ελα θα εισαι εγκυος το βλεπω κανονικα αυριο περιμενεις ε??? το στηθος εχει πρηστει? εγω πιστευω οτι τωρα μετα το διαλειμα που εκανες κ χαλαρωσες κ μετα την θεραπεια πετυχες !!! 

Λίγο έχει πρηστεί ενώ στην πρώτη εγκυμοσυνη είχε πρηστεί παρά πολύ από νωρίς αυτό με κάνει να λέω ότι δεν είμαι. Αλλά ελπίζω πάντα.βεβαια μετά τον θηλασμό ποτέ δεν πρηζεται πολύ το στήθος μου όταν περιμένω περίοδο όπως γινόταν παλιά.αλλα δεν ξέρω πλησιάζουν οι μέρες και ανυπομονώ!! Κυριακή 29.10είχα θετικό τεστ ωορρηξιας και συνήθως μου έρχεται μετά από 14 με 15 μέρες.εχω βάλει όριο μέχρι την Τρίτη θα δω ποτέ θα κάνω τεστακι όπως μου ρθει.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

εγω ειχα 2 επαφες σωστες αλλα τουλαχιστον η 1 ηταν μαλλον ανημερα ή παραμονη της ωορηξιας, οποτε τωρα περιμενουμε να δουμε ;)  εσυ ποτε δεν την περιμενεις? για να σε βαλω στο πινακακι

τα υγρα της ωορηξιας ειναι διαφανα ή υπολευκα και ειναι σε υφη σαν ασπραδι αυγου, αν τα βαλεις αναμεσα στα δαχτυλα , ανοιγουν δεν σπανε, συγνωμη για την πειγραφη :oops: 

κι εγω υπολογιζω ωορηξια Δευτερα Τριτη και χθες ποναγα πολυ στην κοιλια το βραδακι για ωρα λες και θα ερχοταν η περιοδος απο λεπτο σε λεπτο και εχω και 3 σπυρακια στο πιγουνι (τα οποια τα πειραξα :P

@anemoni1989 ποτε ξεκινησες και ποναγες στην κοιλια? ποσες μερες πριν την αναμενομενη?

βρε καλο μου στις 14 δεν περιμενεις??? εισαι 3-4 μερες νωριτερα.... κανε παλι σε λιγες μερες

Νιώθω έγκυος πάντως....τι να πω χαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...