Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Μάντη είπε:

Χαχαχαχααα ποτε παντρεύεσαι με το καλο;;;;; πραματικα και εγω πριν το γαμο ετσι ημουν! Και ομως μπορει να ειναι συπτωματα εγκυμοσύνης αφου εχεις και κανονικες αναγουλες! Μακαριιιιιι

27 Ιανουαριου.. Για αυτο σου λεω καλε απ αυτο θα ειναι επειδη δεν εχω κανει σχεδον τιποτα για το γαμο.... Μαλλον το σκεφτομαι στον υπνο μου!

Μπα το αποκλειω δεν εχει γινει καν εμφυτευση πως θα εχω αναγουλες? Παιζει να ναι κ αυτο τιποτα ψυχοσωματικο!

Just now, caramel_83 είπε:

το οτι ειναι νωρις για ναυτιες δεν σημαινει οτι δεν εισαι εγκυουλα...μην το αποκλειεις αμεσως

Λες να ερθει αυτο το μηνα που δε το πιστευω καθολου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

27 Ιανουαριου.. Για αυτο σου λεω καλε απ αυτο θα ειναι επειδη δεν εχω κανει σχεδον τιποτα για το γαμο.... Μαλλον το σκεφτομαι στον υπνο μου!

Μπα το αποκλειω δεν εχει γινει καν εμφυτευση πως θα εχω αναγουλες? Παιζει να ναι κ αυτο τιποτα ψυχοσωματικο!

Λες να ερθει αυτο το μηνα που δε το πιστευω καθολου?

γιατι οχι???

Just now, noni90 είπε:

Γενικα όταν αγχώνεσαι εχεις τετοια συμπτώματα ;;;; και εγω στον εαυτο μ αυτο λεω οτι ειναι πολυ νωρις για να εχω συμπτώματα ! Ποτε ηταν η γονιμη;;;

jgJqp3.png

Just now, caramel_83 είπε:

γιατι οχι???

Καλοδεχτο ειναι οποτε κ να ερθει! 

Just now, Μάντη είπε:

Γενικα όταν αγχώνεσαι εχεις τετοια συμπτώματα ;;;; και εγω στον εαυτο μ αυτο λεω οτι ειναι πολυ νωρις για να εχω συμπτώματα ! Ποτε ηταν η γονιμη;;;

Βασικα οχι οταν αγχωνομαι εχω νευρα συνηθως. Σιγουρα δεν εχω ναυτιες και σιγουρα δεν κλαιω. Ποτε σχεδον δεν κλαιω. Μπορει να ειχα να κλαψω κ 1 χρονο πριν απο αυτες τις μερες. Αλλα μπορει να μη το καταλαβαινω οτι αγχωνομαι κ υποσυνειδητα να μου βγαινουν αυτα. 17η εκανα ωορρηξια κ ειμαι στην 22η. Για αυτο σου λεω αποκλειεται να ειναι απο αυτο! Νταξει δε με πειραζει κ ιδιαιτερα.... Αλλωστε προσπαθουμε μονο 4 μηνες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

καλα κανεις απο Δευτερα το κοιταμε...ααααχ μακαρι να εισαι :wub:

Ναι καλά άσε έκανα μια βλακεία προχτές και έκανα ένα ωορρηξιας να σου πω την αλήθεια γιατί εγω κάνω γενικά σε ανύποπτες στιγμής έτσι τσεκάρω την ορμόνη Χαχαχα και ήταν λίγο έντονη η γραμμή ενώ άλλες φορές ούτε καν φαινόταν και λίγο αναστατώθηκα αλλά μετά συνήλθα και δεν ξαναέκανα αστά λέω τα πειράματα κάτσε στ αυγά σου.χαχαχχαχαχα

• Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι καλά άσε έκανα μια βλακεία προχτές και έκανα ένα ωορρηξιας να σου πω την αλήθεια γιατί εγω κάνω γενικά σε ανύποπτες στιγμής έτσι τσεκάρω την ορμόνη Χαχαχα και ήταν λίγο έντονη η γραμμή ενώ άλλες φορές ούτε καν φαινόταν και λίγο αναστατώθηκα αλλά μετά συνήλθα και δεν ξαναέκανα αστά λέω τα πειράματα κάτσε στ αυγά σου.χαχαχχαχαχα

ΛΕΣ??? Δευτερα θα κανεις τεστ??

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ελα και εχει μπει καλα ο Νοεμβρης!!! Ποτε θα κανεις τεστ?

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , noni90 είπε:

Καλοδεχτο ειναι οποτε κ να ερθει! 

Βασικα οχι οταν αγχωνομαι εχω νευρα συνηθως. Σιγουρα δεν εχω ναυτιες και σιγουρα δεν κλαιω. Ποτε σχεδον δεν κλαιω. Μπορει να ειχα να κλαψω κ 1 χρονο πριν απο αυτες τις μερες. Αλλα μπορει να μη το καταλαβαινω οτι αγχωνομαι κ υποσυνειδητα να μου βγαινουν αυτα. 17η εκανα ωορρηξια κ ειμαι στην 22η. Για αυτο σου λεω αποκλειεται να ειναι απο αυτο! Νταξει δε με πειραζει κ ιδιαιτερα.... Αλλωστε προσπαθουμε μονο 4 μηνες. 

Ναι ειναι πολυ νωρις αλλα ποτε δεν ξερεις! Και αμα δεν εχεις συχνα τετοιες ψυχολογικες μεταπτώσεις ολα ειναι πιθανα! Και εγω στο 5 μηνα πραπαθειων ειμαι αλλα αγχωνομαι! 

πρίν από 8 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!! αναρωτιεμαι τελικα ποσο νωρις μπορουν να εμφανιστουν συμπτωματα εγκυμοσυνης???

Καλημεραααα! Απο αυτα που εχω διαβάσει και εχω ακούσει απο κοπελες που έμειναν εγκυος καμια εβδομαδα πριν την αναμενόμενη περιοδο! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια κατι πρεπει να γινει μαζευτηκαμε πολλες στην κατω λιστα, αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα :P 

Ε ναι για να αρχισουμε να πηγαινουμε στην πανω λιστα μια μια!!!

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι ειναι πολυ νωρις αλλα ποτε δεν ξερεις! Και αμα δεν εχεις συχνα τετοιες ψυχολογικες μεταπτώσεις ολα ειναι πιθανα! Και εγω στο 5 μηνα πραπαθειων ειμαι αλλα αγχωνομαι! 

Καλημεραααα! Απο αυτα που εχω διαβάσει και εχω ακούσει απο κοπελες που έμειναν εγκυος καμια εβδομαδα πριν την αναμενόμενη περιοδο! 

Κι εγω αγχωνομουν κ σκεψου εχουμε ηδη προγραμματισει οτι μετα το γαμο θα παμε στο γιατρο.. ΑΠλα εκατσα κ το σκεφτηκα κ λεω οταν αγχωνομαι κακο κανω καλο δεν κανω. Καποια στιγμη με τον ενα η τον αλλο τροπο θα γινει. Κι αν χρειαστει να ταλαιπωρηθουμε λιγο κ τι εγινε? Μηπως οταν τελικα ερθει το μωρακι θα σκεφτω ποσο ταλαιπωρηθηκα η τι χρειαστηκε να κανω για να το πιασω η ποσο καιρο κ με ποιους τροπους προσπαθουσα? Οχι βεβαια... Οποτε χαλαρα, θα παμε κ γιατρο μετα το γαμο κ βλεποντας κ κανοντας!

by the way και εγω για καποιες μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ξερω κ αυτο οχι σε ολες, καποιες το καταλαβαινουν απ την καθυστερηση κ μονο!

• Μου αρέσει 2

Ρωταω γιατι τελικα διαπιστωσα πως εχω παρα πολλα συμπτωματα που τελικα ειναι της περιοδου!!! το περιεργο ειναι οτι δεν τα ειχα νωριτερα.... μπερδευομαι και νομιζω πως εχω μωρακι και τελικα αδειαθετω!!!!

πρίν από 6 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ρωταω γιατι τελικα διαπιστωσα πως εχω παρα πολλα συμπτωματα που τελικα ειναι της περιοδου!!! το περιεργο ειναι οτι δεν τα ειχα νωριτερα.... μπερδευομαι και νομιζω πως εχω μωρακι και τελικα αδειαθετω!!!!

Μπορει επειδή τώρα παρατηρείς το σώμα σου να τα αντιλαμβάνεσαι για πρώτη φορά. Δεν ξερω κ εγω υποθεσεις κανω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...