Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Antila είπε:

Kατ αρχας δε μας ζαλιζεις καθολου! :) Δε μου φορτωνουν οι σελιδες για να θυμηθω ποσες μερες πριν την (μη!) αναμενομενη περιοδο εισαι. Ακου για να ξεαγχωνεσαι: ουτε εμεις τα καταφεραμε τον πρωτο μηνα, το βρισκω και λογικο γιατι εχουμε παντα 20-30% πιθανοτητες καθε μηνα, βαλε και λιγο το γεγονος οτι το σωμα βρισκει τους ρυθμους του παλι μετα την τεραστια ορμονικη ταλαιπωρια που περασε, βαλε κ το θεμα τυχης... Ειναι θεμα χρονου να ξαναγινει! Εμας ετυχε με τη δευτερη σκεψου. Ειχαμε σκοπο αν δεν πετυχαινε μεχρι τον 6ο περιπου μηνα προσπαθειων να ξανακοιτουσαμε εξετασεις κτλ. Ειδικα αν σε ειδε οκ στον υπερηχο, χαλαρωσε κι απολαυσε το! Κι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι εκανα πολυ καλο ενδομητριο μετα την πρωτη περιοδο απ την αποξεση, κ ο τραχηλος μου ηταν τελειως κλειστος και ολα καλα. Κατι ξερουν αυτοι! Θα σου ερθει <3

Οσο για συμπτωματα: και στις 2 κυησεις ειχα μονο εναλλαγες διαθεσης πολυ νωρις, κανενα αλλο σωματικο συμπτωμα παρα μονο λιγο πριν την περιοδο. Δηλαδη ενα 10ημερο πριν την περιοδο, ισως και λιγο παραπανω, ειχα παρα πολλα κλαματα χωρις λογο, απογοητευση, χαλια διαθεση γενικα, και ηταν καθαρα ορμονικο. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβει σε αλλες κοπελες, πχ φιλες μου δεν ειχαν αυτο αλλα πρησμενο στηθος, που εγω καμια σχεση. Στην πρωτη κυηση πρηστηκε μετα απο μια βδομαδα καθυστερησης και βαλε. Τωρα ακομη τιποτα!

Στην τωρινη κυηση, απο σωματικα ειχα κανονικους πονους περιοδου (κυριως στη μεση κ λιγο στην κοιλια) 1-2 μερες πριν ερθει, μετα σταματησαν και περιοδος δεν ηρθε, αλλα ξεκινησαν λευκα υγρα αυτες τις δυο-τρεις μερες πριν την περιοδο και συνεχιζονται αυξανομενα και τωρα. Αυτα κανονικα δεν τα ειχα πριν αδιαθετησω! Και πονοκεφαλος, αλλα πολυ περιεργος και εντονος, απ την πρωτη μερα καθυστερησης. Αυτα ειχα εγω! Γενικως δε σημαινει οτι θα δεις πολυυυ νωριτερα συμπτωματα, αλλα ισως κατι ιδιαιτερο δικο σου που θα σου δειξει οτι κατι συμβαινει, οπως εμενα η διαθεση. Στην προηγουμενη κυηση τι ειχες; Προσεξε μηπως επαναληφθουν τα ιδια! Ετσι το καταλαβα εγω!

Κοριτσι αληθεια ειχες ψυχολογικες μεταπτωσεις 10 μερες πριν? Νομιζα πως τα συμπτωματα ξεκινουν με την εμφυτευση.... Και ειναι ορμονικο?

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κοριτσαρες!!! Τι κάνετε ;;; ελπιζω να εχουμε ανεβασμένες ψυχολογίες σημερα! Εγω απο συμπτώματα τιποτα μονο κατι κραμπες εντονες στη κοιλιά σαν αυτες που ειχα τοτε που ειχε μεγαλώσει η κύστη μου.. Και με εχουν βαλει λιγο στη πριζα... 

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες!!! Τι κάνετε ;;; ελπιζω να εχουμε ανεβασμένες ψυχολογίες σημερα! Εγω απο συμπτώματα τιποτα μονο κατι κραμπες εντονες στη κοιλιά σαν αυτες που ειχα τοτε που ειχε μεγαλώσει η κύστη μου.. Και με εχουν βαλει λιγο στη πριζα... 

Καλημέρα κορίτσι εγώ έχω κάτι κουλά συμπτώματα αλλά πρωτον ειναι πολυ νωρις και δευτερον νομίζω ότι οφείλονται σε ιωση όχι σε εγκυμοσυνη..... Θα δειξει ομως σε 8 μερες!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσι εγώ έχω κάτι κουλά συμπτώματα αλλά πρωτον ειναι πολυ νωρις και δευτερον νομίζω ότι οφείλονται σε ιωση όχι σε εγκυμοσυνη..... Θα δειξει ομως σε 8 μερες!

Όντως ειναι νωρις! Και για μενα ειναι πολυ νωρίς εχω ακομα 10 μερουλες! Στην αναμονή λοιπον! Τι συμπτώματα εχεις;;; 

jgJqp3.png

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσαρες μου, πως ειστε?

@Nati85 τι εγινε τελικα? πες μας πως δεν ηρθε :D

κι εγω ειμαι στις ιδιες ημερομηνιες οποτε 4 ειμαστε παρεα :D

Καλημέρα κοριτσιααααααα. Καραμελακι όχι δεν ήρθε αλλά είναι νωρίς ακόμα να έρθει το πιο πιθανό είναι να έρθει Δευτέρα.Μόνο πονάει η μέση μου και πόνοι χαμηλά συνέχεια έχει γίνει εκνευριστικό αυτό αλλά μάλλον θα με ταλαιπωρήσει αυτος ο κύκλος κάποιες φλέβες στ στήθος και λίγο πρησμένο και πολύ κουρασμένη νιώθω αλλά αυτά τα τελευταία τα παθαίνω πριν αδιαθετησω.το λαχταράω τοοοοσοοο πολύ.τεστ δεν κάνω θα δω αρνητικό και θα φάω τα μούτρα μου ας έχω την ελπίδα μου για το σ.κ να το σκέφτομαι να περνάω ωραία.χιχιχι.

@ntemiiiiii η αλήθεια είναι το έκανες νωρίς.εχε τις ελπίδες σου υπάρχει πιθανότητα να είσαι.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

οντως ειναι νωρις για αναγουλες ουτε εμφυτευση δεν εχει γινει ακομα,  κι εμενα χθες πονουσε πολυ η κοιλια λες και θα ερχοταν περιοδος, σε λιγες μερες θα ξερουμε τι καναμε, μαζι περιμενουμε μακαρι και οι 4 να ειμαστε να κανουμε τετραδα :D 

πρίν από 3 λεπτά , ellilaw είπε:

κοριτσια μου το τεστ δυο μερες μετα δεν ισχυει σωστα; γιατι σημερα που το ειδα εχει δευτερη γραμμουλα:shock:

Καλημερα! Οχι δεν ισχύει πετα το μην εχεις άγχος δεν ειναι καλο... Ειναι πολυ νωρις ακομα και να εισαι εγκυουλα δεν θα δείξει....

jgJqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Όντως ειναι νωρις! Και για μενα ειναι πολυ νωρίς εχω ακομα 10 μερουλες! Στην αναμονή λοιπον! Τι συμπτώματα εχεις;;; 

Την τετάρτη κ χθες ολο το απογευμα ειχα τρομερή ναυτία..... Και επίσης κ την Τετάρτη κ χτές έβαλα τα κλάμματα για άσχετους λόγους. Αλλά μάλλον θα είναι ιωση η ψυχολογικό γιατί μπορεί να ειμαι συναισθηματικά φορτισμένη και να μη το καταλαβαίνω. Επίσης χτές κ προχθές άρχισα να βλέπω όνειρα πολύ ζωντανά, ενώ δεν βλέπω ποτέ. Για αυτό το αποδίδω μάλλον σε συναισθηματική φορτιση. Δε βαριεσαι δε πειραζει! Τον άλλο μηνα!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

οντως ειναι νωρις για αναγουλες ουτε εμφυτευση δεν εχει γινει ακομα,  κι εμενα χθες πονουσε πολυ η κοιλια λες και θα ερχοταν περιοδος, σε λιγες μερες θα ξερουμε τι καναμε, μαζι περιμενουμε μακαρι και οι 4 να ειμαστε να κανουμε τετραδα :D 

Ναι κ εγω ετσι πιστευω! Δε πειραζει αν ειμαι καλώς αν οχι δε χαθηκαν οι μηνες! Σε ποναει συνηθως τοσο νωρις η κοιλια?

Just now, noni90 είπε:

Την τετάρτη κ χθες ολο το απογευμα ειχα τρομερή ναυτία..... Και επίσης κ την Τετάρτη κ χτές έβαλα τα κλάμματα για άσχετους λόγους. Αλλά μάλλον θα είναι ιωση η ψυχολογικό γιατί μπορεί να ειμαι συναισθηματικά φορτισμένη και να μη το καταλαβαίνω. Επίσης χτές κ προχθές άρχισα να βλέπω όνειρα πολύ ζωντανά, ενώ δεν βλέπω ποτέ. Για αυτό το αποδίδω μάλλον σε συναισθηματική φορτιση. Δε βαριεσαι δε πειραζει! Τον άλλο μηνα!

Ναυτία το καταλαβαίνω να ειναι απο καποια ίωση αλλα ψυχολογικα χαλια δεν ειναι απο ίωση. . μακαρι να ειναι απο ορμονεςςςς! Μην απογοήτευσε ειναι νωρις! Και εγω νομιζω πως εχω αναγουλες αλλα ξερω οτι ειναι στου μυαλου μ γτ το θελω πολυ... Μεχρι να δουμε αιματακι εχουμε ελπιδεςςς! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

κοριτσια μου το τεστ δυο μερες μετα δεν ισχυει σωστα; γιατι σημερα που το ειδα εχει δευτερη γραμμουλα:shock:

Καμμία φορά εμφανίζουν την λεγόμενη γραμμή εξάτμισης η οποία είναι άχρωμη.καλυτερα μην δώσεις σημασία αλλά να ξανακάνεις όταν πλησιάζουν οι μερες

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Ναυτία το καταλαβαίνω να ειναι απο καποια ίωση αλλα ψυχολογικα χαλια δεν ειναι απο ίωση. . μακαρι να ειναι απο ορμονεςςςς! Μην απογοήτευσε ειναι νωρις! Και εγω νομιζω πως εχω αναγουλες αλλα ξερω οτι ειναι στου μυαλου μ γτ το θελω πολυ... Μεχρι να δουμε αιματακι εχουμε ελπιδεςςς! 

Εγω γενικα ναυτια δεν εχω ποτε... Εκτος αν μπω σε καραβι.. Νησιωτισσα να σου πετυχει χαχαχαχαχα Παντως ιδεα μου δεν ηταν καθολου. Τη μια φορα εκανα κ παλινδρομηση κ την δευτερη, χθες, ξαπλωσα 2 ωρες κ κοιμηθηκα μιση γτ απ τη ναυτια δε μπορουσα να κοιμηθω. Μετα σηκωθηκα κ εκλαιγα επειδη δεν ηθελα να παω βολτα επειδη ημουν κουρασμενη!

Μπορει να εχω αγχος για το γαμο η δε ξερω τι κ να ειναι συναισθηματικη φορτιση... Εγω αυτο σκεφτομαι γτ κ χτες ειδα ονειρο οτι τσακωνομουν με το φωτογραφο εξω απ την εκκλησια γτ δε του αρεσε το τοπιο για να βγαλει φωτο. Ξυπνησα μες στα νευρα κ λεω θα τον παρω να τον βρισω... Μετα λεω μα καλα τι λεω αφου στον υπνο μου το ειδα. χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα κοριτσιααααααα. Καραμελακι όχι δεν ήρθε αλλά είναι νωρίς ακόμα να έρθει το πιο πιθανό είναι να έρθει Δευτέρα.Μόνο πονάει η μέση μου και πόνοι χαμηλά συνέχεια έχει γίνει εκνευριστικό αυτό αλλά μάλλον θα με ταλαιπωρήσει αυτος ο κύκλος κάποιες φλέβες στ στήθος και λίγο πρησμένο και πολύ κουρασμένη νιώθω αλλά αυτά τα τελευταία τα παθαίνω πριν αδιαθετησω.το λαχταράω τοοοοσοοο πολύ.τεστ δεν κάνω θα δω αρνητικό και θα φάω τα μούτρα μου ας έχω την ελπίδα μου για το σ.κ να το σκέφτομαι να περνάω ωραία.χιχιχι.

@ntemiiiiii η αλήθεια είναι το έκανες νωρίς.εχε τις ελπίδες σου υπάρχει πιθανότητα να είσαι.

καλα κανεις απο Δευτερα το κοιταμε...ααααχ μακαρι να εισαι :wub:

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω γενικα ναυτια δεν εχω ποτε... Εκτος αν μπω σε καραβι.. Νησιωτισσα να σου πετυχει χαχαχαχαχα Παντως ιδεα μου δεν ηταν καθολου. Τη μια φορα εκανα κ παλινδρομηση κ την δευτερη, χθες, ξαπλωσα 2 ωρες κ κοιμηθηκα μιση γτ απ τη ναυτια δε μπορουσα να κοιμηθω. Μετα σηκωθηκα κ εκλαιγα επειδη δεν ηθελα να παω βολτα επειδη ημουν κουρασμενη!

Μπορει να εχω αγχος για το γαμο η δε ξερω τι κ να ειναι συναισθηματικη φορτιση... Εγω αυτο σκεφτομαι γτ κ χτες ειδα ονειρο οτι τσακωνομουν με το φωτογραφο εξω απ την εκκλησια γτ δε του αρεσε το τοπιο για να βγαλει φωτο. Ξυπνησα μες στα νευρα κ λεω θα τον παρω να τον βρισω... Μετα λεω μα καλα τι λεω αφου στον υπνο μου το ειδα. χαχαχαχα

Χαχαχαχααα ποτε παντρεύεσαι με το καλο;;;;; πραματικα και εγω πριν το γαμο ετσι ημουν! Και ομως μπορει να ειναι συπτωματα εγκυμοσύνης αφου εχεις και κανονικες αναγουλες! Μακαριιιιιι

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , noni90 είπε:

Ναι κ εγω ετσι πιστευω! Δε πειραζει αν ειμαι καλώς αν οχι δε χαθηκαν οι μηνες! Σε ποναει συνηθως τοσο νωρις η κοιλια?

το οτι ειναι νωρις για ναυτιες δεν σημαινει οτι δεν εισαι εγκυουλα...μην το αποκλειεις αμεσως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...