Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

12 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Αδιαθετησες σημερα? :( ποσο σε νιωθω .. κ εγω οταν μου ερχεται περιοδος παντα νιωθω μια απογοητευση .. κ γτ δεν τα καταφεραμε κ αυτον τον μηνα.Αλλα δεν πειραζει , θα προσπαθησετε τον αλλον μηνα ! 

Σε ευχαριστω!! οχι δεν αδιαθετησα. στις 15 περιμενω. αλλα εχω πονους περιοδου, ξερεις αυτους τους "αηδιαστικους" πονους. υγρα, μεση, κραμπες. ειναι νωρις αλλα εμενα ετσι ειναι παντα , ποναω και 1 εβδοαμαδα πριν.

σημερα νιωθω πολυ καλυτερα ψυχολογικα, ετοιμη για τον επομενο μηνα, αλλα χτες οπως ειπες και συ, μια απογοητευση που δεν περιγραφεται.

16 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Όπως το περίμενα σήμερα το πρωί μου ήρθε περίοδος, πάμε για τον επόμενο κύκλο 

δεν πειραζει @Papaki@...!! τον επομενο μηνα !!!! παμε δυνατα!!! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

οχι δεν φαινετε τιποτα δεν ξερω κ εγω πως να σε βοηθησω δεν εχω στειλει φωτο ποτε απλα ειχα ρωτησει κ μου ειχαν πει τα κοριτσια οτι το δημοσιευουν απο αυτο το site

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ellilaw ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΩΤΟ? 

εγω ειδα την φοτο σου @ellilawσε 2 σελιδες πριν, το τεστ εγκυμοσυνης. μια ροζ γραμμουλα  (αν δεν κανω λαθος γτ δεν εχω κανει ποτε τεστ εγκυμοσυνης, ειναι αρνητικο.) αλλα πιστευω οτι το εκανες και αρκετα νωρις. σου ευχομαι να το επαναλαβεις σε 5-6 μερες που θα δειξει και πιο εγκυρα και τα αποτελεσματα να ειναι αυτα που περιμενεις!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, KalStyl είπε:

Σε ευχαριστω!! οχι δεν αδιαθετησα. στις 15 περιμενω. αλλα εχω πονους περιοδου, ξερεις αυτους τους "αηδιαστικους" πονους. υγρα, μεση, κραμπες. ειναι νωρις αλλα εμενα ετσι ειναι παντα , ποναω και 1 εβδοαμαδα πριν.

σημερα νιωθω πολυ καλυτερα ψυχολογικα, ετοιμη για τον επομενο μηνα, αλλα χτες οπως ειπες και συ, μια απογοητευση που δεν περιγραφεται.

δεν πειραζει @Papaki@...!! τον επομενο μηνα !!!! παμε δυνατα!!! 

εγω ειδα την φοτο σου @ellilawσε 2 σελιδες πριν, το τεστ εγκυμοσυνης. μια ροζ γραμμουλα  (αν δεν κανω λαθος γτ δεν εχω κανει ποτε τεστ εγκυμοσυνης, ειναι αρνητικο.) αλλα πιστευω οτι το εκανες και αρκετα νωρις. σου ευχομαι να το επαναλαβεις σε 5-6 μερες που θα δειξει και πιο εγκυρα και τα αποτελεσματα να ειναι αυτα που περιμενεις!!

Καλά βρε αφου δεν αδιαθετησες ακομα..κ έχεις κ μέρες .. Γτ απογοητευεσαι;;; μην προδικαζεις!!! Ποτε δεν ξέρεις.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Καλημερα μηπως ειναι λιγο νωρις?? Σε ποσες μερες περιμενεις?

Σε τρεις...σαν πως ξέρω όμως σίγουρα;λόγω βιοχημικής μπορεί να μην έρθει ή να αργήσει κι άλλο δε ξέρω :-(

EvgLp2.png

πρίν από 28 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σε τρεις...σαν πως ξέρω όμως σίγουρα;λόγω βιοχημικής μπορεί να μην έρθει ή να αργήσει κι άλλο δε ξέρω :-(

Μην απογοητεύεσαι κοριτσακι μου ειναι νωρίς και 3 μερες πριν νωρις ειναι! Κανε ενα τη δευτερα για ποιο σιγουρα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

Μην απογοητεύεσαι κοριτσακι μου ειναι νωρίς και 3 μερες πριν νωρις ειναι! Κανε ενα τη δευτερα για ποιο σιγουρα!

έχεις δίκιο...σευχαριστώ πολύ!!!!:-P

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου, πως ειστε?

@Nati85 τι εγινε τελικα? πες μας πως δεν ηρθε :D

17 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλησπερα , στις ιδιες ημερομηνιες περιμενουμε κ οι 3 μας! 

κι εγω ειμαι στις ιδιες ημερομηνιες οποτε 4 ειμαστε παρεα :D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Υπομονη σωστα τι αλλο:cool: ειχα την 8η την 10 και τη 12 που ειναι η μερα ωορηξιας... Εχω κυκλο ακριβως 25 με 26 ημερων... 

οποτε εχεις κι εσυ αρκετες πιθανοτητες ;) 

17 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσια μου καλησπερα!!!! πως ειστε σημερα???  εγω απο χθες ξεκινησα με λιγα υγρα αλλα σημερα εχω παααρα πολλα αρα εχουν ξεκινησει οι γονιμες οποτε ξεκινησα και επαφες..... 

@caramel_83 εσυ πως πας?? ξεκινησες??

εγω ειχα 2 επαφες σωστες αλλα τουλαχιστον η 1 ηταν μαλλον ανημερα ή παραμονη της ωορηξιας, οποτε τωρα περιμενουμε να δουμε ;)  εσυ ποτε δεν την περιμενεις? για να σε βαλω στο πινακακι

16 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

@Ungry girl Εγω εχω απο χθες το βραδυ κατι πονακια και απο σημερα το πρωι εχω και ασπρα υγρα... Λογικα ειχα ωορηξια την τρίτη... Λετε να μην ειχα την τρίτη και να εχω τωρα?:confused: Περιμενω περίοδο στις 21

τα υγρα της ωορηξιας ειναι διαφανα ή υπολευκα και ειναι σε υφη σαν ασπραδι αυγου, αν τα βαλεις αναμεσα στα δαχτυλα , ανοιγουν δεν σπανε, συγνωμη για την πειγραφη :oops: 

κι εγω υπολογιζω ωορηξια Δευτερα Τριτη και χθες ποναγα πολυ στην κοιλια το βραδακι για ωρα λες και θα ερχοταν η περιοδος απο λεπτο σε λεπτο και εχω και 3 σπυρακια στο πιγουνι (τα οποια τα πειραξα :P

@anemoni1989 ποτε ξεκινησες και ποναγες στην κοιλια? ποσες μερες πριν την αναμενομενη?

17 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσια μου καλησπερα!!!! πως ειστε σημερα???  εγω απο χθες ξεκινησα με λιγα υγρα αλλα σημερα εχω παααρα πολλα αρα εχουν ξεκινησει οι γονιμες οποτε ξεκινησα και επαφες..... 

@caramel_83 εσυ πως πας?? ξεκινησες??

εγω ειχα 2 επαφες σωστες αλλα τουλαχιστον η 1 ηταν μαλλον ανημερα ή παραμονη της ωορηξιας, οποτε τωρα περιμενουμε να δουμε ;)  εσυ ποτε δεν την περιμενεις? για να σε βαλω στο πινακακι

16 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

@Ungry girl Εγω εχω απο χθες το βραδυ κατι πονακια και απο σημερα το πρωι εχω και ασπρα υγρα... Λογικα ειχα ωορηξια την τρίτη... Λετε να μην ειχα την τρίτη και να εχω τωρα?:confused: Περιμενω περίοδο στις 21

τα υγρα της ωορηξιας ειναι διαφανα ή υπολευκα και ειναι σε υφη σαν ασπραδι αυγου, αν τα βαλεις αναμεσα στα δαχτυλα , ανοιγουν δεν σπανε, συγνωμη για την πειγραφη :oops: 

κι εγω υπολογιζω ωορηξια Δευτερα Τριτη και χθες ποναγα πολυ στην κοιλια το βραδακι για ωρα λες και θα ερχοταν η περιοδος απο λεπτο σε λεπτο και εχω και 3 σπυρακια στο πιγουνι (τα οποια τα πειραξα :P

@anemoni1989 ποτε ξεκινησες και ποναγες στην κοιλια? ποσες μερες πριν την αναμενομενη?

5 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια αρνητικό το τεστ...:-(

βρε καλο μου στις 14 δεν περιμενεις??? εισαι 3-4 μερες νωριτερα.... κανε παλι σε λιγες μερες

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , caramel_83 είπε:

βρε καλο μου στις 14 δεν περιμενεις??? εισαι 3-4 μερες νωριτερα.... κανε παλι σε λιγες μερες

Καλημερα!!!! Αν θυμαμαι καλα κοριτσι,  κανα 4 μερες νωριτερα... Αλλα ηταν πολυ περιεργοι πονοι... Καμια σχεση με περιοδου... Σε ωορρηξιας εφερναν,  αλλα και παλι οχι ακριβώς.... Η πιο ακριβης περιγραφη,  ειναι πως αισθανομουν σαν να με τραβαγε ενα χερι εσωτερικά 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. anemoni1989  ΠΗΤ  1/7/2018!!!

13. Antila  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 892!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 29-31/10/2017!!!

2. andrianni  31/10/2017!!!

3. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

4. ritaki13  6/11/2017!!!

5. Papaki@  8-10/11/2017!!!

6. Ασία  12/11/2017!!!

7. MelinaFo  14/11/2017!!!

8. Nati85 14/11/2017!!!

9. ntemiiiiii  14/11/2017!!!

10. t1t1n4k1  14-15/11/2017!!!

11. KalStyl  15/11/2017!!!

12. Ungry girl 17/11/2017!!!

13. ada32 19/11/2017!!!

14. noni90 19/11/2017!!!

15. caramel_83  19-23/11/2017!!!

16. Μάντη  21/11/2017!!!

17. Δήμητρα1988 26/11/2017!!!

18. Elma86  30/11/2017!!!

19. Vila  2/12/2017!!!

20. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

21. vvrd  5/12/2017!!!

22. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...