Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , ellilaw είπε:

φαινεται το τεστ;

Μπορείς να μπεις στο tinypic. Θα ανεβάσεις εκεί τη φωτό, θα επιλέξεις αυτό που λέει για websites και forums και κανείς αντιγραφή το link που θα σου βγάλει και επικόλληση εδώ. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

12-16 μέρες είναι η ωχρινικη φάση. Και δεν είναι και πάντα ίδια , τουλάχιστον σε εμένα. Όσο καιρό κάνω τα τεστακια έχω αδιαθετησει και 14 μέρες μετά την ωορρηξία και 12. 

Ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε ότι το 12 μια χαρά είναι. Το πιο κάτω θέλει ψάξιμο. 

Το διαβασα κ εγω αυτο.. ναι 12 με 16 ειναι το φυσιολογικό! Απλά οι πιο πολλές κοπέλες που δε χρησιμοποιούν τεστ ωορρηξιας μετρουν 14 μερες πριν την περιοδο για να βρουν τις μερες οπότε για αυτό το έθεσα έτσι. Εμενα δεν αλλαζει παντα 12 ειναι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

εννοειτε ενα μισαρο θελει ξαπλα!!!!! καλο ειναι να δοκιμασεις κ το καθε μερα μια δυο μερες πριν την ωορηξια δεν κανει παντα το μερα παρα μερα δουλεια!!!

Τον επομενο μηνα θα βαλω στο φουλ τη μηχανη χαχαχαχαχααααα

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

τα σπερματοζωαρια ζουν περιπου 72 ωρες αλλα δεν ισχυει αυτο για ολους του αντρες γιαυτο αν δεν πιασει το μερα παρα μερα δοκιμασε το καθε μερα τις γονιμες.

ειχα διαβάσει οτι ειναι καλύτερα παρα μερα για να μην ειναι αδυναμο το σπερμα.... 

πρίν από 6 λεπτά , ellilaw είπε:

φαινεται το τεστ;

Το τεστ φαίνεται στη σελιδα 1144 κατω κατω

jgJqp3.png

3 minutes ago, alina80 said:

Μπορείς να μπεις στο tinypic. Θα ανεβάσεις εκεί τη φωτό, θα επιλέξεις αυτό που λέει για websites και forums και κανείς αντιγραφή το link που θα σου βγάλει και επικόλληση εδώ. 

το εχω κανει.στο δικο μου ο βλεπω αλλα πανω ψηλα λεει hidden ..

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

ειχα διαβάσει οτι ειναι καλύτερα παρα μερα για να μην ειναι αδυναμο το σπερμα.... 

ναι αλλα πολλες φορες με το μερα παρα μερα δεν μενει αρκετη ποσοτητα μεσα ζωντανη οποτε αν δεν σου κατσει το μερα παρα μερα δοκιμαζεις το καθε μερα. βεβαια εννοειτε δυο μερες πριν την ωορηξια κ δυο μερες μετα οχι καθε μερα ολο τον μηνα μην εξοντωθητε!!!

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , ellilaw είπε:

Εγώ το είδα. Μια γραμμή φαίνεται άρα αρνητικό το κάνω αλλά τόσο νωρίς θα έβγαινε θετικό μωρε; Δύσκολο! Χαλάρωσε και ξανάκανε σε λίγες μέρες!

πρίν από 7 λεπτά , ellilaw είπε:

το ειδα κ εγω αρνητικο ειναι αλλα αποκλειετε να εδειχνε κατι ειναι νωρις κανε μια μερα πριν την περιοδο!!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Nai εκεί δείτε το κι οι άλλες.

1 hour ago, ellilaw είπε:

κοριτσι μου με εδωσες πολυ κουραγιο και ελπιδα.. σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ..εγω ειχα κανει αποβολη με χαπι ..σχετικα ο κυκλος μου αλλαξε πολυ λιγο απο 30 ημερες σε 35 μερες.. ο γιατρος μου ειχε πει να ξεκινησουμε προσπαθειες αμεσως μετα .. περασε ο πρωτος μηνας και δεν τα καταφεραμε και τωρα ειμαστε στον 2ο μηνα.. μου ειχε κανει υπερηχο καο μου ειπε ολα ειναι οκ.. το μονο που με προβληματιζει δεν ξερω αν πετυχαινουμε τις γονιμες ..αν και νομοσω αυτη τη φορα τις βρηκαμε... τι συπτωματα ειχες;

ειναι νωρις να εχω συπτωματα; συγνωμη αν σας εχω τρελανει στος ερωτησεις :-(

Kατ αρχας δε μας ζαλιζεις καθολου! :) Δε μου φορτωνουν οι σελιδες για να θυμηθω ποσες μερες πριν την (μη!) αναμενομενη περιοδο εισαι. Ακου για να ξεαγχωνεσαι: ουτε εμεις τα καταφεραμε τον πρωτο μηνα, το βρισκω και λογικο γιατι εχουμε παντα 20-30% πιθανοτητες καθε μηνα, βαλε και λιγο το γεγονος οτι το σωμα βρισκει τους ρυθμους του παλι μετα την τεραστια ορμονικη ταλαιπωρια που περασε, βαλε κ το θεμα τυχης... Ειναι θεμα χρονου να ξαναγινει! Εμας ετυχε με τη δευτερη σκεψου. Ειχαμε σκοπο αν δεν πετυχαινε μεχρι τον 6ο περιπου μηνα προσπαθειων να ξανακοιτουσαμε εξετασεις κτλ. Ειδικα αν σε ειδε οκ στον υπερηχο, χαλαρωσε κι απολαυσε το! Κι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι εκανα πολυ καλο ενδομητριο μετα την πρωτη περιοδο απ την αποξεση, κ ο τραχηλος μου ηταν τελειως κλειστος και ολα καλα. Κατι ξερουν αυτοι! Θα σου ερθει <3

Οσο για συμπτωματα: και στις 2 κυησεις ειχα μονο εναλλαγες διαθεσης πολυ νωρις, κανενα αλλο σωματικο συμπτωμα παρα μονο λιγο πριν την περιοδο. Δηλαδη ενα 10ημερο πριν την περιοδο, ισως και λιγο παραπανω, ειχα παρα πολλα κλαματα χωρις λογο, απογοητευση, χαλια διαθεση γενικα, και ηταν καθαρα ορμονικο. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβει σε αλλες κοπελες, πχ φιλες μου δεν ειχαν αυτο αλλα πρησμενο στηθος, που εγω καμια σχεση. Στην πρωτη κυηση πρηστηκε μετα απο μια βδομαδα καθυστερησης και βαλε. Τωρα ακομη τιποτα!

Στην τωρινη κυηση, απο σωματικα ειχα κανονικους πονους περιοδου (κυριως στη μεση κ λιγο στην κοιλια) 1-2 μερες πριν ερθει, μετα σταματησαν και περιοδος δεν ηρθε, αλλα ξεκινησαν λευκα υγρα αυτες τις δυο-τρεις μερες πριν την περιοδο και συνεχιζονται αυξανομενα και τωρα. Αυτα κανονικα δεν τα ειχα πριν αδιαθετησω! Και πονοκεφαλος, αλλα πολυ περιεργος και εντονος, απ την πρωτη μερα καθυστερησης. Αυτα ειχα εγω! Γενικως δε σημαινει οτι θα δεις πολυυυ νωριτερα συμπτωματα, αλλα ισως κατι ιδιαιτερο δικο σου που θα σου δειξει οτι κατι συμβαινει, οπως εμενα η διαθεση. Στην προηγουμενη κυηση τι ειχες; Προσεξε μηπως επαναληφθουν τα ιδια! Ετσι το καταλαβα εγω!

Grpbp2.png

5 minutes ago, Antila said:

Kατ αρχας δε μας ζαλιζεις καθολου! :) Δε μου φορτωνουν οι σελιδες για να θυμηθω ποσες μερες πριν την (μη!) αναμενομενη περιοδο εισαι. Ακου για να ξεαγχωνεσαι: ουτε εμεις τα καταφεραμε τον πρωτο μηνα, το βρισκω και λογικο γιατι εχουμε παντα 20-30% πιθανοτητες καθε μηνα, βαλε και λιγο το γεγονος οτι το σωμα βρισκει τους ρυθμους του παλι μετα την τεραστια ορμονικη ταλαιπωρια που περασε, βαλε κ το θεμα τυχης... Ειναι θεμα χρονου να ξαναγινει! Εμας ετυχε με τη δευτερη σκεψου. Ειχαμε σκοπο αν δεν πετυχαινε μεχρι τον 6ο περιπου μηνα προσπαθειων να ξανακοιτουσαμε εξετασεις κτλ. Ειδικα αν σε ειδε οκ στον υπερηχο, χαλαρωσε κι απολαυσε το! Κι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι εκανα πολυ καλο ενδομητριο μετα την πρωτη περιοδο απ την αποξεση, κ ο τραχηλος μου ηταν τελειως κλειστος και ολα καλα. Κατι ξερουν αυτοι! Θα σου ερθει <3

Οσο για συμπτωματα: και στις 2 κυησεις ειχα μονο εναλλαγες διαθεσης πολυ νωρις, κανενα αλλο σωματικο συμπτωμα παρα μονο λιγο πριν την περιοδο. Δηλαδη ενα 10ημερο πριν την περιοδο, ισως και λιγο παραπανω, ειχα παρα πολλα κλαματα χωρις λογο, απογοητευση, χαλια διαθεση γενικα, και ηταν καθαρα ορμονικο. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβει σε αλλες κοπελες, πχ φιλες μου δεν ειχαν αυτο αλλα πρησμενο στηθος, που εγω καμια σχεση. Στην πρωτη κυηση πρηστηκε μετα απο μια βδομαδα καθυστερησης και βαλε. Τωρα ακομη τιποτα!

Στην τωρινη κυηση, απο σωματικα ειχα κανονικους πονους περιοδου (κυριως στη μεση κ λιγο στην κοιλια) 1-2 μερες πριν ερθει, μετα σταματησαν και περιοδος δεν ηρθε, αλλα ξεκινησαν λευκα υγρα αυτες τις δυο-τρεις μερες πριν την περιοδο και συνεχιζονται αυξανομενα και τωρα. Αυτα κανονικα δεν τα ειχα πριν αδιαθετησω! Και πονοκεφαλος, αλλα πολυ περιεργος και εντονος, απ την πρωτη μερα καθυστερησης. Αυτα ειχα εγω! Γενικως δε σημαινει οτι θα δεις πολυυυ νωριτερα συμπτωματα, αλλα ισως κατι ιδιαιτερο δικο σου που θα σου δειξει οτι κατι συμβαινει, οπως εμενα η διαθεση. Στην προηγουμενη κυηση τι ειχες; Προσεξε μηπως επαναληφθουν τα ιδια! Ετσι το καταλαβα εγω!

ειμαι 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο με υπολογισμενο κυκλο 30 ημερων περιπου.. ναι το σιγουρο που μου εχει πει και ο γιατρος ειναι οτι εγινε γονιμοποιηση.. ασε κλαμα που ειχα ριξει στηβ πρωτη κυηση .. τα συπτωματα που ειχα στην πρωτη ηταν κουραση τρομερος πονοκεφαλος λιγων δευτερολεπτων ζαλαδα και λιγοι πονοι περιοδου 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο.. 

τωρα νιωθω  πονους περιοδου και λιγο κουραση αν δεν εινει της φαντασιας μου και της λαχταρας που εχω για παιδακι..και εχω και υγρα λιγο κιτρινωπα θα ελεγα.βασικα χθες ειχα σημερα  οχι.. 

σε ευχαριστω πολυ ξανα xx σου ευχομαι τα καλυτερα :-D

16 minutes ago, kido said:

Εγώ το είδα. Μια γραμμή φαίνεται άρα αρνητικό το κάνω αλλά τόσο νωρίς θα έβγαινε θετικό μωρε; Δύσκολο! Χαλάρωσε και ξανάκανε σε λίγες μέρες!

ναι αρνητικο ειναι..υα ξανακανω σιγουρα σε λιγες μερες .. δεν θα με παρει απο κατω :)

13 minutes ago, linaa said:

το ειδα κ εγω αρνητικο ειναι αλλα αποκλειετε να εδειχνε κατι ειναι νωρις κανε μια μερα πριν την περιοδο!!

θα περιμενω ακομα λιγες μερες .. και ο θεος βοηθος :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , ellilaw είπε:

ειμαι 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο με υπολογισμενο κυκλο 30 ημερων περιπου.. ναι το σιγουρο που μου εχει πει και ο γιατρος ειναι οτι εγινε γονιμοποιηση.. ασε κλαμα που ειχα ριξει στηβ πρωτη κυηση ..

Σε νιωθω οσο δε φανταζεσαι.. Κι εγω κλαμα, εφιαλτες, θλιψη.. Ομως κοριτσι μου σηκωνουμε το κεφαλι και παμε παρακατω! Θα εισαι συντομα ξανα, θα δεις :)

Τι εννοεις οτι ειπε ο γιατρος οτι εγινε γονιμοποιηση;; :shock:

Grpbp2.png

20 minutes ago, Antila said:

Σε νιωθω οσο δε φανταζεσαι.. Κι εγω κλαμα, εφιαλτες, θλιψη.. Ομως κοριτσι μου σηκωνουμε το κεφαλι και παμε παρακατω! Θα εισαι συντομα ξανα, θα δεις :)

Τι εννοεις οτι ειπε ο γιατρος οτι εγινε γονιμοποιηση;; :shock:

ναι θελει αισοδοξια.. εννοω οτι ειναι ολα καλα γενικα με την γονιμοποιηση ασχετα αν ηταν παλινδρομη η πρωτη :) γιατι σχετικα στον 2ο μηνα προσπαθειας εγινε την πρωτη φορα !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...